תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 13:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלרואי
הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 16:53 
אדום נחמד כתב:
אדום כתב:
אדום נחמד כתב:
Red or Dead כתב:
עזרא, ורד, סולארי, גולסה, סולליך, מיכה ורוצ'ט
וזה לפני שאני יודע מה שווה גארסיה של מכבי(ובכללי כשהלכתי עכשיו להסתכל על הסגל שלהם הקישור ההתקפי ממש לא מרשים)

רוצ'ט וגולסה לא באותו תפקיד כמו אלרואי, עזרא ועידן ורד לא הראו כלום עדיין ששווה להחליף בשבילם את אלרואי , ולסולליך אין מקום במקומם.
גרסיה זר, ועדיין לא הרשים.
בקיצור, שלילי חזק על כל השמות שלך.

נו באמת...

באמת באמת
מצטער.
אלרואי לא מסי, יש לו המון חסרונות, אבל בכנות לא הייתי מחליף אותו בשביל אחד מהשניים המודגשים. לא כי הוא גדול, אלא כי הם בינוניים ומוגבלים לא פחות ממנו.
אבל תמיד הדשא של השכן ירוק יותר. ככה זה בפורום הקטן שלנו.

שטויות. עידן ורד כבר כמה עונות משחק בהרכב של חיפה ומראה יכולת יותר טובה מאלרואי וחן עזרא הרבה יותר כשרוני מאלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
שטויות. עידן ורד כבר כמה עונות משחק בהרכב של חיפה ומראה יכולת יותר טובה מאלרואי וחן עזרא הרבה יותר כשרוני מאלרואי.

ואלה? מה הסטטיסטיקה של ורד? 2 שערים ושישה בישולים.
אגב, אלישע לא ממש החזיק ממנו, בטח לא בעונה הראשונה שלו שם, אבל אין לי סטטיסטיקה של דקות.

עזרא יותר מוכשר? מה זה אומר? איך אתה מודד מוכשר? איך שהוא עובר שחקנים? ראית את הסרטון של אלרואי?

דשא, שכן, ירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:12 
עזרא קשר הכי טובה בליגה ביי פאר,ולחשוב שבינואר הקודם הוא היה צריך להיות שלנו,פספוס גדול.

עד שאלרואי לא ייתן 5 משחקים ברציפות שהוא יראה כדורגל נורמאלי,או לפחות יצליח לתת כמה פסים טובים,אני לא מתייחס אליו ברצינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:13 
Yalla Hapoel כתב:
עזרא קשר הכי טובה בליגה ביי פאר ,ולחשוב שבינואר הקודם הוא היה צריך להיות שלנו,פספוס גדול.

עד שאלרואי לא ייתן 5 משחקים ברציפות שהוא יראה כדורגל נורמאלי,או לפחות יצליח לתת כמה פסים טובים,אני לא מתייחס אליו ברצינת.

אפילו לא הקשר הכי טוב בחיפה , אבל שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:14 
עזרא שחקן ענק, מי שלא חושב ככה, אני מאמין שעם התפתחות הליגה יחשוב ככה. פשוט פספוס עצום שלנו שהוא לא עבר בבקרה בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:15 
Gili כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עזרא קשר הכי טובה בליגה ביי פאר ,ולחשוב שבינואר הקודם הוא היה צריך להיות שלנו,פספוס גדול.

אין בעיה,תראה אותו בשני ותחזור אליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
Gili כתב:
Yalla Hapoel כתב:

אין בעיה,תראה אותו בשני ותחזור אליי.

ויכוח סרק ומיותר.
יכול להיות שהוא יתפתח להיות שחקן מעולה. יכול להיות שלא. עד היום הוא לא הראה שום דבר מיוחד, בטח לא 5 משחקים רצופים (כאילו כמה עקבת אחרי נתניה שנה שעברה).
קלטת ביצועים אפשר לעשות לכל שחקן.

מה שכן, אני מסכים שחבל שלא הבאנו אותו, כי הוא תוספת כח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
שנה שעברה היה לנו חודש 1 טוב.
בחודש הזה שיחקנו 5 משחקים, ניצחנו 4 (מכבי, חיפה, סכנין ו 6:0 על ראשון), ועשינו תיקו עם רמה"ש.
בכל המשחקים שניחצחנו אלרואי היה המצטיין לדעת התקשורת. את החודש הזה סיימנו עם מאזן שערים 13:1,
כאשר אלרואי כבש 3 ובישל 4 (ב 5 משחקים), כאשר במשחק היחידי שהוא לא היה מעורב זה בתיקו 0:0,
כלומר בשביל לעשות משהו שנה שעברה יינו צריכים את אלרואי, וכנראה שגם השנה.
חודש כמו שהוא אז, לא הרבה יכולים לתת, וחן עזרא ועידן ורד עוד לא נתנו, גם חצי שנה כמו זאת שהביאה אותו אלינו הם לא נתנו.
האמת היא שכל שנה שעברה עידן ורד עשה 3 שערים ו 5 בישולים, קירוב מאוד טוב למה שכהן עשה באותו חודש מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
וזה לפני שאני יודע מה שווה גארסיה של מכבי(ובכללי כשהלכתי עכשיו להסתכל על הסגל שלהם הקישור ההתקפי ממש לא מרשים)

לדעתי טוטו תמוז לא שחקן

מה הבעיה פה
זה שיש לו מיקום ופיזיות זה טוב ויפה אני לא אוהב כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
Red or Dead כתב:

לדעתי טוטו תמוז לא שחקן

מה הבעיה פה

אתה לא אוהב כאלה?
מה אתה כן אוהב? איווניוליצ'ים רכרוכיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
Amit כתב:
אדום טורקי כתב:
Red or Dead כתב:

לדעתי טוטו תמוז לא שחקן

מה הבעיה פה

אתה לא אוהב כאלה?
מה אתה כן אוהב? איווניוליצ'ים רכרוכיים?

שחקנים טכניים בעלי פונטציאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
העליהום פה על אלרואי באמת מוגזם והסיבה היחידה שלו הוא ציפיות, אם הוא היה בא בעיסקא סטייל חנן ממן אז אין לי ספק שכולם היו מאושרים עד הגג.
הוא שחקן מוגבל, לא ה"כוכב" שציפו ממנו להיות, אבל כשחקן משלים ולא כ"כוכב" (רק שיבין, חילצת כדור, טוב ויפה, תמסור לשחקן קרוב ותעשה תנועה!) הוא באמת מצוין.
לא כולם צריכים להיות ורמוט או זהבי בשביל לשחק בהרכב של הפועל.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 18:07 
mbracha כתב:
הוקיץ' כתב:
גם אתמול, באחד המשחקים היותר טובים שלו בהפועל, רואים שזה פשוט לא שחקן להרכב.
זה נראה כאילו הוא לא מסוגל לחשוב מהלך אחד קדימה.

אבל אתמול הוא היה מס' 1 בהפועל (לצד דג'מבה שלדעתי עשה עבודה שקטה ומצויינת), האם זה אומר שנושיב את כולם על הספסל?

אתמול הוא היה מצוין כי הוא שיחק נגד מגנים ברמה מצחיקה ואותם אין לו בעיה לעבור, אבל גם אתמול קבלת ההחלטות שלו היתה מביכה.
הוא פשוט לא מבין את המשחק ברמה קריטית. ויותר גרוע מזה, הוא לא מודע למגבלות של עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
זאת בדיוק הבעיה.
כל זמן שהוא בהפועל נוצר מצג שווא כאילו יש לנו קשר לגיטימי להרכב הראשון.

והוא ממש לא היה מצוין אתמול. הוא המשיך לאבד כמות מסחרית של כדורים בכדרורים לא נכונים, מסירות ליריב (ממש כמו בדרבי) וסתם החלטות גרועות.
רק שאתמול המתנגד לא כל כך ידע מה עושים עם הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 18:23 
אמרת קשרים קדמיים. אם גולסה לא מתאים אז אלירן עטר(משחק בשמאל במכבי) כן מתאים וגם הוא טוב מאלרואי
להגיד שורד, עזרא וסולליך פחות טובים מאלרואי כהן זו בדיחה. שחקן שהיה לו חודש טוב בשנה וחצי בהפועל. כשמספרים על נוסא ש"הסטטיסטיקה לא משקפת את התרומה שלו" אפשר להגיד אותו דבר על אלרואי כהן. יכול להביא לך סטטיסטיקה יותר טובה משל גילי ואפילו לא 2% מהיכולת שלו.
מצטער שסיסמאות כמו הדשא של השכן ירוק יותר לא משכנעות אותי כל כך, אני יותר משתכנע ממה שאני רואה מאלרואי מאז שהגיע להפועל.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 18:53 
Red or Dead כתב:
אמרת קשרים קדמיים. אם גולסה לא מתאים אז אלירן עטר(משחק בשמאל במכבי) כן מתאים וגם הוא טוב מאלרואי
להגיד שורד, עזרא וסולליך פחות טובים מאלרואי כהן זו בדיחה. שחקן שהיה לו חודש טוב בשנה וחצי בהפועל. כשמספרים על נוסא ש"הסטטיסטיקה לא משקפת את התרומה שלו" אפשר להגיד אותו דבר על אלרואי כהן. יכול להביא לך סטטיסטיקה יותר טובה משל גילי ואפילו לא 2% מהיכולת שלו.
מצטער שסיסמאות כמו הדשא של השכן ירוק יותר לא משכנעות אותי כל כך, אני יותר משתכנע ממה שאני רואה מאלרואי מאז שהגיע להפועל.

אם סולליך כזה טוב, למה כבר שנים חיפה משאילה אותו?
ועזרא שיחק בקבוצה שלא נחשבת בין הגדולות בארץ, שתראה אותו משחק השנה תוכל להשוות בינו לבין אלרואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 19:12 
אני באמת לא מבין למה חיפה משאילה אותו אבל זה לא סותר את היותו עדיף על אלרואי כהן.
והבנתי, גם מחמוד עבאס יותר טוב מחן עזרא כי הוא שיחק בעונה שעברה בקבוצה גדולה ועזרא כולה בנתניה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 20:03 
אלרואי קיבל כל כך הרבה הזדמנויות ופעם אחר פעם המשיך להתאכזב.
ההשוואה בין עזרא לאלרואי לא במקום, עזרא הרבה יותר טוב ועל זה אין ויכוח.על סלליך לדעתי שחקן מהיר, טכני, אבל גם יש לו קבלת החלטות נוראית ויש לו עוד המון להשתפר ואני לא רואה הרבה הבדל בינו לבין אלרואי כרגע.
לא יודע למה אבל אני עדיין מאמין, או רוצה להאמין שהוא יתעלה על עצמו ויציג את היכולות שכולם מצפים ממנו (ויכולות יש לו ואת זה כולנו ראינו במשך חצי עונה בקרית שמונה מה שהוא עשה שם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

אלרואי הוא קשר אגף. גולסה כקשר אגף פחות טוב מאלרואי. מה לעשות?
עטר הוא לא שחקן כדורגל. עצוב לי בשבילך שאתה חושב אחרת. היית אשכרה מעדיף לראות אותו מאשר את אלרואי באגף? וזה בהנחה ואתה מציב את עטר באגף, ולא כחלוץ.
להגיד שורד עזרא וסולליך עדיפים על אלרואי, כשאין לך ולו נתון אחד לגבות את הטענה- זה מגוחך.
הטענה על דשא השכן יכולה לא לשכנע אותך, אבל זה לא הפעם הראשונה שאנחנו מתלוננים על שחקנים אצלנו, כשאין לאף קבוצה אחרת בארץ שחקן עדיף.
הביקורת ששולר למשל מקבל פה, כשחיפה ומכבי מחליפות בלמים כמו גרביים, ואפילו בלם ישראלי רציני אין בארץ (יסלחו לי טיבי ושיר צדק), היא נטו רף ציפיות הזוי.
אז תמשיכו לבקר כל שחקן על כך שאינו מושלם, כששחקן שהוא טיפה יותר מוכשר מהשאר כמו נוסא תיק תק מוצא את דרכו לבטיס.
מי נראה לכם יבוא לשחק פה?? אנחנו בפאקינג ישראל!! זר שבא לפה זה או אחד אחרי השיא, או צעיר שטרם התגלה, ומן הסתם יהייה הימור. פעם בעשור יוצא להביא זרתותח בפוקס של החיים. אבל זה לא מונע מהפורום לדרוש זרתותח לכל עמדה פנויה אפשרית.
אלרואי הוא אחלה של שחקן, והלואי יהייה בהפועל עוד הרבה שנים. עם כל המגבלות שלו. אותו כנ"ל לגבי מרעי.
ורמוטים גדלים פה פעם בדור. תתעוררו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אוגוסט 2012, 22:16 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

מה שמנצח משחקים זה כדור ברשת, לא אכפת לי שיהיה לי חרא חלוץ שיבקיע 50 שערים בעונה, רק שאז הוא לא יהיה חרא חלוץ.
אם הוא יבקיע "רק" 5 שערים בעונה אבל בתנועה שלא ובמסביב יגרום לעוד 45 שערים אני אצין כמה הוא טוב בדברים שלא באים לידי ביטוי בסטטיסטיקה.
אלרואי נכון לשנה שעברה הוא הקשר ההתקפי הבכיר שיש לנו. וסיכוי טוב שאם רק אחד מבין נוסא / אורמוש / טועמה היה מצליח לספק חודש של 4 שערים ו3
בישולים (היה מביא את נוסא לשורה התחתונה של אלרואי) היינו עכשיו במוקדמות ליגת האלופות ולא באלו של הליגה האירופאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 02:24 
גולסה יותר טוב מאלרואי בכל עמדה ועטר שחקן אגף שמאל הרבה הרבה יותר טוב מאלרואי כהן.
ואני אומר שהם יותר טובים מאלרואי על סמך מה שהעיניים שלי רואות, ואני לא רץ לחפש סטטיסטיקה(למרות שאם תבדוק את של עזרא וסולליך גם שם הם עולים עליו)
ד"א, את שולר דווקא יחסית אהבתי.

ואל דודרניו, רשמת שאם הוא יבקיע רק חמישה ויגרום במסביב לעוד 45 תרשום כמה הוא תורם שלא בסטטיסטיקה. בוא תספר לי מה אומרים על שחקן שכובש שישה שערים ומחרב מאות התקפות בקבלת החלטות לא נכונה וחוסר מושג במקצוע. אז תפס חודש טוב ושם עוד שער נגד חיפה במחזור האחרון, ביג דיל. ובטח שהאשמה בכך שאנחנו סיימנו שניים ולא אלופים היא בכך שאפילו לא אחד משאר הקשרים תפס חודש כזה. הרי היינו רחוקים מרחק נגיעה מאליפות, זה לא שקרית שמונה לקחה אותו חמישה מחזורים לסוף בפער מגוחך.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 03:00 
מה שבולט אצל אלרואי כהן זה הפער הענק בין הרעש שהיה סביבו (הדימוי התקשורתי ובעקבותיו המחיר המדהים ששולם עליו) לבין ביצועיו.
גם מי שראה אצלו ניצוצות של כדורגל לא יכול להסביר את סופרלטיבים שהרעיפו עליו בשעתו.
עד כה היחיד שצדק בכל הסיפור המוזר הזה הנו איזי שרצקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
גולסה יותר טוב מאלרואי בכל עמדה ועטר שחקן אגף שמאל הרבה הרבה יותר טוב מאלרואי כהן.
ואני אומר שהם יותר טובים מאלרואי על סמך מה שהעיניים שלי רואות, ואני לא רץ לחפש סטטיסטיקה(למרות שאם תבדוק את של עזרא וסולליך גם שם הם עולים עליו)

אני אגיד לך את האמת, קצת קשה לי לקחת אותך ברצינות כשאתה מעדיף את הערס-אנטי-כדורגל הזה על אלרואי. אבל מילא, אני יודע מאיפה זה נובע.
הרי הטענה המרכזית לאלרואי זה קבלת החלטות. גם אתה אמרת שהוא מחריב כך וכך התקפות על כל התקפה טובה.
הבעיה היא שכשאתה רואה את גולסה (אתה מדבר שטויות, אין לו מושג מה לעשות באגף, אבל שוב מילא) עזרא ורד וסולליך, אתה שם לב אליהם רק בפעולות הטובות.
תן לי 4 משחקים רצופים של חיפה ואני מכין לך אחלה מן אחלה קלטות טעויות וקבלת החלטות רעה, שאתה תחשוב שהם באו בפוקס מנוה גולן.

אגב, ויכוח מי שחקן עדיף הוא מיותר קצת. שורה תחתונה, גם אם אחד עדיף על השני, זה בטח לא בפעם שאתה מתארים פה, וכשהם יהייו אצלנו נקטול אותם עד שימאס להם לראות אותנו
רק סופר-שחקנים בסגנון גילי ושכטר, או אנשי סטטיסטיקה כמו זהבי, זוכים פה להגנה.
הרי זהבי, אין ספק שהוא תרם למשחק של הפועל המון גם בלי שערים ובישולים, אבל אם תיקח לו אותם אנשים פה מחזירים אותו לרמה"ש כבר לפני שנתיים.

וכל הכבוד לך שאהבת את שולר. שאר 99 אחוז מהפורום לא חושבים שהוא ראוי להיות בלם מחליף בליגה לאומית. וזה, חביבי, ביקורתיות יתר וציפיות מוגזמות. הוא עדיף על כך בלם זר שנחת בחיפה או מכבי בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 10:32 
אדום נחמד כתב:
Red or Dead כתב:

אני אגיד לך את האמת, קצת קשה לי לקחת אותך ברצינות כשאתה מעדיף את הערס-אנטי-כדורגל הזה על אלרואי. אבל מילא, אני יודע מאיפה זה נובע.
הרי הטענה המרכזית לאלרואי זה קבלת החלטות. גם אתה אמרת שהוא מחריב כך וכך התקפות על כל התקפה טובה.
הבעיה היא שכשאתה רואה את גולסה (אתה מדבר שטויות, אין לו מושג מה לעשות באגף, אבל שוב מילא) עזרא ורד וסולליך, אתה שם לב אליהם רק בפעולות הטובות.
תן לי 4 משחקים רצופים של חיפה ואני מכין לך אחלה מן אחלה קלטות טעויות וקבלת החלטות רעה, שאתה תחשוב שהם באו בפוקס מנוה גולן.

אגב, ויכוח מי שחקן עדיף הוא מיותר קצת. שורה תחתונה, גם אם אחד עדיף על השני, זה בטח לא בפעם שאתה מתארים פה, וכשהם יהייו אצלנו נקטול אותם עד שימאס להם לראות אותנו
רק סופר-שחקנים בסגנון גילי ושכטר, או אנשי סטטיסטיקה כמו זהבי, זוכים פה להגנה.
הרי זהבי, אין ספק שהוא תרם למשחק של הפועל המון גם בלי שערים ובישולים, אבל אם תיקח לו אותם אנשים פה מחזירים אותו לרמה"ש כבר לפני שנתיים.

וכל הכבוד לך שאהבת את שולר. שאר 99 אחוז מהפורום לא חושבים שהוא ראוי להיות בלם מחליף בליגה לאומית. וזה, חביבי, ביקורתיות יתר וציפיות מוגזמות. הוא עדיף על כך בלם זר שנחת בחיפה או מכבי בשנים האחרונות.

אתה כל כך סובייקטיבי שזה מדהים.
צ'ואצ'אליץ' של חיפה זה בלם שגדול על שולר בכמה רמות טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
ורד באמת לא תרם למשחק של חיפה הרבה והרבה בגללו העונה שלהם שנה שעברה נראת כמו שנראת.
עזרא אמנם נראה טוב במשחקי אימון של חיפה אבל זה לא אומר כלום.
עטר הוא באמת כלום בצד שמאל, אני באמת לא מבין איך רואים את זה (המקס' שהוא עושה זה למסור לשחקן ליד או לנסות לחתוך לאמצע ולבעוט, שום טכניקת הרמה, מסירה ארוכה או אפשרות להעמדת שחקנים מולא שוער)
גולסה בכלל לא קשור לעמדה.
אגב, גם ההשוואות הללו מגוכחות, אתה משווה שחקן משלים להרכב כמו אלרואי לשחקן שאמור להיות כוכב כמו עטר או עזרא, השחקן היחידי שיכול להתאים להשוואה הזו הוא ורד.
ובלי שום קשר, למערך שאנחנו משחקים אין שחקן יותר מתאים מאלרואי, שחקן מהיר שיודע לעשות הגנה, לחתוך לאמצע ולפעמים גם מתפלק לו איזה בישול.
היכולות ההגנתיות שלו בהחלט יכולות לחפות על החוסר בשחקנים על הקו, כנ"ל המהירות, הוא ררק צריך להבין, דריבלים (שאגב, לפעמים עובדים לו) עושים בהתקפה, בהגנה תמסור כדור למגן ותעשה תנועה.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
אלרואי בן 23 (מבוגר ב-7 חודשים מחנן ממן, לשם השוואה), הפועל זו התחנה השניה שלו בבוגרים (אחרי כמה וכמה תחנות בנוער, כולל ההם), בעונה שעברה הוא קיבל עליו הרבה אחריות באחת הקבוצות הכי טיפשות של הפועל בשנים האחרונות (והשתלב לא רע באלמנט הזה :LOMASHOO: ). שיאו עוד לפניו והוא יכול להשתפר הרבה השנה אם הפועל תשחק חכם ומסודר יותר.

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
אדום נחמד כתב:

ברור. דשא, שכן, ירוק.
גם מניבאלדו ופביצביץ פחדנו מוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 10:54 
אדום נחמד כתב:
אדום כתב:
אדום נחמד כתב:

ברור. דשא, שכן, ירוק.
גם מניבאלדו ופביצביץ פחדנו מוות

כן, דשא, שכן, ירוק.
זה מה שאמרו פה על חיפה לפני המשחק בקריית אליעזר בעונת 08/09.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 11:04 
עד עכשיו לא הבנתי אם הוא שחקן או לא, מה שבטוח זה שמי שאומר שהוא צריך לרדת לספסל, שייתן אלטרנטיבה.
סלים טועמה זה לא אלטרנטיבה ואנשים כאן ממשיכים לסגוד לו, כי פעם הייתה לו בעיטה טובה. אז לפחות אלרואי כהן, עם כל הטעויות והראש בקיר שאפשר למות מזה, הוא שחקן נייד ועדיף מהלך טוב אחד שלו במשחק, מאשר 0 בטוחים של סלים טועמה.
אגב, אני הייתי מנסה אותו במקום נוסא למשחק או שניים. אם כבר יש גרזן, אז לפחות שיהיה מישהו שיוציא מהר מהגנה להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אוגוסט 2012, 11:40 
הוא שיחק חלוץ פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 181 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: