Red or Dead כתב:
גולסה יותר טוב מאלרואי בכל עמדה ועטר שחקן אגף שמאל הרבה הרבה יותר טוב מאלרואי כהן.
ואני אומר שהם יותר טובים מאלרואי על סמך מה שהעיניים שלי רואות, ואני לא רץ לחפש סטטיסטיקה(למרות שאם תבדוק את של עזרא וסולליך גם שם הם עולים עליו)
ד"א, את שולר דווקא יחסית אהבתי.
אני אגיד לך את האמת, קצת קשה לי לקחת אותך ברצינות כשאתה מעדיף את הערס-אנטי-כדורגל הזה על אלרואי. אבל מילא, אני יודע מאיפה זה נובע.
הרי הטענה המרכזית לאלרואי זה קבלת החלטות. גם אתה אמרת שהוא מחריב כך וכך התקפות על כל התקפה טובה.
הבעיה היא שכשאתה רואה את גולסה (אתה מדבר שטויות, אין לו מושג מה לעשות באגף, אבל שוב מילא) עזרא ורד וסולליך, אתה שם לב אליהם רק בפעולות הטובות.
תן לי 4 משחקים רצופים של חיפה ואני מכין לך אחלה מן אחלה קלטות טעויות וקבלת החלטות רעה, שאתה תחשוב שהם באו בפוקס מנוה גולן.
אגב, ויכוח מי שחקן עדיף הוא מיותר קצת. שורה תחתונה, גם אם אחד עדיף על השני, זה בטח לא בפעם שאתה מתארים פה, וכשהם יהייו אצלנו נקטול אותם עד שימאס להם לראות אותנו
רק סופר-שחקנים בסגנון גילי ושכטר, או אנשי סטטיסטיקה כמו זהבי, זוכים פה להגנה.
הרי זהבי, אין ספק שהוא תרם למשחק של הפועל המון גם בלי שערים ובישולים, אבל אם תיקח לו אותם אנשים פה מחזירים אותו לרמה"ש כבר לפני שנתיים.
וכל הכבוד לך שאהבת את שולר. שאר 99 אחוז מהפורום לא חושבים שהוא ראוי להיות בלם מחליף בליגה לאומית. וזה, חביבי, ביקורתיות יתר וציפיות מוגזמות. הוא עדיף על כך בלם זר שנחת בחיפה או מכבי בשנים האחרונות.