תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 11:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
idan כתב:
יש לי שאלה לגבי המערך שעלינו אתמול.
א. מהו?
ב. אם הוא 4-5-1 כמו שכתוב באתרי הספורט, מישהו יכול להגיד לי מי ה1?
ג. אם ה 1 הוא טל בן חיים, אז איך יכול להיות שהוא משחק קיצוני לגמרי באגף?

-----------------אדל----------------
דנין------מור שושן-----באדיר-----פנסטיל
-----ארתור-------------דג'מבה-------
טב"ח----------טועמה-----------אלרואי
---------------ברונו----------------

אחרי החילוף של ארתור בעדן שרם עברנו לשחק ככה:
-----------------אדל----------------
דנין------מור שושן-----באדיר-----פנסטיל
-----טועמה-------------דג'מבה-------
טב"ח----------ברונו-----------אלרואי
---------------שרם-------------

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
אהבה זה לא מספיק.
מכיון שהלוגיקה שלך מובילה אותך למסקנות של טיפוס אחד בדיוק בפורום כנראה שאתה צריך לבדוק את עצמך.

עריכה:
מה שהכי משעשע בתגובה שלך זו האמירה שבגלל שאני טוען ששירזי אפס השחקנים לא סופרים אותו.
מסתבר שעשיתי את זה בכל קבוצה ששירזי אימו עד היום כי בכולן לא ספרו אותו.

א. אני לא מדבר עליך ספציפית, אני מדבר על הלך הרוח שנוצר סביב הקבוצה, כרגע אני מדבר איתך (למרות שההודעה החת לפני אחרונה הייתה לשחר בכלל). זה הלך רוח לא בריא ומזיק. זה לא שאתה קורא לו אפס זה ש90% מהקהל רוצה שהוא יעוף עוד לפני שריקת הפתיחה, והסיבה לכך היא ממש לא משהו מקצועי.

ב. הלוגיקה שלי היא פשוטה, אני אוהד ואני רוצה בהצחלת הקבוצה, אם אני רואה משהו שלטענתי פוגם בא אני יוצא נגד. כן גם אני הייתי רוצה את פפ כמאמן,
לצערי זה לא ראלי. ואני לא באמת מוצא כאן מאמן אחר עדיף על ניצן (כבר שנים אני בעד מאמן זר ואתה יודע את זה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:09 
סמל אישי של המשתמש
כל מאמן טוב מניצן כי ניצן לא מאמן.
תגיד הופ ורב"ש קופץ מקפריסין עד ישראל בלי לעצור לשתיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
אני נמנה בין אלה שלא מאמינים בשירזי כמאמן אבל מוכן לאכול את הכובע.
עלה אתמול במערך גרוע ומטופש וחסר עומק אבל לא פחד לתקן את הטעות עם חילוף כבר אחרי 35 דקות.

בשורה התחתונה כבר ראינו את הפועל לא משכנעת בעליל בעבר ומשחקת רע גם אצל מאמנים אחרים ועדיין לקחנו 3 נקודות במשחק שלא הגיע לנו בו אפילו נקודה וגם זה משהו.

יש לו הזדמנות בקבוצה עם סגל טוב להיאבק על אליפות בינתיים הוא עם 1 מ 1 שבוע הבא יהיה הרבה יותר קשה הלוואי ונאכל את הכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:

אני לא כל-כך בטומ שרב"ש כזה גדול כמו שעושים ממנו, אין לי בעיה לנסות (הוא ועטר הם הישראלים היחידים שבאים בחשבון).
בכלליות רב"ש הצליח רק במקום 1, כאשר יש מעליו בוס שקובע לא פחות ממנו וזאת הסיבה שהוא גם עזב את המקום הזה.
כאשר הוא קיבל קבוצה גדולה לבנות הוא נכשל בא לחלוטין, ויש לו "רק" מה להפסיד בהפועל אז אני ממש לא בטוח שהוא יקפוץ לפה
כאשר "נגיד" הופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
קלדרון כתב:

אני לא כל-כך בטומ שרב"ש כזה גדול כמו שעושים ממנו, אין לי בעיה לנסות (הוא ועטר הם הישראלים היחידים שבאים בחשבון).
בכלליות רב"ש הצליח רק במקום 1, כאשר יש מעליו בוס שקובע לא פחות ממנו וזאת הסיבה שהוא גם עזב את המקום הזה.
כאשר הוא קיבל קבוצה גדולה לבנות הוא נכשל בא לחלוטין, ויש לו "רק" מה להפסיד בהפועל אז אני ממש לא בטוח שהוא יקפוץ לפה
כאשר "נגיד" הופ.

לא צריך שהוא יבנה קבוצה. יש פה חומר שחקנים מצויין.
צריך מישהו שיאמן את הקבוצה, ורב"ש הוא מאמן טוב+.

בכל מקרה אני לא רואה איך מפטרים את ניצן עם החוזה המופרך שלו.
רק אם תהיה קטסטרופה, ואז זה אומר שהעונה הלכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
אצל ההם הוא גם לא הצליח לאמן כמו שצריך, רב"ש עד עכשיו הוא סימן שאלה מאוד גדול (בניגוד לעטר שהצליח יחסית גם בנתניה וגם בחיב"ר).

ולגבי ניצן, הפירסומים אומרים שהמאמן שעמד מולו אתמול מרוויח יותר ממנו ככה שלא מדובר ב"חוזה" מופרך כמו שאתה מציג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אצל ההם הוא גם לא הצליח לאמן כמו שצריך, רב"ש עד עכשיו הוא סימן שאלה מאוד גדול (בניגוד לעטר שהצליח יחסית גם בנתניה וגם בחיב"ר).

ולגבי ניצן, הפירסומים אומרים שהמאמן שעמד מולו אתמול מרוויח יותר ממנו ככה שלא מדובר ב"חוזה" מופרך כמו שאתה מציג.

למה שמת מרכאות מעל המילה חוזה? :LOL2:
בכל מקרה, החוזה הוא כן מופרך, כי הוא מקבל מיליון שקל ברוטו לעונה.
זה שארקין התחרפן ונתן לפרדי דוד חוזה של מיליון מאתיים, זה לא אומר שהחוזה של שירזי הוא לא מופרך גם כן.
אתה אדם חכם, ואני בטוח שגם אתה מבין שטביב נתן לו את החוזה הזה כהכרת תודה על הנאמנות שלו, ולא מתוך שיקולים מקצועים נטו.

ובקשר לרב"ש אצל ההם, אני לא כזה בטוח שהוא בנה את הקבוצה (להזכירך, נימני היה המנג'ר מעליו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
כי אני לא יודע אם בתקופת טביב נחתמו חוזים או "חוזים".
הרעיון היה לגיד שמדובר בחוזה בקנה מידה ממוצע לליגה, גם קלינגר, גילי ושות' מקבלים פחות או יותר באותו אזור, ככה שאני לא חושב שזה משהו
חריג, ואם לוקחים בחשבון שמדובר במאמן הפועל ת"א הגיוני שהוא יקבל יותר ממאמן ר"ג. זה לא שאני מזלזל במאמנים האחרים אבל כל מי שנכנס להפועל
משדרג לעצמו את השכר, לפחות ככה זה אמור להיות.

לגבי רב"ש, זה בדיוק הטענה שלי, שהוא עד עכשיו התנהל "בדיוק" כמו מי שעמד מעליו, אם זה איזי בק"ש ואם זה נימני במכבי, אני לא בטוח שזה יתאים לנו,
במתכונת הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:06 
סמל אישי של המשתמש
"על התמימות" מאת אל דוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:13 
el dudernio כתב:
קלדרון כתב:

כאשר "נגיד" הופ.

רב"שׁ לקח אליפות עם קבוצה שסגל השחקנים שלה היה נחות משמעותית מלפחות 3 קבוצות בליגה ואני כבר לא מדבר על המסורת שלה.
הוא הקנה לה שיטת משחק שבזכותה הקבוצה הזו, עם כדורגל מאוד יעיל גם אם לא הכי יפה לעין.
זו אליפות שרשומה על שמו ועל שמו בלבד. אתה רואה את ניצן לוקח אליפות עם קבוצה כזו?
הוא קיבל לבנות את מכבי, קבוצה שניסתה כל מאמן בעולם ובמשך 17 שנים התמודדה על האליפות פעם אחת בלבד (2003). כולם נכשלו שם כי לא היו להם תנאים להצליח.
גם רב"ש עוד ייכשל אני מניח, אבל הוא משהו הוא כבר הוכיח. ניצן מוכיח עונה אחרי עונה ומשחק אחרי משחק שהוא קשקשן, לא מאמן.
אולי יש לו יחסי אנוש טובים, אבל כדורגל הרבה פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
"על התמימות" מאת אל דוד.

זה כל הכיף בלהיות "אוהד", למרות שלא ברור לי איך זה קשור לכאן.
כרגע מבחינתי אלרואי כהן הוא הקשר הטוב בארץ (יחד עם טועמה, טב"ח, ממן, ברונו וכו') מהסיבה הפשוטה שהוא לובש את המדים האדומים של ת"א.

דר"א לכבוד הוא לי ;)

רוני, לכן אמרתי שאני מוכן לקבל אותו ואת עטר (למרות שכבר שנים אני צועק מאמן זר).
שירזי בתקופתו בבני יהודה הראה לא מעט, לא סתם הדילמה הייתה הוא או זה שההורים שלו אחים, לצערי אז בחרנו את הבחירה הלא נכונה.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 27 אוגוסט 2012, 09:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
el dudernio כתב:
קלדרון כתב:

כאשר "נגיד" הופ.

רב"שׁ לקח אליפות עם קבוצה שסגל השחקנים שלה היה נחות משמעותית מלפחות 3 קבוצות בליגה ואני כבר לא מדבר על המסורת שלה.
הוא הקנה לה שיטת משחק שבזכותה הקבוצה הזו, עם כדורגל מאוד יעיל גם אם לא הכי יפה לעין.
זו אליפות שרשומה על שמו ועל שמו בלבד. אתה רואה את ניצן לוקח אליפות עם קבוצה כזו?
הוא קיבל לבנות את מכבי, קבוצה שניסתה כל מאמן בעולם ובמשך 17 שנים התמודדה על האליפות פעם אחת בלבד (2003). כולם נכשלו שם כי לא היו להם תנאים להצליח.
גם רב"ש עוד ייכשל אני מניח, אבל הוא משהו הוא כבר הוכיח. ניצן מוכיח עונה אחרי עונה ומשחק אחרי משחק שהוא קשקשן, לא מאמן.
אולי יש לו יחסי אנוש טובים , אבל כדורגל הרבה פחות.

גם זה כבר אין לו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:03 
שחר כתב:
ערן כתב:
המאמן לחוץ.
השחקנים לחוצים.
המועדון לחוץ.

מה עושה הקהל? מנסה להלחיץ אותם עוד יותר.

ברוכים הבאים אל מעבר לכביש.

שוב האשם הקבוע שלך- הקהל.
מי שהכניס את כל המערכת ללחץ ולסחרור כבר במחזור הפתיחה זה אדון מאמן.

ערן, מי זה "המועדון" שלחוץ? בואנו לחוץ? על איזה לחץ אתה מדבר? והשחקנים האלה שלחוצים, למה הם לחוצים? איזו סיבה בעולם יש לדגמבה/ברונו/פנסטיל/דנין/בדיר להיות לחוצים? מי/מה הלחיץ אותם לפני השריקה? רוח הקודש?

אני לא חושב שראיתי אתמול שחקנים לחוצים. ראיתי שחקנים שלא עומדים נכון על המגרש, אין להם מושג לאן לרוץ/למסור, ואין להם דרך. אם הבעיה אתמול אכן הייתה שהם היו כ"כ לחוצים, היית חושב שהגול והעובדה שהם משחקים נגד עשרה שחקנים תשחרר להם קצת את הלחץ והם יתחילו לשחק כדורגל, לפחות בחצי השעה האחרונה. זה לא קרה. אם השחקנים עלו לחוצים למגרש, זה היה בגלל שאיזה "מאמן" הלחיץ אותם עם הרכב הזוי וסגל חסר.

ואני מסכים עם שחר בעניין הנ"ל. הקהל בהחלט לא אשם בזה שהפועל הייתה פח אתמול, והתגובה הקבועה (של חלק גדול מהפורום) של "נהיינו קהל של מכבי" היא מגוחכת. יש הרבה מאוד סיבות שבגללן אני בא למגרשים וקונה כרטיס ועומד בתור וכו'. אחת מהסיבות האלה היא שאני רוצה לראות כדורגל. לא זכיתי אתמול לראות דקה אחת של כדורגל, וחוץ מהבישול של סלים לפנדל, ראיתי חושך נטו. מותר לי להיות לא מרוצה מזה, וזה לא הופך אותי למ*ביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:05 
אדום תלאביבי כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
המאמן לחוץ.
השחקנים לחוצים.
המועדון לחוץ.

ערן, מי זה "המועדון" שלחוץ? בואנו לחוץ? על איזה לחץ אתה מדבר? והשחקנים האלה שלחוצים, למה הם לחוצים? איזו סיבה בעולם יש לדגמבה/ברונו/פנסטיל/דנין/בדיר להיות לחוצים? מי/מה הלחיץ אותם לפני השריקה? רוח הקודש?

אני לא חושב שראיתי אתמול שחקנים לחוצים. ראיתי שחקנים שלא עומדים נכון על המגרש, אין להם מושג לאן לרוץ/למסור, ואין להם דרך. אם הבעיה אתמול אכן הייתה שהם היו כ"כ לחוצים, היית חושב שהגול והעובדה שהם משחקים נגד עשרה שחקנים תשחרר להם קצת את הלחץ והם יתחילו לשחק כדורגל, לפחות בחצי השעה האחרונה. זה לא קרה. אם השחקנים עלו לחוצים למגרש, זה היה בגלל שאיזה "מאמן" הלחיץ אותם עם הרכב הזוי וסגל חסר.

ואני מסכים עם שחר בעניין הנ"ל. הקהל בהחלט לא אשם בזה שהפועל הייתה פח אתמול, והתגובה הקבועה (של חלק גדול מהפורום) של "נהיינו קהל של מכבי" היא מגוחכת. יש הרבה מאוד סיבות שבגללן אני בא למגרשים וקונה כרטיס ועומד בתור וכו'. אחת מהסיבות האלה היא שאני רוצה לראות כדורגל. לא זכיתי אתמול לראות דקה אחת של כדורגל, וחוץ מהבישול של סלים לפנדל, ראיתי חושך נטו. מותר לי להיות לא מרוצה מזה, וזה לא הופך אותי למ*ביסט.

אני מעתיק את מה שכתבת וכותב את זה בשמי אם לא איכפת לך....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:10 
רק במכבי אחרי 2 משחקים רשמים (לא כולל גביע השוקו) ו2 נצחונות שאחד מהם הושג בקושי רב נגד הפועל ר"ג, רוצים לפטר מאמן !! ושורקים בוז !!
רק בבית"ר רוצים לפטר מאמן בגלל שהוא מנצח רק 1:0.
רק בחיפה שורקים בוז במחצית לשחקנים אחרי מחצית חלשה.

אה אופס התבלבלתי, זה גם בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:15 
מי שרוצה לזרוק עונה לפח ולפטר את ניצן הוא דביל.
ניצן לא מאמן טוב, הוא בטח לא הוכיח את עצמו בשנתיים האחרונות.
כן מגיע לו הקרדיט על החצי עונה האחרונה בהפועל, אם זה בפן החברתי ואם זה בתכלס שהביא גביע והשאיר את הפועל במקום השני.
בואו נקווה שהכל יעבור חלק בחמישי ועם זריקת עידוד טובה שאפשר לקבל רק בבלומפילד נעלה את הקבוצה על המסלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:15 
redrony כתב:
אדום תלאביבי כתב:
שחר כתב:
ערן כתב:
המאמן לחוץ.
השחקנים לחוצים.
המועדון לחוץ.

אני מעתיק את מה שכתבת וכותב את זה בשמי אם לא איכפת לך....

האמת שלא התכוונתי דווקא לכדורגל המשעמם או להרכב שהוא בחר, אלא למגה דרמה המיותרת והמטופשת שהגיעה בזמן הכי לא נכון והתגובה ביציעים היא הכי טבעית שיש. אפשר לחשוב שמרעי זה הראשון שעושה פרצוף לחילוף וכל תקרית הפנדל היא בכלל באשמתו הישירה.
אני אגב, גם לא חושב שזה הוציא אותו איזה גבר קשוח מכל הסיפור, אלא בדיוק ההפך..מקווה מאוד להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:18 
איתי כתב:
מי שרוצה לזרוק עונה לפח ולפטר את ניצן הוא דביל.
ניצן לא מאמן טוב, הוא בטח לא הוכיח את עצמו בשנתיים האחרונות.
כן מגיע לו הקרדיט על החצי עונה האחרונה בהפועל, אם זה בפן החברתי ואם זה בתכלס שהביא גביע והשאיר את הפועל במקום השני.
בואו נקווה שהכל יעבור חלק בחמישי ועם זריקת עידוד טובה שאפשר לקבל רק בבלומפילד נעלה את הקבוצה על המסלול.

מסכים.
בחיים לא ראיתי כזה אמבוש אחרי משחק אחד (לא שאני מגן עליו, הפועל היו אתמול זוועה ובמידה רבה זה באשמתו). אשכרה חיכו לו בפינה.
תנו לבן אדם לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
ההנהלה החדשה (והמהוללת) שיחררה הרבה כוכבים, מה שתמיד מקשה על פתיחת עונה, ועל המאמן, עם הצורך בשילוב שחקנים חדשים, שצריכים להסתגל ולהשתלב.

ניצן שירזי, בניגוד לאליל אלי גוטמן, ובדומה לגיא לוזון, החליט לקחת על עצמו את האתגר הזה. הקהל בינתיים ממה שקראתי פה הולך באותה דרך שהלך עם לוזון. מקווה שבכל זאת פה זה יהיה אחרת ונעלה על דרך המלך. דרוש מזל, מהקצת שהיה חסר ללוזון בשביל לעלות על דרך המלך (המשחק מול בית"ר).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:24 
לירון האדום כתב:
רק במכבי אחרי 2 משחקים רשמים (לא כולל גביע השוקו) ו2 נצחונות שאחד מהם הושג בקושי רב נגד הפועל ר"ג, רוצים לפטר מאמן !! ושורקים בוז !!

די כבר עם הליקוק העצמי והדמגוגיה בשני שקל. רב הקהל של הפועל הוא קהל כמו כל הקהלים בארץ. שהולך יופי שלא הולך לא יופי.
אני לא שורק בוז ולא אוהב ששורקים בוז ואף אחד לא שרק אתמול בוז אחרי מחצית חלשה. שרקו בוז ששחקנים הלכו במגרש אחרי הגול ונגד קבוצה כל כך עלובה בעשרה שחקנים לא עברו את החצי.
לא מדובר על לפטר את שירזי ובטח לא בגלל ש"הוא ניצח רק 0:1". תן לי 0:1 עד סוף העונה ואני מנשק לו את הרגליים.
אנשים מעבירים עליו ביקורת כי הם רואים דברים שלטווח ארוך לא יכולים להצליח וזו ביקורת מוצדקת לחלוטין.
במקום לקשקש ולהתלונן על הקהל תפתח את העיניים והאוזניים ותנסה גם להיכנס לעומקם של הדברים ולתוכן.
כל אחד פה נהיה מכביסט, קהל של הצלחות ועוד כל מיני כינויי גנאי מכל מיני אנשים כמוך שחושבים שהמציאו את אמנת הפטיש והמגל.
אנשים רוצים בהצלחת הקבוצה. הקבוצה הזו, בצורה הזו, לא תצליח. כמו שהיא לא הצליחה בעונה הקודמת אחרי שהיא ניצה 4 מתוך חמישה משחקים וגם אז כתבו כאן אנשים (גם אני) שזה נראה רע. ואז זה לא היה אחרי נצחון במחזור ראשון במשחק קטסטרופלי נגד קבוצה חלשה.
גם אם הפועל היו מנצחים אתמול 0:5, עדיין הבעיות בקבוצה לא היו נעלמות וגם אם הפועל ינצחו עוד 3 משחקים עכשיו בסגל הזה אין מה לדבר על אליפות. בטח לא עם צורת המשחק הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
לירון האדום כתב:

די כבר עם הליקוק העצמי והדמגוגיה בשני שקל. רב הקהל של הפועל הוא קהל כמו כל הקהלים בארץ. שהולך יופי שלא הולך לא יופי.
אני לא שורק בוז ולא אוהב ששורקים בוז ואף אחד לא שרק אתמול בוז אחרי מחצית חלשה. שרקו בוז ששחקנים הלכו במגרש אחרי הגול ונגד קבוצה כל כך עלובה בעשרה שחקנים לא עברו את החצי.
לא מדובר על לפטר את שירזי ובטח לא בגלל ש"הוא ניצח רק 0:1". תן לי 0:1 עד סוף העונה ואני מנשק לו את הרגליים.
אנשים מעבירים עליו ביקורת כי הם רואים דברים שלטווח ארוך לא יכולים להצליח וזו ביקורת מוצדקת לחלוטין.
במקום לקשקש ולהתלונן על הקהל תפתח את העיניים והאוזניים ותנסה גם להיכנס לעומקם של הדברים ולתוכן.
כל אחד פה נהיה מכביסט, קהל של הצלחות ועוד כל מיני כינויי גנאי מכל מיני אנשים כמוך שחושבים שהמציאו את אמנת הפטיש והמגל.
אנשים רוצים בהצלחת הקבוצה. הקבוצה הזו, בצורה הזו, לא תצליח. כמו שהיא לא הצליחה בעונה הקודמת אחרי שהיא ניצה 4 מתוך חמישה משחקים וגם אז כתבו כאן אנשים (גם אני) שזה נראה רע. ואז זה לא היה אחרי נצחון במחזור ראשון במשחק קטסטרופלי נגד קבוצה חלשה.
גם אם הפועל היו מנצחים אתמול 0:5, עדיין הבעיות בקבוצה לא היו נעלמות וגם אם הפועל ינצחו עוד 3 משחקים עכשיו בסגל הזה אין מה לדבר על אליפות. בטח לא עם צורת המשחק הזו.

בינגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

:ROSE:

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:04 
לירון האדום כתב:

נו באמת,מי שרוצה ששירזי יעוף (גם אני) זה לא מסיבות מקצועיות(ויש הרבה) נטו.
חוץ מזה שהוא איתך גם עונה שעברה וראית שאין לו מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:41 
נגמר הנוער כתב:
לירון האדום כתב:

נו באמת,מי שרוצה ששירזי יעוף (גם אני) זה לא מסיבות מקצועיות (ויש הרבה) נטו.

אז מאיזה סיבות בידיוק??

רדרוני- תן צ'אנס למאמן, תן צ'אנס לקבוצה, כולה מחזור ראשון ועדיין אספת 3 נקודות, שנה שעברה הבאת הצגה במחזור הראשון וההמשך לא היה מי יודע מה..
אנשים מדברים פה על הקבוצה ועל המאמן כאילו אנחנו מחזור 10...
חצי קבוצה הוחלפה, היה משחק ביום חמישי, מחזור ראשון, מה הלחץ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
רק אני לא מבין את האובססיה שלכם למערכים? מערכים זה כ"כ אוברייטד
אין דבר כזה 4-5-1 או 4-3-3, הכל פלוס/מינוס אותו דבר
לצורך העניין מה שעל הנייר נראה כמו 4-6-0 יכול להיות יותר התקפי מה4-3-3

הבעיה היא לא בהגדרת מערך, אלא בשיטה ובחיבור (או החוסר בהם) של הקבוצה והשחקנים. אין להפועל שחקן אחד שיוציא את הקבוצה קדימה, אין לחץ על היריבה בשטח המגרש שלה (ב10 דקות המצטברות שעשינו לחץ אתמול השגנו כמעט כל כדור), אין תנועה בלי כדור.

השחקן הכי מסכן בהפועל משתנה כל כמה שניות במהלך המשחק - השחקן עם הכדור.
עומד שחקן עם הכדור, לידו עוד תשעה שחקני שדה שפשוט לא זזים, אף אחד לא בא לקבל, והשחקן עם הכדור בסופו של דבר רק כדי לצאת ידי חובה ייתן מסירה אחורה לבלמים, העיקר "לא לאבד"
גם כשחוטפים כדור לר"ג היציאה להתקפה כל כך איטית ואנחנו מאבדים את כל המומנטום של ההתקפה.

האשם העיקרי זה כמובן המאמן, אבל רק צאו מסרט ה"מערכים" שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 11:55 
לירון האדום כתב:
נגמר הנוער כתב:
לירון האדום כתב:

נו באמת,מי שרוצה ששירזי יעוף (גם אני) זה לא מסיבות מקצועיות (ויש הרבה) נטו.

אז מאיזה סיבות בידיוק??

רדרוני- תן צ'אנס למאמן, תן צ'אנס לקבוצה, כולה מחזור ראשון ועדיין אספת 3 נקודות, שנה שעברה הבאת הצגה במחזור הראשון וההמשך לא היה מי יודע מה..
אנשים מדברים פה על הקבוצה ועל המאמן כאילו אנחנו מחזור 10...
חצי קבוצה הוחלפה, היה משחק ביום חמישי, מחזור ראשון, מה הלחץ?!

תראה, לא קראתי לפטר אותו. זה שאני כותב ביקורת לא אומר שאני רוצה שהוא יילך הביתה. אני בד"כ לא בעד פיטורי מאמנים כי הנזק לפעמים רב על התועלת.
אבל -
ניצן שירזי הוא לא ילד שעלה אתמול מהנוער ולא זר שהגיע לפני שבוע וצריך להתאקלם. אני יודע מי זה ניצן ואני גם ראיתי את הכדורגל הרע שהפועל שיחקה איתו בעונה הקודמת.
יש המון בעיות בקבוצה. גם מבחינת סגל הקבוצה החסר אבל בעיקר, אני פשוט לא מחזיק ממנו. אני לא רואה כדורגל נכון ושיטתי וזה לא קשור למחזור אחד או חמישה. זה ככה לאורך כל הקריירה שלו.
זה נכון שבמחזור הראשון בשנה שעברה נתת הצגה וגם ניצחת 4 מתוך 5 משחקים, אבל כל מי שמבין קצת כדורגל ראה שזה בלוף. בגלל זה העובדה שניצחת אתמול היא לא רלוונטית (מה היית כותב אם לא היינו מנצחים? איך הפורום הזה היה נראה יום?).
היה משחק ביום חמישי זה תירוץ? אתה אומר לי שאין לי מה להגיע נגד הפועל חיפה כי הפועל ייראו חרא בגלל שיהיה משחק בחמישי הקרוב?
הלחץ הוא בגלל שזה מחזור ראשון. מתי אתה רוצה לתקן, מחזור 12 שתהיה 8 נקודות ממקום ראשון ושכבר אי אפשר יהיה להביא שחקנים?
הקבוצה הזו צריכה חיזוק מיידי של 3-4 שחקנים (לא שאני חושב שזה יקרה, אבל זה מה שצריך) ואם הוא לא יגיע אז אולי יהיה שיפור ביחס למה שראית אתמול (זה היה משחק קיצוני, אף אחד לא חושב שככה הפועל ייראו כל העונה), אבל לא תגיע לשום מקום. בדיוק כמו שידעתי שלא נגיע לשום מקום אחרי חמישה משחקים בעונה הקודמת ומקום ראשון (מה אז היית כותב לי אחרי שהייתי מבקר? "איך אתה מעיז לבקר קבוצה שמנצחת ומובילה את הליגה?").
החוכמה זה להסתכל קדימה ולהבין מה הבעיות העמוקות ומה ישתפר עם הזמן. כרגע רובן המכריע של הבעיות בקבוצה קשור באיכות ועומק הסגל ובזה שהקבוצה משחקת כדורגל רע באופן מובנה. היא תתחבר, השחקנים יסירו חלודה. הכל ידוע. זה עדיין לא יהיה מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: