תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 14:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 21:59 
19 כתב:
ציטוט:
ידין יכול לקבל ביטוח ל4 שנים קדימה שכן הקבוצה לא תוכל להתנער מהחוזה שהציעה לו,

ל3 שנים של משחק, ועוד שנה ביציע אם הוא לא חותם על עוד חוזה.
fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.

:LOL2:

רק שיש לו שלוש שנים להראות שהוא שווה משהו ולהביא הצעה נורמאלית מחו"ל......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:00 
יותר חשוב זה טוטו מאשר אביחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:01 
סמל אישי של המשתמש
יהיה לי ממש עצוב אם יחתימו את ידין על חוזה כ"כ גבוה על חשבון בלם או מחליף איכותי לנוסא. מי שראה את המשחק של הנבחרת יודע שידין לא יכול לתרום להפועל כלום, בטח עם הדרמות שלו. שילך למכבי ויפורר אותם מבפנים, יעשה לנו שירות הרבה יותר טוב ויחסוך לנו גם כמה וכמה לירות על הדרך.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:26 
mbracha כתב:
יהיה לי ממש עצוב אם יחתימו את ידין על חוזה כ"כ גבוה על חשבון בלם או מחליף איכותי לנוסא. מי שראה את המשחק של הנבחרת יודע שידין לא יכול לתרום להפועל כלום, בטח עם הדרמות שלו. שילך למכבי ויפורר אותם מבפנים, יעשה לנו שירות הרבה יותר טוב ויחסוך לנו גם כמה וכמה לירות על הדרך.

אתה מדבר על איזה משחק שולי של הנבחרת כאילו אנחנו לא מכירים את אביחי ידין כבר 4 שנים? הבן אדם 4 עונות בהרכב של הפועל ואתה שופט אותו לפי איזה משחק נבחרת?
מדהים כל פעם מחדש הזיכרון הקצר של אנשים. זה פשוט לא יאמן.

ידין זה המחליף הכי איכותי לנוסא/שי שאתה יכול להביא בשלב הזה. אז כן, הוא יותר "גרזן" ופחות "50-50" אבל כדי לדעת שהוא ישדרג את הפועל במרכז המגרש לא צריך לראות שום משחק של הנבחרת.

ועדיין אני מסכים עם מה שלירון אומר - הכי קריטי זה טוטו.
שוב מדהים הזיכרון הקצר של אנשים, שכנראה שכחו שטוטו היה השחקן הכי טוב אצלנו בעונה שעברה בהפרש עצום ואולי הישראלי הטוב בליגה (גם בהתחשב בירידה בחלק השני של העונה). לוותר עליו בשביל נזיד עדשים זה פשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:31 
Fez כתב:
mbracha כתב:

אתה מדבר על איזה משחק שולי של הנבחרת כאילו אנחנו לא מכירים את אביחי ידין כבר 4 שנים? הבן אדם 4 עונות בהרכב של הפועל ואתה שופט אותו לפי איזה משחק נבחרת?

ידין זה המחליף הכי איכותי לנוסא/שי שאתה יכול להביא בשלב הזה. אז כן, הוא יותר "גרזן" ופחות "50-50" אבל כדי לדעת שהוא ישדרג את הפועל במרכז המגרש לא צריך לראות שום משחק של הנבחרת.

שוב מדהים הזיכרון הקצר של אנשים, שכנראה שכחו שטוטו היה השחקן הכי טוב אצלנו בעונה שעברה בהפרש עצום ואולי הישראלי הטוב בליגה (גם בהתחשב בירידה בחלק השני של העונה). לוותר עליו בשביל נזיד עדשים זה פשע.

אביחי לא מחליף של נוסא, מצטער נוסא הוא יותר שחקן שבונה משחק ופחות שחקן שנכנס לתאקלים, אביחי זה יותר שחקן שהורס התקפות של היריב (גם לא בידיוק כמו שי).
בכל מקרה כאשר יש את דג'מבה ברונו שי וגורדנה החסרון של אביחי לא הכי משמעותי (ברור שאם אביחי יישחק זה חיזוק וזאת תוספת כח רצינית).
אבל אם היו שואלים אותי אביחי או טוטו מבלי לחשוב פעמיים היתי אומר טוטו.
לא יכול להיות שאנחנו עם 2 חלוצים וחצי בסגל!! (שוב מרעי זה לא חלוץ שיכול להוביל קבוצה לאליפות ובטח שרם לא כזה).
חס וחלילה פציעה של דמארי ואכלנו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:38 
תגידו המשחק של ק.8 מחר משודר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני ממש לא בקיא בפרטי החוזה של הבחור,
אבל קשה לי להאמין שיש שם מינימום של משחקים שהוא מחויב לשחק או שחייבים לתת לו לפתוח

גם אין שם סעיף שאומר שאסור לקלל אותו. זאת סיבה לעשות את זה?

לא אמרתי לתת לו מינימום מסוים של משחקים, אלא רק להתייחס אליו כאל עוד שחקן מהסגל בצורה מקצועית נטו. טוב? ישחק. לא טוב? כנראה שלא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
אני ממש לא בקיא בפרטי החוזה של הבחור,
אבל קשה לי להאמין שיש שם מינימום של משחקים שהוא מחויב לשחק או שחייבים לתת לו לפתוח

גם אין שם סעיף שאומר שאסור לקלל אותו. זאת סיבה לעשות את זה?

לא אמרתי לתת לו מינימום מסוים של משחקים, אלא רק להתייחס אליו כאל עוד שחקן מהסגל בצורה מקצועית נטו. טוב? ישחק. לא טוב? כנראה שלא ישחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
יש שידור באתר ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:39 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מכיר את התקציב של הפועל (מישהו כן מכיר חוץ מרמון והחשב?!) אבל אם דיברו על זה שבמכירה של טוטו וידין אפשר להביא בלם (ועם תג המחיר שלהם והחלק של גל יוסף בכרטיס של טוטו הפועל לא תקבל על שניהם ביחד יותר ממיליון דולר) אז במכירה של נוסא ב-1.2 מיליון יורו (מיליון וחצי דולר) אפשר להביא גם בלם וגם להשאיר את ידין עם שכר של 200 אלף דולר נטו לעונה מבלי זה יוביל לחריגות. למעשה לדעתי אפשר גם להשאיר את טוטו פחות או יותר באותו החוזה ועדיין לא להיכנס לגירעון - וזאת בהתחשב על הפירסומים הקודמים כאמור (או לחילופין כמו שמישהו כתב - ימכרו את טוטו אבל יביאו את בוזגלו).

אין ספק שבמציאות הנוכחית כשנוסא רוצה ספרד ושי יחזור ב-2013 (וגורדנה יהיה כשיר רק אחרי החגים) ובאי יכולתה של הפועל להנחית בלם ישראלי ראוי (טב"ח יקר, גרשון פצוע ודקל לא מעוניין - כל השאר שמשחקים בארץ לא שווים איזכור) הפיתרון האידיאלי הוא החתמת בלם זר במקום שהתפנה עם עזיבתו של נוסא וכן השארת ידין כדי למלא את החלל שיותיר נוסא במרכז המגרש.

לאלו מביניכם שמודאגים ממשחק ההתקפה:
1. קישור אחורי של אריק וידין הוא קו ביצורים ממש. למעשה ההגנה של הפועל מתחילה בחצי והיא אמורה לשלוט במרכז המגרש ללא עוררין.
2. בניגוד לאשתקד אז החזיקו את האמצע ידין ושי ולא היה להם הרבה אופציות מסביב, לידין ואריק יהיו סביבם צמד מגינים טכניים שיודעים התקפה (ג'ון ודנין) ויפתחו את המשחק לצד קשר יצירתי כמו ברונו וכן שלישיית התקפה מהירה מאד עם טב"ח, דמארי וכהן שלא אחת תחסוך את הצורך במסירות משמימות ותאפשר יציאה מהירה להתקפות עם כדורי עומק לשלישייה הזו.
3. גם אני מאונן לפעמים על קישור אחורי של ידין-אריק, לפניהם ברונו ובחוד טב"ח-דמארי-טוטו. זה ללא ספק חלום (או חלום בלהות ליריבה) ועם הרכב כזה גם ויקו חדד לוקח אליפות, אבל אם טוטו לא רוצה להישאר והפועל מחפשת לעשות עליו כמה לירות, אז נגזר עלינו להסתפק במה שיש וזה הרבה מאד. בטח על רקע המצב שלנו רק לפני חודש וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:42 
Amit כתב:
יש שידור באתר ערוץ הספורט

אין בטלוויזיה?

עריכה: יש גם בטלוויזה בספורט 5 (55)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
mbracha כתב:

המשחק של הנבחרת היה נראה כמו כל משחק (להוציא שניים אולי) שקיבלת מידין בשנתיים האחרונות, וזה אפילו לא המשחק הכי גרוע שהיה לו. שחקן טיפש שעולה למגרש כדי להרוג ולפצוע, ולא תורם כמעט כלום לקבוצה. תוסיף לזה את המו"מ המביך שהוא מנהל כמו קיץ ואת הפלירטוט עם קבוצות אחרות ותקבל משוואה מאוד פשוטה. אני בכלל לא מבין מה קשור הזכרון של אנשים, קשה מאוד לשכוח שנתיים חושך של שחקן שרגעי השיא שלהן היו קטטות עם שחקני בית"ר ומכבי.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:47 
mbracha כתב:
Fez כתב:
mbracha כתב:

המשחק של הנבחרת היה נראה כמו כל משחק (להוציא שניים אולי) שקיבלת מידין בשנתיים האחרונות, וזה אפילו לא המשחק הכי גרוע שהיה לו. שחקן טיפש שעולה למגרש כדי להרוג ולפצוע, ולא תורם כמעט כלום לקבוצה. תוסיף לזה את המו"מ המביך שהוא מנהל כמו קיץ ואת הפלירטוט עם קבוצות אחרות ותקבל משוואה מאוד פשוטה. אני בכלל לא מבין מה קשור הזכרון של אנשים, קשה מאוד לשכוח שנתיים חושך של שחקן שרגעי השיא שלהן היו קטטות עם שחקני בית"ר ומכבי.

זה לא נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
זו דעתי סימו, כמובן קיימת האפשרות הסבירה שאני טועה. אבל אני באמת חושב שהמקום היחיד בו אביחי הוא שחקן טוב זה פורום השדים וקלטת הדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:54 
mbracha כתב:
זו דעתי סימו, כמובן קיימת האפשרות הסבירה שאני טועה. אבל אני באמת חושב שהמקום היחיד בו אביחי הוא שחקן טוב זה פורום השדים וקלטת הדאבל.

כל דעה היא לגיטימית ואני מכבד אותה אך את קלטת הדאבל לא ראיתי כך שקצת קשה לי לשפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי וישאר!!
לוחם :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

לפי התמונה גורדנה המריא עם הפועל למשחק בלוקסמבורג, האם זה אומר שהוא כבר מספיק כשיר כדי להיות על הספסל?
אם אני לא טועה בכתבה היום בבוקר ראיתי שאמרו שרק בעוד 10 ימים הוא יחזור לאימונים מלאים עם כדור אז איך זה יכול להיות שהפועל מטיסה אותו כבר למשחק?

משהו יכול לעדכן מה המצב שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
חבל שלא מפרידים פה המעשים הפסולים של אביחי מחוץ למגרש ליכולת שלו על הדשא.
איך שלא תהפכו את זה, הקשר האחורי הישראלי הטוב בליגה. אין לנו לוקסוס לוותר על אחד כזה וטוב יעשו אם ימצאו דרך להגיע איתו (ועל הדרך גם עם טוטו) לפשרה סבירה לטובת שני הצדדים.
מעניין אם כל הקוטלים היו מגיבים כך אם בטעות הוא היה עובר למחלה או לחיפה. אני מניח שלא מעט אנשים היו נכנסים פה להיסטריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:17 
עדכונוסא- בשעה האחרונה מדווחים בספרד כי נוסא יוצג בבטיס עוד השבוע, כל ההבנות איתו ועם הפועל סוכמו וכרגע ממתינים לויזה, לפי הפרסומים הוא ינחת בסביליה בחמישי או בשישי הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
בנבחרת השבוע הוא היה אחד הגרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:

ביג פאקינג דיל.
מול גרמניה הוא היה הכי טוב.
בגביע הוא נעל את האמצע והיה אחראי לגול הראשון.
אין שחקן ישראלי יותר טוב בעמדה שלו.
איתו, עם טוטו ועם בלם זר תותח, יש לנו את הסגל הטוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שישאירו את אביחי.
ואת טוטו, החלוץ הטוב בליגה בפער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 21/8 [דיונים]
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
סומך כתב:

ביג פאקינג דיל.
מול גרמניה הוא היה הכי טוב.
בגביע הוא נעל את האמצע והיה אחראי לגול הראשון.
אין שחקן ישראלי יותר טוב בעמדה שלו.
איתו, עם טוטו ועם בלם זר תותח, יש לנו את הסגל הטוב בליגה.

אחד לאחד מה שעבר לי בראש שיצאתי עכשיו עם הכלב, אבל בול.
ידן,טוטו +בלם זר, אני אהיה מאושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
ידין, טוטו, בלם זר וקשר ימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:41 
מישהו הזכיר פה שלישיית חוד טוטו-דמארי-טב"ח.
אין לי מה להגיד חוץ מוואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 23:55 
Yalla Hapoel כתב:
מישהו הזכיר פה שלישיית חוד טוטו-דמארי-טב"ח.
אין לי מה להגיד חוץ מוואו.

הקטע שלשם שינוי זה אפילו לא תיאורטי.
כולם פה, כולם חתומים, כולם רשומים, כולם עברו בבקרה.

רק לשים את השטויות בצד ולקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
בתכלס, הפועל באמת לא צריכים לעשות הוקוס פוקוס.
לידין ולטוטו בכל מקרה יש חוזה לעונה הקרובה, אפשר להגיע איתם לסיכום על הארכת חוזה תמורת סעיף יציאה נמוך (כמו שעשו עם גילי בזמנו) ובכסף של המכירה של נוסא להביא מישהו בקליבר של דה סילבה (או אותו לצורך העניין).
ידין ודג'מבה נועלים את האמצע, ברונו שחקן חופשי, טב"ח ודמארי בצדדים וטוטו בשפיץ.
ג'וני ודנין רצים על הקווים, דגלאס וחיימוביץ' מספקים מטריה אווירית. מה צריך יותר מזה ?
אם נצליח להעלים את כל משחקי האגו, יש פה פוטנציאל נפיץ במיוחד.

אפילו הכלב של גביזון מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:07 
שלא יאריכו חוזה מצדי, רק תשאירו אותם.
שניהם לא הגיעו בסכומים גדולים ולא יהיה עליהם הפסד גדול בכל מקרה. לא על כל שחקן עושים כסף. שחקנים מסיימים חוזים והעולם ממשיך להתקיים.

שייתנו עונה טובה ושיילכו ושיהיה להם בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:14 
אני אופטימי שידין וטוטו יישארו כי אם עד עכשיו אף מועדון בחו"ל לא רצה אותם,הם עד סוף חלון העברות לא ייצאו.
והם לא ירצו לבלות עונה בלי לעשות כלום ביציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:16 
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

כל דעה היא לגיטימית ואני מכבד אותה אך את קלטת הדאבל לא ראיתי כך שקצת קשה לי לשפוט.

אני ראיתי...
הוא היה כוכב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 193 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: