אנטיגונה כתב:
עכשיו זאת לא בעיה לשכנע בדיעה הזאת.
אבל נראה מה תהיה הדיעה אחרי כמה עונות לא טובות, כשלצד הכישלנות שלנו היריבות המרות שלנו יחגגו עלינו.
נראה מה זה יעשה לכמות המנויים, למספר חברי העמותה ולמגיעים למשחקים.
ונראה מה תהיה הדיעה כשיגיע אז מישהו שמוכן לשים כסף, ושלא יהיה מוכן לקבל חלק מהתנאים שיוצבו לו (ובבקשה לא לתת דוגמה את האח של לוני מהכדורסל, כי זה שונה לגמרי בהרבה מובנים. בעיקר בענף ובסכומים).
מה שאני אומר, תרצו או לא תרצו, הגורם המכריע ביותר זה מה יקרה על הדשא.
נכון שעד עכשיו אין מספיק חברי עמותה מהסיבה שזה דבר חדש עדיין בכדורגל בישראל, לא כולם מבינים איך לאכול את זה ומה זה נותן להם, וזה נותן תקווה לפעילים המרכזיים שעם הסברה ועם הזמן זה יגיע ליותר ויותר אוהדים.
אבל מצד שני צריך לזכור שהעמותה הזאת קמה אחרי מצב טראומתי, בדיוק המצב שהיה צריך לגרום להרבה אוהדים לרצות להצטרף למיזם הזה.
וככל שיעבור הזמן טביב יישכח, ומה שיעניין זה איזו קבוצה יש כרגע ולאיזה הישגים היא מגיעה או לא מגיעה.
ואם אנשים חושבים שמצב של כישלון מקצועי יביא אנשים דווקא להצטרף לעמותה ולעשות מנויים, אז אני חושב שהם טועים, והכיוון יהיה רק כלפי מטה.
יתכן בהחלט שאתה צודק, וכמו האימרה הידועה "מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה".
אני אישית מאמין ומקווה שטראומת השנים האחרונות, בצירוף עבודה יפה של עמותת האדומים, יהפכו את המצב התודעתי הזה
וייצרו מאסה קריטית של אנשים שלא יהיו מוכנים לשים שוב את המועדון במצב שבו הוא מחכה לגביר התורן בלי תנאים.
לפעמים צריך קצת אמונה, גם באופי האדם, וגם בעבודה הקשה שהרבה אנשים עושים (ונראה שאכן עושים בעמותה)