תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:25

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: האוהדים אתמול
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 14:39 
red-g כתב:
תפסיקו לזיין את השכל, אתמול היה העידוד הכי טוב העונה . למרות השירים החדשים והמשחק החלש.

:BOW:

להזכירכם, אתמול היה המשחק הראשון (וכפועל יוצא, היחיד...) העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:05 
לא יודע מה היה למטה, אבל למעלה לא רק שלא הפסידו לקלל כל שחקן אפשרי ואת ניצן, בדקה ה-82 בערך הם פשוט יצאו מהמשחק. איכס איזה מגעילים נהיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:48 
השם ישמור קיללו את ניצן?!?
וגם שרקו בוז?!? אלוהים ישמור!!!
לאן הגענו? לא יאמן שבשנת 2012 יש עדיין קהל שמוחה בצורה הכי עדינה שיש על זה שהקבוצה שלו לא מתפקדת ועל זה שהמאמן שלו סמרטוט ריצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שלכולם פה יש הגדרה שונה לצירוף המילים "הכי עדינה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 16:41 
לירן הקטן כתב:
לאן הגענו? לא יאמן שבשנת 2012 יש עדיין קהל שמוחה בצורה הכי עדינה שיש על זה שהקבוצה שלו לא מתפקדת ועל זה שהמאמן שלו סמרטוט ריצפה.

דבר ראשון אני שמח שיוצא לי לדבר עם אחד האוהדים שקילל אתמול, ולא רק לראות להם את הגב כשהם קמו ועזבו את המגרש בדקה ה-80.
דבר שני, על מה בידיוק אתה מוחה? על זה שהקבוצה שלך מובילה 1-0? על זה שהיא לא 'מפרקת' 5-0 את הפועל רמת גן? אולי תסתכל בשנים האחרונות על מחזורי הפתיחה שלנו ותראה את התוצאות, גם אז אולי קיללת?
מאמן זה משהו זמני שבעתיד עוד יתחלף, ובגלל אוהדים כמוך אני מצטער שקהל לא. ולפני שאתה קורא למאמן שלך סמרטוט רצפה אולי תסתכל על עצמך ועל חברים שלך שגם מחו אתמול בצורה הכי עדינה שיש. אין עליכם.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
לירן הקטן כתב:

צודק
מעכשיו אם לא מובילים במחצית חברים
אני רוצה לשמוע את כולם צועקים למאמן להתפטר,ולשחקנים להחזיר את החולצות
פה נגמר העסק

עזבו שכבר בדקה ה10 אנשים מתחילים לקלל ולהתעצבן
חבורת חוצפנים
מה שהכי מעצבן שהם גם לא מעודדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 18:10 
red-toro כתב:
לירן הקטן כתב:

דבר ראשון אני שמח שיוצא לי לדבר עם אחד האוהדים שקילל אתמול, ולא רק לראות להם את הגב כשהם קמו ועזבו את המגרש בדקה ה-80.
דבר שני, על מה בידיוק אתה מוחה? על זה שהקבוצה שלך מובילה 1-0? על זה שהיא לא 'מפרקת' 5-0 את הפועל רמת גן? אולי תסתכל בשנים האחרונות על מחזורי הפתיחה שלנו ותראה את התוצאות, גם אז אולי קיללת?
מאמן זה משהו זמני שבעתיד עוד יתחלף, ובגלל אוהדים כמוך אני מצטער שקהל לא. ולפני שאתה קורא למאמן שלך סמרטוט רצפה אולי תסתכל על עצמך ועל חברים שלך שגם מחו אתמול בצורה הכי עדינה שיש. אין עליכם.

הלו חמודי רד רגע מהעץ שטיפסת עליו ואל תמהר לקבוע מי אני ומה אני... לעזוב בדקה 80 זה לא ממש אני.

ניצן שירזי הוא סמרטוט ריצפה והוא בובה של טביב וזאת הסיבה היחידה שהוא פה (ואני מוכן לשים איתך התערבות שזמנו בהפועל קצוב מאוד וזה עניין של חודש עד שהוא לא יהיה כאן) , עומר דמארי, הבחור הכי שקט בקבוצה מועד וזה העונש? ואם היה דרבי הוא גם היה עושה את זה?

יש להבדיל בין 2 דברים,
שריקות בוז שמכוונות לאיך שהפועל נראית, וכן, אם השחקנים לא זזים ואין טיפה של יצירתיות ואני לא רואה שום שינוי אין פסול בלשרוק בוז, מה קרה? קיללנו את הפועל? קיללנו שחקנים? כולה מחאה על איך שהקבוצה נראית ותו לא.

באשר לקללות על ניצן שירזי, אין ספק שהוא ראוי לכל הקללות שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
אדום אופטימי כתב:
דני גולפיטק כתב:
מעניין איפה על החרטטנים ש"לא באים בגלל המחירים" ושבטוחים ש"אם רק היו מחירים נורמלים המגרשים היו מלאים" ובלה בלה בלה.
פראיירים הפועל ר"ג. ב80 שקל היתה מגיעה אתמול בדיוק אותה כמות אוהדים

אענה לך בשם החרטטנים.

כשהמחירים באופן כללי גבוהים מתפתחת סוג של מסורת של "אני יכול להיסתדר מצויין גם מול הטלוויזיה". ואז גם כשיש מחיר סביר ( לא זול אלא סביר, בהתחשב באיצטדיון) אז אתה ( כלאמר אני) אומר לעצמי . נמשיך לראות בטלויזיה.

מחיר זול למשחק אחד אין לו משמעות אם רוצים להגדיל את קהל הצופים הפעילים. מחירים זו חלק מאסטרטגיה ולא טקטיקה.

על החתום.

חרטטן.

המחירים למשחקי הפועל ר"ג (וגם בני יהודה ויש עוד כמה קבוצות) עולים באופן קבוע 50 שקלים לכל העונה, גם מול הגדולות. ככה שזה לא "הוזלה חד פעמית".
כמו שאמר עמי נאווי, חרטטנים תמיד ימצאו תירוצים.
אין בעיה שלא תבואו, אבל אל תעטפו את זה באידיאוליגיה שקרית של "לא באים בגלל המחיר". כי אם זה היה ככה, דווקא למשחק כמו אתמול הייתם צריכים להבוא, כדי להראות לכולם שמחירים נמוכים אכן יביאו קהל ואז אולי כולם ימשיכו להוריד מחירים. אחרת, למה להפועל ר"ג להמשיך למכור במחיר הזה? פראיירים. היו מוכרים ב80 והיתה באה אותה כמות בדיוק.

יקירי,
לדעתי אם המחירים היו זולים יותר היו אנשים מגיעים.
בד"כ אני כן מגיע למשחקים של הפועל נגד בני יהודה, בין השאר מהסיבה שמנית.
לגבי אתמול אפילו לא ידעתי שהמחיר היה 50 ש"ח.
אבל לא מדברים עלי, אני סתם חרטטן ושלקח לעצמו את הזכות ליצג את כלל החרטטנים.
אני מאמין שאם המחירים היו יותר זולים בקביעות זה היה גורם לאנשים להתמיד יותר.
כשמתרגלים לבוא למשחקים אז באים. כשמתרגלים לא לבוא אז באים פחות.
בשנתיים האחרונות התרגלתי לבוא פחות. זה התחיל בגלל מחירים , והמשיך בגלל סיבה אובייקטיבית אחרת.
לשימחתי הסיבה האוביקטיבית האחרת כבר לא רלוונטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
אדום אופטימי כתב:
מחיר זול למשחק אחד אין לו משמעות אם רוצים להגדיל את קהל הצופים הפעילים. מחירים זו חלק מאסטרטגיה ולא טקטיקה.

וכשהמחירים ירדו ל40 שקלים במשך כל העונה החרטטן יגיד לעצמו ש"האיצטדיון בושה וחרפה, כשהייתי בשבוע שעבר בקאמפ נואו זה לא היה ככה". ויחליט להשאר בבית.
וכשיסדרו שירותים נורמלים בבלומפילד ואפילו גג מעל כל האיצטדיון, החרטטן יגיד: "כן, אבל הרמה פה חרא, לפני שבועיים ראיתי את הדרבי של מנצ'סטר, זה ליגה!".
תירוצים כמו חול ואין מה לאכול.

בתור חרטטן מדופלם, לא הייתי אף פעם בקאמפ נואו ,ומעולם לא התלוננתי על השירותים בבלומפילד, ואף פעם לא התלוננתי על הרמה של הליגה בהקשר של הגעה למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 20:49 
סמל אישי של המשתמש
מי שמפריע לו הצעקות (כמוני), אני מציע שלא יכנס לעימות עם המנאצים שדי ברור שלא ישתנו לעולם - שפשוט יצעק גם.
אחרי כל כמה קללות ונאצות, שיצעק "ניצן/טל/ווטאבר יאללה בכל הכח. לא להישבר, זה יבוא"
או משהו בסגנון.
שלפחות תהיה קונטרה. אולי בסוף תיווצר תרבות יציע שבה האנשים האלו לא ירגישו בנוח עם הג'ורה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 20:55 
לירן הקטן כתב:
red-toro כתב:
לירן הקטן כתב:

הלו חמודי רד רגע מהעץ שטיפסת עליו ואל תמהר לקבוע מי אני ומה אני... לעזוב בדקה 80 זה לא ממש אני.

ניצן שירזי הוא סמרטוט ריצפה והוא בובה של טביב וזאת הסיבה היחידה שהוא פה (ואני מוכן לשים איתך התערבות שזמנו בהפועל קצוב מאוד וזה עניין של חודש עד שהוא לא יהיה כאן) , עומר דמארי, הבחור הכי שקט בקבוצה מועד וזה העונש? ואם היה דרבי הוא גם היה עושה את זה?

יש להבדיל בין 2 דברים,
שריקות בוז שמכוונות לאיך שהפועל נראית, וכן, אם השחקנים לא זזים ואין טיפה של יצירתיות ואני לא רואה שום שינוי אין פסול בלשרוק בוז, מה קרה? קיללנו את הפועל? קיללנו שחקנים? כולה מחאה על איך שהקבוצה נראית ותו לא.

באשר לקללות על ניצן שירזי, אין ספק שהוא ראוי לכל הקללות שבעולם.

עובדתית כרגע ניצן שירזי הוא המאמן של הפועל. בשני המשחקים החשובים שהיו לנו עד כה -ניצחנו.
ברור שאם בכל משחק אתה והחברים שלך תשרקו בוז, אתם תגרמו למה שאתם רוצים בסוף - ששירזי לא יהיה בהפועל, השאלה באיזה מחיר אתם רוצים את זה.
אולי אתה מתמחה בשריקות בוז ויודע איך בידיוק להצליח לכוון אותן, כי אני לא. כשאני שומע שריקות בוז לקבוצה אני חושב שגם השחקנים שומעים ואני לא חושב שזה כל כך מדרבן אותם לרוץ.
ומי בכלל עושה מחאה במחזור הראשון? תגיד לי מה נסגר איתך? מה ציפית שאתה תראה את הפועל שוטפים את המגרש? ואם היינו משחקים טוב ומפסידים אז לא היית שורק בוז ומקלל את שירזי?

ודבר אחרון לגבי דמארי, לא מעניין אותי מה הוא, הקורות חיים שלו ומה התכונות אופי שלו. אני יודע שטל בן חיים בועט פנדלים טוב יותר ממנו, והיה פנדל והמאמן קבע שטל בן חיים יבעט. אין לו שום סיבה בעולם בכלל לעשות פרצופים ולהתנהג כמו ילד קטן ומפגר. ואם הוא זה שיגרום למשבר (שזה מה שחסר לנו) אז אני מעדיף שיעיף את התחת שלו ליציע ויבין שהוא לא במכבי פ"ת אלא משחק אצלנו.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
דני מצד אחד אתה צודק מצד שני גם ב20 ש"ח יש אנשים שלא יגיעו לאיצטדיון ר"ג למשחק ליגה...
אל תשכח את זה.

ובצדק.
צריך לשלם כסף למי שהולך לאצטדיון הזה, לא ההיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 22:02 
כן, ועדיין, אם אתה "מחרים" בגלל המחירים, אז אתה אמור לעשות אקסטרה מאמץ להגיע למשחקים שהמחיר אליהם כן הגיוני.
זה כמו שיהיו בתי קולנוע שלא מכניסים עירקים, אז אתה לא תלך לאף בית קולנוע, גם לא לאלה שכן מכניסים. מה עשית בזה ואת מי הענשת?

אגב, גם היום לא קניתי פרארי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 22:11 
אדום אופטימי כתב:
לא יודע מה ההיה אתמול ביציע התחתון או העליון, פשוט לא הייתי.

אבל מקריאת התגובות כאן אני למד שביציע העליון בר"ג אפשר חופשי לצעוק ש"תהיה שואה למכבי" וזה לא אמור להפריע לאף אחד כי במילא לא שומעים זאת. כל שכן עם שני כסאות משמאלת ומימך מלפנים ומאחור לא יושב אף אחד.

ואני מוסיף שזה כמו לאמר בסלון בבית " שתהיה שואה למכבי".

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 22:13 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מחרים בגלל המחירים, אני פשוט לא בא לאצטדיון רמת גן בגלל שזה אצטדיון רמת גן.
גם אם זה בחינם.
אחרי גמר הגביע ב-2010 הבטחתי לעצמי שיותר אני לא מגיע לשם. זה פשוט לא מתקן שראוי שישלמו בשביל להיכנס אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 22:15 
EISEN כתב:
אני לא מחרים בגלל המחירים, אני פשוט לא בא לאצטדיון רמת גן בגלל שזה אצטדיון רמת גן.
גם אם זה בחינם.
אחרי גמר הגביע ב-2010 הבטחתי לעצמי שיותר אני לא מגיע לשם. זה פשוט לא מתקן שראוי שישלמו בשביל להיכנס אליו.

לא דיברתי עליך, אלא על כאלה שכל פעם מוצאים לעצמם תירוץ חדש למה לא להגיע.
אם המחירים הגבוהים זה התירוץ כרגע, אז למה לא לחזק ולהצביע ברגליים לטובת אלה שלוקחים מחירים הוגנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא אוהב את ר"ג, ולמשחקים מיותרים (כל מה שלא ליגה או גביע המדינה) אני לא מתקרב לשם, כולל דרבי בגביע הטוטו.
וכל עוד יושבים ב-1 או 2 למטה (עדיף בשורות הראשונות), אז המקום הזה נסבל לצפייה.
כל שאר המקומות מדכאים אותי יותר משער 2 מראה חלקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
כל פעם שאני מגיע לשם, אני נשבע שלא אחזור.
זה לא מתקן לבני אדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע, נראה לי שאם בסוף היינומארחים בצ'מפיונס ברמת גן הוא היה מלא גם ב150 שקל לכרטיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
כל פעם שאני מגיע לשם, אני נשבע שלא אחזור.
זה לא מתקן לבני אדם

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מי שמפריע לו הצעקות (כמוני), אני מציע שלא יכנס לעימות עם המנאצים שדי ברור שלא ישתנו לעולם - שפשוט יצעק גם.
אחרי כל כמה קללות ונאצות, שיצעק "ניצן/טל/ווטאבר יאללה בכל הכח. לא להישבר, זה יבוא"
או משהו בסגנון.
שלפחות תהיה קונטרה. אולי בסוף תיווצר תרבות יציע שבה האנשים האלו לא ירגישו בנוח עם הג'ורה שלהם.

ההודעה הכי חשובה באשכול המטופש הזה :ROSE:

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: