אדום נחמד כתב:
צר'לי, אני מכבד את דעתך שלטביב יש חלק באליפות. יותר מכך, אני מכבד את העקביות שלך למרות שאני לא מסכים איתך.
אבל אדם שמשלל את התרומות של טביב לא יכול פתאום לחלק שבחים לשירזי.
בעיני, שניהם היו פשוט במקום הנכון ובזמן הנכון. לשירזי, בניגוד לטביב, יש עוד קצת קרדיט על יחסי אנוש סבירים בשנה שעברה, שעזרו למצב רוח של השחקנים. את זה אי אפשר לקחת לו. מצד שני, אנחנו עוד לא בפתיחת העונה וכבר 2 שחקנים שנחשבים חברים טובים הסתכסכו, ויחד איתם חלוץ צעיר שמעולם לא עשה פרצופים למרות שמיעט לקבל הזדמנויות. והכי חשוב, שינוי הגישה שלו. הסברתי כבר למה זה עלוב בעיני.
בנושא טביב תמיד הייתי וכנראה אשאר במיעוט כאן. אגב, זה לא אומר שהייתי מתומכיו וגם אם לא השתתפתי אקטיבית במחאה נגדו סברתי שלאור המציאות שנוצרה אין אפשרות ממשית שהוא ימשיך לנהל את הפועל וחבל לשני הצדדים למשוך את זה, ואני שמח שהוא הבין זאת ומכר את הקבוצה לרמון.
אם טביב היה במקום ובזמן הנכון - כנראה שגם גוטמן היה במקום ובזמן הנכון. אתה יודע מה? גם גרנט היה במכבי בין 1992 ל-1995 במקום והזמן הנכון ונפל על דור זהב שלא חזר מאז. אפשר להגיד את זה גם על רוני לוי (2004-2006) ובעצם על כל אחד, זולת סר אלכס אולי שהוא בעצמו יוצר את הזמן והוא בעצמו המקום - אבל זה מקרה חריג וכנראה חד-פעמי בראיה היסטורית.
ניצן היה האיש המרגיע, החבר של השחקנים בשעה הקשה שלא היה להם למי לפנות מלבדו ומלבד הלל. שלא היתה הנהלה, שהיה בעלים שהתעלם וכו'. שירזי ידע לנצל את הפסיכולוגיה שלו והאישיות שלו לטובתו ולתעל זאת להצלחת הקבוצה, כשהרים אותה אחרי הדרבי לניצחון מדהים בקללה וכן בזכיה בגביע שלא היתה דבר של מה בכך.
הוא כנראה המשיך בקו ה"סחבקי" והאמין שככה יוכל להמשיך ולנהל את חדר ההלבשה אבל מהר מאד הבין שמה היה טוב לפברואר-מאי 2012 לא מתאים להפועל של קיץ 2012 במיוחד על רקע השינוי באווירה ובהנהלה. הוא יצטרך למצוא דרך בין אוזן קשבת ליד ברזל, כמו שעשה גוטמן, כי אם יהיה נוקשה כל הזמן יגמור בסוף כמו דרור.
בסופו של דבר, ייתכן גם ומדובר במשהו שהתקשורת מנפחת מעל ומעבר ואם כך הדבר, ראוי שרמון או תאומים יגידו את דברם ויחזקו את מעמדו של ניצן בעיני השחקנים והקהל כי כרגע ההרגשה היא שהעסק על סף פיצוץ וניצן פשוט מאבד את הראש מלחץ, ואם אכן כך הדבר, זה מציב סימן שאלה גדול לגבי יכולתו לעמוד בלחצים של מועדון כמו הפועל. אבל שוב, זה גם יכול להיות סערה בכוס מים וניסיון של פשכצקים למיניהם לחמם את האווירה ולייצר כותרות במועדון שמאז שטביב עזב ייצר בעיקר כותרות חיוביות.