villa crespo כתב:
kobster כתב:
villa crespo כתב:
kobster כתב:
ערן כתב:
הקמפיין המכוער נגד שירזי - שנע בין לא מוצדק ובין מוקדם - יפגע בנו לא פחות משיבוץ כזה או אחר באגף או בחוד.
אם אתה חושב שזה קמפיין מכוער, חכה למשחק הראשון שנראה זוועה או חלילה נפסיד. שער 2 יאכל לו את הראש, ללא קשר למה שחושבים פה.
הוא יודע יותר טוב מכולנו שהוא ירושה מהבעלים הקודמים.
בצדק או שלא בצדק, כישלון עם הסגל הזה הוא על הראש שלו.
תגדיר כישלון.
לחיפה יש סגל טוב יותר. אם לא תקח אליפות זה כישלון?
1) אי עליה לשלב הבתים זה כישלון.
2) לחיפה אין סגל יותר טוב משלנו. מי הקשר האחורי שלהם ? כרגע זה רק תמיר כהן. מי הבלמים שלהם ? צ'וצ'אליץ' עדיין מחפש את דמארי מה 4:1 בקללה ופיליאבסקי זה ההוא שאפילו בבית"ר לא הצליח. מי המגן הימני שלהם ? משומר ושחקן שאפילו אוהדי הפועל חיפה לא מאמינים שהם קנו אותו.
לא צריך להשתחצן אבל גם לא להוריד את הראש. עם טוטו ובלם טוב יש לנו את הסגל הטוב ביותר על הניר. אם ניצן לא יוציא מהם את המקסימום זה על הראש שלו.
בסדר.
צ'וצ'אביץ' ופיליאבסקי הולכים להיות צמד הבלמים הכי טוב ששיחק בישראל. שניהם מהירים וחזקים. אז דמארי עבר אותו. אז מה? לך יש את באדיר וחיימוביץ'. אתה באמת משווה? באמת?
אתם יכולים לצחוק על משומר עד מחר. אולי הוא לא השומר הכי טוב וחכם בעולם, אבל הוא מהיר מאד (הרבה יותר מכל מגן שהיה לך) ודריבליסט ואחראי להרבה גולים של חיפה. לך יש את דנין ואנטבי בשמאל.
לחיפה באמת אין קשר אחורי (מאז קולמה, שגם עליו ירדו כאן בפורום כל חסרי ההבנה ושנה שעברה ראו בדיוק מה הוא שווה), אבל יש לה עוד שני זרים להביא.
לחיפה יש את גולאסה, עידן ורד, חן עזרא, קטן, סולליך, ימפולסקי ואולי מוגרבי.
בחוד את עמאשה ואנדלובו.
והם גם נראים כרגע טוב יותר, אבל הפועל בקושי שיחקו, אז אין מה להשוות.
לא שאני בא להגן עליו אבל קנדה למשל יותר מהיר ממשומר שאגב, כרגע בכלל לא המגן הפותח שלהם.
אם ג'וני יראה חצי ממה שהיה לו בזמנו,יש לך את המגן הימני הכי טוב בליגה, כולל גבאי שאני מאוד מחזיק ממנו.
לגבי הבלמים שלהם, אני מוכן לשים איתך כסף שלפחות אחד מהם לא גומר את העונה כבלם פותח. כבר ציינתי שאנחנו צריכים להביא בלם ליד חיימוביץ'.
לגבי כל החלק הקדמי שלהם, בסופו של דבר הכל קם ונופל על קטן. חלק עמוס בכישרון אבל עם מעט מאוד שכל, ועם כל הכבוד לרשימת החלוצים המהוללת שלהם יש שחקן אחד שאני מעכשיו חותם לך שהוא באנקר בהרכב הנבחרת והוא משחק אצלך עם הספרה 16 על הגב.
הוא לבד שווה יותר מכל ערימת הבינוניות שהולכת שם וזה הוכח בכל משחק נגדם בליגה.
לגבי קולמה, הלוואי עלינו בכל עונה כזה קשר אחורי. גרזן קלאסי שיודע שהתפקיד היחיד שלו זה להיות גרזן.
הסיבה היחידה שהפסדנו להם את האליפות לפני שנתיים היתה שבמשחק נגדם כשידין היה מורחק הוא הרג אותנו באמצע.