תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 20:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הסגל של חיפה לפחות ברמה של הפועל (מי הבלמים שלי בדיוק? אם כבר דיברנו על בלמים).
בטח ובטח שבעומק, אולי ב11 אנחנו יותר טובים, אולי.
בטח כשיש להם עדיין מקום לשני זרים (הם כרגע עם שני בלמים ואנדלובו לא?).

לא לקחת אליפות זה כשלון רק עם קבוצה שהתקציב שלה גדול בהרבה (ובהרבה זה פי כמה וכמה) משל שאר הליגה.
וזה גם כשלון של כולם, לא רק של המאמן.

בעונה שעברה התקציב שלנו היה כמעט פי 3 משל ק"ש (70 לעומת 25).
תקציב זה לא האישיו המרכזי, ויעידו על כך ההם מעבר לכביש.
לא יודע למה נוטים לזלזל בכזו קלות בספסל שלנו אבל ספסל שכולל את בוריס, מור שושן, אנטבי/דנין,סלים,שי/גורדנה, ממן,ויקטור ועדן הוא ספסל מצוין שלא לדבר על כפיר,ארתור ולקס שעוד יכולים להפתיע.
שוב, שני דברים מונעים מאיתנו את הסגל הטוב בליגה - טוטו ובלם. איתם אנחנו עם סגל הרבה יותר טוב ומאוזן מהשנה שעברה שאמנם תלוי בזרים שלנו אבל לפחות רובם עם קבלות מוכחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
הסגל של חיפה מאוד חזק, אבל גם מאוד פגיע (הקישור ההתקפי וההתקפה מצוינים אבל המרכז הגנה מאוד איטי), אם מנצלים את נקודות התורפה שלהם אפשר לנצח אותם ואם הם לא פוגעים בקשר האחורי ו/או אנחנו פוגעים בכל השחקנים החדשים אפשר אפילו להביך אותם (לא 4-1, אבל אפשר להשיג תוצאה נאה)
כמו שאני רואה את זה עכשיו, נראה שהם יחזרו לווינריות וייקחו את הליגה, מקווה שאני טועה....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:08 
19 כתב:
הוקיץ' כתב:
ערן כתב:
הקמפיין המכוער נגד שירזי - שנע בין לא מוצדק ובין מוקדם - יפגע בנו לא פחות משיבוץ כזה או אחר באגף או בחוד.

מסכים לחלוטין מה גם שאין לו טיפת אחיזה במציאות.
יש לי הרגשה שלא משנה מה יקרה ולאן נגיע אנשים פה תמיד יתייחסו להישגים ככאלו שהגיעו למרות ניצן ולא בזכותו.

מסכים לגמרי
אנשים החליטו ש"הבעייה היא על הספסל" עוד לפני המשחק הראשון שהפועל שיחקה השנה.
אין יותר לירות את החץ ואז לסמן את המטרה מסביבו מאשר זה.

זה בכלל טרנד מקסים בזמן האחרון...
גם אלרואי סובל מזה הוא לא היה באמת גרוע היום בטח לא יותר גרוע מהרבה אחרים ששוטטו על המגרש, הוא אפילו ביצע פעולה אחת מעולה שהשאירה את טל בן חיים לבד מול השער. ג'וני לעומת זאת היה דיי צל של עצמו פורפר לא אחת בצד שלו ומדקה שישים בכלל בקושי נשם ועדיין הוא חביב הפורום.

ניצן החזיק בשנה שעברה קבוצה יותר בתפקיד של פסיכולוג מאשר של מאמן, לזרוק עליו את אבדן האליפות ולא לזכור לו את זה שהקבוצה סחבה עד סוף העונה בלי להתפרק וגם לקחה גביע זה קצת עלוב... זה מה יש כרגע גם אני הייתי שמח למוריניו או אפילו לרן בן שמעון אבל שירזי הוא המאמן וצריך עמוד מאחוריו ולתת לו סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:11 
טיש כתב:
19 כתב:
הוקיץ' כתב:
ערן כתב:
הקמפיין המכוער נגד שירזי - שנע בין לא מוצדק ובין מוקדם - יפגע בנו לא פחות משיבוץ כזה או אחר באגף או בחוד.

יש לי הרגשה שלא משנה מה יקרה ולאן נגיע אנשים פה תמיד יתייחסו להישגים ככאלו שהגיעו למרות ניצן ולא בזכותו.

מסכים לגמרי

גם אלרואי סובל מזה הוא לא היה באמת גרוע היום בטח לא יותר גרוע מהרבה אחרים ששוטטו על המגרש, הוא אפילו ביצע פעולה אחת מעולה שהשאירה את טל בן חיים לבד מול השער. ג'וני לעומת זאת היה דיי צל של עצמו פורפר לא אחת בצד שלו ומדקה שישים בכלל בקושי נשם ועדיין הוא חביב הפורום.

ניצן החזיק בשנה שעברה קבוצה יותר בתפקיד של פסיכולוג מאשר של מאמן, לזרוק עליו את אבדן האליפות ולא לזכור לו את זה שהקבוצה סחבה עד סוף העונה בלי להתפרק וגם לקחה גביע זה קצת עלוב... זה מה יש כרגע גם אני הייתי שמח למוריניו או אפילו לרן בן שמעון אבל שירזי הוא המאמן וצריך עמוד מאחוריו ולתת לו סיכוי.

אפשר להסכים על זה ששופטים את שירזי מהר מידי, יש בזה לא מעט מן האמת. אבל אלרואי? חוץ מהפעולה ההיא הוא היה פשוט חושך ואיבד כמעט כל כדור שקיבל, הוא לא היה גרוע, הוא היה חושך מצריים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:13 
התקציב של הפועל לא היה גדול משל שאר הליגה משמעותית בשנה שעברה, הפועל לא יכלה להביא כל שחקן ישראלי בכיר מכל קבוצה, כמו שיכלו בית"ר של גאידמק וחיפה בשנים מסויימות בתחילת שנות ה2,000.
גם אם תחזרו על זה חמש פעמים, זה לא יהפוך את זה לנכון.
חוץ מזה, מה רלוונטי התקציב של הפועל לניצן שירזי? הוא זה שהחליט מה יעשו איתו?

זה נהיה מגוחך מרגע לרגע.
הבעייה של הפועל הרבה יותר מאשר על הספסל, היא בפורום. אם כבר משפטים עם אחיזה קלושה במציאות.

נערך לאחרונה על ידי 19 בתאריך 18 אוגוסט 2012, 23:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:13 
קמפיין?

פעם אחרונה והיחידה בעשור האחרון שאוהדי הפועל ת"א סילקו מאמן זה היה לפני עונה. כאשר קמו נגד דרור קשטן. אפילו נגד גיא לוזון, רוב הקהל היה סובלני. גם שירזי מקבל יחס מועדף. הבעיה האחרונה של שירזי זה הקהל.
אני כמעט בטוח שכל בוקר כאשר קם ממיטתו, שואל את עצמו: באמת אני מאמן של הפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
לחיפה יש את הסגל הכי טוב העונה, הם הכל יתחבר להם הם יקחו אליפות בלי קשר לאיך כל הקבוצות האחרות ישחקו.

moshiko כתב:
קמפיין?

פעם אחרונה והיחידה בעשור האחרון שאוהדי הפועל ת"א סילקו מאמן זה היה לפני עונה. כאשר קמו נגד דרור קשטן. אפילו נגד גיא לוזון, רוב הקהל היה סובלני. גם שירזי מקבל יחס מועדף. הבעיה האחרונה של שירזי זה הקהל.
אני כמעט בטוח שכל בוקר כאשר קם ממיטתו, שואל את עצמו: באמת אני מאמן של הפועל ת"א?

אוהדי הפועל ממש אבל ממש לא סילקו את קשטן, רק טביב סילק אותו.
דווקא את גיא לוזון כן האוהדים סילקו והיו רחוקים מלהיות סבלניים כלפיו (ובצדק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:15 
moshiko כתב:
קמפיין?

מי שסילק את המאמן זה החבר שלך גם אם תחזור על הטמטום הזה מאה פעם כמו רובוט מצוי, זה לא ישנה את העובדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:15 
19 כתב:
התקציב של הפועל לא היה גדול משל שאר הליגה משמעותית בשנה שעברה, הפועל לא יכלה להביא כל שחקן ישראלי בכיר מכל קבוצה, כמו שיכלו בית"ר של גאידמק וחיפה בשנים מסויימות בתחילת שנות ה2,000.
גם אם תחזרו על זה חמש פעמים, זה לא יהפוך את זה לנכון.
חוץ מזה, מה רלוונטי התקציב של הפועל לניצן שירזי? הוא זה שהחליט מה יעשו איתו?

זה נהיה מגוחך מרגע לרגע.
הבעייה של הפועל הרבה יותר מאשר על הספסל, היא בפורום. אם כבר משפטים עם אחיזה קלושה במציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
טיש כתב:
19 כתב:
הוקיץ' כתב:
ערן כתב:

מסכים לגמרי

לא מסכים לגבי הדוגמאות שנתת, אלרואי אמנם נתן כמה פעולות טובות, אבל ניכר כי הוא לא הבין את שיטת המשחק ובעקבות כך איבד הרבה כדורי במקומות שהוא בכלל לא אמור להיות בהם...
לגבי ג'וני, לפי דעתי זה היחס של גודל הציפייה לגודל האכזבה, אם אתה מצפה לשחקן שרץ כאן לפני 6 שנים ושרף את הקווים את ברור שתתאכזב, אני ציפיתי למגן שיודע לסגור בהגנה (וחוץ מכמה פעולות מדהימות של עגייב (שלקן ענק ד"א) הצליח דיי לסגור את הצד שלו) ואם יהיה לו כוח לעלות אולי הוא ייתן איזה פס רוחב או הגבהה, בכל מקרה אני מאמין שאם הוא יוריד קצת חלודה הוא ישתפר....

בכל מקרה, אני מאמין שאלרואי יכול לשחק בהרכב (גם אם הוא לא "כוכב", הוא ישתפר ואולי ייפול לו האסימון, מקסימום יש את טועמה או ממן).

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
אז אחרי ש-19 המציא כלל שלפיו שיראזי נכשל בעונה שעברה, אז מי שהתשמש בכלל ש-19 המציא הוא מגוכח...
הכל טוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:18 
ניצן קיבל את הקבוצה בעונה שעברה במרחק של 8 נקודות מק"ש (עד כמה שאני זוכר) ועם מיליון ואחד בעיות. בהתחשב בכך, הוא הוציא את המקסימום מהמצב.
הצלחה יכולה להימדד עפ"י תקציב רק כאשר המאמן הוא גם זה שבנה את הסגל, מה שלא היה המצב עם ניצן בעונה שעברה. והעונה הוא אכן ימדד גם מהבחינה הזאת.
הפסד בדרבי? נו בחייאת זאת טענה רצינית?
גם אי ההוצאה למחנה האימונים של טוטו וידין מן הסתם לא היתה נתונה לשליטתו. קשה לי להאמין שאם זה היה תלוי בו טוטו וידין לא היו בקבוצה.
לגבי בניית הסגל אני חושב שכולם יסכימו שהוא עשה עבודה טובה.
כל השאר ימדד בהמשך העונה.

לגבי ההשוואה בינינו לבין חיפה, מדובר בהשוואה מאוד בעייתית משום שכל הפועל היא סימן שאלה אחד גדול לעומת חיפה שממנה אתה יודע פחות או יותר ממה לצפות.
על פניו ובעירבון מאוד מוגבל, ההרכב של הפועל טיפה יותר מאוזן כשלחיפה יש יותר עומק, אבל ההבדלים הם מאוד קטנים כך שקשה לנתח זאת ברצינות.
בעיני כישלון יהיה רק אם נהיה מאוד רחוקים מהצמרת. כרגע יש 4 קבוצות חזקות וכל מי שלא תזכה מן הסתם יכולה להרגיש מאוכזבת, אבל כישלון זה לא בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:19 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
kobster כתב:
villa crespo כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:

אם אתה חושב שזה קמפיין מכוער, חכה למשחק הראשון שנראה זוועה או חלילה נפסיד. שער 2 יאכל לו את הראש, ללא קשר למה שחושבים פה.
הוא יודע יותר טוב מכולנו שהוא ירושה מהבעלים הקודמים.
בצדק או שלא בצדק, כישלון עם הסגל הזה הוא על הראש שלו.

תגדיר כישלון.
לחיפה יש סגל טוב יותר. אם לא תקח אליפות זה כישלון?

1) אי עליה לשלב הבתים זה כישלון.
2) לחיפה אין סגל יותר טוב משלנו. מי הקשר האחורי שלהם ? כרגע זה רק תמיר כהן. מי הבלמים שלהם ? צ'וצ'אליץ' עדיין מחפש את דמארי מה 4:1 בקללה ופיליאבסקי זה ההוא שאפילו בבית"ר לא הצליח. מי המגן הימני שלהם ? משומר ושחקן שאפילו אוהדי הפועל חיפה לא מאמינים שהם קנו אותו.
לא צריך להשתחצן אבל גם לא להוריד את הראש. עם טוטו ובלם טוב יש לנו את הסגל הטוב ביותר על הניר. אם ניצן לא יוציא מהם את המקסימום זה על הראש שלו.

בסדר.
צ'וצ'אביץ' ופיליאבסקי הולכים להיות צמד הבלמים הכי טוב ששיחק בישראל. שניהם מהירים וחזקים. אז דמארי עבר אותו. אז מה? לך יש את באדיר וחיימוביץ'. אתה באמת משווה? באמת?
אתם יכולים לצחוק על משומר עד מחר. אולי הוא לא השומר הכי טוב וחכם בעולם, אבל הוא מהיר מאד (הרבה יותר מכל מגן שהיה לך) ודריבליסט ואחראי להרבה גולים של חיפה. לך יש את דנין ואנטבי בשמאל.
לחיפה באמת אין קשר אחורי (מאז קולמה, שגם עליו ירדו כאן בפורום כל חסרי ההבנה ושנה שעברה ראו בדיוק מה הוא שווה), אבל יש לה עוד שני זרים להביא.
לחיפה יש את גולאסה, עידן ורד, חן עזרא, קטן, סולליך, ימפולסקי ואולי מוגרבי.
בחוד את עמאשה ואנדלובו.
והם גם נראים כרגע טוב יותר, אבל הפועל בקושי שיחקו, אז אין מה להשוות.

לא שאני בא להגן עליו אבל קנדה למשל יותר מהיר ממשומר שאגב, כרגע בכלל לא המגן הפותח שלהם.
אם ג'וני יראה חצי ממה שהיה לו בזמנו,יש לך את המגן הימני הכי טוב בליגה, כולל גבאי שאני מאוד מחזיק ממנו.
לגבי הבלמים שלהם, אני מוכן לשים איתך כסף שלפחות אחד מהם לא גומר את העונה כבלם פותח. כבר ציינתי שאנחנו צריכים להביא בלם ליד חיימוביץ'.
לגבי כל החלק הקדמי שלהם, בסופו של דבר הכל קם ונופל על קטן. חלק עמוס בכישרון אבל עם מעט מאוד שכל, ועם כל הכבוד לרשימת החלוצים המהוללת שלהם יש שחקן אחד שאני מעכשיו חותם לך שהוא באנקר בהרכב הנבחרת והוא משחק אצלך עם הספרה 16 על הגב.
הוא לבד שווה יותר מכל ערימת הבינוניות שהולכת שם וזה הוכח בכל משחק נגדם בליגה.
לגבי קולמה, הלוואי עלינו בכל עונה כזה קשר אחורי. גרזן קלאסי שיודע שהתפקיד היחיד שלו זה להיות גרזן.
הסיבה היחידה שהפסדנו להם את האליפות לפני שנתיים היתה שבמשחק נגדם כשידין היה מורחק הוא הרג אותנו באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:19 
קלדרון כתב:
אז אחרי ש-19 המציא כלל שלפיו שיראזי נכשל בעונה שעברה, אז מי שהתשמש בכלל ש-19 המציא הוא מגוכח...
הכל טוב ?

פעם שלישית, אבל אחרונה, טוב?

ציטוט:
לא לקחת אליפות זה כשלון רק עם קבוצה שהתקציב שלה גדול בהרבה (ובהרבה זה פי כמה וכמה) משל שאר הליגה.

משל שאר הליגה, לא משל קבוצה אחת, שאר הליגה. זה די מובן.

דוגמאות? בית"ר של גאידמק
חיפה בשנים מסויימות בתחילת שנות ה2,000.

אני לא הולך לחזור על זה שוב, אז תשתדל לא לעוות את מה שאני אומר עוד פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:21 
טיש כתב:
19 כתב:
הוקיץ' כתב:
ערן כתב:

מסכים לגמרי

ברור שג'וני לא היה בשיאו אבל מן הסתם הוא לא נשפט באותה חומרה כמו ששופטים את אלרואי.
אם זה היה משחקו הראשון של אלרואי אז הייתי אומר מה שאמרתי על ממן היום - משחק רע אבל אני לא שופט אותו. העניין הוא שאלרואי פה הרבה זמן ואתה מצפה משחקן הרכב שלך ליכולת הרבה יותר גבוהה מזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:22 
kobster, קנדה בחיים לא מהיר יותר ממשומר.
קנדה מהיר. משומר ממש מהיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:24 
19 כתב:
קלדרון כתב:
הכל טוב ?

פעם שלישית, אבל אחרונה, טוב?

ציטוט:

משל שאר הליגה, לא משל קבוצה אחת, שאר הליגה. זה די מובן.

דוגמאות? בית"ר של גאידמק
חיפה בשנים מסויימות בתחילת שנות ה2,000.

אני לא הולך לחזור על זה שוב, אז תשתדל לא לעוות את מה שאני אומר עוד פעם.

וגם אז התקציב מהווה פקטור רק אם ניצן הוא זה שבנה את הקבוצה.
אחרת זה סתם מגוחך להאשים בן אדם שבכלל לא בנה את הקבוצה בזה שהוא לא ניצל את התקציב שהיה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:24 
סמל אישי של המשתמש
תעשה לי טובה, כל מה שהוכחת שבנוסף לשיראזי גם אלישע אפס (ואין לי ויכוח) וגם כל מי שאימן את מ*בי בעונה שעברה אפס (גם מסכים).
ואני לא מעוות, אתה פשוט משנה מחדש את הכללים כשאילו לא מתאימים לך.

בכל מקרה וכדי שלא תעוות את דברי, אני מעולם לא הסכמתי לכלל "התקציב קובע" שהבאת ולא חשוב באיזה נוסח.
מה שקובע זה הסגל. דמארי וטב"ח בלוזוניה שווים תקציבית עשירית ממה שהם שווים בהפועל.
איכותית הם שווים בדיוק אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:26 
שחר כתב:
טיש כתב:
19 כתב:
הוקיץ' כתב:
ערן כתב:

מסכים לגמרי

אפשר להסכים על זה ששופטים את שירזי מהר מידי, יש בזה לא מעט מן האמת. אבל אלרואי? חוץ מהפעולה ההיא הוא היה פשוט חושך ואיבד כמעט כל כדור שקיבל, הוא לא היה גרוע, הוא היה חושך מצריים.

ברור שהוא לא היה טוב היום אבל באופן כללי היה משחק דיי רע היום של הרבה שחקנים... סתם הבאתי דוגמא למי שמסמנים אותו מראש לטוב או לרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

חולק עליך אבל ממילא זה כבר לא רלבנטי.
אני עדיין טוען שעם ג'וני בכושר סביר יש לנו את המגן הימני הכי טוב בליגה. יכולת לא נמדדת רק במובן המקצועי אלא במנהיגות ובהשפעה שיש לו על שאר החלקים בקבוצה.
אם איכשהו יצליחו לגשר על המחלוקת עם טוטו ובצד ימין יהיה לך את ג'וני ודמארי, אני לא מקנא באף יריבה שתצטרך להתמודד מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:28 
טיש כתב:
שחר כתב:
טיש כתב:

ברור שהוא לא היה טוב היום אבל באופן כללי היה משחק דיי רע היום של הרבה שחקנים... סתם הבאתי דוגמא למי שמסמנים אותו מראש לטוב או לרע.

הבעיה שאצלו זה כבר מזמן הפך להיות עיקבי ומייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:29 
אני לא משנה כלום, זו הייתה ההודעה הראשונה שלי על "הכלל" ואני עומד מאחוריה. ולא שיניתי כלום גם בהמשך.
רק קבוצה שיכולה לקחת כל שחקן מכל קבוצה (כמו שעשתה בית"ר לנו ולחיפה, למשל) זה כשלון אם היא לא לוקחת אליפות.

הפועל בשנה שעברה לא יכלה לקחת שום כוכב מחיפה או ממכבי, היא בכלל לא בלוול הזה. הפועל לא הייתה אמורה לשלוט בליגה ולא הייתה מעל הליגה, היא הייתה אמורה להתמודד על האליפות.
בפועל היא לא התמודדה, ולכן העונה היא בטח לא הצלחה גדולה, רק שלכשלון הזה יש הרבה אבות, בראש ובראשונה ההנהלה שמנעה מכל העובדים במועדון לתת את ההכי טוב שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, המצאת כלל שלא תופס. נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:35 
לדעתי הוא תופס, אתה החלטת שלא לקחת אליפות בשנה כמו שנה שעברה (ועוד למאמן שהגיע במינוס 8) זה כשלון.
בהצלחה עם זה שיהיה.
נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
villa crespo כתב:

חולק עליך אבל ממילא זה כבר לא רלבנטי.
אני עדיין טוען שעם ג'וני בכושר סביר יש לנו את המגן הימני הכי טוב בליגה. יכולת לא נמדדת רק במובן המקצועי אלא במנהיגות ובהשפעה שיש לו על שאר החלקים בקבוצה.
אם איכשהו יצליחו לגשר על המחלוקת עם טוטו ובצד ימין יהיה לך את ג'וני ודמארי, אני לא מקנא באף יריבה שתצטרך להתמודד מולם.

וצד שני דנין וטב"ח כשבאמצע ברונו ונוסא ומעל כולם טוטו....
כן, זה סגל שאמור לקחת את כל התארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: סיכום משחק
הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
kobster כתב:
villa crespo כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:

אם אתה חושב שזה קמפיין מכוער, חכה למשחק הראשון שנראה זוועה או חלילה נפסיד. שער 2 יאכל לו את הראש, ללא קשר למה שחושבים פה.
הוא יודע יותר טוב מכולנו שהוא ירושה מהבעלים הקודמים.
בצדק או שלא בצדק, כישלון עם הסגל הזה הוא על הראש שלו.

תגדיר כישלון.
לחיפה יש סגל טוב יותר. אם לא תקח אליפות זה כישלון?

1) אי עליה לשלב הבתים זה כישלון.
2) לחיפה אין סגל יותר טוב משלנו. מי הקשר האחורי שלהם ? כרגע זה רק תמיר כהן. מי הבלמים שלהם ? צ'וצ'אליץ' עדיין מחפש את דמארי מה 4:1 בקללה ופיליאבסקי זה ההוא שאפילו בבית"ר לא הצליח. מי המגן הימני שלהם ? משומר ושחקן שאפילו אוהדי הפועל חיפה לא מאמינים שהם קנו אותו.
לא צריך להשתחצן אבל גם לא להוריד את הראש. עם טוטו ובלם טוב יש לנו את הסגל הטוב ביותר על הניר. אם ניצן לא יוציא מהם את המקסימום זה על הראש שלו.

בסדר.
צ'וצ'אביץ' ופיליאבסקי הולכים להיות צמד הבלמים הכי טוב ששיחק בישראל. שניהם מהירים וחזקים. אז דמארי עבר אותו. אז מה? לך יש את באדיר וחיימוביץ'. אתה באמת משווה? באמת?
אתם יכולים לצחוק על משומר עד מחר. אולי הוא לא השומר הכי טוב וחכם בעולם, אבל הוא מהיר מאד (הרבה יותר מכל מגן שהיה לך) ודריבליסט ואחראי להרבה גולים של חיפה. לך יש את דנין ואנטבי בשמאל.
לחיפה באמת אין קשר אחורי (מאז קולמה, שגם עליו ירדו כאן בפורום כל חסרי ההבנה ושנה שעברה ראו בדיוק מה הוא שווה), אבל יש לה עוד שני זרים להביא.
לחיפה יש את גולאסה, עידן ורד, חן עזרא, קטן, סולליך, ימפולסקי ואולי מוגרבי.
בחוד את עמאשה ואנדלובו.
והם גם נראים כרגע טוב יותר, אבל הפועל בקושי שיחקו, אז אין מה להשוות.

צ'וצ'אליץ' ופילאבסקי אמנם חזקים בעלי מיקם טוב, אבל אם יש משהו שניתן לנצל אצלם זה האיטיות שלהם.
קשר אחורי טוב עושה לחיפה את העונה לטעמי (לא 100% אליפות, אבל הסגל הטוב בארץ לפחות), השאלה זה אם הם יביאו כזה...
וגם קנדה דריבליסט ומהיר, זה לא עושה אותו למגן טוב (בלי לזלזל במשומר - לא נראה לי שיש לו סיכוי בהגנה נגד טב"ח (לפחות ממה שראיתי עד עכשיו...))
ובהתקפה אין לי ספק שזה או הם או אנחנו (תלוי אם תמוז נשאר/מביאים חלוץ, באלרואי כהן, חנן ממן והפוטנציאל האבוד ואם ברונו באמת יהיה כמו שהיה היום...) (או המחלה אם יתחזקו משמעותית, אני לא יודע...), בהגנה אגב זה לטעמי עדיין ק"ש.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
הכלל שלך לא תופס כי מודדים איכות סגל ולא עלות סגל.
אני גם לא אמרתי שרק אליפות היתה מציגה אותו כהצלחה אבל קצב צבירת הנקודות לעומת קשטן,כן.
הכי חשוב , הקבוצה נראתה כמו בימי שום, אוסף שחקנים שהיכולות האישיות שלהם קובעות בלי שום ערך מוסף של מאמן.

ראיתי שלושה משחקים השנה.
עדין אין לי מושג מה הוא רוצה וחמור מזה, כנראה שגם הוא לא ממש יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אוגוסט 2012, 23:45 
איכות הסגל שלך לא הייתה משהו מעל הליגה בהמון עמדות.
ביחד עם האפקט של כל ההתנהלות של הקבוצה(לא מכניסים אותו? לא הייתה בעייה? ההתנהלות הייתה תקינה ואפשרה לכולם לתפקד ולתת את המקסימום?), כל דבר חוץ מהתרסקות טוטאלית (שזה מה שניבאו פה כשהוא חתם אם אני זוכר נכון), היה בסדר בעיני.

אני לא יודע אם הוא מאמן טוב, אני אבחן אותו השנה, עם סגל שהוא בונה מההתחלה. אני בטח לא אחכה לאף אחד מהפועל בפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
משהו לגבי המערך של הפועל.
לשירזי יש מנהג מעצבן לפתוח במערך של 4-1-4-1, קשר אחורי אחד ועוד ארבעה קשרים התקפיים שמשחקים בקו אחד. הוא עשה את זה גם בסוף העונה שעברה, וכשידין היה מורחק והוא שיחק עם שי בתור הקשר האחורי, זה בכלל היה מביך. זה גם הופך את הקבוצה למופקרת הגנתית, וגם גורם לפקק נוראי בהתקפה, וכשמשחקים כמו חלוץ שהוא לא בדיוק חלוץ מטרה כמו דמארי או בן חיים זה עוד יותר בלתי נסבל.
אותו סיפור היה היום. במחצית הראשונה דג'מבה שיחק קשר אחורי לבד, ונוסא שיחק מקדימה. כמו בעונה שעברה, גם הפעם שירזי עבר במחצית למערך של 4-2-3-1 כשנוסא עבר לשחק ליד דג'מבה, הצבה שיותר מתאימה לנוסא (שהציג יכולת יותר טובה במחצית השנייה) ובאופן כללי מערך הרבה יותר הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2012, 00:20 
סמל אישי של המשתמש
הסגל שלנו בדיוק כמו הסגל של חיפה הוא סגל נזיל וטיפה בעייתי.

חיפה לטעמי לא למדה מהטעויות של שנה שעברה ובמקום להביא 2-3 שחקנים חזקים וטובים לסגל הם הביאו 4 שחקנים בינוניים(ושחררו 10 שחקנים ד"א) שמתאימים לרמת הליגה שלנו אבל אף אחד מהם לא יכול לסחוב קבוצה בעצמו במיוחד אחרי שהם הבינו שלא ורד ולא גולסה יכולים לעשות את זה.. הבאת מוגרבי לא תפתור את הבעיה ואם כבר רק תחמיר אותה שכן יהיו לה בקישור את עזרא, ורד, גולסה, מוגרבי ועוד קשר אחורי זר וכל זה אם אתה בונה על משחק של 4-5-1 שישאיר גם את קטן וגם את אנדלובו/עמאשה מחוץ להרכב.. לפי דעתי גם אם חיפה תביא בשבוע הקרוב קשר אחורי זר ייקח לו לפחות חודש להתאקלם בקבוצה וזה דבר בעייתי מאוד כי הם בונים עליו שיסחוב את הקבוצה ברגעי משבר ולכל ארבעת הקשרים האחרים שלה יש נטייה להיעלם 80% מהזמן על הדשא..

על הנייר לחיפה יש קישור מפחיד ועומק מטורף אבל על פני השטח כל הקשרים שלה משחקים באותה עמדת משחק ואין להם בכלל גיוון בהתקפה ולכן צריך הרבה מאוד בשביל שקבוצה ששבוע לפני העונה עוד חסר לה שני בלמים מחליפים(חוץ מצ'אוצליץ ופיבלאסקי אין להם בלם אחד), צריכה להחתים עוד 2 קשרים, ויש לה 5 מגנים ו5 חלוצים שכל אחד מהם בטוח שהוא באנקר בהרכב.

העונה של חיפה תקום ותיפול על הקשר האחורי כי בנתיים כל הסגל שלה בכלל בכלל לא נוצץ כמו שעשו אותו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: