kobster כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
אני באמת לא מבין איך אתם נופלים בפח של פיליאבסקי, בלם איטי ומגושם שמספיק מקס' לקבוצת אמצע-תחתית בליגה.
מסכים שצ'וצ'אליץ' הוא סוג של בלם תותח.
זה שהוא הרבה יותר טוב משולר לא עושה אותו בלם תותח.
מזמין את כל מי שחושב כך לראות את ה 4:1 שלנו בקללה.
בלם תותח לא היה נותן לדמארי לעשות לו מעשים ששאובים מעולמו של בוקי נאה.
גם לגבי פיליאבסקי - דשא,שכן,ירוק.
שני בלמים שהולכים לעלות לרובן בהרבה נקודות.
באותו משחק אכן הוא לא היה משהו, אבל אם יש משהו אחד שאני לא מבין איך רובן אפשר זה הטעות הקבועה של חיפה ב2 העונות האחרונות, התקפה מאוד לוחצת לעומת שני בלמים איטיים, אלא אם רובן משנה לגמרי שיטה (ודווקא לפי השחקנים שהוא מביא נראה שזה הכיוון) ומתחיל לפעול על מתפרצות, חיפה יאכלו אותה בענק, 2 בלמים כאלה לא יכולים לעמוד גבוה על המגרש, יאכלו אותם בלי מלח.
אגב, אחד הדברים שאני מאוד מבסוט ממנו מחיימוביץ' זה הסגירה החכמה שלו, נכון הוא לא מספיק מהיר כדי לרדוף אחרי החלוץ ולמנוע ממנו בעיטה, אבל הוא מספיק חכם כדי לוודא שבשביל לבעוט בצורה חופשית החלוץ שלו יהיה צריך לבעוט מאוד מרחוק, לדוגמא המשחק שלנו נגד דודלאנג' (אני יודע, לא מראה כלום, אבל זה סתם לדוגמאות כדי להמחיש), השחקן שלהם בצד שלו עבר אותו (גם בגלל סגירה לקויה של אנטבי) איזה 3-4 פעמים, אבל בשביל לבעוט בצורה חופשית, הוא היה צריך לבעוט מטווח שאי אפשר להכניע ממנו את אדל, כי אם הוא היה מתקדם יותר כבר הוא היה באחד על אחד מול חיימוביץ' (שלמרות הטעות בשער הוא לא ממש נוראי, גם בשער רואים שהוא שמר את השחקן מאוד צמוד, פשוט לא הספיק להוציא לו את הכדור מהרגל).
גארסיה של מכבי במשחק שלהם נגד בני יהודה זה בדיוק הדוגמא ההפוכה, פשוט נתן לשחקנים לעבור אותו בקלילות וניסה לגבור עליהם במהירות שאין לו.