Fez כתב:
mbracha כתב:
יהיה לי ממש עצוב אם יחתימו את ידין על חוזה כ"כ גבוה על חשבון בלם או מחליף איכותי לנוסא. מי שראה את המשחק של הנבחרת יודע שידין לא יכול לתרום להפועל כלום, בטח עם הדרמות שלו. שילך למכבי ויפורר אותם מבפנים, יעשה לנו שירות הרבה יותר טוב ויחסוך לנו גם כמה וכמה לירות על הדרך.
אתה מדבר על איזה משחק שולי של הנבחרת כאילו אנחנו לא מכירים את אביחי ידין כבר 4 שנים? הבן אדם 4 עונות בהרכב של הפועל ואתה שופט אותו לפי איזה משחק נבחרת?
מדהים כל פעם מחדש הזיכרון הקצר של אנשים. זה פשוט לא יאמן.
ידין זה המחליף הכי איכותי לנוסא/שי שאתה יכול להביא בשלב הזה. אז כן, הוא יותר "גרזן" ופחות "50-50" אבל כדי לדעת שהוא ישדרג את הפועל במרכז המגרש לא צריך לראות שום משחק של הנבחרת.
ועדיין אני מסכים עם מה שלירון אומר - הכי קריטי זה טוטו.
שוב מדהים הזיכרון הקצר של אנשים, שכנראה שכחו שטוטו היה השחקן הכי טוב אצלנו בעונה שעברה בהפרש עצום ואולי הישראלי הטוב בליגה (גם בהתחשב בירידה בחלק השני של העונה). לוותר עליו בשביל נזיד עדשים זה פשע.
אביחי לא מחליף של נוסא, מצטער נוסא הוא יותר שחקן שבונה משחק ופחות שחקן שנכנס לתאקלים, אביחי זה יותר שחקן שהורס התקפות של היריב (גם לא בידיוק כמו שי).
בכל מקרה כאשר יש את דג'מבה ברונו שי וגורדנה החסרון של אביחי לא הכי משמעותי (ברור שאם אביחי יישחק זה חיזוק וזאת תוספת כח רצינית).
אבל אם היו שואלים אותי אביחי או טוטו מבלי לחשוב פעמיים היתי אומר טוטו.
לא יכול להיות שאנחנו עם 2 חלוצים וחצי בסגל!! (שוב מרעי זה לא חלוץ שיכול להוביל קבוצה לאליפות ובטח שרם לא כזה).
חס וחלילה פציעה של דמארי ואכלנו אותה.