תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 10:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 26/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 04:42 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

ערב :)20.10( הפועל ר"ג - הפועל ת"א \ שירזי שטף את שחקניו
"נגמרו החוכמות. מעכשיו אחזיק אתכם קצר"
< אלמוג שריד, דודי שחם
בין הניצחון על דודלאנז' בליגת
אירופה ובין המשחק הערב )20.10( בר"ג מול הפועל ר"ג, בפתיחת ליגת העל, עסקו בהפועל ת"א בעיקר בעימות בין עומר דמארי וטל בן-חיים. התקרית החלה בלוקסמבורג, כשדמארי שהוכשל ביקש לבעוט את הפנדל, כמו גם בן-חיים. ניצן שירזי הורה לבן-חיים לבעוט, לאכזבת חברו. דמארי השתולל במחצית בחדר ההלבשה, ושירזי הודיע כי הוא לא עולה למחצית השנייה.
דמארי ובן-חיים נחשבים לחברים טובים, אבל גם בקדנציה המשותפת במכבי פ"ת רשמו השניים שני עימותים על רקע דומה. הנושא הטריד את הצוות המקצועי של פ"ת, והמאמן פרדי דוד הבהיר בזמנו לשחקנים: "מעכשיו אני רוצה שזה יהיה ברור, טל בועט פנדלים. אם טל לא במגרש, אורי אוזן בועט."
השניים השלימו בסיום המשחק, האחרון אף התנצל, אבל בהפועל מספרים על יחסים קרירים במהלך החזרה לארץ. באימון אתמול, לקראת ר"ג, וואליד באדיר וסלים טועמה פייסו בין השניים. הנטייה בהפועל היא לא להעמיד את דמארי לדין.
באימון אתמול התייחס שירזי לתקרית בלוקסמבורג מול כל השחקנים: "זאת הפעם האחרונה שאני רואה תקרית מסוג כזה. אנחנו קבוצת כדורגל מקצוענית, לא גן ילדים."
מי יבעט פנדל? נראה
שירזי המשיך וביקר את התנהלות שחקניו: "יש כאלו שמרשים לעצמם יותר מדי," אמר המאמן לשחקנים, "אבל נגמרו החוכמות. מעכשיו אחזיק אתכם קצר."
בנוסף הודיע שירזי כי מעתה, בכל פעם שתיפסק להפועל בעיטת פנדל, הוא יחליט באופן נקודתי מי יבעט. המאמן אמר לשחקנים: "יש לנו הרבה מאוד שחקנים שיכולים לבעוט פנדל. מעכשיו כשיישרק פנדל אתם תסתכלו אליי לספסל, ואני אצביע על הבועט לפי השיקולים שלי."
חמישה שינויים צפויים מול ר"ג ביחס להרכב שפתח נגד דודלאנז.' ארתור אטצ'אנוב, אלירן דנין, ויקטור מרעי, חנן ממן וברונו קוטיניו מועמדים לפתוח. נוסא איגייבור הוצג אתמול בבטיס.
בהפועל ר"ג ייעדרו תמיר בן-עמי, יוגב בן-סימון ועוז יפרח המורחקים מהעונה שעברה, זכר לתגרה ההמונית עם בני לוד. הקשר סבסטיאן סבארד שוחרר אתמול מהקבוצה. •

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 26/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 04:47 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:

בנוסף הודיע שירזי כי מעתה, בכל פעם שתיפסק להפועל בעיטת פנדל, הוא יחליט באופן נקודתי מי יבעט. המאמן אמר לשחקנים: "יש לנו הרבה מאוד שחקנים שיכולים לבעוט פנדל. מעכשיו כשיישרק פנדל אתם תסתכלו אליי לספסל, ואני אצביע על הבועט לפי השיקולים שלי."

גאוני.
אולי שמורדי יסדר לניצן שלטים עם שמות השחקנים וכל פעם שיש פנדל ניצן יגיד לשביט איזה שלט להרים.
אם כבר שכונה אז עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 05:06 
kobster כתב:
ציטוט:

גאוני.
אולי שמורדי יסדר לניצן שלטים עם שמות השחקנים וכל פעם שיש פנדל ניצן יגיד לשביט איזה שלט להרים.
אם כבר שכונה אז עד הסוף.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
איך זה שכל העולם יודע מילה במילה מה נאמר בחדר הלבשה? מתי ומי חילקו את הטקסטים? לא קיבלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 06:36 
כל הקשקושים שדולפים זה אחרי נצחון בחוץ באירופה. לא כדאי לחשוב מה יהיה אחרי הפסד בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 06:46 
מה נקודתי מה הוא מפגר. מה העניין לקבוע שטב"ח בועט פנדלים ואם לא הוא מישהו אחר ובמקרה ושני השחקנים האלו לא משחקים להחליט לפני המשחק על עוד שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:14 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
מה נקודתי מה הוא מפגר. מה העניין לקבוע שטב"ח בועט פנדלים ואם לא הוא מישהו אחר ובמקרה ושני השחקנים האלו לא משחקים להחליט לפני המשחק על עוד שניים.

זה נקרא מאמן חסר חוליות.
הוא לא מסוגל להגיד לטב"ח/דמארי שאחד מהם בועט קבוע כי הוא מפחד מהתגובה של השני.
אז יגיע משחק ואם נקבל פנדל במשחק שבו דמארי כבר כבש, טב"ח יבעט ולהפך. בקיצור - אין כאן טיפת מחשבה על איך למקסם את הסיכוי שלנו להבקיע בפנדל, אלא רק לשמר את הסחבקיה של המאמן עם השחקנים שלו.
שירזי נחש לא קטן. כמו שדאג להתארגן על חוזה קצת לפני שטביב הולך תוך ידיעה שאף אחד לא ישלם לו פיצויים על שנתיים קדימה ולמעשה שריין לעצמו את הג'וב, ככה הוא יודע שסכסוך עם אחד מהשניים האלה יכול בקלות לגרום לו להיות בחוץ אם הקבוצה לא תהיה בצמרת הגבוהה

אני במקומו אומר שוואליד בועט קבוע (הוא די מוצלח בפנדלים), אבל מה לו ולהחלטות כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:17 
וואליד מוצלח בפנדלים? כדאי שמישהו יגיד לו את זה , כי לא נראה לי שהוא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
תנו לאלרואי לבעוט פנדלים וסגרנו עניין. לא טב"ח ולא דמרעי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
תנו לאלרואי לבעוט פנדלים וסגרנו עניין. לא טב"ח ולא דמרעי

עדיף כבר ששיר אלמליח תבעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:22 

מטופש לגמרי, למה לא לקבוע פשוט בועט קבוע כמו בכל קבוצה בעולם?
וחמור לא פחות הפרוטוקול המלא של ההדלפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:29 
סמל אישי של המשתמש
א. יתכן ושירזי עוד לא החליט מי בועט את הפנדלים, אולי הוא מחכה שטוטו ישאר בשביל לקבוע שהוא ואולי דברים אחרים.
להגיד עכשיו לטב"ח אתה בועט קבוע ובמידה ועוד שבוע מחליטים שטוטו נשאר להגיד לו סליחה טוטו בועט זה לא רציני.

ב. יש סיכוי שקנדה הוא המדליף, לפחות ככה נשמות טובות אומרות לנו בערך 4.5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ב. יש סיכוי שקנדה הוא המדליף, לפחות ככה נשמות טובות אומרות לנו בערך 4.5 שנים.

קנדה חלש בהגנה, טוב בהדלפה.
קנדה כל כך טוב, עד שהוא מצליח להדליף מחדר ההלבשה גם כשהוא לא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:49 
אני לא יודע מי זה, אבל אני שונא אותו. חוצפה שלא תתואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:52 
סמל אישי של המשתמש
כמו שהוא הדליף על עצמו מקבל מכות? תעשו טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 07:53 
טרגדיה שעוז יפרח לא משחק
הוא וג׳וני שוב על אותו מגרש - לזה אני קורא נוסטלגיה

עוז יפרח :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
ניצן הוא כזה סמרטוט.
אנחנו נאכל עוד הרבה חרא השנה בגללו.
מקווה שלא ישרקו לנו פנדלים יותר השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 08:25 
סמל אישי של המשתמש
בושה של הרכב, רמת גן קבוצה טובה והזלזול הזה בהם יעלה לנו ביוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 08:26 
אני מקווה שהטמבל הזה לא ישחק משחקים, ר"ג טובה בהרבה מדודלאנג', אם הוא לא עולה עם ההרכב הכי חזק שיש ברשותו הוא יורק לנו בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 08:35 
הקטע הזה בפורום ליפול על ניצן בכל הזדמנות אפשרית הוא מצחיק ופתטתי.
נראה שיש פה אנשים שרוצים שהפועל תיכשל רק כדי שניצן לא ייאמן אותנו.
מה הבעיה לקבוע את בועט הפנדלים תוך כדי משחק? הרבה פעמים מי שבועט את הפנדל זה אותו שחקן שמרגיש בטחון, שיש לו משחק טוב וכו', עדיף מאשר לקבוע למשל שטב"ח הוא הבועט ויקרה משחק בו הוא יישחק לא טוב, כלום לא יילך לו, הבטחון שלו יהיה על הרצפה ואז הוא גם יחמיץ פנדל.
בידיוק כמו שבבעיטות חופשיות לפעמים סלים בועט ולפעמים שי, אז או שהשחקנים קובעים בינהם או המאמן.
לא רואה שום בעיה במה שניצן קבע.
לפי דעתי על דמארי היום לשבת ביציע או בספסל, שילמד איך להתנהג קדם כל לחברים שלו בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 08:42 
אני מקווה שהם זוכרים שהיום זה לא גביע הטוטו ולא יתנו לשטויות שלהם ולמלחמות אגו וכוח שלהם להשפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
מה הבעיה לקבוע את בועט הפנדלים תוך כדי משחק? הרבה פעמים מי שבועט את הפנדל זה אותו שחקן שמרגיש בטחון, שיש לו משחק טוב וכו', עדיף מאשר לקבוע למשל שטב"ח הוא הבועט ויקרה משחק בו הוא יישחק לא טוב, כלום לא יילך לו, הבטחון שלו יהיה על הרצפה ואז הוא גם יחמיץ פנדל.
בידיוק כמו שבבעיטות חופשיות לפעמים סלים בועט ולפעמים שי, אז או שהשחקנים קובעים בינהם או המאמן.
לפי דעתי על דמארי היום לשבת ביציע או בספסל, שילמד איך להתנהג קדם כל לחברים שלו בקבוצה.

הבעיה עם ההתקפה כלפי ניצן זה שהיא לא מגובה בכלום, ובדר"כ תוצאת התקפות אלו הן "נבואות שמגשימות את עצמן".
הבאתי בהודעתי הקודמת הסבר יותר מהגיוני על למה עוד לא נבחר בועט פנדלים (רמז סגל לא סגור סופית כאשר יכול להיות שבועט
הפנדלים הקבוע שלך שנה שעברה בסוף ישאר בקבוצה), אבל אני חושב שרובינו במצב אוטומט שמקורו באיש שהכניס את ניצן לקבוצה.
אני לא קובע עכשיו שניצן מאמן טוב, רק שעד עכשיו הוא יותר מהצליח בהפועל, ולכן הוא ממני לפחות כרגע זוכה לגיבוי מלא, כאשר הוא יתחיל
לעשות שטויות שיעלו לנו בנק' ובעקבות זאת גם באליפות אני אדרוש ממנו להחזיר לי כזאת בדיוק כמו שאני עדין טוען שגוטמן חייב לי 2 (לא קולל
קיזוז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 08:59 
el dudernio כתב:
לירון האדום כתב:

הבעיה עם ההתקפה כלפי ניצן זה שהיא לא מגובה בכלום, ובדר"כ תוצאת התקפות אלו הן "נבואות שמגשימות את עצמן".
הבאתי בהודעתי הקודמת הסבר יותר מהגיוני על למה עוד לא נבחר בועט פנדלים (רמז סגל לא סגור סופית כאשר יכול להיות שבועט
הפנדלים הקבוע שלך שנה שעברה בסוף ישאר בקבוצה), אבל אני חושב שרובינו במצב אוטומט שמקורו באיש שהכניס את ניצן לקבוצה.
אני לא קובע עכשיו שניצן מאמן טוב, רק שעד עכשיו הוא יותר מהצליח בהפועל, ולכן הוא ממני לפחות כרגע זוכה לגיבוי מלא, כאשר הוא יתחיל
לעשות שטויות שיעלו לנו בנק' ובעקבות זאת גם באליפות אני אדרוש ממנו להחזיר לי כזאת בדיוק
כמו שאני עדין טוען שגוטמן חייב לי 2 (לא קולל
קיזוז).

מסכים איתך בחלק המודגש, לכן אני אומר שיש פה אנשים שלא נותנים לניצן זמן חסד, היתי מהמתנגדים הגדולים של ניצן, לא חשבתי שהוא ראוי לאמן אותנו, אחרי תום העונה יחד עם גביע ומקום 2 שהשחקנים בלי יוצא מן הכלל משבחים אותו אז זה אומר שיש דברים בגו.
ניצן מקבל ממני את כל הגיבוי בעולם אם לא יביא תוצאות יצטרך ללכת כמו כל מאמן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה חוצפן. לכולנו טובת הפועל קודמת לכל והלואי ושירזי יביא אליפות.
בנתיים, מותר לי להביע ביקורת.
יש בעיה לבחור באמצע משחק מי בועט, כי זה יוצר את אותו המצב שראינו בחמישי וראינו נגד בני יהודה בטוטו.
ככל שאתה נותן לשחקנים יותר חופש, ככה יהייו כאלה שינצלו אותו.
אנחנו לא בגנון, ואין דבר כזה לתת להם הזדמנות להיות ילדים טובים.
משמעת זה משמעת, ואם היא רופפת, זו אשמתו הבלעדית של המאמן.
והכי חשוב, אי אפשר לשחק אותה חבר של השחקנים במשך לא יודע כמה זמן, ואז להתהפך עליהם בשניה. אי אפשר לקחת אדם כזה ברצינות, וזה מה שיקרה עם שירזי.

וכן, לצורה שבה הוא הוכנס לקבוצה יש משמעות בעיני. הוא ניצל את העובדה שאת טביב מענין רק לזיין את הפועל, ליקק לו, ואין לי ספק שהחוזה המכובד של שירזי זה תוצאה של שיתוף פעולה.

ולסיום-אתה חוצפן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
ואם נגיד ניצן קובע באמצע משחק מה פסול בזה?
נגיד יש פנדל, ניצן צועק לאדל / באדיר / אנטבי (הקפטנים) את שם הבועט, והקפטן מודיע לשחקנים.
כולם בשקט, דאמרי ובן חיים נותנים כיף בתחת אחד של השני, טועמה מבקיעה את הפנדל ואדל עושה ערבית לשמחת שער 5.
30 שניות אחרי זה כבר כל השחקנים בעמדות לקראת תחילת המשחק. יש משמעת יש הוראה של המאמן שכולם מכבדים וכו'.
אז מה בדיוק הבעיה?
אם השחקנים לא יקשיבו למאמן זה ממש לא משנה מתי הוא נותן את ההוראה, לפני או באמצע המשחק.
דר"א מה זה חוזה מכובד? עטר, גרסיה, לוי ופרדי דוד מקבלים יותר ממנו.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 26 אוגוסט 2012, 09:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:12 
בתור התחלה וסיום- יש לך אנטי ניצן שירזי, תפתח קצת את הראש ותראה שניצן היה טוב מאד שנה שעברה והביא אותנו להישגים שספק אם מאמן אחר היה מביא אותנו.
ששחקנים יפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים, יש מאמן והוא קובע, אם הם לא מסתדרים עם זה שיישבו ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:15 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

אין עשן בלי אש.
כבר רשמתי שבמבחן התוצאה הוא עומד עד עכשיו ללא ספק, בשנה שעברה הוא קיבל קבוצה עם כישרון אבל עם בעיות מסביב והוציא ממנה את המקסימום.
השנה, הכל על הראש שלו. רק תחשוב שאם אחרי ניצחון חוץ באירופה הרוחות סוערות, מה יקרה אם נפסיד בליגה משחק או שניים ?
כששחקנים מרגישים שאפשר לטפס על המאמן הם מטפסים עליו, כשמאמן לא מגדיר היררכיה בקבוצה אז כל אחד עושה מה בראש שלו.
אם ילד טוב וממושמע בד"כ כמו דמארי מגיע למצב שהוא מאבד עשתונות צריך לבדוק מה קרה מסביב ולא מה קרה לו.
אם ויקטור מרעי עושה פרצופים שהוא לא עולה בהרכב אז משהו בדינמיקה של הקבוצה לא תקין.
אני מאוד מקווה שבעאלק השתוללות שלו אתמול ניצן שם סוף לבלאגן.
אין אחד פה שלא רוצה בהצלחת הקבוצה, והצלחתו של ניצן זו הצלחת הקבוצה.
אם למישהו יש בעיה עם זה הוא צריך לבדוק את עצמו טוב טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
1. אליעזר לחנה דיבר בתכנית הבוקר של קלמן ליבסקינד בגלי ישראל. כשהגיעו להפועל ת"א אמר לחנה, כי יש לחץ אטומי במועדון, בלי קשר למשחקים באירופה או הפועל ר"ג. יש כל מיני קלקולים שקשורים בשירזי ולדעתו לא רק ששירזי לא יסיים את העונה בהפועל, הוא בספק אם הוא יסיים את השנה העברית בהפועל (ראש השנה העברי ב-16/9).

האמת? לא הייתי מתייחס לדברים אילולא האירועים האחרונים והאסיפה "הקשה" שערך שירזי שמעידים אולי על אובדן שליטה או על אובדן עשתונות. מישהו פה לחוץ מאד מהמצב, אולי מהפירסומים אודות מעמדו, השחקנים מצידם לא היו מעיזים להתנהג ככה אם היו יודעים שמעמדו של המאמן איתן.
אולי זה צירוף מקרים, אולי זה פירסום מכוון לפגוע בו או בהפועל, אבל ייתכן ויש דברים בגו וניצן מריח משהו גם כן ומגיב כמו שהגיב.

כמו שאמרו פה, אם הפועל לא תנצח הערב את ר"ג אני חושש ממחול שדים שסופו מי ישורנו.

2. בהתעלם מהאמור לעיל - אם נתייחס מקצועית להרכב הערב, אני מחזק ידיו של המאמן שבניגוד לעמיתיו המקובעים, אין לו בעיה להחליף חצי הרכב למשחק הליגה והוא יודע שאם הוא לא רוצה להגיע לחודש מרץ עם קבוצה מותשת, הוא חייב לעשות שימוש ברוטציה, ולא רק בעמדה אחת, אלא לא לחשוש גם להחליף 4-5 שחקנים מדי משחק. מאידך יהיו כאלה שיגידו שזה עלול לפגוע בשטף המשחק של הקבוצה שכל משחק תעלה עם הרכב אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
סתם לצורך המשחק פה, במידה ושירזי הולך. מי פנוי וראוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אוגוסט 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
נדמה לי שהמאידך כבר הוכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: