לירון האדום כתב:
נגמר הנוער כתב:
לירון האדום כתב:
רק במכבי אחרי 2 משחקים רשמים (לא כולל גביע השוקו) ו2 נצחונות שאחד מהם הושג בקושי רב נגד הפועל ר"ג, רוצים לפטר מאמן !! ושורקים בוז !!
רק בבית"ר רוצים לפטר מאמן בגלל שהוא מנצח רק 1:0.
רק בחיפה שורקים בוז במחצית לשחקנים אחרי מחצית חלשה.
אה אופס התבלבלתי, זה גם בהפועל
נו באמת,מי
שרוצה ששירזי יעוף (גם אני) זה לא מסיבות מקצועיות (ויש הרבה) נטו.
חוץ מזה שהוא איתך גם עונה שעברה וראית שאין לו מושג.
אז מאיזה סיבות בידיוק??
רדרוני- תן צ'אנס למאמן, תן צ'אנס לקבוצה, כולה מחזור ראשון ועדיין אספת 3 נקודות, שנה שעברה הבאת הצגה במחזור הראשון וההמשך לא היה מי יודע מה..
אנשים מדברים פה על הקבוצה ועל המאמן כאילו אנחנו מחזור 10...
חצי קבוצה הוחלפה, היה משחק ביום חמישי, מחזור ראשון, מה הלחץ?!
תראה, לא קראתי לפטר אותו. זה שאני כותב ביקורת לא אומר שאני רוצה שהוא יילך הביתה. אני בד"כ לא בעד פיטורי מאמנים כי הנזק לפעמים רב על התועלת.
אבל -
ניצן שירזי הוא לא ילד שעלה אתמול מהנוער ולא זר שהגיע לפני שבוע וצריך להתאקלם. אני יודע מי זה ניצן ואני גם ראיתי את הכדורגל הרע שהפועל שיחקה איתו בעונה הקודמת.
יש המון בעיות בקבוצה. גם מבחינת סגל הקבוצה החסר אבל בעיקר, אני פשוט לא מחזיק ממנו. אני לא רואה כדורגל נכון ושיטתי וזה לא קשור למחזור אחד או חמישה. זה ככה לאורך כל הקריירה שלו.
זה נכון שבמחזור הראשון בשנה שעברה נתת הצגה וגם ניצחת 4 מתוך 5 משחקים, אבל כל מי שמבין קצת כדורגל ראה שזה בלוף. בגלל זה העובדה שניצחת אתמול היא לא רלוונטית (מה היית כותב אם לא היינו מנצחים? איך הפורום הזה היה נראה יום?).
היה משחק ביום חמישי זה תירוץ? אתה אומר לי שאין לי מה להגיע נגד הפועל חיפה כי הפועל ייראו חרא בגלל שיהיה משחק בחמישי הקרוב?
הלחץ הוא בגלל שזה מחזור ראשון. מתי אתה רוצה לתקן, מחזור 12 שתהיה 8 נקודות ממקום ראשון ושכבר אי אפשר יהיה להביא שחקנים?
הקבוצה הזו צריכה חיזוק מיידי של 3-4 שחקנים (לא שאני חושב שזה יקרה, אבל זה מה שצריך) ואם הוא לא יגיע אז אולי יהיה שיפור ביחס למה שראית אתמול (זה היה משחק קיצוני, אף אחד לא חושב שככה הפועל ייראו כל העונה), אבל לא תגיע לשום מקום. בדיוק כמו שידעתי שלא נגיע לשום מקום אחרי חמישה משחקים בעונה הקודמת ומקום ראשון (מה אז היית כותב לי אחרי שהייתי מבקר? "איך אתה מעיז לבקר קבוצה שמנצחת ומובילה את הליגה?").
החוכמה זה להסתכל קדימה ולהבין מה הבעיות העמוקות ומה ישתפר עם הזמן. כרגע רובן המכריע של הבעיות בקבוצה קשור באיכות ועומק הסגל ובזה שהקבוצה משחקת כדורגל רע באופן מובנה. היא תתחבר, השחקנים יסירו חלודה. הכל ידוע. זה עדיין לא יהיה מספיק.