לירן הקטן כתב:
red-toro כתב:
לירן הקטן כתב:
השם ישמור קיללו את ניצן?!?
וגם שרקו בוז?!? אלוהים ישמור!!!
לאן הגענו? לא יאמן שבשנת 2012 יש עדיין קהל שמוחה בצורה הכי עדינה שיש על זה שהקבוצה שלו לא מתפקדת ועל זה שהמאמן שלו סמרטוט ריצפה.
דבר ראשון אני שמח שיוצא לי לדבר עם אחד האוהדים שקילל אתמול, ולא רק לראות להם את הגב כשהם קמו ועזבו את המגרש בדקה ה-80.
דבר שני, על מה בידיוק אתה מוחה? על זה שהקבוצה שלך מובילה 1-0? על זה שהיא לא 'מפרקת' 5-0 את הפועל רמת גן? אולי תסתכל בשנים האחרונות על מחזורי הפתיחה שלנו ותראה את התוצאות, גם אז אולי קיללת?
מאמן זה משהו זמני שבעתיד עוד יתחלף, ובגלל אוהדים כמוך אני מצטער שקהל לא. ולפני שאתה קורא למאמן שלך סמרטוט רצפה אולי תסתכל על עצמך ועל חברים שלך שגם מחו אתמול בצורה הכי עדינה שיש. אין עליכם.
הלו חמודי רד רגע מהעץ שטיפסת עליו ואל תמהר לקבוע מי אני ומה אני... לעזוב בדקה 80 זה לא ממש אני.
ניצן שירזי הוא סמרטוט ריצפה והוא בובה של טביב וזאת הסיבה היחידה שהוא פה (ואני מוכן לשים איתך התערבות שזמנו בהפועל קצוב מאוד וזה עניין של חודש עד שהוא לא יהיה כאן) , עומר דמארי, הבחור הכי שקט בקבוצה מועד וזה העונש? ואם היה דרבי הוא גם היה עושה את זה?
יש להבדיל בין 2 דברים,
שריקות בוז שמכוונות לאיך שהפועל נראית, וכן, אם השחקנים לא זזים ואין טיפה של יצירתיות ואני לא רואה שום שינוי אין פסול בלשרוק בוז, מה קרה? קיללנו את הפועל? קיללנו שחקנים? כולה מחאה על איך שהקבוצה נראית ותו לא.
באשר לקללות על ניצן שירזי, אין ספק שהוא ראוי לכל הקללות שבעולם.
עובדתית כרגע ניצן שירזי הוא המאמן של הפועל. בשני המשחקים החשובים שהיו לנו עד כה -ניצחנו.
ברור שאם בכל משחק אתה והחברים שלך תשרקו בוז, אתם תגרמו למה שאתם רוצים בסוף - ששירזי לא יהיה בהפועל, השאלה באיזה מחיר אתם רוצים את זה.
אולי אתה מתמחה בשריקות בוז ויודע איך בידיוק להצליח לכוון אותן, כי אני לא. כשאני שומע שריקות בוז לקבוצה אני חושב שגם השחקנים שומעים ואני לא חושב שזה כל כך מדרבן אותם לרוץ.
ומי בכלל עושה מחאה במחזור הראשון? תגיד לי מה נסגר איתך? מה ציפית שאתה תראה את הפועל שוטפים את המגרש? ואם היינו משחקים טוב ומפסידים אז לא היית שורק בוז ומקלל את שירזי?
ודבר אחרון לגבי דמארי, לא מעניין אותי מה הוא, הקורות חיים שלו ומה התכונות אופי שלו. אני יודע שטל בן חיים בועט פנדלים טוב יותר ממנו, והיה פנדל והמאמן קבע שטל בן חיים יבעט. אין לו שום סיבה בעולם בכלל לעשות פרצופים ולהתנהג כמו ילד קטן ומפגר. ואם הוא זה שיגרום למשבר (שזה מה שחסר לנו) אז אני מעדיף שיעיף את התחת שלו ליציע ויבין שהוא לא במכבי פ"ת אלא משחק אצלנו.