תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 26/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:34 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
סתם לצורך המשחק פה, במידה ושירזי הולך. מי פנוי וראוי?

סתם לצורך המשחק אלי כהן מעכו.
אבל באמת שזה מוקדם מדי, אף אחד לא מצפה שיפטרו את שירזי או שהוא יתפטר.
בקושי התחלנו את העונה וזה טוב שהוא לפחות מנסה לתקן את הבעיות שהוא עצמו יצר.
אם יש "גורמים" בהנהלה שמחפשים להזיז את האדמה מתחת לרגליים של ניצן אז הם צריכים לעוף הרבה לפניו.
אחרי כל מה שעברנו בעונה שעברה, השנה הזו בעיקר צריך שקט סביב הקבוצה ושיתנו לו לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

א. אם שירזי מביא אותנו לקו האדום - שייע פנוי!
ב. אני הייתי מחכה עם הפיטורים עד שאלי כהן יתפוטר, אם לא, אז האלי כהן השני.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:39 
ליפול ככה על מאמן לפני שהעונה התחילה זה כל כך מכבי...
די כבר לחפש את שירזי בכל דבר. העיקר שנהנים לצחוק על זה שהאוייב הכי גרוע של מכבי הוא הקהל שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:52 
א. ההדלפות בקבוצה שלנו נהיו מחלה. מקווה שיתפסו את המדליף ויעיפו אותו על טיל, ולא מעניין בכלל מי זה.

ב. שירזי מתנהג כמו מישהו שנתון תחת לחץ. זה לא ברור.

ג. אל דוד - אף אחד לא ביקש לקבוע בועט פנדלים מעכשיו ועד סוף העונה. אבל מה הבעיה בתדריך לפני המשחק לקבוע ש-X או -Y בועט פנדלים? למה להגיע לרגע המביך הזה שבו השחקנים מתקוטטים על הזכות לבעוט כמו ילדים ד' בהפועל מרמורק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:57 
לתת לניצן לסיים את השנה בשקט ושיעשה הכי טוב שהוא יכול, וזה לא יותר מדי לדעתי.
לעשות הכל כדי להביא שנה הבאה את רב"ש מקפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
א. ההדלפות בקבוצה שלנו נהיו מחלה. מקווה שיתפסו את המדליף ויעיפו אותו על טיל, ולא מעניין בכלל מי זה.

ג. אל דוד - אף אחד לא ביקש לקבוע בועט פנדלים מעכשיו ועד סוף העונה. אבל מה הבעיה בתדריך לפני המשחק לקבוע ש-X או -Y בועט פנדלים? למה להגיע לרגע המביך הזה שבו השחקנים מתקוטטים על הזכות לבעוט כמו ילדים ד' בהפועל מרמורק?

א. נכון, אבל זה ממש לא קשור לשירזי, כל פיפס יוצא מחדר ההלבשה כבר כמה שנים טובות.

ב. אחת הסיבות שהוא אולי בלחץ זה שלפני תחילת העונה חצי פורום + כבר מת להיפטר ממנו. במצב הזה ברור להנהלה שלא יקרה כלום אם יכשלו, אפשר להאשים את ניצן והקהל יבין, אז ניצן בלחץ ובצדק.

ג.אם מגיעים למצב מביך שבו השחקנים מתקוטטים כמו ילדים ד' של הפועל מרמורק זה בעיקר מעיד על השחקנים ורמתם (שהיא ילדים ד' בהפועל מרמורק) ופחות על המאמן. שריזי אמר טל בועט מהלך המשחק אז טל בועט, אם שירזי יקבע במהלך המשחק הבא שאדל יבעט אז אדל יבעט, פשוט וקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
בתור התחלה וסיום- יש לך אנטי ניצן שירזי, תפתח קצת את הראש ותראה שניצן היה טוב מאד שנה שעברה והביא אותנו להישגים שספק אם מאמן אחר היה מביא אותנו.
ששחקנים יפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים, יש מאמן והוא קובע, אם הם לא מסתדרים עם זה שיישבו ביציע.

לא הכחשתי שיש לי אנטי אליו. אבל האנטי מגובה בהתנהלות שלו וביכולות שלו.
אתה טוען ששירזי הביא גביע? בבקשה, עכשיו תתמודד עם הטענות של טביב שהוא הביא דאבל וצ'מפיונס.
לא כל מי שבמערכת אחראי להישגים. שירזי היה איש שעמד על הקוים. לא יותר מזה.
השנה טרם התחילה, וכבר שלושה שחקנים יושבים בצד בגלל בעיות משמעת. שניים מהם הם החברים הכי טובים. זה עניין של מאמן. וזה מרתיח.
כי יש לנו את כל הסיבות בעולם לרוץ לאליפות השנה. אוירה טובה, סגל טוב, רוח טובה. ובמה אנחנו מתעסקים? חרא.
לומר שאני מעדיף כשלון של שירזי על הצלחה של הפועל זו חוצפה. שירזי מוזמן להוכיח שאני טועה לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
בתור התחלה וסיום- יש לך אנטי ניצן שירזי, תפתח קצת את הראש ותראה שניצן היה טוב מאד שנה שעברה והביא אותנו להישגים שספק אם מאמן אחר היה מביא אותנו.
ששחקנים יפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים, יש מאמן והוא קובע, אם הם לא מסתדרים עם זה שיישבו ביציע.

לא הכחשתי שיש לי אנטי אליו. אבל האנטי מגובה בהתנהלות שלו וביכולות שלו.
אתה טוען ששירזי הביא גביע? בבקשה, עכשיו תתמודד עם הטענות של טביב שהוא הביא דאבל וצ'מפיונס.
לא כל מי שבמערכת אחראי להישגים. שירזי היה איש שעמד על הקוים. לא יותר מזה.
השנה טרם התחילה, וכבר שלושה שחקנים יושבים בצד בגלל בעיות משמעת. שניים מהם הם החברים הכי טובים. זה עניין של מאמן. וזה מרתיח.
כי יש לנו את כל הסיבות בעולם לרוץ לאליפות השנה. אוירה טובה, סגל טוב, רוח טובה. ובמה אנחנו מתעסקים? חרא.
לומר שאני מעדיף כשלון של שירזי על הצלחה של הפועל זו חוצפה. שירזי מוזמן להוכיח שאני טועה לגביו.

טביב היה אחד הגורמים לדאבל ולעונת הצ'מפיונס. ברור.
אתה לא יכול לתת קרדיט למאמן או שחקן אבל להתעלם ממי שמינה אותם או ששילם להם או שהעמיד תקציב וכו'.
אבל טביב אחד האשמים לכך שהפועל לא זכתה באליפות ב-2011 ואולי האשם העיקרי לכך שהפועל פיספסה אליפות אשתקד.

בד"כ להצלחה הרבה אבות והכישלון הוא יתום. אבל האמת היא שבהצלחה ובכישלון חוברים כל הגורמים במערכת. מספיקה אבחנה לא טובה של הרופא למשל כדי לגרום להיעדרות של שחקן מעבר לנדרש ובכך לפגיעה מקצועית. דוגמה קטנה. ניצן הוא לא אחד "שבמקרה עמד על הקווים". הפכנו למכבי חיפה? ("אליפות בלי מאמן"). לניצן יש את התרומה שלו וגם טעויות שעשה.
בסופו של יום - זו עונת המבחן שלו. אם יצלח אותה ייכנס ולו לתקופה הקרובה למועדון של הגדולים. אם ייכשל, תמיד יוכל לאמן במכבי פ"ת או ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 10:57 
el dudernio כתב:
נועם שחם כתב:

א. נכון, אבל זה ממש לא קשור לשירזי, כל פיפס יוצא מחדר ההלבשה כבר כמה שנים טובות.

ב. אחת הסיבות שהוא אולי בלחץ זה שלפני תחילת העונה חצי פורום + כבר מת להיפטר ממנו. במצב הזה ברור להנהלה שלא יקרה כלום אם יכשלו, אפשר להאשים את ניצן והקהל יבין, אז ניצן בלחץ ובצדק.

ג.אם מגיעים למצב מביך שבו השחקנים מתקוטטים כמו ילדים ד' של הפועל מרמורק זה בעיקר מעיד על השחקנים ורמתם (שהיא ילדים ד' בהפועל מרמורק) ופחות על המאמן. שריזי אמר טל בועט מהלך המשחק אז טל בועט, אם שירזי יקבע במהלך המשחק הבא שאדל יבעט אז אדל יבעט, פשוט וקל.

א. לא אמרתי שזה קשור לשירזי. זה מעצבן בלי קשר.

ב. אם ניצן וההנהלה מתנהלים לפי מה שכתוב בפורום אז המצב חמור ממה שחשבתי, אבל אני בספק אם זה המצב. ניתן שירזי לא מוטרד ממה שקורה בפורום וזה הדבר האחרון בערך שמעניין אותו. יש כאן משהו אחר, רק לא ברור לי אם זה נעוץ בבעיה אצל שירזי או בלחץ שמפעילים עליו. בכל מקרה, ממאמן במועדון הזה מצופה להתנהג בשיקול דעת וקור רוח.

ג. מה לעשות, אלו שחקני כדורגל ולא שחקני ש"ח. אם אתה משאיר את הנושא פתוח אז זו התוצאה. לא מקבל את זה ששירזי צריך לקבוע במהלך המשחק. לא ראיתי אף מועדון בעולם שבו המאמן קובע תוך כדי משחק מי יבעט. בדיוק כמו שלא שואלים מי לקוח קרן ומי לוקח כדורי עונשין. אין גם שום סיבה לא לקבוע דבר כזה בתדרוך טקטי. ואם זה קורה, שירזי קודם כל צריך לבדוק את עצמו. גם אם השחקנים הם ילדים קטנים, מישהו צריך לדאוג לפתור את הבעיה ולא לתת לה להתנפח במגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
צר'לי, אני מכבד את דעתך שלטביב יש חלק באליפות. יותר מכך, אני מכבד את העקביות שלך למרות שאני לא מסכים איתך.
אבל אדם שמשלל את התרומות של טביב לא יכול פתאום לחלק שבחים לשירזי.
בעיני, שניהם היו פשוט במקום הנכון ובזמן הנכון. לשירזי, בניגוד לטביב, יש עוד קצת קרדיט על יחסי אנוש סבירים בשנה שעברה, שעזרו למצב רוח של השחקנים. את זה אי אפשר לקחת לו. מצד שני, אנחנו עוד לא בפתיחת העונה וכבר 2 שחקנים שנחשבים חברים טובים הסתכסכו, ויחד איתם חלוץ צעיר שמעולם לא עשה פרצופים למרות שמיעט לקבל הזדמנויות. והכי חשוב, שינוי הגישה שלו. הסברתי כבר למה זה עלוב בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
לפי ספורט5 טב"ח אמור לפתוח היום בהרכב ויש סיכוי שדמארי יתלבש על חשבון טועמה כשמרעי בכלל לא בתמונת ההרכב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין למה לא ללכת על ההרכב שפתח מול דודלאנג' שבמקום איגיבור פותח קוטיניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
צר'לי, אני מכבד את דעתך שלטביב יש חלק באליפות. יותר מכך, אני מכבד את העקביות שלך למרות שאני לא מסכים איתך.
אבל אדם שמשלל את התרומות של טביב לא יכול פתאום לחלק שבחים לשירזי.
בעיני, שניהם היו פשוט במקום הנכון ובזמן הנכון. לשירזי, בניגוד לטביב, יש עוד קצת קרדיט על יחסי אנוש סבירים בשנה שעברה, שעזרו למצב רוח של השחקנים. את זה אי אפשר לקחת לו. מצד שני, אנחנו עוד לא בפתיחת העונה וכבר 2 שחקנים שנחשבים חברים טובים הסתכסכו, ויחד איתם חלוץ צעיר שמעולם לא עשה פרצופים למרות שמיעט לקבל הזדמנויות. והכי חשוב, שינוי הגישה שלו. הסברתי כבר למה זה עלוב בעיני.

בנושא טביב תמיד הייתי וכנראה אשאר במיעוט כאן. אגב, זה לא אומר שהייתי מתומכיו וגם אם לא השתתפתי אקטיבית במחאה נגדו סברתי שלאור המציאות שנוצרה אין אפשרות ממשית שהוא ימשיך לנהל את הפועל וחבל לשני הצדדים למשוך את זה, ואני שמח שהוא הבין זאת ומכר את הקבוצה לרמון.

אם טביב היה במקום ובזמן הנכון - כנראה שגם גוטמן היה במקום ובזמן הנכון. אתה יודע מה? גם גרנט היה במכבי בין 1992 ל-1995 במקום והזמן הנכון ונפל על דור זהב שלא חזר מאז. אפשר להגיד את זה גם על רוני לוי (2004-2006) ובעצם על כל אחד, זולת סר אלכס אולי שהוא בעצמו יוצר את הזמן והוא בעצמו המקום - אבל זה מקרה חריג וכנראה חד-פעמי בראיה היסטורית.

ניצן היה האיש המרגיע, החבר של השחקנים בשעה הקשה שלא היה להם למי לפנות מלבדו ומלבד הלל. שלא היתה הנהלה, שהיה בעלים שהתעלם וכו'. שירזי ידע לנצל את הפסיכולוגיה שלו והאישיות שלו לטובתו ולתעל זאת להצלחת הקבוצה, כשהרים אותה אחרי הדרבי לניצחון מדהים בקללה וכן בזכיה בגביע שלא היתה דבר של מה בכך.
הוא כנראה המשיך בקו ה"סחבקי" והאמין שככה יוכל להמשיך ולנהל את חדר ההלבשה אבל מהר מאד הבין שמה היה טוב לפברואר-מאי 2012 לא מתאים להפועל של קיץ 2012 במיוחד על רקע השינוי באווירה ובהנהלה. הוא יצטרך למצוא דרך בין אוזן קשבת ליד ברזל, כמו שעשה גוטמן, כי אם יהיה נוקשה כל הזמן יגמור בסוף כמו דרור.
בסופו של דבר, ייתכן גם ומדובר במשהו שהתקשורת מנפחת מעל ומעבר ואם כך הדבר, ראוי שרמון או תאומים יגידו את דברם ויחזקו את מעמדו של ניצן בעיני השחקנים והקהל כי כרגע ההרגשה היא שהעסק על סף פיצוץ וניצן פשוט מאבד את הראש מלחץ, ואם אכן כך הדבר, זה מציב סימן שאלה גדול לגבי יכולתו לעמוד בלחצים של מועדון כמו הפועל. אבל שוב, זה גם יכול להיות סערה בכוס מים וניסיון של פשכצקים למיניהם לחמם את האווירה ולייצר כותרות במועדון שמאז שטביב עזב ייצר בעיקר כותרות חיוביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:32 
שירזי מתרגל את עדן שרם בהרכב אבל הוא לא בסגל הערב.
אוי אוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:35 
Yalla Hapoel כתב:
שירזי מתרגל את עדן שרם בהרכב אבל הוא לא בסגל הערב.
אוי אוי

איזה מאמן פתאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:36 
קייזרסלאוטרן הביאו שחקן על התקפיד של ורמוט והוא לא משחק במשחק שלהם עכשיו...
:WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:37 
oMeR1 כתב:

די
לעשות
לנו
את זה

אני לא עומד בחרא הזה. תפסיקו לדבר עליו. זה עושה לי רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
טוטו ודמארי בחוד
טב"ח באגף
ההתקפה הכי טובה בארץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 26/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:50 
NARKOTIKA כתב:
oMeR1 כתב:

די
לעשות
לנו
את זה

אני לא עומד בחרא הזה. תפסיקו לדבר עליו. זה עושה לי רע.

עזוב, ברור שזה לא יקרה. חבל על העצבים שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 13:52 
פי חרא רשמו שדגלאס סיכם וידין סיכם ל4 עונות, אז רשמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
MaRtIn kay כתב:
טוטו ודמארי בחוד
טב"ח באגף
ההתקפה הכי טובה בארץ

לפי דעתי דמארי יותר אפקטיבי כשחקן אגף.. תן לי קישור התקפי כזה:

טב"ח - ברונו - דמארי
-------טוטו-------

ולפי דעתי אפשר אפילו לשחק עם ידין ודג'מבה בקישור האחורי כשאתה משחק עם רביעייה התקפית חזקה כזאת..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
פי-כמה:

גורם: ''אם תמוז לא ימצא קבוצה הוא יאריך חוזה בהפועל''
החלוץ מאמין כי יימצא קבוצה עד תום מועד העברות, אך אם לא מסתכן בישיבה ביציע. ידין צפוי לסגור כשפגישה מכרעת צפויה היום. בן חיים ודמארי צפויים לפתוח הערב (20:10) נגד הפ' ר''ג
http://sport-pikama.co.il/Next.asp?ID=3733

לא יודע כמה הפי-כמה אמין ומבוססס -
תמוז-ידין ישארו? הלוואי
דמארי-טב"ח יפתחו הערב? הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

מחר יורד להטעין את הפלאפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:20 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
MaRtIn kay כתב:
טוטו ודמארי בחוד
טב"ח באגף
ההתקפה הכי טובה בארץ

לפי דעתי דמארי יותר אפקטיבי כשחקן אגף.. תן לי קישור התקפי כזה:

טב"ח - ברונו - דמארי
-------טוטו-------

ולפי דעתי אפשר אפילו לשחק עם ידין ודג'מבה בקישור האחורי כשאתה משחק עם רביעייה התקפית חזקה כזאת..

להפך, דווקא ששחקני האגף שלך הם דמארי וטב"ח אתה חייב ליד הגרזן שלך מישהו שיזין אותם אחרת מה הטעם בכלל.
אבל בעיקרון זאת רביעייה מפחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
1. פי-כמה לא גילו פה משהו מיוחד. זו לא ידיעה אלא עובדה - אם טוטו לא מוצא קבוצה שתרכוש אותו עד סופה"ש הוא תקוע בהפועל לפחות עד ינואר. במקרה כזה אם יעלה ליציע לא יהיה מי שיקח אותו בינואר, כל שכן ביוני 2013, אפילו בחינם אחרי שנה ללא משחק. גוטמן לא מחזיק ממנו (הרי טביב היה זה שהנחית את טוטו על גוטמן שבכלל חשק בשריקי) ולכן אין לטוטו את הפריבילגיה של ידין, בייבי של גוטמן, שפותח בנבחרת הגם שהוא לא משחק בהפועל.
המסקנה: אם טוטו לא חותם באירופה עד סופה"ש - הוא יחתום על חוזה מקוצץ בהפועל וייכנס לרוטציה (ומהר מאד להרכב) - ונאמר אמן!

2. ידין לא רצה להישאר בהפועל. גם הפועל לא ממש בנתה על ידין. אלא שהמציאות טפחה על פני שני הצדדים: ידין לא מצא קבוצה באירופה ואם ישב ביציע לא ישחק בנבחרת אחרי המשחקים של ספטמבר. הפועל איבדה בתוך זמן קצר את נוסא ושי וחסרה מאד קשר אחורי. את הזר החמישי ממילא מייעדת הפועל לעמדת הבלם ולכן חייבת קשר אחורי ישראלי. כשהדילמה היא בין פשרה עם ידין ולבין הימור כמו צעירי, די ברור שאביחי והפועל יחזרו להיות יחד, גם אם לא מאהבה אלא מכורח, אבל המציאות חזקה משניהם.

3. הימור: אם גילי לא ישחק כמעט בחודשים הקרובים, בינואר הוא יושאל להפועל (אם טוטו למשל יישאר ויצטיין יש מצב שימכרו אותו בינואר ויביאו את גילי תחתיו ושוב ישנו את השיטה).

4. השקט בגזרת הבלם הזר מעוררת דאגה ותקווה - דאגה שהפועל לא מצליחה למצוא מישהו טוב במחיר סביר, ותקווה שאולי המו"מ עם מועמד ראוי בעיצומו וצפוי להבשיל לחתימה בתוך ימים ספורים. מאחר ואין זמן מיותר ככל הנראה מדובר בבלם "מוכח", ולא אחד שצריך לבוא להיבחן. נחיה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:34 
kobster כתב:
dino כתב:

אם יש "גורמים" בהנהלה שמחפשים להזיז את האדמה מתחת לרגליים של ניצן אז הם צריכים לעוף הרבה לפניו.
אחרי כל מה שעברנו בעונה שעברה, השנה הזו בעיקר צריך שקט סביב הקבוצה ושיתנו לו לעבוד.

ומה עושה או עשה אותו יותר טוב וראוי?
עוד לא למדנו מהנסיון לגבי כל המאמנים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
1. פי-כמה לא גילו פה משהו מיוחד. זו לא ידיעה אלא עובדה - אם טוטו לא מוצא קבוצה שתרכוש אותו עד סופה"ש הוא תקוע בהפועל לפחות עד ינואר. במקרה כזה אם יעלה ליציע לא יהיה מי שיקח אותו בינואר, כל שכן ביוני 2013, אפילו בחינם אחרי שנה ללא משחק. גוטמן לא מחזיק ממנו (הרי טביב היה זה שהנחית את טוטו על גוטמן שבכלל חשק בשריקי) ולכן אין לטוטו את הפריבילגיה של ידין, בייבי של גוטמן, שפותח בנבחרת הגם שהוא לא משחק בהפועל.
המסקנה: אם טוטו לא חותם באירופה עד סופה"ש - הוא יחתום על חוזה מקוצץ בהפועל וייכנס לרוטציה (ומהר מאד להרכב) - ונאמר אמן!

2. ידין לא רצה להישאר בהפועל. גם הפועל לא ממש בנתה על ידין. אלא שהמציאות טפחה על פני שני הצדדים: ידין לא מצא קבוצה באירופה ואם ישב ביציע לא ישחק בנבחרת אחרי המשחקים של ספטמבר. הפועל איבדה בתוך זמן קצר את נוסא ושי וחסרה מאד קשר אחורי. את הזר החמישי ממילא מייעדת הפועל לעמדת הבלם ולכן חייבת קשר אחורי ישראלי. כשהדילמה היא בין פשרה עם ידין ולבין הימור כמו צעירי, די ברור שאביחי והפועל יחזרו להיות יחד, גם אם לא מאהבה אלא מכורח, אבל המציאות חזקה משניהם.

3. הימור: אם גילי לא ישחק כמעט בחודשים הקרובים, בינואר הוא יושאל להפועל (אם טוטו למשל יישאר ויצטיין יש מצב שימכרו אותו בינואר ויביאו את גילי תחתיו ושוב ישנו את השיטה).

4. השקט בגזרת ה בלם הזר מעוררת דאגה ותקווה - דאגה שהפועל לא מצליחה למצוא מישהו טוב במחיר סביר, ותקווה שאולי המו"מ עם מועמד ראוי בעיצומו וצפוי להבשיל לחתימה בתוך ימים ספורים. מאחר ואין זמן מיותר ככל הנראה מדובר בבלם "מוכח", ולא אחד שצריך לבוא להיבחן. נחיה ונראה.

מסכים עם הכל חוץ מגילי. הסיכוי היחיד לראות אותו העונה זה אם נעלה לשלב הנוקאאוט בליגה האירופית והוא לא יראה דשא בלאוטרן.
ההרגשה שלי (ואתה שותף לה ממזמן) לכל אורך הדרך היתה שידין וטוטו ישארו פה בסוף ונביא בלם זר במקום נוסא.
נראה מה יהיה עד סוף השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:

אגב, יש לינק? מי החתום החדש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:47 
kobster כתב:
Charlie כתב:

4. השקט בגזרת ה בלם הזר מעוררת דאגה ותקווה - דאגה שהפועל לא מצליחה למצוא מישהו טוב במחיר סביר, ותקווה שאולי המו"מ עם מועמד ראוי בעיצומו וצפוי להבשיל לחתימה בתוך ימים ספורים. מאחר ואין זמן מיותר ככל הנראה מדובר בבלם "מוכח", ולא אחד שצריך לבוא להיבחן. נחיה ונראה.

מסכים עם הכל חוץ מגילי. הסיכוי היחיד לראות אותו העונה זה אם נעלה לשלב הנוקאאוט בליגה האירופית והוא לא יראה דשא בלאוטרן.
ההרגשה שלי (ואתה שותף לה ממזמן) לכל אורך הדרך היתה שידין וטוטו ישארו פה בסוף ונביא בלם זר במקום נוסא.
נראה מה יהיה עד סוף השבוע.

אמרתי מזמן,אם הם נשארים,גילי ודגאלס באים.הדבר היחיד ביננו לתואר זה התקוה שהמאמן לא יפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
dino כתב:

ומה עושה או עשה אותו יותר טוב וראוי?
עוד לא למדנו מהנסיון לגבי כל המאמנים האלו?

אולי זה שראו שעכו קבוצה מאומנת ? שהוא לקח קבוצה עם תקציב מינימום שעשתה חיים קשים לכל הקבוצות בליגה, כולל לנו ?
אולי זה שבניגוד לניצן הוא לא הביא שתי קבוצות שונות (בני יהודה והפועל חיפה) על סף ירידה לליגה הלאומית ?
שוב, זה סתם בשביל משחקי נדמה. מאחל לניצן לסיים את העונה עם כל התארים האפשריים.
מי שלא רוצה בהצלחת המאמן לא רוצה בהצלחת הקבוצה. מי שלא רוצה בהצלחת הקבוצה צריך לבדוק את עצמו.

אגב, שאלת טריוויה בשבילך שגיליתי במקרה -
מה משותף לבני יהודה, עונת 90/1 והבן של אלוהים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: