תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 18:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: איפה הכסף? זהו?
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
EISEN כתב:
דני גולפיטק כתב:
תבינו שגם בוצעו לכאורה הרבה גניבות לכאורה שאי אפשר למצוא ישר באיזון של הכנסות מינוס הוצאות.
למשל, כשעל פצאלקה משולמים 650 אלף יורו במקום 300 שזה מה שהקבוצה ביקשה, ומי יודע מי לכאורה התחלקו בעודף, זה מופיע תחת הוצאות של 650 אלף יורו על שחקן
תאמינו לי שאם היה כל כך קל לבדוק, טביב לא היה משחרר לעולם את הקבוצה.

אבל זה כן עונה על השאלה לאיפה הלך הכסף, גם אם לא יודעים מי עשה אחר כך מה עם הכסף.
בוא אני אתן לך עוד דוגמא - גם אם *לכאורה* לטביב ואוסידון היה הסכם שאוסידון מקבל נגיד 50000 ש"ח בחודש ומתוכם נגיד 30000 הוא מחזיר לטביב מתחת לשולחן,
אתה יכול לבדוק בתלושים ולראות מה היתה המשכורת של אוסידון וזה סוג של כן לדעת לאן הלך הכסף.
לא עד הסוף, אבל כן מחדד את התמונה.

זה לא עונה כי זה ספקולציה, מבחינת נתונים יבשים אתה יודע שהפועל שילמה על שחקו 650 אלף יורו, אין לך שום דרך פורמלית להוכיח מה קרה עם הכסף בשלבים המאוחרים יותר.

מלקרוא דוחות ולבדוק תלושים וכל זה אתה יודע לאן הלך הכסף בשלב הראשון. זה דברים שאנחנו לא יודעים כרגע אבל כן נוכל לדעת אם נקרא את הדוחות ונסתכל על התלושים והכל.
לאן הכסף זרם אחר כך זה כבר עניין לחקירות, אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:11 
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:

הבעיה היא לא בתוכן, אלא בצורה שבה השאלה מוצגת (כסוג של התרסה/ביקורת) וגם לזהות השואל יש חשיבות. אם השואל הוא פרובוקטור שעסוק בהתגרויות דרך קבע, אז גם כשהוא מציג שאלה לגיטימית ו"תמימה" לכאורה, אנחנו כבר יודעים שהוא לא תמים, ושמדובר בעוד פרובוקציה. עם כל הכבוד, מושיקו זה לא סוקו. לסוקו יש קרדיט גדול בקהל והוא הרוויח אותו ביושר. מושקיו זה סה"כ עוד יוזר פיקטיבי שמסתתר מאחרי המקלדת.

לגופו של ענין - השאלות לגיטימיות, וזו האחריות שלנו האוהדים ושל עמותת האוהדים לרדת לחקר הענין. מצד שני צריך להפנים שזה לא יקרה ביום אחד. יש למועדון עוד כמה דברים חשובים לטפל בהם בדרך, והיום הראשון של העונה, הוא לא היום המתאים לנושא הזה.

יקירי,
לפני כמה שנים כתבו לא לא מעט כותבים שאני מנסה לחנך אותם.
לקח לי אולי הרבה זמן , אבל הפנמתי. חוץ מקללות ונאצות אני חושב שכל הודעה לגיטימית גם אם היא קנטרנית.
כניראה שלווקום שנוצר , ניכנסת אתה ועוד כמה.

התחלת את הפיסקה ב- "לגופו של עניין". אני חושב שהיה רצוי שתמיד ההודעות שלך, שלי ושל אחרים יהיו לפי "לגופו של עניין" גם אם אתה חושד שהן קנטרניות .

לחנך את מושיקו? הדבר האחרון שמעניין אותי בחיים. אני רק חושב שאת היחס שאליו ההודעות שלו זוכות מחלק גדול מהאנשים בפורום, מוצדק, מובן ולגיטימי. מי שמתנהג כמו פרובוקטור בשקל, שלא יבכה כשמתייחסים אליו כאל אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:21 
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:

הבעיה היא לא בתוכן, אלא בצורה שבה השאלה מוצגת (כסוג של התרסה/ביקורת) וגם לזהות השואל יש חשיבות. אם השואל הוא פרובוקטור שעסוק בהתגרויות דרך קבע, אז גם כשהוא מציג שאלה לגיטימית ו"תמימה" לכאורה, אנחנו כבר יודעים שהוא לא תמים, ושמדובר בעוד פרובוקציה. עם כל הכבוד, מושיקו זה לא סוקו. לסוקו יש קרדיט גדול בקהל והוא הרוויח אותו ביושר. מושקיו זה סה"כ עוד יוזר פיקטיבי שמסתתר מאחרי המקלדת.

לגופו של ענין - השאלות לגיטימיות, וזו האחריות שלנו האוהדים ושל עמותת האוהדים לרדת לחקר הענין. מצד שני צריך להפנים שזה לא יקרה ביום אחד. יש למועדון עוד כמה דברים חשובים לטפל בהם בדרך, והיום הראשון של העונה, הוא לא היום המתאים לנושא הזה.

יקירי,
לפני כמה שנים כתבו לא לא מעט כותבים שאני מנסה לחנך אותם.
לקח לי אולי הרבה זמן , אבל הפנמתי. חוץ מקללות ונאצות אני חושב שכל הודעה לגיטימית גם אם היא קנטרנית.
כניראה שלווקום שנוצר , ניכנסת אתה ועוד כמה.

התחלת את הפיסקה ב- "לגופו של עניין". אני חושב שהיה רצוי שתמיד ההודעות שלך, שלי ושל אחרים יהיו לפי "לגופו של עניין" גם אם אתה חושד שהן קנטרניות .

לחנך את מושיקו? הדבר האחרון שמעניין אותי בחיים. אני רק חושב שאת היחס שאליו ההודעות שלו זוכות מחלק גדול מהאנשים בפורום, מוצדק, מובן ולגיטימי. מי שמתנהג כמו פרובוקטור בשקל, שלא יבכה כשמתייחסים אליו כאל אחד כזה.

:ROSE: מזל שיש משתמשים כמו נועם שחם, אחרת הייתי צריך להמשיך לקרוא הודעות צדקניות מלאות בעצמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:09 
אדום אופטימי כתב:
עמי נאווי כתב:
חלק מהתגובות פה הן בדיחה.
אם המשתמש "הזקנה מאוסישקין", שמחזיק באותן דעות בדיוק כמו פותח האשכול, היה כותב פה את אותה ההודעה, אנשים היו סוגדים .

איפה הכסף? רצו לא מעט שמועות בנושא, כולל מקומות עלומים ומוזרים. למה אין אף אחד שיגיד לאן נעלם הכסף?
וזה לא שצריך יותר מדי להשקיע - פורסם בזמנו שעו"ד מוזר יחד עם עוד 2 אנשים עברו על הספרים.
אז למה פתאום כולם ממלאים פיהם מים?

:ROSE: במיוחד לחלק המודגש

Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
מצטרף לכל שאלה ושאלה
והגיע הזמן כמדומני גם לקבל תשובות ולא רק סיסמאות
חבוטות

!!!

שניהם לא שאלו את השאלות מאהבת מרדכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
"איפה הכסף?" הפך לסימן היכר של המחאה בעידן טביב. דרישה לגיטימית לדעת איך יתרת זכות משמעותית נשחקה תוך פרק זמן קצר.
טביב למעשה כבר עזב. יש רוח חדשה במועדון. למה לא נותנים תשובה לשאילה ההיא?

1. האם יש הסכמה כלשהי בין רמון ושות' לאלי טביב, "לא לכבס כביסה מלוכלכת בחוץ"?
2. האם ההנהלה החדשה מתכוונת לפרסם דוחות כספיים של המועדון בעידן אלי טביב?
3. האם ההנהלה החדשה מתכוונת לפרסם דוחות כספיים תקופתיים בהמשך הדרך?
4. האם יש הסבר על סמך עובדות שידועות כיום, איך נשחקה היתרה הכספית המרשימה שנוצרה בעקבות ליגת האלופות?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:27 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
"איפה הכסף?" הפך לסימן היכר של המחאה בעידן טביב. דרישה לגיטימית לדעת איך יתרת זכות משמעותית נשחקה תוך פרק זמן קצר.
טביב למעשה כבר עזב. יש רוח חדשה במועדון. למה לא נותנים תשובה לשאילה ההיא?

1. האם יש הסכמה כלשהי בין רמון ושות' לאלי טביב, "לא לכבס כביסה מלוכלכת בחוץ"?
2. האם ההנהלה החדשה מתכוונת לפרסם דוחות כספיים של המועדון בעידן אלי טביב?
3. האם ההנהלה החדשה מתכוונת לפרסם דוחות כספיים תקופתיים בהמשך הדרך?
4. האם יש הסבר על סמך עובדות שידועות כיום, איך נשחקה היתרה הכספית המרשימה שנוצרה בעקבות ליגת האלופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
אדום אופטימי כתב:
עמי נאווי כתב:
חלק מהתגובות פה הן בדיחה.
אם המשתמש "הזקנה מאוסישקין", שמחזיק באותן דעות בדיוק כמו פותח האשכול, היה כותב פה את אותה ההודעה, אנשים היו סוגדים .

איפה הכסף? רצו לא מעט שמועות בנושא, כולל מקומות עלומים ומוזרים. למה אין אף אחד שיגיד לאן נעלם הכסף?
וזה לא שצריך יותר מדי להשקיע - פורסם בזמנו שעו"ד מוזר יחד עם עוד 2 אנשים עברו על הספרים.
אז למה פתאום כולם ממלאים פיהם מים?

:ROSE: במיוחד לחלק המודגש

Frank Serpico כתב:
mkorman1 כתב:
מצטרף לכל שאלה ושאלה
והגיע הזמן כמדומני גם לקבל תשובות ולא רק סיסמאות
חבוטות

!!!

שניהם לא שאלו את השאלות מאהבת מרדכי.

גם אתה הפכת לפסיכולוג ולרופא כליות ?
וגם את צ'טיאט צריך לסקול באבנים כמו את מושיקו , או שלו יש אישור מהפסיכיאטרים ומרושמי המרשמים של הפורום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
אני אכן מחזיק באותן דעות של פותח האשכול שחייבת להיות שקיפות גם של מה שהיה בתקופת טביב וגם של מה שיהיה מרגע העברת זכויות הניהול והלאה,
ואני לא מתכוון להרפות בנקודה הזאת מההנהלה עד שתערך בדיקת ספרים יסודית מתקופת טביב.
כיוון שבשבוע הבא יתמנה אחד האוהדים המסורים והותיקים, שהוא רואה חשבון במקצועו, להיות חשב הקבוצה במשרה מלאה, ובשיחה שלי איתו הוא התחייב
שכל שורה ושורה בספרים תיבדק, אני לא מטיל שום דופי בהנהלה החדשה ומביע בה אמון מלא שאכן ההבטחה תקויים והספרים יבדקו.
ובשורה התחתונה - ימים יגידו ובעוד כמה חודשים נהיה חכמים יותר.
אם נראה שנושא השקיפות של העבר ושל העתיד מקויים - אני הראשון שאסיר את הכובע ואשבח את ההנהלה על כך,
ואם נראה שנושא השקיפות נמרח ומתמסמס - אני הראשון שאצא נגדם בגלוי בלי הנחות לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:51 
נניח מצב שבו מתברר לרמון שאם לא ישלם לטביב גם בדמי שתיקה, אז:
1 לעשרות המליונים שנניח שנגזלו יתווספו עוד עשרות.
2 אחרי שנה נוספת כל התשתית (לא רק הכספים) של הפועל עלולה להתמוטט לשנים ארוכות.

מה היה עליו לעשות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 22:55 
איכס :PUKE:

4.7.2012

הפועל שלנו
http://www.hapoeluta.com/
http://www.haadumim.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 01:44 
הזקנה מאוסישקין כתב:
אני אכן מחזיק באותן דעות של פותח האשכול שחייבת להיות שקיפות גם של מה שהיה בתקופת טביב וגם של מה שיהיה מרגע העברת זכויות הניהול והלאה,
ואני לא מתכוון להרפות בנקודה הזאת מההנהלה עד שתערך בדיקת ספרים יסודית מתקופת טביב.
כיוון שבשבוע הבא יתמנה אחד האוהדים המסורים והותיקים, שהוא רואה חשבון במקצועו, להיות חשב הקבוצה במשרה מלאה, ובשיחה שלי איתו הוא התחייב
שכל שורה ושורה בספרים תיבדק, אני לא מטיל שום דופי בהנהלה החדשה ומביע בה אמון מלא שאכן ההבטחה תקויים והספרים יבדקו.
אם נראה שנושא השקיפות של העבר ושל העתיד מקויים - אני הראשון שאסיר את הכובע ואשבח את ההנהלה על כך,
ואם נראה שנושא השקיפות נמרח ומתמסמס - אני הראשון שאצא נגדם בגלוי בלי הנחות לאף אחד.

אני מסיר את הכובע אחרי ההודעה הזו. אני גם מאמין וסומך שאותו אוהד שאמור להצטרף להנהלה , יעשה את עבודתו נאמנה.
לא נשלם אבל תם לעת עתה.

ו״טיפ״ אחד לאותו נציג שהנו רו״ח:
שילמד היטב לגבי החקירה שמתנהלת בארגנטינה . בגלל חשד מבוסס ומתועד שעשרות שחקנים נמכרו מקבוצות בארגנטינה לקבוצות שונות באמצעות קבוצות ״קש״ באורוגואי( בעיקר) כדי: לשלם פחות מס, להבריח כסף מחוץ למדינה, לחלק כסף בשחור שכאילו משולם לסוכן שחקנים או מתווך שחקנים(שלאחר מכן מחלק את השלל לכל המעורבים מתחת לשולחן). מדובר על חקירתם של 140 סוכנים ולפחות 34 מקרים שהתרחשו לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
הזקנה מאוסישקין כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
יש דברים שלפי השמועות אין שום צורך בחקירות מסועפות.
לדוגמא, השמועה מספרת על סכום אסטרונומי לאולם אירועים מסויים לצורך הבאת בורקסים לשלושת משחקי הצ'מפיונס בבלומפילד.
אם זה נכון, אז אומנם מדובר בהעברה חוקית, אבל היא מסבירה בצורה לא רעה לאן נעלמו כמה ג'ובות.

נועם שחם כתב:
אם השואל הוא פרובוקטור שעסוק בהתגרויות דרך קבע, אז גם כשהוא מציג שאלה לגיטימית ו"תמימה" לכאורה, אנחנו כבר יודעים שהוא לא תמים, ושמדובר בעוד פרובוקציה. עם כל הכבוד, מושיקו זה לא סוקו. לסוקו יש קרדיט גדול בקהל והוא הרוויח אותו ביושר. מושקיו זה סה"כ עוד יוזר פיקטיבי שמסתתר מאחרי המקלדת.
מסכים.
עם זאת, משפטים כמו:
ראצ'ו כתב:
חשוב מאוד להציף את השאלות וזה גם מבורך, אבל יש גם דרך לעשות זאת
הם די מרגיזים. אף אחד (עד שהגיע סוקו בעמוד השלישי של האשכול הזה) לא משתף אותנו במה קורה.
זו היתה אחת השאלות, אם לא השאלה שבגינה אני ואחרים התייצבנו מול הבית של טביב. זה היה המניע מרכזי ואולי בלעדי לכל המהפכה שכל אדם שדרך בבלומפילד שותף לה ברמה כזו או אחרת.
מגיע לאנשים תשובות, בצורה שקופה ופומבית, ולא דרך כלמיני שמועות ויודעי ח"ן שזורקים רמזים. בינתיים התקשורת, ובראשם קופמן הנאלח, רק מפמפמים אג'נדה וסימני
השאלה רק מתווספים. לא פלא שאנשים מתחילים להמציא תיאוריות קונספירציה כאלה ואחרות.
אז כן, לפתוח אשכול כזה בפורום המרכזי של אוהדי הפועל תל אביב, גם אם הוא ציני וביקורתי, זה מהלך סופר לגיטימי נוכח חוסר השיתוף הקהל הרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:30 
יהיו תשובת לכל השאלות אבל לא דרך הפורום .
אם אין תשובות אז אין תשובות זה שלא רוצים לשתף אותנו ברגע שיהיו תשובות זה יפורסם באתר העמותה , תגלו סבלנות תנו גב לעמותה תעזרו לה לעמוד חזק על הרגליים ובאסיפת החברים הראשונה תשאלו כמה שאתם רוצים לשאול זה לגטימי אבל יש דרך לעשות זאת .
אולי אנשי העמותה גם צריכים לגלות מה המאכל המועדף עליהם?גם זו שקיפות.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:

הו, זו היתה הערה לעניין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
אם אין תשובות אז אין תשובות זה שלא רוצים לשתף אותנו ברגע שיהיו תשובות זה יפורסם באתר העמותה , תגלו סבלנות תנו גב לעמותה תעזרו לה לעמוד חזק על הרגליים ובאסיפת החברים הראשונה תשאלו כמה שאתם רוצים לשאול זה לגטימי אבל יש דרך לעשות זאת .

אח יקר,
אל תיקח את זה אישית.
לגיטימי לשאול שאלות בתנאי שהמטרה היא באמת לדעת ולא להקניט.
אם מה שסוקו כתב אכן נכון אז כולנו יכולים להיות רגועים ולהמתין לבדיקות שיעשה אותו חשב.
מי שמפנה אצבע מאשימה כלפי העמותה או אל מי מחבריה עושה את זה לשם הפרובוקציה בלבד, ומזה מומלץ להתעלם.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 12:54 
וצריך גם שהבדיקה תהיה לכל אורך התקופה של טביב, לא רק בשנה האחרונה, שלא תעלם לנו התקופה עם השותף לגניבה מוני מהתמונה פתאום, אחרי שהחברים שלו חזרו לנהל את המועדון. מרגע העסקה המפוקפקת שהכניסה אותו ועד צאתו- איפה הכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:01 
kobster כתב:
עבד 14 כתב:

אח יקר,
אל תיקח את זה אישית.
אם מה שסוקו כתב אכן נכון אז כולנו יכולים להיות רגועים ולהמתין לבדיקות שיעשה אותו חשב.
מי שמפנה אצבע מאשימה כלפי העמותה או אל מי מחבריה עושה את זה לשם הפרובוקציה בלבד, ומזה מומלץ להתעלם.

הבעיה שלי היא בדיוק עם אותם אנשים שרק מחכים להזדמנות הראשונה כדי לצאת נגד העמותה.
לשאול זה לגיטימי (גם לי יש שאלות) הבעיה שלי היא עם הדרך.

4.7.2012

הפועל שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
הזקנה מאוסישקין כתב:

+ גם אני מכיר את האוהד\רו"ח המדובר, וזה מאוד משמח שהוא שם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 13:11 
סמל אישי של המשתמש
עבד 14 כתב:
kobster כתב:
עבד 14 כתב:

אח יקר,
אל תיקח את זה אישית.

הבעיה שלי היא בדיוק עם אותם אנשים שרק מחכים להזדמנות הראשונה כדי לצאת נגד העמותה.
לשאול זה לגיטימי (גם לי יש שאלות) הבעיה שלי היא עם הדרך.

ברור לי, ולכן כתבתי את מה שכתבתי במשפט האחרון בתגובה הקודמת.
אתה יודע שהרוב המוחלט מעריך מאוד את כל מה שעושה העמותה, תמיד יהיו את אלו שיחפשו גם איפה שאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוגוסט 2012, 20:44 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
יש דברים שלפי השמועות אין שום צורך בחקירות מסועפות.
לדוגמא, השמועה מספרת על סכום אסטרונומי לאולם אירועים מסויים לצורך הבאת בורקסים לשלושת משחקי הצ'מפיונס בבלומפילד.
אם זה נכון, אז אומנם מדובר בהעברה חוקית, אבל היא מסבירה בצורה לא רעה לאן נעלמו כמה ג'ובות.

נועם שחם כתב:
אם השואל הוא פרובוקטור שעסוק בהתגרויות דרך קבע, אז גם כשהוא מציג שאלה לגיטימית ו"תמימה" לכאורה, אנחנו כבר יודעים שהוא לא תמים, ושמדובר בעוד פרובוקציה. עם כל הכבוד, מושיקו זה לא סוקו. לסוקו יש קרדיט גדול בקהל והוא הרוויח אותו ביושר. מושקיו זה סה"כ עוד יוזר פיקטיבי שמסתתר מאחרי המקלדת.
מסכים.
עם זאת, משפטים כמו:
ראצ'ו כתב:
חשוב מאוד להציף את השאלות וזה גם מבורך, אבל יש גם דרך לעשות זאת
הם די מרגיזים. אף אחד (עד שהגיע סוקו בעמוד השלישי של האשכול הזה) לא משתף אותנו במה קורה.
זו היתה אחת השאלות, אם לא ה שאלה שבגינה אני ואחרים התייצבנו מול הבית של טביב. זה היה המניע מרכזי ואולי בלעדי לכל המהפכה שכל אדם שדרך בבלומפילד שותף לה ברמה כזו או אחרת.
מגיע לאנשים תשובות, בצורה שקופה ופומבית, ולא דרך כלמיני שמועות ויודעי ח"ן שזורקים רמזים. בינתיים התקשורת, ובראשם קופמן הנאלח, רק מפמפמים אג'נדה וסימני
השאלה רק מתווספים. לא פלא שאנשים מתחילים להמציא תיאוריות קונספירציה כאלה ואחרות.
אז כן, לפתוח אשכול כזה בפורום המרכזי של אוהדי הפועל תל אביב, גם אם הוא ציני וביקורתי, זה מהלך סופר לגיטימי נוכח חוסר השיתוף הקהל הרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

לא יודע מה זה יוזר פיקטיבי. אתה מתכוון שהוא לא מגלה את שמו כמוך? יש הרבה כאלה. נגיד שזה משנה.

אבל מה זה בדיוק "מסתתר מאחרי המקלדת"? אתה רומז שמשהו היה קורה לו אם לא היה "מסתתר מאחרי המקלדת"?

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 00:44 
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:

לא יודע מה זה יוזר פיקטיבי. אתה מתכוון שהוא לא מגלה את שמו כמוך? יש הרבה כאלה. נגיד שזה משנה.

אבל מה זה בדיוק "מסתתר מאחרי המקלדת"? אתה רומז שמשהו היה קורה לו אם לא היה "מסתתר מאחרי המקלדת"?

כן,היו מפרקים אותו.
זאת התשובה שאתה רוצה לשמוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:

כן,היו מפרקים אותו.
זאת התשובה שאתה רוצה לשמוע?

לא.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 06:34 
יש בפורום מספר מקרים שהתגובות שלהם ולכן גם התגובה הראויה לתגובות שלה אינה במישור ההגיוני אלא במישור המנטלי.
משהו ממשפחת הטרולים.

לחלקם יש רמה שכלית גבוהה ואפילו גבוהה מאוד, ועדין מה שרלבנטי הוא המישור המנטלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איפה הכסף? זהו?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 07:12 
מעניין אותי לראות את תלושי השכר שהרוויחה המנכ״לית ומורשית החתימה, ליהי טביב. אני בטוח שיש מצב שהיא הייתה הסטודנטית עם השכר הכי גבוה בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: איפה הכסף? זהו?
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 07:38 
JustZiv כתב:
מעניין אותי לראות את תלושי השכר שהרוויחה המנכ״לית ומורשית החתימה, ליהי טביב. אני בטוח שיש מצב שהיא הייתה הסטודנטית עם השכר הכי גבוה בארץ

12 אלף ברוטו (או אולי אפילו עלות שכר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
JustZiv כתב:

זה פיצוי על שנים של אי תשלום מזונות?
חרא של אבא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 09:05 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
JustZiv כתב:

מרגש! סוף סוף נמצא מישהו שהרוויח פחות ממני בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע איפה הכסף אבל אני יודע ש-
רמון העמיד תקציב של 34מש עוד לפני שהבטיח לעצמו העלאה לבתים.
רמון העמיד תקציב של 34מש שהוא גבוה ממה שמוני העמיד וזה הישג לבעלים שרכש (או ליתר דיוק נמצא עדיין בתהליכי רכישה‏)‏ המועדון רק לפני חודשיים.
שרמון הציל אותנו מטביב (תקציב מינימום ומכירת כל מה שזז‏)‏

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 146 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: