תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 22:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עמותת "האדומים": היום יוצאים לדרך
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 16:43 
לא תקועים ולא נעליים, אחת הסיבות שאנחנו עדיין לא חלק פורמלי מהפועל היא עניין התשלומים שמעכב במעט את זרימת הכסף לחשבון, סבלנות, אנחנו בדרך הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 17:11 
ניב כתב:
לא תקועים ולא נעליים, אחת הסיבות שאנחנו עדיין לא חלק פורמלי מהפועל היא עניין התשלומים שמעכב במעט את זרימת הכסף לחשבון, סבלנות, אנחנו בדרך הנכונה.

אם הנתון שגייסנו עד עכשיו 1.7 מליון הוא אמת, אז אנחנו מאוד תקועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 17:20 
NARKOTIKA כתב:
ניב כתב:

1.7 זה כל הסכום או רק התשלום הראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
NARKOTIKA כתב:
ניב כתב:

1.7 זה כל הסכום או רק התשלום הראשון?

1.7 מליון ש"ח זה הסכום הכולל שנאסף עד כה.

עומרי קנדה כתב:
מתי צפויות הבחירות לדירקטוריון?
מתי בעצם כל עניין השיתוף מתחיל לעבוד בפועל?

הודעה לגבי מועד אסיפת החברים הראשונה תצא בימים הקרובים. הבחירות לדירקטוריון בכל מקרה לא ייערכו באסיפה הראשונה אלא בעתיד הרחוק יותר.

שער 5 הוא קרנבל כתב:
אני מטיל הרבה ספק במד הכס של וואן, שאמנם מבחינת מספר החברים מתעדכן קבוע, אך מבחינת הכסף הוא ל זז מאז שהיו לנו 300 חברים פחות

מדידי גיוס הכסף ומספר החברים באתר ONE כמו גם באתר "האדומים" מעודכנים לפחות פעמיים ביום בהתאם להתקדמות. נוצר מצב בו אנשים מתקשרים אלינו לאחר הרישום ומבקשים לרשום את חברות העמותה שרכשו על שם קרובי משפחה וחברים, לכן כמות הכסף נשארת אותה כמות אך מספר החברים גדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 22:24 
זאת אומרת שבספטמבר ייכנסו הכספים של התשלום השני והסכום אמור לגדול משמעותית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 02:17 
חבל שלא היו היום עמדות החתמה באיצטדיון רמת גן.
לא ראיתי שהגיעה איזשהי בקשה למתנדבים מטעם העמותה.

חומר למחשבה: הייתי צריך לדפדף עד לעמוד 3 כדי למצוא את השרשור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:34 
העניין הזה קצת נדחק הצידה,
גם אני לא מבין למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:03 
סמל אישי של המשתמש
זה נתקע כי זה לא מעניין יותר מדי אנשים, ולאלה שכן ועדיין לא עשו יש יותר שאלות מתשובות, והם לפחות בעונה הקרובה לא יעשו חברות.
ותוך שנה-שנתיים, במידה ולא נהיה במאבק האליפות, ומכבי וחיפה כן, הפסדים בדרבים וכו', הקריאה השלטת לא תהיה להצטרף לעמותה, אלא למכור את הקבוצה למישהו שאשכרה יכול להביא כסף ולהחזיר את הקבוצה למאבקי האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:05 
למי שעדיין לא הגשים חלום
http://www.haadumim.com/

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
*** קריאה למתנדבים לקראת משחק הגומלין בליגה האירופית ***
ביום חמישי הקרוב כולנו סוף סוף נחזור לבלומפילד, ולמעשה תהיה זו הפעם הראשונה שנפגש עם הקהל הרחב במקדש.
אנחנו מתכננים מבצע גיוס נרחב ולצורך כך נזדקק את עזרתכם באיוש העמדות, חלוקת פליירים
ומשיכת אוהדים לעמדות ההרשמה.

אם ברצונכם לעזור להפוך את הפועל לשל כולנו- שלחו הודעה פרטית או מייל ל- volunteer@haadumim.com
עם מס' טלפון שבו ניתן לייצור איתכם קשר. תודה.

*שימו לב ההתנדבות דורשת הגעה מוקדמת לאצטדיון.

כמו כן, מכירת הכרטיסים במתחם חודורוב ע"י העמותה ממשיכה גם היום.

תמונה

נערך לאחרונה על ידי עמותת האדומים בתאריך 27 אוגוסט 2012, 13:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
זה נתקע כי זה לא מעניין יותר מדי אנשים, ולאלה שכן ועדיין לא עשו יש יותר שאלות מתשובות, והם לפחות בעונה הקרובה לא יעשו חברות.
ותוך שנה-שנתיים, במידה ולא נהיה במאבק האליפות, ומכבי וחיפה כן, הפסדים בדרבים וכו', הקריאה השלטת לא תהיה להצטרף לעמותה, אלא למכור את הקבוצה למישהו שאשכרה יכול להביא כסף ולהחזיר את הקבוצה למאבקי האליפות .

רמון העמיד תקציב של 40 מ"ש שהוא רק 10 מ"ש פחות מהתקציב של חיפה

למי שחושב שגובה התקציב הוא הערובה לתוארים והצלחות -
רג היתה עדיפה אמש מהפועל. תקציב: הפועל40. רג14
בני יהודה העמידה אשתקד תקציב זהה לעונה והוא ע"ס 12 מ"ש בלבד. זו בני יהודה שסיימה מקום שלישי!
מכבי72
חיפה50
קש30
נתניה21

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:44 
לחיפה אין 50 מיליון ש"ח תקציב, זה חרטא. יש להם תקציב שחקנים ורכש קטן משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

ומי קבע שחיים העמיד תקציב של 40?
הנתונים שכתבתי הם ע"פ הפרסומים בתקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:57 
nirog כתב:
joshsoos כתב:

ומי קבע שחיים העמיד תקציב של 40?
הנתונים שכתבתי הם ע"פ הפרסומים בתקשורת

אף אחד, אבל תקציב השחקנים והרכש בכל מקרה הוא שמעניין וחשוב, ושלנו גבוה יותר משלהם כבר כמה שנים טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:09 
NARKOTIKA כתב:
גם אני לא מבין למה.

בכל מקרה,החלום של 10 אלף אדומים שכל אחד תורם אלף שקל בשנה קצת נגוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:32 
nati כתב:
NARKOTIKA כתב:
גם אני לא מבין למה.

מעולם לא היה חלום כזה וזה לא היה ריאלי מלכתחילה. אני אמרתי עוד בכנס שעשינו בזמנו בזמן המאבק מול טביב כשרצו שם סכומים של 20-30 מיליון שקל
שאם נגיע ל-5-6 זה יהיה מצויין.
ולאנטיגונה - אתם כנראה לא מבינים שהמטרה שלנו היא לא קבוצת אוהדים אלא הפועל תל אביב. אם יבוא מישהו שיהיה מוכן להשקיע כסף בקבוצה ולהתנהל בצורה בריאה אנחנו נהיה הראשונים שנשמח. אבל אין כזה, ובינתיים לא נראה שיש כזה. אז אם אנחנו לא ניקח אחריות ונדאג לקיומה של הקבוצה מי כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:59 
סמל אישי של המשתמש
גם אני לא דיברתי על קבוצת אוהדים אלא על מה שאתם מכוונים אליו.
לרמון זה מתאים כרגע, כי זה גם פופוליסטי וגם מוסיף לקבוצה עוד כמה מיליונים שאין לו מאיפה להביא.
ובינתיים אפשר להעמיד תקציב לא רע, כי יש כסף מאירופה ודי הרבה מנויים (אבל כבר במגמת ירידה, עד כדי כך ש-80 אחוז משער 6 לא נמכר ואנשים מוכרים מנוי לשער 7 בפחות ממחיר עלות).
ונראה מה יהיה אחר כך כשהאכזבות המקצועיות יגיעו ופחות הכנסות מאירופה ומנויים (כי לצערי, זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו).
ועד שימצאו מישהו שמוכן לשים כסף, יגידו לו בוא תצטרף בשמחה, אבל בתנאי זה וזה וזה, ונראה לאן זה יוביל.

אבל זה לא קשור לתגובה הקודמת שלי.
אנשים לא מצטרפים לעמותה לא מהסיבות האלה, אלא מהרבה סיבות אחרות.
כמובן שבאמצעות הסברה ומבצעי גיוס יצטרפו עוד כמה עשרות העונה, אבל עדיין לפחות חצי מהמנויים לא יהיו חברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 14:17 
ראצ'ו כתב:
nati כתב:
NARKOTIKA כתב:
גם אני לא מבין למה.

מעולם לא היה חלום כזה וזה לא היה ריאלי מלכתחילה. אני אמרתי עוד בכנס שעשינו בזמנו בזמן המאבק מול טביב כשרצו שם סכומים של 20-30 מיליון שקל
ולאנטיגונה - אתם כנראה לא מבינים שהמטרה שלנו היא לא קבוצת אוהדים אלא הפועל תל אביב. אם יבוא מישהו שיהיה מוכן להשקיע כסף בקבוצה ולהתנהל בצורה בריאה אנחנו נהיה הראשונים שנשמח. אבל אין כזה, ובינתיים לא נראה שיש כזה. אז אם אנחנו לא ניקח אחריות ונדאג לקיומה של הקבוצה מי כן?

אולי לא חלום שלך,אבל אתה לא מהיום בפורום.כבר שנים פה בפורום אנשים לא רק חלמו.אנשים אשכרה אמרו שזה ממש מציאותי ש10 אלף אדומים ייתנו 1000 שקל כל שנה בנוסף למנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 14:40 
מי שאמר ש10,000 אנשים שיביאו עוד 500-1000 שח בשנה מעבר למנוי הוא הוזה, אותם אנשים גם לא מבינים שבכדורסל לצערנו
לא יהיו לעולם יותר מ3000 חברי עמותה וגם לא מנויים.
בכל מקרה לדעתי הבעיה היא לא כמות האנשים הכללית, כי זה כן יגדל בקרוב והערכתי עד סוף העונה נגיע לסביב ה4000 חברי עמותה בכדורגל.
הבעיה העיקרית היא האנשים ה"כבדים" עליהם בנויה הצורה שנבנתה העמותה, אותם חברי "כבוד" ו"זהב" שאמורים להביא סכומים גדולים
ולהקפיץ את הסכום הכולל. אותם אנשים כרגע לא באים להבנתי (ותתקנו אותי אם אני טועה מנהלי העמותה).
גם ה"חברים" של רמון שהבטיחו לו כספים כדי לעזור בקניית הקבוצה לקחו צעד אחורה.(אני לא יגיד להם מה לעשות עם כספם, אבל אם
הבטחתם משהו ונתתם מילה אל תברחו עכשיו).

אני מבקש כאן כבר כחודש שיופיע מספר חברי הכבוד והזהב שנרשמו עד היום ועוד לא קיבלתי תשוב לצערי.
קצת שקיפות בעניין תעזור לכולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 14:41 
אנטיגונה כתב:
גם אני לא דיברתי על קבוצת אוהדים אלא על מה שאתם מכוונים אליו.
לרמון זה מתאים כרגע, כי זה גם פופוליסטי וגם מוסיף לקבוצה עוד כמה מיליונים שאין לו מאיפה להביא.
ובינתיים אפשר להעמיד תקציב לא רע, כי יש כסף מאירופה ודי הרבה מנויים (אבל כבר במגמת ירידה, עד כדי כך ש-80 אחוז משער 6 לא נמכר ואנשים מוכרים מנוי לשער 7 בפחות ממחיר עלות).
ונראה מה יהיה אחר כך כשהאכזבות המקצועיות יגיעו ופחות הכנסות מאירופה ומנויים (כי לצערי, זה הכיוון שאנחנו הולכים אליו).
ועד שימצאו מישהו שמוכן לשים כסף, יגידו לו בוא תצטרף בשמחה, אבל בתנאי זה וזה וזה, ונראה לאן זה יוביל.

אבל זה לא קשור לתגובה הקודמת שלי.
אנשים לא מצטרפים לעמותה לא מהסיבות האלה, אלא מהרבה סיבות אחרות.
כמובן שבאמצעות הסברה ומבצעי גיוס יצטרפו עוד כמה עשרות העונה, אבל עדיין לפחות חצי מהמנויים לא יהיו חברים.

אז לעד נחכה לגביר שיחליט בשבילנו מה טוב להפועל שלנו? לא תודה. זה שיש למישהו כסף לא נותן לו את המנדט לנהל את הפועל. אם לא נעמוד על המשמר עם תנאים נחזור כל פעם מחדש לאותה שוקת שבורה שכבר הגענו אליה לפחות פעמיים בעשר השנים האחרונות. צלחת פה או צלחת שם לא שווה עוד סיוט כמו שעברתי (ואני חושב שגם רבים אחרים) בעונה שעברה.
חוץ מזה, בניגוד לראצ'ו, אני מאמין שטובת הפועל תל אביב תהיה קשורה תמיד לניהול אוהדים, שהם האנשים היחידים בעולם שהאינטרס האחד שלהם הוא ההצלחה של הקבוצה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו זאת לא בעיה לשכנע בדיעה הזאת.
אבל נראה מה תהיה הדיעה אחרי כמה עונות לא טובות, כשלצד הכישלנות שלנו היריבות המרות שלנו יחגגו עלינו.
נראה מה זה יעשה לכמות המנויים, למספר חברי העמותה ולמגיעים למשחקים.
ונראה מה תהיה הדיעה כשיגיע אז מישהו שמוכן לשים כסף, ושלא יהיה מוכן לקבל חלק מהתנאים שיוצבו לו (ובבקשה לא לתת דוגמה את האח של לוני מהכדורסל, כי זה שונה לגמרי בהרבה מובנים. בעיקר בענף ובסכומים).

מה שאני אומר, תרצו או לא תרצו, הגורם המכריע ביותר זה מה יקרה על הדשא.
נכון שעד עכשיו אין מספיק חברי עמותה מהסיבה שזה דבר חדש עדיין בכדורגל בישראל, לא כולם מבינים איך לאכול את זה ומה זה נותן להם, וזה נותן תקווה לפעילים המרכזיים שעם הסברה ועם הזמן זה יגיע ליותר ויותר אוהדים.
אבל מצד שני צריך לזכור שהעמותה הזאת קמה אחרי מצב טראומתי, בדיוק המצב שהיה צריך לגרום להרבה אוהדים לרצות להצטרף למיזם הזה.
וככל שיעבור הזמן טביב יישכח, ומה שיעניין זה איזו קבוצה יש כרגע ולאיזה הישגים היא מגיעה או לא מגיעה.
ואם אנשים חושבים שמצב של כישלון מקצועי יביא אנשים דווקא להצטרף לעמותה ולעשות מנויים, אז אני חושב שהם טועים, והכיוון יהיה רק כלפי מטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:36 
איזה תנאים כבר יוצבו לו?

התנאים שיוצבו הם כדי למנוע טביב נוסף. אין שום בעל בית שבא מכוונה טובה ויסרב לתנאים.
הוטו שלנו הוא בהסה"כ על צבע החולצה, על הסמל ועל מצוות "אל תגנוב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
זה לא פשוט במציאות, משני הצדדים.

נניח יכנסו עכשיו להנהלה אנשים מהעמותה.
הם יתחילו להשפיע במידה מסויימת ויתחילו לצבור כוח.
גם אם עכשיו הם יגידו אחרת, במציאות יהיה קשה מאד לאחר מכן לוותר במשהו מההשפעה הזאת באם יידרשו.

ומה שכל אחד מאיתנו רואה כדרישות אלמנטריות והגיוניות, אנשים רבים בצד השני לא רואים את זה באותה צורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 19:37 
אנטיגונה כתב:
זה לא פשוט במציאות, משני הצדדים.

נניח יכנסו עכשיו להנהלה אנשים מהעמותה.
הם יתחילו להשפיע במידה מסויימת ויתחילו לצבור כוח.
גם אם עכשיו הם יגידו אחרת, במציאות יהיה קשה מאד לאחר מכן לוותר במשהו מההשפעה הזאת באם יידרשו.

ומה שכל אחד מאיתנו רואה כדרישות אלמנטריות והגיוניות, אנשים רבים בצד השני לא רואים את זה באותה צורה.

שלא יראו. זו, לדעתי, בדיוק החשיבות של העמותה - לוודא שהערכים של הקהילה שלנו נשמרים, כי הקבוצה היא קודם כל של הקהילה הזאת, שאינה פיקטיבית ואינה שולית.
אם מישהו לא מוכן לקבל את הדרישות הבסיסיות של קהילת אוהדי הפועל תל אביב, אין לו חלק בהנהלה, ולא משנה מה כמות הכסף שהוא מביא איתו.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

אולי לא חלום שלך,אבל אתה לא מהיום בפורום.כבר שנים פה בפורום אנשים לא רק חלמו.אנשים אשכרה אמרו שזה ממש מציאותי ש10 אלף אדומים ייתנו 1000 שקל כל שנה בנוסף למנוי.

יקירי,
אתה הרי הרבה שנים בפורום.
מי הם האנשים ?

בבקשה שים רשימה של 4 כאלה שאמרו מה שאתה טוען ושאתה מעריך אותם כחצי רציניים ,כאלה שפחות או יותר מבינים משהו לדעתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 19:57 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
עכשיו זאת לא בעיה לשכנע בדיעה הזאת.
אבל נראה מה תהיה הדיעה אחרי כמה עונות לא טובות, כשלצד הכישלנות שלנו היריבות המרות שלנו יחגגו עלינו.
נראה מה זה יעשה לכמות המנויים, למספר חברי העמותה ולמגיעים למשחקים.
ונראה מה תהיה הדיעה כשיגיע אז מישהו שמוכן לשים כסף, ושלא יהיה מוכן לקבל חלק מהתנאים שיוצבו לו (ובבקשה לא לתת דוגמה את האח של לוני מהכדורסל, כי זה שונה לגמרי בהרבה מובנים. בעיקר בענף ובסכומים).

מה שאני אומר, תרצו או לא תרצו, הגורם המכריע ביותר זה מה יקרה על הדשא.
נכון שעד עכשיו אין מספיק חברי עמותה מהסיבה שזה דבר חדש עדיין בכדורגל בישראל, לא כולם מבינים איך לאכול את זה ומה זה נותן להם, וזה נותן תקווה לפעילים המרכזיים שעם הסברה ועם הזמן זה יגיע ליותר ויותר אוהדים.
אבל מצד שני צריך לזכור שהעמותה הזאת קמה אחרי מצב טראומתי, בדיוק המצב שהיה צריך לגרום להרבה אוהדים לרצות להצטרף למיזם הזה.
וככל שיעבור הזמן טביב יישכח, ומה שיעניין זה איזו קבוצה יש כרגע ולאיזה הישגים היא מגיעה או לא מגיעה.
ואם אנשים חושבים שמצב של כישלון מקצועי יביא אנשים דווקא להצטרף לעמותה ולעשות מנויים, אז אני חושב שהם טועים, והכיוון יהיה רק כלפי מטה.

יתכן בהחלט שאתה צודק, וכמו האימרה הידועה "מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה".
אני אישית מאמין ומקווה שטראומת השנים האחרונות, בצירוף עבודה יפה של עמותת האדומים, יהפכו את המצב התודעתי הזה
וייצרו מאסה קריטית של אנשים שלא יהיו מוכנים לשים שוב את המועדון במצב שבו הוא מחכה לגביר התורן בלי תנאים.
לפעמים צריך קצת אמונה, גם באופי האדם, וגם בעבודה הקשה שהרבה אנשים עושים (ונראה שאכן עושים בעמותה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אנטיגונה כתב:
ותוך שנה-שנתיים, במידה ולא נהיה במאבק האליפות, ומכבי וחיפה כן, הפסדים בדרבים וכו', הקריאה השלטת לא תהיה להצטרף לעמותה, אלא למכור את הקבוצה למישהו שאשכרה יכול להביא כסף ולהחזיר את הקבוצה למאבקי האליפות .

רמון העמיד תקציב של 40 מ"ש שהוא רק 10 מ"ש פחות מהתקציב של חיפה

למי שחושב שגובה התקציב הוא הערובה לתוארים והצלחות -
רג היתה עדיפה אמש מהפועל. תקציב: הפועל40. רג14
בני יהודה העמידה אשתקד תקציב זהה לעונה והוא ע"ס 12 מ"ש בלבד. זו בני יהודה שסיימה מקום שלישי!
מכבי72
חיפה50
קש30
נתניה21

יו"ר הפועל תל אביב הפרופסור התראיין הערב בוואן ואמר שתקציב הפועל הוא 34 מ"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 00:34 
ראצ'ו כתב:
nati כתב:
NARKOTIKA כתב:
גם אני לא מבין למה.

זו בדיוק הסיבה למה הוא לא יבוא.
זה גם מסביר למה הוא "יבוא" רק אחרי שלמצער יקרה לנו, כפי שאנטיגונה תאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 00:48 
אדום אופטימי כתב:
nati כתב:

יקירי,
אתה הרי הרבה שנים בפורום.
מי הם האנשים ?

בבקשה שים רשימה של 4 כאלה שאמרו מה שאתה טוען ושאתה מעריך אותם כחצי רציניים ,כאלה שפחות או יותר מבינים משהו לדעתך.

יום אחד שיהיה לי זמן,אני יעבור על עשרות אשכולות שנפתחו על קבוצת אוהדים.ואביא לך שמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 01:21 
אני מציע כאן לעמותה לקדם במהירות אסיפת חברים.
במקום נגיש, בזמן מתאים,עם התראה מספיק ארוכה ועם פרסום מאסיבי, כדי שיבואו כמה שיותר אנשים. לפי הבנתי, ואני קצת רחוק, הקהל עוד לא מפנים את השינוי המתרחש. כשאנשים יעשו את הסוויץ במוח ויגידו לעצמם: ״זו הקבוצה שלי, אני יכול להשפיע ישירות על הניהול שלה, אני חלק בבעלות שלה״, אולי הם יהיו במוד אחר גם ביציע, ולא ישרקו בוז לשחקנים או יזרקו חפצים, כי הם יבינו שזה הם עצמם.
בשביל שזה יקרה לא מספיק לשלם דמי חבר, צריך להרגיש שותף במשהו ענק, וזה יקרה רק כאשר תהיה פעילות בעניין, מעשית.
חלק כאן יגידו שאני נאיבי, אבל אני בטוח שבדרך נכונה אפשרי ליצור את השינוי הזה בתפיסה, ולחולל שינוי אמיתי. זה גם יגרור עוד אנשים לעלות על הרכבת, כי אנשים אוהבים להרגיש חלק ממשהו גדול שקורה.
כשעשרת אלפים איש צעקו ״לא רוצים טביב בהפועל״ אני בטוח שהרבה יותר אנשים היו מוכנים להוציא כסף מכיסם לסילוק הצורר. רק בגלל שתחושת החירום חלפה, למרות שהסכנה קיימת באותה מידה, אנחנו מצליחים לגייס הרבה פחות. כלומר, הכל עניין של מומנטום, מקווה שלא מפספסים אותו עכשיו, כשמתחילה הליגה, ותיכף אנשים יתחילו ליילל על איך השופטים דפקו אותנו...
כדי להצליח לרתום אנשים לדבר הגדול הזה שעדיין בחיתוליו, כדאי לאסוף את כולם, עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 864 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: