תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 12:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 19/8 [מידע]
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 02:38 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

"אחזור כמו חדש"
שי אבוטבול ינותח השבוע וייעדר שלושה חודשים \ הפועל ת"א תצא ללוקסמבורג עם ניצחון 0-2 על בני יהודה בגביע הטוטו
אלמוג שריד
קשר הפועל ת"א, שי אבוטבול, ייעדר לפחות שלושה חודשים מהמגרשים. אבוטבול סובל משבר בפיקת הברך. אחרי בדיקה אצל פרופ' מרטנס בבלגיה נקבע כי הוא זקוק לניתוח באופן מיידי. אבוטבול נפצע בחצי גמר גביע המדינה בעונה שעברה מול הפועל רמה"ש בתיקול עם תומר סויסה. הקשר החליט אמש לקבל את ההמלצה הרפואית, ויטוס מחרתיים לקליניקה של פרופ' מרטנס כדי לעבור את הניתוח ביום חמישי, לאחר שנקבע עבורו תור דחוף.
הבשורה התקבלה בתסכול רב אצל ראשי הפועל ת"א. הקבוצה נמצאת במצוקת קשרים אחוריים: אביחי ידין מחוץ לתוכניות, ורועי גורדנה פצוע גם הוא וייעדר עוד שבועיים לפחות. כרגע אריק דג'מבה דג'מבה צפוי להחזיק במרכז השדה. נגד דודלאנג,' בלוקסמבורג, במוקדמות ליגת אירופה, עשוי הרכש החדש להסתייע בנוסא איגייבור.
אבוטבול, שכבר עבר מספר פציעות קשות בקריירה, אמר בסוף השבוע: "כבר השלמתי עם המצב, אני מקבל הכל בהבנה. זה מתסכל מאוד, אבל אני מאמין שהכל מלמעלה. אעבור את הניתוח, לאחר מכן את השיקום, ואחזור כמו חדש למגרשים."
במשחק לפרוטוקול עבור האדומים, הם רשמו ניצחון ראשון בגביע הטוטו, 0-2 על בני יהודה, לעיני 2,700 צופים באיצטדיון ר"ג. את השערים להפועל כבשו עדן שרם ) 79( אחרי השמטה של דלה איינוגבה, וטל בן-חיים )81( בפנדל, אחרי שהוא עצמו הוכשל על-ידי גל כהן. דג'מבה דג'מבה שיחק 65 דקות. חנן ממן פתח, אלירן דנין וברונו קוטיניו נכנסו במחצית השנייה.
עוזר המאמן, שביט אלימלך, סיכם: "הנקודה החיובית ביותר מהמשחק היא השתלבות שחקני הרכש. אנחנו מאוד מרוצים מהם. דג'מבה דג'מבה, ברונו ופיינטסיל שיחקו יחסית הרבה דקות וראינו את האיכויות שלהם. הם יוסיפו לנו המון. יש לנו משחק מאוד חשוב בלוקסמבורג ביום חמישי, והיה חשוב - בשביל הביטחון - להגיע אליו אחרי ניצחון. אנחנו לא פייבוריטים, אבל הפועל היא קבוצה עם הרבה מסורת ועוצמה באירופה. כולנו מאמינים שאפשר לעשות את זה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 19/8 [מידע]
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 03:11 
ישראל היום:
מספיק בקושי. הפועל ת"א ניצחה אמנם אתמול 2:0 את בני יהודה בגביע הטוטו ולפתיחת הליגה בשבוע הבא היא תגיע אחרי ניצחון, אבל לאדומים יש עוד המון עבודה וספק אם עד השבוע הבא הם ישלימו פערים ביכולת.
מנגד ג'ון פנסטיל, דג'מבה דג'מבה, חנן ממן, אלירן דנין וברונו קוטיניו החלו להשתפשף בהפועל, אולם ייקח להם עוד זמן להתחבר עם שאר השחקנים.
גם הכתומים אינם יכולים להיות אופטימיים. החלוץ דינו אנדלובו עוזב למכבי חיפה והשאיר חלל גדול בחלק הקדמי של דרור קשטן. הוא אמנם לא היה סקורר גדול, אבל הייתה לו נוכחות ומדי פעם הוא גם ידע לשים את הכדור ברשת. אם לא טעות קשה של השוער דלה איינוגבה, ספק אם הפועל הייתה כובשת במשחק. עדן שרם ניצל את הטעות כדי לכבוש את השער הראשון
(77), ואילו עבירה ברחבה של הבלם אביב חדד (שלישית בתוך שבוע) העניקה לטל בן חיים את השער השני מהנקודה הלבנה (81).
"אני לא מרוצה מהיכולת שלנו", אמר לאחר המשחק עוזר המאמן שביט אלימלך. "סוף כל סוף ניצחנו וזה חשוב מאוד לביטחון שלנו לקראת ההמשך, אבל יש לנו לאן להשתפר".
לצד הדברים של אלימלך אמר אתמול אחד השחקנים: "רק השבוע צורפו חמישה שחקנים, אבל בפועל רוב הסגל חדש. שלא יצפו שנפתח בסערה, ייקח לנו הרבה זמן להכיר אחד את השני".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 07:38 
http://www.one.co.il/Article/204465.html

דג'מבה דג'מבה: היכולת הזו לא תספיק לאירופה
קשר הפועל שערך בכורה ב-0:2 על בני יהודה: "אני ב-70 אחוז יכולת, עוד תראו ממני יותר". אבוטבול, תמוז וידין לא ימריאו ללוקסמבורג.

מאת שירי אלג'ם 19/08/2012 08:12

בהפועל תל אביב יכולים סוף סוף לחייך לאחר ה-0:2 על בני יהודה בגביע הטוטו, שהיווה את ניצחון הבכורה של האדומים העונה. אמנם היכולת שהציגו חניכיו של ניצן שירזי הייתה בינונית ואף חלשה במחצית הראשונה, אולם במועדון האדום שבעי רצון מהתוצאה, שתחזיר את הביטחון לשחקנים לקראת המשחק מול דודלאנג' במסגרת הפלייאוף של הליגה האירופית שיתקיים ביום חמישי.

חמשת שחקני הרכש החדשים - חנן ממן, אלירן דנין, ג'ון פנטסיל, אריק דג'מבה דג'מבה וברונו קוטיניו ערכו את הופעת הבכורה באדום, הציגו יכולת טובה ולמרות שהם עדיין לא בכושר מלא, הצוות המקצועי היה מרוצה מהם.

גם שחקנים בקבוצה שמחים על הצטרפותם של החמישה: "מדובר בשחקנים ברמה גבוהה מאוד, הם הוכיחו את זה כבר במשחק הראשון שלהם והם ישדרגו אותנו. אנחנו שמחים שהם הגיעו למועדון". על המשחק אמרו בקבוצה: "הראש כבר באירופה. למרות שלא הצגנו יכולת טובה במיוחד, העיקר שניצחנו, זה ייתן לנו ביטחון לקראת צמד המשחקים מול דודלאנג' וזה מאוד חשוב. היכולת הזאת לא תספיק לאירופה אבל ביום חמישי ניראה טוב יותר".

הקשר הקמרוני, אריק דג'מבה דג'מבה התייחס למשחק הבכורה שלו: "ההתחלה בשבילי הייתה קצת קשה כי שלושה שבועות לא התאמנתי. ציפיתי לשחק 45 דקות, המאמן רצה שאשחק קצת יותר אבל הרגשתי נהדר. מאוד שמח שניצחנו, זה היה חשוב מאוד לקראת המשחק באירופה".

"כרגע אני ב-70 אחוז יכולת, ב-100% יראו ממני יותר. היה לי קצת קשה אבל לאט לאט אחזור לכושר. ניצחון זו הדרך הטובה ביותר להתחיל במשחק בכורה".

הקשר החדש גם התייחס למשחק מול דודלאנג' בפלייאוף הליגה האירופית: "היכולת הזאת לא תספיק באירופה, אני כבר ארבע שנים משחק באירופה וזו מסגרת מאוד קשה. אנחנו צריכים לעבוד קשה. הפועל גם היו בשנים האחרונות בשלב הבתים אז אנחנו יודעים מה צריך לעשות בשביל לעבור".

אבוטבול החליט לעבור את הניתוח
בעניין אחר. שי אבוטבול החליט לעבור את הניתוח בברכו בעקבות השבר בפיקת הברך שנגרם לו במשחק חצי גמר גביע המדינה בעונה שעברה ומאז לא התאחה. הקשר ימריא ביום שלישי לבלגיה וביום חמישי יעבור את הניתוח אצל פרופ' מרטנס. למרות שמדובר בניתוח שגרתי ולא מסובך, תקופת ההחלמה צפויה להימשך מספר חודשים ואין ספק כי מדובר במכה לא פשוטה עבור האדומים. עוד מי שלא ימריאו עם הקבוצה ללוקסמבורג הם אביחי ידין וטוטו תמוז, שעתידם במועדון לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:20 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 27853.html

איגיבור להפועל ת''א: אעזוב אחרי המפגשים עם דודלאנג'
מוטי פשכצקי
09:55|19/08/2012
הקבוצה: "נחתים זר, כנראה למרכז ההגנה. כבר התחלנו לחפש". דאגה ממצבו של עומר דמארי, שסובל מכאבים בברך ומקבל טיפול נגד דלקת. טל בן חיים: "שמח שכבשתי. כיף גדול לשחק עם הזרים החדשים"

בהפועל ת"א הביעו הבוקר (ראשון) דאגה ממצבו הרפואי של עומר דמארי. בקבוצה סיפרו כי החלוץ לא היה בסגל אתמול בשל מנוחה אחרי משחקה של ,הנבחרת אבל לאתר ערוץ הספורט נודע כי דמארי סובל מכאבים בברך שמאל, שמקשים עליו בבעיטה..בהפועל ציינו כי השחקן עשוי לעבור היום צילום ובעצת הצוות הרפואי הוחלט לטפל בו בינתיים בכדורים נגד דלקת.
אחרי ההדחה מהמשך המשחקים בגביע הטוטו, למרות הניצחון אמש 0:2 על בני יהודה, בהפועל קיבלו מסר מנוסא איגיבור כי הוא יעזוב אחרי המשחקים מול דודלאנג'. "אנחנו כבר מחפשים שחקן זר במקומו, כנראה למרכז ההגנה", אמר גורם בקבוצה. האדומים הצהירו כי אם אביחי ידין יחזור בו מהחלטתו שלא לחתום על חוזה משודרג לחמש שנים, תישקל החזרתו לעניינים. אם יסרב הוא עשוי להישלח להתאמן בשעות שונות משעות האימון הקבועות של הקבוצה. ידין דורש להישאר בהפועל בחוזה המקורי, ובסוף העונה לקבל את כרטיסו ולהפוך לשחקן חופשי, אך במועדון הבהירו כי אם יתעקש על כך הוא לא יהיה חלק מהסגל בעונה הקרובה. אגב, ידין ותמוז לא ייצאו ביום שלישי ללוקסמבורג, כפי שפורסם כאן באתר.

למרות היכולת החלשה אתמול, בעיקר בחצי הראשון, בהפועל ת"א התרשמו לטובה מהקשר הברזילאי ברונו קוטיניו שהפגין מספר מהלכים טובים. גם דג'מבה דג'מבה וחנן ממן זכו לשבחים. "כששני הזרים ייכנסו לכושר, הם יהיו מהטובים בליגה, חנן יוסיף לנו המון", אמרו בהפועל.

טל בן חיים, שכבש אתמול מהנקודה הלבנה, אמר: "התחלתי טוב. הדרבי לא האיר לי פנים כי החמצתי ממצב טוב, ואני שמח שבשבוע שעבר וגם השבוע סיימתי עם שער. יותר חשוב זה שהשגנו 3 נקודות, זה חשוב לביטחון כי אנחנו יוצאים למשחק בליגה האירופית שהוא על עונה שלמה. כיף גדול לשחק עם הזרים החדשים, הם שחקנים ברמה גבוהה מאוד. זה כבוד גדול לקחת חלק במועדון כמו הפועל ת"א. אני מקווה שנגיע להישגים".

שחקנים בקבוצה ניסו לעודד את הקשר שי אבוטבול שחזר אתמול מבלגיה, שם נבדק אצל פרופסור מרטנס, והתברר כי הוא זקוק לניתוח ברגלו לאחר שהשבר בבירכו לא התאחה. אבוטבול אמר לחבריו: "אני חזק כמו שהייתי כל הקריירה. אף אחד לא האמין שאחזור אחרי שאוקוצ'ה נכנס לי ברגל, אני אחזור גם מזה בעזרת השם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 09:36 
http://www.sport2.co.il/content/74853

תמוז למכבי, יצחקי להפועל? 19/08/2012 | 09:55
עיסקת ענק נרקמת בין ראשי האדומים לראשי הצהובים, בנוגע לחילופי שחקנים בין שני החלוצים שלא נמצאים בתוכניות של המאמנים שלהם. יצחקי בודק הצעות נוספות מבני יהודה ומאסטרס טריפוליסשתף כתבה זו:comment print

מאת: דורון בר

פחות משבוע נותר לפתיחת העונה ומאחורי הקלעים נרקמת עיסקת ענק בין ראשי מכבי תל אביב להפועל תל אביב.

האפשרות הנבחנת היא העברתו של חלוץ מכבי תל אביב ברק יצחקי לאדומים ממתחם חודורוב,תמורת העברתו של טוטו תמוז לצהובים מקריית שלום.

בשתי הקבוצות לא פוסלים את המהלך ומקורב למו"מ ציין כי הסיכוי לביצוע המעבר גבוה במיוחד.

טוטו תמוז. יחצה את הכביש? (גטי אימג' ישראל)

ברק יצחקי מעדיף את הפועל תל אביב על בני יהודה, איתה יש הסכם עקרוני שתלוי ברצונו של החלוץ, שאמור להחליט היום אם לצאת ליוון וקפריסין לבדוק הצעות שיש לו.

אחת ההצעות היא מאסטרס טריפוליס היוונית. טוטו תמוז וברק יצחקי נכון לעכשיו, לא בתוכניות של המאמנים ניצן שרזי ואוסקר גרסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
מהדף הראשי של אתר ההתאחדות

25/08/12 הפועל באר שבע - בני סכנין 17:50
25/08/12 הפועל חיפה - מכבי נתניה 18:00
25/08/12 מועדון ספורט עירוני אשדוד - הפועל ניר רמת השרון 18:00
25/08/12 הפועל עכו - בני יהודה תל אביב 18:00
25/08/12 הפועל קרית שמונה - בית"ר ירושלים 20:00
26/08/12 הפועל רמת גן אסי - הפועל תל אביב 20:10
27/08/12 מכבי תל אביב - מכבי חיפה 20:50

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
חבר חדש בעמותת הכדורגל: ביברס נאתכו

הקשר לשעבר שגדל במועדון הצטרף במהלך הימים האחרונים
לעמותה ורכש שש חברויות, בדומה לספרה שאיתה שיחק במדי הפועל,
בסכום כולל של 3,000 שקל. עד כה הצטרפו לעמותה כ-2,200 חברים.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3872

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
עומר דמארי צפוי להיות כשיר למשחק בחמישי

החלוץ אומנם סובל מגיד דלקתי בשריר הארבע ראשי, אולם בצוות הרפואי לא מודאגים והביעו אופטימיות באשר לכשירותו למשחק בלוקסמבורג.
ייתכן שמול ר"ג ביום ראשון הוא יפתח על הספסל.

http://www.red-fans.com/Article.asp?id=3873

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
טועמה: מבין את אניימה ולא כועס שהוא במכבי ת"א
קשר הפועל ל-102FM בשיתוף ONE על השוער: "כשהיה אצלנו הוא הצהיר שלא ילבש צהוב, אני לא אלך למכבי. עכשיו אין בהפועל את הבלאגן שהיה בעונה שעברה

http://www.one.co.il/Article/204507.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 22:02 
ידיעה די מבולגנת וכנראה מוזמנת ע"י אחד הסוכנים על הסאגה של נוסא אגיבור, לפי מה שנכתב שם מלבד הסוכן שלו הניגרי /נורבגי , מעורבים במו"מ גם קצב (לא חדש) וסוכן ישראלי נוסף בשם גיא פרימור שהמליץ להפועל על נוסא ושכנע אותו להגיע ארצה.
ע"פ מה שנכתב הם חושדים שבטיס רוצה את נוסא בכלל לליגת המילואים ( אבל אז, למה להם לשלם להפועל כ"כ הרבה כסף??) ושהם הציעו כמה חודשים קודם לכן לשחקן מהליגה השלישית בספרד 300,000 יורו לעונה.
http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=7664

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 10 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: