תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 09:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עיר ללא כדורסל
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 08:34 
סמל אישי של המשתמש
3 שבועות לאחר האסון שבו נהרג הנער אלון רונן בביה"ס אביב, עקרה עיריית ת"א כ-100 סלים ברחבי העיר מחשש לקריסה. מנכ"ל העירייה ליבה הודה שכרגע אינו יודע מאיפה יהיה תקציב להחליף את הסלים שנעקרו. לטענתו, אפלו סלים שהורכבו לפני שנה-שנתיים אינם עומדים בתקן והם נאלצו לעקור אותם. "עד שלא נמצא סל שיעמוד בתקן, לא יהיו סלים בבתי הספר".

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עיר ללא כדורסל
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
ליד הבית שלי השאירו את הסלים עצמם (זה מין מתקן כזה שהוא גם שער וגם סל), רק תלשו את הטבעות (לא הוציאו אותן בעדינות מהלוח, אלא ריסקו את הלוח על הדרך).
עכשיו ילדים משחקים בלטפס על המתקן הזה.
אין לי מושג איך זה תורם לבטיחות.

גילוי נאות: מדובר בפלורנטין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
ליד הבית שלי השאירו את הסלים עצמם (זה מין מתקן כזה שהוא גם שער וגם סל), רק תלשו את הטבעות (לא הוציאו אותן בעדינות מהלוח, אלא ריסקו את הלוח על הדרך).

זה המגרש ברחוב הנגרים, ליד סדנאות האומנים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:

חיובי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
ליד הבית שלי השאירו את הסלים עצמם (זה מין מתקן כזה שהוא גם שער וגם סל), רק תלשו את הטבעות(לא הוציאו אותן בעדינות מהלוח, אלא ריסקו את הלוח על הדרך).

שם גדל פליישר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
ליד הבית שלי השאירו את הסלים עצמם (זה מין מתקן כזה שהוא גם שער וגם סל), רק תלשו את הטבעות(לא הוציאו אותן בעדינות מהלוח, אלא ריסקו את הלוח על הדרך).

שם גדל פליישר?

אם כן, אז הגיע הזמן להחליף את הטבעות :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 18:18 
ככה נראית מדינה, שהספורט בה הוא הדבר האחרון שמעניין את ראשיה.
הילדים ימשיכו להשאר מול המחשב, ואם כבר יצאו החוצה ילכו לקלל איזה ערבי או לזרוק בקבוק תבערה...
תרבות ספורט הכי גרועה בעולם :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 19:33 
סמל אישי של המשתמש
בינתיים גם אסרו לשחק בסלים בבית ספר שלי וזה עוד מילא אבל גם אסרו בכלל להיכנס למגרש שזה אומר שאין כדורגל ובינתיים אני לא רואה שממהרים לשלוח מישהו לבדוק את הסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
כסתח קלאסי.
מאות אלפי ילדים משחקים בבתי ספר כל שבוע, פעם בכמה שנים ילד אחד נפגע, אז בפאניקה סוגרים הכל. הזוי.

ומה שיפה זה שרק תל אביב עושה את זה.
יענו בשאר בתי הספר במדינה הכל בסדר ולפי התקנים. בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
מה לא בסדר? לפי מה שברזל אומר הסלים לא בתקן, אז עד שלא מבטיחים שכל הסלים,גם החדשים יותר, עומדים בתקן, אין סלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
ורק עכשיו גילו שכל הסלים לא עומדים בתקן?
ומה עושים כל פעם שמעדכנים את התקן? מורידים בכל הארץ את כל הסלים, ומחכים כמה חודשים עד שיתקינו את כל החדשים?
זה לא עובד ככה. ועל תאונה אחת פעם ב, לא מפסיקים לחלוטין את כל הפעילות.
ובטח לא עושים את זה רק בעיר אחת. אני מתקשה להאמין שמשום מה רק בתל אביב יש את אותם סלים לא תקניים.
כל מה שיש פה זה תגובה בפאניקה כדי למנוע כותרות לא נעימות בעיתונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
יכול להיות שזה כדי למנוע פאניקה וכותרות לא נעימות, אני לגמרי מבין על מה אתה מדבר אך בו בזמן זה גם למנוע אסון בשנית.
אני לא דובר מטעם העירייה או משהו כזה, אבל יכול להיות שזה הדליק נורה אדומה.אתה צודק שזה קצת פתטי להוריד את כל הסלים בבת אחת, אך מה היית אומר אם היה קורה אסון כזה לפני שבוע בפעם השנייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
זה ההבדל בין מי שאחראי לכותרות צעקניות בעיתון, לבין מי שמקבל החלטות.
מקבלי החלטות יודעים שדברים כאלו יכולים לקרות כל יום, ומשחקים על הסתברות, שבמקרה הזה מאד נמוכה שיקרה עוד מקרה כזה.
לא לשחק על ההסתברות, ולקבל החלטה גורפת לסגור הכל לכמה חודשים, ועוד נקודתית רק בעיר אחת, מראה שיש פה פאניקה ותו לא.
אם זה לא היה פאניקה, ואנשים היו חושבים שזה רציני אז בכל הארץ היו מפחדים שיקרה עוד מקרה כזה וסוגרים את כל הסלים. ואז אולי הייתי מבין.
אבל זה לא קרה. אז מה? רק באגף הספורט של עיריית תל אביב מבינים בבטיחות? זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 00:00 
יש כאן במדינה הזאת כבישים שנקראים כבישים אדומים כי הם מועדים לתאונות עם נפגעים. ברור שזה מחדל שלא מטפלים באותם כבישים, אבל אף אחד, גם לא עמותת אור ירוק, חושב לסגור אותם עד לתיקון כל הכשלים.
כמו שהמשתמש "הפועל" אמר, זו דוגמה קלאסית לכסת"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 03:26 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
מה לא בסדר? לפי מה שברזל אומר הסלים לא בתקן, אז עד שלא מבטיחים שכל הסלים,גם החדשים יותר, עומדים בתקן, אין סלים.

:ROSE:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 03:30 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
יש כאן במדינה הזאת כבישים שנקראים כבישים אדומים כי הם מועדים לתאונות עם נפגעים. ברור שזה מחדל שלא מטפלים באותם כבישים, אבל אף אחד, גם לא עמותת אור ירוק, חושב לסגור אותם עד לתיקון כל הכשלים.

וואלה, מה היית אומר להורים של הילד הבא שחלילה היה נהרג ככה? (סטטיסטיקה? יתכן שבשבוע הבא ילד או נער או אפילו מבוגר יהרג ככה).

לגבי הכבישים, נו באמת. בלי כבישים קצת קשה להסתדר. גם בלי מכוניות. גם בלי אוכל. בטח תביאו עוד דוגמאות.ֿ

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:

אתה מסכים איתי שחשיבות של מגרש כדורסל פתוח באיזה בית ספר היא לא קריטית כמו כביש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

אתה מסכים איתי שחשיבות של מגרש כדורסל פתוח באיזה בית ספר היא לא קריטית כמו כביש?

זאת בדיוק הבעיה במדינה הזאת.
כשסוגרים כביש יש דרכים חלופיות.
כשסוגרים את כל מתקני הספורט בעיר ילדים לא יילכו לעיר חלופית, ומצד שני יתפנה להם זמן לדברים אחרים שמפיגים שעמום.
אי לכך ובהתאם לזאת חשיבותו של מגרש כדורסל עולה בהרבה על חשיבותו של כביש.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:

חיובי.

יצא לי לעבור שם לא מעט ואף שיחקתי כמה פעמים חיובים.
העניין מקומם במיוחד שכן לילדים שחיים שם יש מינימום שטחים ציבוריים וגני משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 16:33 
Amit כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

הסיכויים שנער ימות מזה שסל יפול עליו לא השתנו בין לילה. זה היה סיכוי בלתי סביר לחלוטין קודם, וזה עדיין סיכוי בלתי סביר כיום. אגב, הסיכוי שזה יקרה בכל עיר אחרת בישראל הוא זהה לחלוטין, ואף אחד לא השבית את הסלים שם.
לעומת זאת בכבישים אדומים הסיכוי לתאונות עם הרוגים, הוא משמעותית יותר גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 17:14 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
Amit כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

זאת בדיוק הבעיה במדינה הזאת.
כשסוגרים כביש יש דרכים חלופיות.
כשסוגרים את כל מתקני הספורט בעיר ילדים לא יילכו לעיר חלופית, ומצד שני יתפנה להם זמן לדברים אחרים שמפיגים שעמום.
אי לכך ובהתאם לזאת חשיבותו של מגרש כדורסל עולה בהרבה על חשיבותו של כביש.

אתה קצת משנה פה פרטים, מצד אחד אתה אומר "כשסוגרים כביש" ומציע דרכים חלופיות.בעוד שוולטון דיבר על כלל הכבישים,אם סוגרים את כלל הכבישים הרי שאין דרכים חלופיות ועכשיו המשוואה שלך נראת קצת שונה ובהתאם למה שהתכוונתי.
כלל הכבישים מול כלל המגרשים, הבעיה של חוסר כבישים במדינה היא הרבה יותר קריטית מחוסר מגרשים פתוחים בעיר מסויימת (או לצורך העניין בכל המדינה).
ולהגיד שילדים יתפנו לדברים אחרים זה קיצוני מדי, זה לא שהם ילכו לפשע בגלל שאי אפשר לשחק כדורסל במגרש פתוח, יש עוד אלף משחקים לילדים חוץ מכדורסל .
בלי קשר, נכנסתי לדיון לפני שהבנתי בכלל לכמה זמן המגרשים מושבתים.זה חשוב להמשך הדיון, אז אם למישהו יש את המידע הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
וולטון היה שם את זה כתב:
Amit כתב:
וולטון היה שם את זה כתב:

הסיכויים שנער ימות מזה שסל יפול עליו לא השתנו בין לילה. זה היה סיכוי בלתי סביר לחלוטין קודם, וזה עדיין סיכוי בלתי סביר כיום. אגב, הסיכוי שזה יקרה בכל עיר אחרת בישראל הוא זהה לחלוטין, ואף אחד לא השבית את הסלים שם.
לעומת זאת בכבישים אדומים הסיכוי לתאונות עם הרוגים, הוא משמעותית יותר גבוה.

לדעתי אתם קצת מחפשים איפה שאין,
יכול להיות שעם ראש עיר אחר,שקצת יותר מחובר לכדורסל, היו מתקבלות החלטות אחרות, אבל זה לא העניין.
כמו שאמרתי לאיתי, התחליף לכבישים הרבה יותר בעייתי מתחליף למגרשים.מגרשים הרבה יותר קל לסגור,לטוב ולרע, מאשר כבישים.אני חושב שאתם מסתכלים על העניין קצת בהגזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
היחידים שמסתכלים פה בהגזמה זה אנשי העירייה שבגלל תאונה אחת אחרי שנים ארוכות מגיבים בחוסר פרופורציה.

בוא ננסה לחשוב על דוגמה מקבילה. נניח שמחר בסניף שופרסל אחד בתל אביב קורית תאונה נוראה, ואיזו זקנה מידרדרת עם העגלה ונחבלת קשות. ומתברר שזה בגלל שהגלגלים את העגלה לא עמדו באיזה תקן ישראלי חדש כלשהו.
שופרסל מודיעה בתגובה על הפסקת השימוש בכל העגלות בסניפים בתל אביב עד להחלפתן בעגלות שעומדות בתקן החדש. הלקוחות יכולים בינתיים לסחוב שקיות לבד, לא נורא.

מה נשמע יותר לא הגיוני -
שרק העגלות בתל אביב לא בסדר?
או שבגלל תאונה אחת בעגלה אחת אחרי שמשתמשים באותן עגלות עשרות שנים יפסיקו בבת אחת את השימוש בעגלות במשך חודשים עד שיגיעו חדשות?
אני לא אומר שהם לא היו עושים את זה. אני רק אומר שזה כסת"ח ברור בשביל התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:
dr.avi כתב:
teknoboy כתב:

חיובי.

יצא לי לעבור שם לא מעט ואף שיחקתי כמה פעמים חיובים.
העניין מקומם במיוחד שכן לילדים שחיים שם יש מינימום שטחים ציבוריים וגני משחקים.

ילדי השכבות המוחלשות מבלים את זמנם בטיפוס על הסלים (קודם הפריעו להם ילדים יותר יוקרתיים ששיחקו שם כדורסל).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 18:05 
סמל אישי של המשתמש
יש בזה משהו,
קצת קשה לי להגיב לך כי זה ברור ששני המקרים הם קיצוניים מאוד, בכל אופן אני עדיין חושב שנוכחות של סל לא תקין (ורק סלים לא תקינים נעקרו) הרבה יותר מאיימת מנוכחות של גלגל עגלה.
כן הייתי מצפה שכל העגלות שלא תקינות יבדקו בשנית.יכול להיות שמכאן נובע שבמקום לעקור את הסלים צריך קודם כל לבדוק אותם,וזה ההבדל בין פאניקה לחכמה.
מה שכן, אם כבר הלכו והגזימו, והחליטו בסוף להוריד את הסלים, זה לא ממקור רע כמו שמנסים לצייר פה, אולי זה כסת"ח ואלף ואחת סיבות הזויות.בטוח לא כדי לפגוע בילדים.
ולמיטב ידיעתי,הלא רבה יש לציין, רק בעיריית ת"א מתעסקים בנושא, בין אם זה פאניקה, כסת"ח או איך שתקרא לזה, זה עדיף מלחכות שזה יקרה בעיר נוספת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2012, 18:21 
כל הסלים בעיר הם לא תקינים פורמלית, כלומר לא עומדים בתקן שלא נאכף עד עכשיו
מטבע הדברים תקנים הם מחמירים ומשתנים לחומרה כל כמה שנים. כלומר מה שהיה תקין לפני 10 שנים לא תקין עכשיו.
אם לא היתה קוראת התאונה הזאת, שהיא באמת יוצאת דופן, אף אחד לא היה מחליף את הסלים, ובטח לא סוגר את המגרשים עד אז.
בפועל מה שקרה לא מעלה או מוריד מהסכנה שבסלים האלה. כל השאר זה פופוליזם וכסת"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
היחידים שמסתכלים פה בהגזמה זה אנשי העירייה שבגלל תאונה אחת אחרי שנים ארוכות מגיבים בחוסר פרופורציה.

בוא ננסה לחשוב על דוגמה מקבילה. נניח שמחר בסניף שופרסל אחד בתל אביב קורית תאונה נוראה, ואיזו זקנה מידרדרת עם העגלה ונחבלת קשות. ומתברר שזה בגלל שהגלגלים את העגלה לא עמדו באיזה תקן ישראלי חדש כלשהו.
שופרסל מודיעה בתגובה על הפסקת השימוש בכל העגלות בסניפים בתל אביב עד להחלפתן בעגלות שעומדות בתקן החדש. הלקוחות יכולים בינתיים לסחוב שקיות לבד, לא נורא.

מה נשמע יותר לא הגיוני -
שרק העגלות בתל אביב לא בסדר?
או שבגלל תאונה אחת בעגלה אחת אחרי שמשתמשים באותן עגלות עשרות שנים יפסיקו בבת אחת את השימוש בעגלות במשך חודשים עד שיגיעו חדשות?
אני לא אומר שהם לא היו עושים את זה. אני רק אומר שזה כסת"ח ברור בשביל התקשורת.

אני אשפר לך את הדוגמא:

אם היו מגלים שהדבר המתקפל הזה שילדים יושבים בו בעגלת הסופרמרקט, פעם בכמה שנים זה נשבר בגלל שזה לא עומד ב"תקן חדש כלשהו" (או במילים אחרות, לא בנוי מספיק טוב או חזק), והתינוק נופל ונפצע קשה או מת, אז מה היו עושים? לא מפרקים את הדבר הזה או מחליפים את כל העגלות? עוצרים את השימוש בהן? או שרק היו מזהירים אנשים "אל תשימו את הילד" ואם במקרה מישהו שם כי לא שמע את ההזהרה, או כי זלזל, והתינוק מת, אז לא נורא, סטטיסטיקה?

בקיצור, התקן פה זה לא העניין. התקן נועד למנוע תאונות שניתן למנוע. העניין הוא שסל שיש סיכוי שלא יעמוד בהטבעה, ויפול העמוד, עם אפשרות פגיעה קשה בכל מי שמטביע, חייבים לפרק אותו כדי שלא תקרה הטרגדיה הזאת, גם אם הסיכוי הוא נמוך יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
כל מה שיש פה זה תגובה בפאניקה כדי למנוע כותרות לא נעימות בעיתונים

המשתמש הפועל, תגדיר מה זה מבחינתך "כותרות לא נעימות בעיתונים"?
תגדיר מה זה "כדי למנוע כותרות לא נעימות בעיתונים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 ספטמבר 2012, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
כדי למנוע כותרות בסגנון
ציטוט:
"אדישות בעירייה"
שבועיים אחרי אסון הסל שעלה בחיי ילד, סיור ברחבי העיר מגלה שדבר לא נעשה לגבי סלים זהים לזה שגרם לאסון.
הורים: מפחדים שהילד לא יחזור משיעור התעמלות

דהיינו כותרות שנועדו לייצר פאניקה ולגלות מחדל ורשלנות לכאורה בעירייה. משהו שכל צהובון סטנדרטי (סטייל ידיעות ומעריב) מתמחה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ספטמבר 2012, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
UP
פירקו את כל הספורטק בירקון כולל השערים(!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 31 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: