תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 09:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופו של בוגד - האם אניימה יסיים כמו שימון גרשון ?
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:13 
הלוואי שייכשל בכל מה שיעשה וסופו יהיה כמו של גרשון
וכן זאת בגידה מסריחה למרות שהוא לא היה אצלנו מגיל טיפת חלב
שרנו לו אהבנו אותו השקענו בו והרעפנו עליו אהבה כמו שהוא לא יקבל בחיים בשום מקום
והוא שם עלינו זין ועבר ליריבה השנואה, אם זו לא בגידה אז מה זו בגידה
שיילך וייכשל אמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:20 
אדום אופטימי כתב:
chimpfive כתב:

ההקבלות לעסקים שאתה כל הזמן עושה די פגומות שזה נוגע לכדורגל. אבל אם אתה מתעקש גם בעסקים יש עניין עקרוני של בגידה בחברה שלך בערך כמו שסטיב ג׳ובס היה עורק למייקרוסופט ומצהיר את אהבתו לווינדוז ועושה את ריקוד באלמר בכנס האפור שלהם. אניימה הוא בן זונה גדול, ולא מפתיע שהאפס הפרובקטור בלאדשיט מצא גיבור חדש, לפחות ינוח קצת מיבואה

יקירי,
לא אתייחס למה שכתבת על בלאד שכן לטעמי זה העברת הדיון לפסים אישיים, ואין לי חשק לקחת בכך חלק.

בעולם העיסקי כמו בעולם הספורט יש חוזים . ובעולם העיסקי מנסים להגן על מיקרים מהסוג שתארת באמצעות תקוות הקפאה וכדומה.

סטיב ג'ובס לא היה יכול לערוק למייקרוסופט כי הוא לא יכול היה להראות את פרצופו בעולם אחרישבמשך שנים ניגח את האסכולה של מיקרוסופט. כמו שאני ואני הייתי מאוד זוטר , לא יכולתי לעבור מחברת חומרה א' לחברת חומרה ב' לאחר שבמשך כמה שנים הפלאתי מניפלאותיה של חברה א' בפני לקוחותיה, כמה היא יותר טובה , כמה האסטרטגיה שלה תשרת את הלקוחות וכדו'.
אם הייתי עושה זאת הייתי מאבד את אמינותי בפני לקוחותי בעבר שיכלו להיות גם לקוחותי בעתיד והייתי מתקשה להיתפרנס בהמשך מאותו מקצוע.

הבעיה אינה בספורטאים המקצוענים אלא בציבור לקוחותיהם- אוהדיהם.
הציפיות שהם מפתחים רגשניות ולא שכלתניות.

אתה מאוד סותר את עצמך, וויני הצהיר הצהרות כשהוא היה בהפועל, וכשעזב זו היתה כבר אופרה אחרת, זה די דומה לדוגמה שהבאתי. העניין הזה קיים בכל העולם, אוהדי ארסנל שרפו חולצות של ואן פרסי, אתה לא יכול לתת טענות רציונליות ולהתעלם מהצד הרגשי של אוהדי כדורגל, ביטלת את זה, ביטלת את המהות של אוהד כדורגל. שחקני כדורגל אולי היום בעולם הזה הם "שכירים" אבל גם הם יודעים את החוק הבלתי כתוב - שחקנים מקבלים תהילה והרבה מאוד כסף כל עוד הוא מצליח לייצר רגש, ברגע שזה יהפוך לעולם של שכירים בלבד, גם הם יאבדו את הפרנסה שלהם. מהסיבות האלה אניימה יצא אפס גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:
bloodbrother כתב:
אדום אופטימי כתב:
[uote="נועם שחם"] כמו שאמרו פה אחרים - זה שויני הלך למכבי, עלוב ומגוחך בשביל שחקן שעזב את הפועל "בשביל לשחק באירופה", אבל ניחא. זו פרנסה (מאד נדיבה, ממה ששמעתי).

לגבי כל הברברת שכרוכה בזה, ויני בסך הכל מנציח שוב את הסטיגמה על הצביעות וחוסר האינטיליגנציה של שחקני כדורגל. תכל'ס, לא מפתיע בכלל.[/quoe]

צביעות בהחלט כן, לא ברמות אחרות מאשר במקצועות אחרים.
כל בעל מקצוע שרוצה להצליח בד"כ רוצה שלקוחותיו יהיו שבעי רצון.

חוסר אינטיליגנציה ? מה עשה ויני שקשור לחוסר אינטיליגנציה.

אם יש כאלה שאינם חכמים ואולי אינם בעלי אינטיליגנציה הם האוהדים במיוד הפנאטים שביניהם שבכל פעם בונים מחדש מערכת ציפיות משחקנים כאלה ואחרים, ושוכחים כי שחקן כדורגל מקצוען (כמובן רובם) עושים מה שטוב להם ושכל אמירותיהם הם רק בכדי לקבל אהדה.
בדיוק כמו אנשי מכירות, עו"ד רואי חשבון, ועוד הרבה מקצוענים אחרים.

מתפלא שמישהו עדיין לא הציע שכל שחקן שחותם על חוזה בהפועל יתחייב שלא יוכל לשחק באף קבוצה בישראל גם כשייסיים את חוזהו ללא אישור בכתב מהפועל.

:ROSE:

ואוסיף :PUKE: על הדיבור שאם ויני לא הצליח בחו"ל ונאלץ לחזור לישראל, זה "עלוב ומגוחך". התנשאות מגעילה על כל מי שאי פעם עשה מעשה של נסיון התקדמות בקריירה (בכל תחום) ולא הצליח בו.

ואגב, גם ג'ון פנטסיל, משה סיני, ג'מבה ג'מבה, אדל וכו', הם כנראה עלובים ומגוחכים?

אניימה שוער נהדר, אבל קבלת ההחלטות שלו (מבחינת הקריירה) רעה.

זו הייתה טעות מצידו ללכת לליל, וזה היה ברור מהרגע הראשון. זו הייתה החלטה רעה, אבל אני לא מרחם עליו משום שלא נתן כבוד למקום שנתן לו במה חשובה. אניימה בכל העונה שקדמה למעבר ציין בכל הזדמנות שהפועל ת"א קטנה עליו ושהוא רוצה להתקדם למועדון גדול יותר. לא הייתה פה טיפת צניעות וטיפת כבוד למועדון ולקהל. אז כן, עם כל ההצהרות שלו והבריחה שלו מכאן, זה בעיני שפל די גדול שהוא חזר למכבי ת"א. אין פה שום "התנשאות מגעילה", אבל אני כבר רגיל לזה שאתה תמיד מחפש לרדת למקום אישי ולהתגרות כדי להרגיש גבר. אז שיהיה לך לבריאות.

אני לא מבקר אותו על כך שלא הצליח מקצועית, זה קרה לגדולים ממנו. אני כועס על חוסר הצניעות שלו וחוסר הכבוד כלפינו, וגם החזרה למכבי ת"א היא סוג של יריקה בפרצוף של הקהל של הפועל ת"א, אבל אני לא יכול לומר שזה מפתיע אותי.

שום דבר ממה שענית לא פוטר את פנטסיל, משה סיני, ג'מבה ג'מבה, אדל, וורמוט ועוד רבים וטובים, מהתואר "עלוב ומגוחך" על כך שחזרו או עברו מאירופה לליגה העלובה בישראל. גם אם זה להפועל ת"א ולא למכבי ת"א.

לגבי מה שאניימה ציין בכל הזדמנות, אני מניח שעיתונאים שאלו אותו אז הוא ענה, וזכותו של כל אדם לשאוף להתקדם בקריירה. מעדיף את זה על פני צניעות מזוייפת.

ואיפה ירדתי למקום אישי? אמרתי שתמיד אתה מתנשא? לא. אני גם לא חושב ככה. אז מה אישי? היחס הזה של לכנות את זה "עלוב ומגוחך" הוא, מה לעשות, מתנשא. אסור לי לציין את זה?

כמו שהסברתי קודם - להכשל מקצועית בחו"ל זה לא עלוב ומגוחך. מה שעלוב זה העובדה שהוא התייחס בזלזול למקום שנתן לו את הבמה והתייחס אליו כאל תחנת מעבר, רק כדי לחזור אחרי שנה לאותו מקום. אני כבר לא מדבר על זה שאניימה זנח מהר מאד את החלום שלו, ומהר מידי לטעמי. לדעתי לא הייתה שום סיבה לחזור לארץ ולא לנסות לחפש קבוצה אחרת באירופה. זה נראה די תבוסתני בעיני. זו בדיוק הסיבה שחשבתי שגילי ורמוט צריך לנסות לפחות עוד חצי עונה באירופה לפני שיחליט לחזור לארץ.

לגבי הדוגמאות שלך, אני בכלל לא מבין איך הן רלוונטיות. אניימה רק יכול לחלום על מה שפנטסיל עשה מאז שעזב את הפועל, לדג'מבה הייתה קריירה מאד יפה, גם אדל סה"כ עשה דברים יפים. לגבי סיני, הנסיבות היו שונות לגמרי וקשורות בעיקר בזה שזו הייתה הפעם הראשונה שהבנאדם יצא מגבולות ישראל לפרק זמן כזה ולא הצליח להסתגל. אלו היו זמנים אחרים. לאניימה לא יכול לעמוד התירוץ של געגועים ומרחק מהבית.

טוב, הבנתי, אניימה הוא הכשלון החרוץ ביותר מבין כל השחקנים שהגיעו לישראל אי פעם מאירופה. אם אביא עוד דוגמאות, אפילו של עשרות שחקנים שהגיעו מאירופה להפועל, תמצא שמשהו בנעליים שלהם נותן להם סיבות מקלות שאין לוינסנט אניימה. הטיעונים שהבאת הם לכל היותר ספינים. בעיקר לגבי סיני. כאילו רק געגועים ו"מרחק מהבית" הם סיבות "מקלות" לקשיי הסתגלות, אבל אין סיבות אחרות. וכאילו שזה שפנטסיל הצליח באירופה יותר מוינסנט משנה במשהו את זה שהוא חוזר לישראל, ולא באיזה גיל 35 לסיים קריירה, אלא בגיל שהוא צריך להיות בשיאו, כלומר זה לא "עלוב ומגוחך"? (תשובה - לא, בדיוק כמו אניימה. זה בסה"כ חוסר הצלחה יחסי).

אניימה מעולם לא זלזל בהפועל. לא צריך לזלזל בשביל לדעת שאירופה עדיפה לכל כדורגלן מבחינת התפתחות קריירה.

יכול להיות שאניימה עשה טעות שחזר מהר, אז כן, זאת מקסימום טעות, זה לא עלוב ומגוחך. אתה לא יודע מה היית עושה במקומו. אני מניח שזאת לא החלטה פשוטה. בטח לחזור למכבי, או להפועל, זה לא עלוב ומגוחך, בטח בימינו שקבוצות ישראליות הן עם תקציבי ענק, משחקות באירופה בהצלחה יחסית, וכו'. סיני חזר לליגה מעפנה הרבה יותר.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

איזה אהבה ואיזה בטיח. אם היית אוהב אותו, היית ממשיך לאהוב אותו גם אם משחק במכבי. אני חושב שאתה מבלבל אהבה ב"עידוד".

יותר מזה, אם היה שחקן גרוע (אבל אותה אישיות בדיוק), גם לעודד אותו לא היית מעודד (לאורך זמן), ויש כאלו שגם היו מקללים אותו ודורשים להעיף אותו על האוירון הראשון למקום שהוא בא ממנו.

אהבה, עלאק.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:51 
שוב , ועכשיו יותר מתמיד ,
שתי ברכיים שבורות , שיחזור לניגריה , ושיהיה בהצלחה בכל עבודה שתהיה לו בעתיד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:51 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:

ביטוי נטו של שנאת זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:55 
bloodbrother כתב:
קומוניסים כתב:

איזה אהבה ואיזה בטיח. אם היית אוהב אותו, היית ממשיך לאהוב אותו גם אם משחק במכבי. אני חושב שאתה מבלבל אהבה ב"עידוד".

יותר מזה, אם היה שחקן גרוע (אבל אותה אישיות בדיוק), גם לעודד אותו לא היית מעודד (לאורך זמן), ויש כאלו שגם היו מקללים אותו ודורשים להעיף אותו על האוירון הראשון למקום שהוא בא ממנו.

אהבה, עלאק.

מה , הוא אישתי ?
הוא חבר ילדות שלי ?
אהבתי אותו בתור שחקן ענק בהפועל , עבר ליריבה השנואה ביותר אז נגמר .
אהבתי את אריאל זילבר , בתור יוצר ו
בנוסף הוא היה נראה לי אדם אלא כיפק , היום ? אני לא ממש רוצה להגיד מה אני חושב עליו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 09:56 
bloodbrother כתב:
רוי האדום כתב:

ביטוי נטו של שנאת זרים.

פחחח.
אני שונא זרים .
מצאת לך .
אחלה .
בשבילך , הוא לא רוצה לחזור הביתה ? אז שיהגר לארצות הברית ויעבוד בהצלחה ממכירת מזגנים Door to Door .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
bloodbrother כתב:
קומוניסים כתב:

אהבה, עלאק.

מה , הוא אישתי ?
הוא חבר ילדות שלי ?
בנוסף הוא היה נראה לי אדם אלא כיפק , היום ? אני לא ממש רוצה להגיד מה אני חושב עליו .

סבבה, רק שלא ידבר על בגידה (קומוניסים דיבר, ואחרים). גם אריאל זילבר לא בגד בך, גם אם רכשת תקליטים שלו והלכת להופעות ומחאת כפיים. והמעבר שהוא עבר זאת דוגמא מאד קיצונית לגבי שינוי באישיות בעקבות פנטיות דתית. וינסנט לא עבר שום שינוי באישיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:04 
bloodbrother כתב:
רוי האדום כתב:
bloodbrother כתב:
קומוניסים כתב:

אהבה, עלאק.

מה , הוא אישתי ?
הוא חבר ילדות שלי ?

סבבה, רק שלא ידבר על בגידה (קומוניסים דיבר, ואחרים). גם אריאל זילבר לא בגד בך, גם אם רכשת תקליטים שלו והלכת להופעות ומחאת כפיים. והמעבר שהוא עבר זאת דוגמא מאד קיצונית לגבי שינוי באישיות בעקבות פנטיות דתית. וינסנט לא עבר שום שינוי באישיות.

אתה לא מכיר את האישיות שלו , לא אז ולא היום , ומבחינתי הוא עבר למשהו גרוע לא פחות מפאנטיות דתית .
והוא לא בגד בי , שימון גרשון בגד , וינסנט סתם מזדיין שאני מאחל לו את מה שכבר כתבתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
bloodbrother כתב:
רוי האדום כתב:
bloodbrother כתב:
קומוניסים כתב:

אהבה, עלאק.

מה , הוא אישתי ?
הוא חבר ילדות שלי ?

אתה לא מכיר את האישיות שלו , לא אז ולא היום , ומבחינתי הוא עבר למשהו גרוע לא פחות מפאנטיות דתית .
והוא לא בגד בי , שימון גרשון בגד , וינסנט סתם מזדיין שאני מאחל לו את מה שכבר כתבתי .

אני מכיר את האישיות של וינסנט כמה שאני יכול להכיר אישיות של דמות ציבורית. כמו שאתה חשבת שאריאל זילבר אדם על הכיפק, בלי שהכרת אותו אישית.

אני אוהב את האישיות של וינסנט, והאישיות שלו לא השתנתה. מה שאני ממשיך להרגיש לגביו, זאת אהבה, מה לעשות? הוא מבחינתי קודם כל בנאדם.

אבל זה גם בסדר אם האהבה שלך ושל קומוניסים לוינסנט היתה מאד שטחית, תלויה ברמתו כשוער וקבוצה בה משחק, באמת שזה בסדר, אבל אל תדברו (לא אתה, רוי, האחרים) על בגידה וסכינים בלב, בחייאת.

אני חייב לציין שמתשובותיך עולה שאתה לא צבוע כמו האחרים, ומבין שאין לדבר על בגידה וסכינים בלב וגם לא על "הרעפת אהבה". זכותך לא להקשר לשחקן כזה או אחר ברמה שהאהבה חוצה גבולות. זכותי להקשר לשחקן כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:33 
אני אהבתי את אניימה בזכות זה ששיחק בקבוצה שלי ,
היו דברים נוספים שהיו ערך מוסף והפכו אותו לאחד האהובים ביותר-יכולתו,אישיותו,ווינר ומס' תכונות נוספות שכבשו את ליבי.
ברגע שעבר לקבוצה הכי שנואה עליי עלי אדמות הוא הפך מבחינתי להיות חלק מאותה קבוצה ולכן כפי שכבר נאמר
פאביו כתב:
tadmored כתב:
קלדרון כתב:

הוא בחר מרצונו ובכונה לשחק שם. שישבור רגל ואז את השניה.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:34 
כמובן שזכותך ,
הבעיה היא שאתה לא מכיר בזכותם של אחרים להרגיש דקירה בלב כל כך כואבת שגורמת לאנשים להתהפך וממש לשנוא את הבן אדם , ממש כאילו הוא היה החבר הכי טוב שלהם שבגד באמונן בצורה החמורה ביותר .
לצעוק "צבועים צבועים" , " לעולם לא אהבתם אותו באמת " , זה מה שאתה מבקש לגבי הדעה שלך , רק הפוך לגמרי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

אני אוהב את האישיות של וינסנט, והאישיות שלו לא השתנתה. מה שאני ממשיך להרגיש לגביו, זאת אהבה, מה לעשות? הוא מבחינתי קודם כל בנאדם.

אתה אוהב את האישיות של אניימה?
זו שגרמה לו לחתום מכל קבוצות העולם דווקא במכבי?
מה זה אומר על האישיות שלו?

לומר שאם אתה לא אוהב אותו היום, אז לא אהבת אותו מעולם- זה קשקוש ברמה שאפילו לך היא חדשה.
כשאשתך תבגוד בך, חס ושלום כמובן, תחזור לפה ותגיד לנו אם אתה מאחל לה בהצלחה רבה עם המאהב הלטיני החדש שלה.
ואתה הצבוע הכי גדול פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
כמובן שזכותך ,
הבעיה היא שאתה לא מכיר בזכותם של אחרים להרגיש דקירה בלב כל כך כואבת שגורמת לאנשים להתהפך וממש לשנוא את הבן אדם , ממש כאילו הוא היה החבר הכי טוב שלהם שבגד באמונן בצורה החמורה ביותר .
לצעוק "צבועים צבועים" , " לעולם לא אהבתם אותו באמת " , זה מה שאתה מבקש לגבי הדעה שלך , רק הפוך לגמרי .

אם החבר הכי טוב שלך היה משחק במכבי היית מאחל לו לשבור רגליים? לסיים את הקריירה? היית מקלל אותו? היית שמח אם הוא באמת היה שובר את הרגליים?

אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה טוען שזאת לא אהבת אמת כמו עם החבר הכי טוב שלך, אבל מצד שני אתה טוען שזכותם לבלבל בביצים על "דקירה בלב כל כך כואבת" ו"ממש לשנוא את הבן אדם". ביננו, לא היתה פה ממש אהבה, לא שום דקירה כל-כך כואבת בלב וגם אין פה ממש שנאה. תכל'ס, יש פה אנשים שמחכים בקוצר רוח "להעלב" מאיזו תגובה של וינסנט להתגרויות בו. רק מחפשים סיבות לשנוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
אניימה לקרדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 11:47 
bloodbrother כתב:
רוי האדום כתב:
כמובן שזכותך ,

אם החבר הכי טוב שלך היה משחק במכבי היית מאחל לו לשבור רגליים? לסיים את הקריירה? היית מקלל אותו? היית שמח אם הוא באמת היה שובר את הרגליים?

אתה סותר את עצמך, מצד אחד אתה טוען שזאת לא אהבת אמת כמו עם החבר הכי טוב שלך, אבל מצד שני אתה טוען שזכותם לבלבל בביצים על "דקירה בלב כל כך כואבת" ו"ממש לשנוא את הבן אדם". ביננו, לא היתה פה ממש אהבה, לא שום דקירה כל-כך כואבת בלב וגם אין פה ממש שנאה. תכל'ס, יש פה אנשים שמחכים בקוצר רוח "להעלב" מאיזו תגובה של וינסנט להתגרויות בו. רק מחפשים סיבות לשנוא.

אבל אניימה הוא לא החבר הכי טוב שלי , והוא אפילו לא מכר שלי , מי זה אניימה ?
הוא כולה מישהו שהערצתי ואהבתי בתור שחקן של הקבוצה שלי , עכשיו הוא משחק אצל הקבוצה השנואה ביותר עלי , הוא רוצה לנצח אותי , ואני רוצה שתקרה לו תאונה קטנה בברך , לגיטימי לגמרי בעיניי .
ואם הייתי תופס את החבר הכי טוב שלי שוכב עם אישתי הייתי גורם לו את מה שאני מאחל לאניימה , כנראה שיש אנשים שמרגישים שאניימה עשה להם משהו דומה .
אתה רוצה לזלזל באיך שהם מרגישים , שיהיה לך לבריאות , אחרי זה אל תתפלא שאנשים מזלזלים בדעות שלך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 12:26 
יאללה חפרתם.
זכותו, זה לגיטמי, בלה בלה בלה.
בגלל הדאגה שלכם לראיה האובייקטיבית הרציונאלית עלק, אני מוכן להסתפק בקרע עקשן וקטן בצולבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
יאללה חפרתם.
בגלל הדאגה שלכם לראיה האובייקטיבית הרציונאלית עלק, אני מוכן להסתפק בקרע עקשן וקטן בצולבת.

לאחל לספורטאים להיפצע זה גועל נפש, גם אם הם במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופו של בוגד - האם אניימה יסיים כמו שימון גרשון ?
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 12:36 
EISEN כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יאללה חפרתם.

אני בטוח שכשיצחקי נפצע היית נורא עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופו של בוגד - האם אניימה יסיים כמו שימון גרשון ?
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
EISEN כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יאללה חפרתם.

אני בטוח שכשיצחקי נפצע היית נורא עצוב

במשחק נגד זלצבורג או זלז'ניצאר (אחד מהם, לא זוכר איזה בדיוק) התחילו בשער 5 לשיר "ברק יצחקי לא קופץ", ואני לא הצטרפתי. נראה לי לא לעניין לשמוח מזה שמישהו נפצע.
חוצמזה שיש הבדל בין לא להיות עצוב ובין לאחל למישהו שיפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 12:53 
אני לא יודע איך אנשים נשארים כל כך אדישים למעבר של אניימה, ועוד מאחלים לו בהצלחה? השתגעתם?
מכל הקבוצות בעולם מכבי הייתה האופציה היחידה? לא קונה את זה. מאחל לו שישבור את 2 הרגליים
ומילא עברת למכבי, למה בכל כתבה אתה מזכיר את זה שיהיה לך כיף לשחק עבור האוהדים שלהם? ואתה אומר שאתה מחכה לשירים שאוהדי מכבי יכינו לך?
לזבל הזה אתם מאחלים בהצלחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 13:30 
באמת, איך אנשים פה לא מתביישים לשנוא שחקנים של מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2012, 13:33 
נועם שחם כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:13 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
bloodbrother כתב:
רוי האדום כתב:
כמובן שזכותך ,

אבל אניימה הוא לא החבר הכי טוב שלי , והוא אפילו לא מכר שלי , מי זה אניימה ?
הוא כולה מישהו שהערצתי ואהבתי בתור שחקן של הקבוצה שלי , עכשיו הוא משחק אצל הקבוצה השנואה ביותר עלי , הוא רוצה לנצח אותי , ואני רוצה שתקרה לו תאונה קטנה בברך , לגיטימי לגמרי בעיניי .
ואם הייתי תופס את החבר הכי טוב שלי שוכב עם אישתי הייתי גורם לו את מה שאני מאחל לאניימה , כנראה שיש אנשים שמרגישים שאניימה עשה להם משהו דומה .
אתה רוצה לזלזל באיך שהם מרגישים , שיהיה לך לבריאות , אחרי זה אל תתפלא שאנשים מזלזלים בדעות שלך .

א. אתה לא אהבת אותו באמת, כמו שאתה כותב וזה סבבה, אלו הרגשות שלך. זכותך גם לאחל לו שישבור רגליים (אגב, אני לא מאחל את זה לאף שחקן בעולם) אם זה מה שאתה מרגיש.

ב. מי שבאמת אהב אותוֿ כמו חבר (עד כדי כך שעזיבה שלו היא כמו "דקירה בלב כל כך כואבת"), לא שונא אותו פתאום בגלל שהוא משחק במכבי ולא מייחל ומאחל לו שישבור רגליים. בדיוק כמו שלא שונאים חבר שמשחק במכבי. (ובדיוק כמו שבאנלוגיה שלך לגבי אשתך, לא היית שונא את אשתך אם היתה בוגדת בכך, ובטח שלא היית שמח אם היתה נפצעת, חולה או מתה. ברור שהיית מתעצבן וכואב, אבל לא שונא).

ג. אף אחד, גם אלו שאהבו אותו כמו חבר, לא הרעיף עליו אהבת אמת. מקסימום שרו שירים ועודדו. ושוב, אם לא היה שחקן טוב, גם זה היה פחות והיו דורשים להעיף אותו, ואפילו מגיע על כדי קללות כמו שהגיע עם שחקנים פחות טובים בעבר (וגם איתו אגב). אז די עם כל הצביעות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

הם לא שונאים באמת, זאת הבעיה. רק גואינג ת'רו דה מושנז כמו שנאמר (מצטער על האנגלית).

אתה תשמח אם וינסנט יקרע רצועה או ישבור רגליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:21 
סמל אישי של המשתמש
eKO23 כתב:
ומילא עברת למכבי, למה בכל כתבה אתה מזכיר את זה שיהיה לך כיף לשחק עבור האוהדים שלהם? ואתה אומר שאתה מחכה לשירים שאוהדי מכבי יכינו לך?
לזבל הזה אתם מאחלים בהצלחה?

אלירן דנין בקושי הספיק לעבור מבית"ר וכבר אמר שאוהדי הפועל הם האוהדים הכי טובים בעולם. לזבל הזה אתם מאחלים בהצלחה? (אם היה עובר מהפועל לבית"ר היה אומר את זה על אוהדי בית"ר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
שכל שחקן של הפועל יצליח
שכל שחקן של המחלה יפצע
שחקן שעובר מהפועל למחלה שיקרע את הרצועות בכל איבר אפשרי בגוף

אפשר לנעול את האשכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
רצועה? באמת?

שישבור חוליה ויהיה נכה כל החיים.
שבמקום פסל, נבנה לו כיסא גלגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי אמין שלא היו לו הצעות מקבוצות אחרות חוץ ממכבי והוא רוצה לשחק גם אם זה במכבי מבחינתו הקריירה שלו זה הדבר הכי חשוב עם כל הצער שבדבר שכרגע הוא לובש צהוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: