תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 05:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 14/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:37 
chimpfive כתב:
שחר כתב:

אם היה חיפוש נורמלי בפורום, היית מחפש את הערך "ניהול משחק" ומוצא אותו מופיע אלפי פעמים. אז כנראה שיש כאלה שסופרים את זה.

הם לא מתכוונים לניהול משחק ברמה של הכנת הקבוצה לפני משחק ספציפי? (טקטיקה, מערך וכו', שיטת משחק)

למיטב ידיעתי זה נקרא הכנה למשחק, ניהול משחק זה מושג שנלקח מעולם םהכדורסל ומשום מה הוא נפוץ מאוד בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:41 
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:

אם היה חיפוש נורמלי בפורום, היית מחפש את הערך "ניהול משחק" ומוצא אותו מופיע אלפי פעמים. אז כנראה שיש כאלה שסופרים את זה.

הם לא מתכוונים לניהול משחק ברמה של הכנת הקבוצה לפני משחק ספציפי? (טקטיקה, מערך וכו', שיטת משחק)

למיטב ידיעתי זה נקרא הכנה למשחק, ניהול משחק זה מושג שנלקח מעולם םהכדורסל ומשום מה הוא נפוץ מאוד בפורום.

הפנמתי, טוב, זה מוזר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:42 
19 כתב:
הוקיץ' כתב:
19, אתה מדבר על תארים כאילו זה המדד היחיד.
ברור שהיו פה מאמנים חסרי מושג שזכו בתארים, אתה לא בדיוק מגלה את אמריקה.
אין מה לעשות, גם פרגוסון לא היה גורם לרמה"ש לקחת אליפות. רק שלא בזה נמדד מאמן.
כשגוטמן הגיע בעונת גיא לוזון ראו שינוי כבר בהתחלה. למה? כי יש דברים מאוד בסיסיים שמאמן עושה שמשפיעים על איך שהקבוצה נראית.
אגב, ברוב תקופת גוטמן היו לנו שחקני הגנה מצוינים ועדיין היתה לנו הגנה מחורבנת. זאת גם אשמתו של גוטמן.
לדבר על ההצבה של בונדר זה בדיחה. ברור שזאת היתה טעות, אבל זה בערך כמו להגיד שגילי איבד כדור מכריע בליון אז זה אומר משהו על היכולת שלו.

גוטמן התרסק בבערך כל מקום שהוא היה בו פלוס מינוס מהפועל חיפה, עד הפועל.
שם לא הייתה לו את הדרך שלו ואת הניהול שלו ואת ההבנה שלו? לא בבית"ר? לא בהפועל חיפה כשחזר? לא בב"ש כשחזר?
איפה היו כל התכונות האלה עד הפועל? הוא שכח מהן? כי הן לא ממש עזרו לקבוצות שלו מסתבר.

ובפעם ה127,000, למאמן יש השפעה על קבוצה, אף אחד לא אמר שאין, ככה שאם אנחנו הולכים להמשיך להתדיין על דברים שאף אחד לא אמר, אז תודיע לי מראש.

אני מצטער, אבל זה לא טיעון.
יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על הקבוצה ועל הצלחת המאמן בתפקיד שלו. זה עדיין לא מבטל יכולות של מאמן.
זה כמו להגיד שאם שחקן נכשל בקבוצה מסוימת זה הופך אותו לשחקן רע.
יכול מאוד להיות שגם בהפועל הוא היה יורד ליגה אם הוא לא היה מצליח להביא את שני הבולגרים. זה לא משנה את העובדה שהוא עשה עבודה פשוט אדירה באותה עונה.
וכן, הבנתי שלא אמרת שאין השפעה למאמן בכלל. ועדיין מה שכן אמרת בעיני זה בדיחה ומראה בעיקר על חוסר הבנה שלך.
מזכיר לי את הויכוח בעונה שעברה עם שחר שטען שאנשים סתם מתלהבים מרב"ש. גם העמדה שהוא לקח בויכוח הזה לא כל כך מפתיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:45 
הויכוח היה על המהלך המדהים של קריית שמונה שבהם 2 שחקנים עשו משהו שמעולם לא עשו בכדורגל והחליפו מקום.

אולי תנסה להזכר בכל הויכוחים שבהם טענת שעידן סרור הוא גאון כדורגל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 14/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
שחר כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
19 כתב:
אתם באמת חושבים שכשמאמן צועק משהו מישהו מקשיב לו? שיש לו השפעה על המשחק? שהוא באמת יודע אם שחקן יעלה ויעשה שינוי או לא?
הוא צריך לבנות את הסגל, ולא להפריע יותר מדי במהלך העונה.

להגיד בחדר ההלבשה לשחק יותר מהר ויותר מדוייק, ולחזור לעמדות ולסגור חזק בהגנה כשמאבדים כדור, זה יכול כל משתמש שני מהפורום גם לעשות.
כדורגל זה אחד המאמנים שתפקיד המאמן בו הוא הכי שולי שיש. הם סתם עם חשיבות עצמית כשהם מדברים, זה די על פארש.

תכף תשמע את הטקסט הקבוע על "ניהול משחק"...

אז מה שראית בתקופת גוטמן זה היה כלום השפעה? רק בנייה של סגל? הא?

זה היה בעיקר בניית הסגל, פסיכולוגיה ומערך מתאים. להוציא את בן סהר כשהוא חלש ולהכניס במקומו את לאלה זה משהו שרוב המאמנים היו עושים, במחצית, בדקה ה60, או בדקה ה70..לפעמים זה הולך ולפעמים לא..

מצד שני, לא הרבה מאמנים היו מורידים את טועמה ומסיטים את שהר שמאלה אחרי שבונדר הורחק בקללה.
בכלל, מגיע לו קרדיט בתור המאמן ששבר את הסיפור של 12 שנה עם המגרש המסריח הזה.
אחרי גוטמן, השחקנים כבר לא עושים במכנסיים בעתלית, וזה סתם עוד מגרש שאפשר לנצח בו.
למאמן יש הרבה השפעה על קבוצה, השאלה היא מי הקבוצה, מי הם השחקנים ומי הוא המאמן.
בהפועל של הדאבל הרביעי, כל המשתנים האלו התחברו בצורה חד פעמית.

19 לא אמר שלמאמן אין השפעה על הקבוצה, אלא שיש נטייה בכדורגל להעריך יותר מידי את החשיבות שלו. אני לא חושב שלגוטמן היה יותר מידי מה להפסיד כשעשה את השינוי הזה., מה יותר טבעי מלוציא קשר ולהסיט את אחד החלוצים לקישור..?

להחליף את אחד החלוצים ולהשאיר שחקנים בעמדות הטבעיות שלהם ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:50 
מעולם לא טענתי דבר כזה, אבל לא היה לי ספק שתמצא דרך לקחת משהו לא קשור לדיון ולהפוך את זה לאישי.
אין לי כוונה להיכנס שוב לויכוח, סתם מצחיקה אותי הגישה הזאת של לזלזל במשהו פשוט כי אתה לא מבין בו יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:50 
ציטוט:

ואם הוא נכשל ב5?
לא שאני חושב שגוטמן הוא מאמן רע, הוא אפילו בולט יחסית לטובה בארץ.

ציטוט:
יש כל כך הרבה גורמים שמשפיעים על הקבוצה ועל הצלחת המאמן בתפקיד שלו. זה עדיין לא מבטל יכולות של מאמן.

בדיוק
הוא אחד מעוד מיליון גורמים, שאם הם לא מסתדרים, אז ההשפעה שלו כבר לא כזו משפיעה, והגורמים האלה מביאים לחוסר הצלחה שלו, גם אם הוא מאמן טוב. אצלי זה נקרא שהוא לא עד כדי כך משפיע על הגורל של עצמו ועל הצלחת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
הוקיץ' כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
הוקיץ
גם לי זכור שאושרי רואש החזיק להפועל חיפה את ההגנה, אבל בלם בגובה 1.76 זה בכל מקרה דיי מחשיד....

מה היה הגובה של טופוזאקוב?

1.82 (ולבלם זה מאוד קריטי הסנט' הללו)

אני דווקא זכרתי 1.79.
בכל מקרה הוא היה בלם נמוך ושחקן אדיר פשוט.
אנשים מתלהבים מגובה ואז מתפלאים בסוף שחלוצים מהירים עושים מההגנה בדיחה.
בסופו של דבר רוב עבודתו של בלם היא על הקרקע, יש לנו כבר שני בלמים גבוהים עם משחק ראש מצוין ולא יקרה כלום אם השלישי יהיה נמוך.

אני מסכים שצריכים בלם מהיר, אבל רואש מהיר? אני באמת שואל כי לא ממש עקבתי אחריו אלא רק בשחקם של הפועל חיפה ראיתי שהוא עוצר הרבה כדורים ונמצא במקום הנכון בזמן הנכון.
והפחד שלי זה מכדורי קרן, אלא אם הוא יודע לקפוץ ממש ממש גבוה אז יהיה לו קשה להסתדר....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:55 
19 כתב:
ציטוט:

ואם הוא נכשל ב5?
לא שאני חושב שגוטמן הוא מאמן רע, הוא אפילו בולט יחסית לטובה בארץ.

ציטוט:

בדיוק
הוא אחד מעוד מיליון גורמים, שאם הם לא מסתדרים, אז ההשפעה שלו כבר לא כזו משפיעה, והגורמים האלה מביאים לחוסר הצלחה שלו, גם אם הוא מאמן טוב. אצלי זה נקרא שהוא לא עד כדי כך משפיע על הגורל של עצמו ועל הצלחת הקבוצה.

א. אני לא חושב שהוא נכשל בכל הקבוצות האלו, לפעמים היו דברים שפשוט היו מחוץ לשליטתו.
ב. להגיד שהוא אחד ממיליון גורמים זה כבר לא נכון, אבל אין ספק שכמו שאמרתי קודם, גם לפרגוסון אין סיכוי לקחת אליפות עם רמה"ש. זה הופך אותו למאמן לא גדול? זה אומר שהוא לא האחראי העיקרי (בלשון המעטה) על הפיכתה של מנצ'סטר יונייטד לאימפריה?
ג. קצת מצחיק אותי שאני מגן פה על גוטמן שאני בכלל אחד האוהבים היותר קטנים שלו בפורום הזה. בעיני הוא הרבה יותר הפסיד לנו שתי אליפויות מאשר זכה איתנו בדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:57 
הוקיץ' כתב:
מעולם לא טענתי דבר כזה, אבל לא היה לי ספק שתמצא דרך לקחת משהו לא קשור לדיון ולהפוך את זה לאישי.
אין לי כוונה להיכנס שוב לויכוח, סתם מצחיקה אותי הגישה הזאת של לזלזל במשהו פשוט כי אתה לא מבין בו יותר מדי.

לטובתך עדיף באמת שנדלג על סאגת סרור..

אישי? לא יודע על איזה הזיות אתה , אבל מציע לך לקרוא שוב את העמוד הזה באשכול. אני בכלל לא הכרתי בקיומך עד שהזכרת אותי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לסכם, שמאמן טוב זה תנאי הכרחי, אך בלתי מספיק להצלחת קבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:00 
אני דיברתי על דיון באותו הקשר שהיה בעונה שעברה ובהחלט רלוונטי לדיון.
עידן סרור? קצת פחות קשור.
בכל מקרה אין לי ממש כוח לדיון החסר טעם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
הוקיץ' כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
הוקיץ' כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
הוקיץ
גם לי זכור שאושרי רואש החזיק להפועל חיפה את ההגנה, אבל בלם בגובה 1.76 זה בכל מקרה דיי מחשיד....

מה היה הגובה של טופוזאקוב?

1.82 (ולבלם זה מאוד קריטי הסנט' הללו)

אני דווקא זכרתי 1.79.
בכל מקרה הוא היה בלם נמוך ושחקן אדיר פשוט.
אנשים מתלהבים מגובה ואז מתפלאים בסוף שחלוצים מהירים עושים מההגנה בדיחה.
בסופו של דבר רוב עבודתו של בלם היא על הקרקע, יש לנו כבר שני בלמים גבוהים עם משחק ראש מצוין ולא יקרה כלום אם השלישי יהיה נמוך.

אני מסכים שצריכים בלם מהיר, אבל רואש מהיר? אני באמת שואל כי לא ממש עקבתי אחריו אלא רק בשחקם של הפועל חיפה ראיתי שהוא עוצר הרבה כדורים ונמצא במקום הנכון בזמן הנכון.
והפחד שלי זה מכדורי קרן, אלא אם הוא יודע לקפוץ ממש ממש גבוה אז יהיה לו קשה להסתדר....

רואש לא מהיר, הוא נמוך, בינוני, חוזר בתשובה ויש לו שיגעונות בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:02 
לא יודע לגבי הקשר שלו עם בורא עולם, אבל הוא אחלה בלם שבעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי 14/8 (דיונים)
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:03 
kobster כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
19 כתב:

להחליף את אחד החלוצים ולהשאיר שחקנים בעמדות הטבעיות שלהם
[/quote]

אולי, זה מן הסתם תלוי בסוג השחקנים שיש לך על המגרש, אם יש חלוץ כמו סער שיודע לרוץ על הקו ולעשות הגנה זה מהלך מתבקש ופה אנחנו חוזרים לתחילת הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:03 
א. אוקיי, לא הצליח
ב. פרגוסון אמרתי כבר קודם, הוא עילוי, בכל תחום יש עילויים. זה לא עניין רק של תארים, להקטור קופר ורפא בניטז למשל, קשרו כתרים בזמנו, היום אף אחד לא ממש רוצה לגעת בהם. אני לא חושב שהם שכחו משהו. הם עשו עונות גדולות, ואח"כ עשו עונות לא טובות, לפעמים אפילו באותו מועדון. עוד דוגמאות? חואנדה ראמוס בנה קבוצה יפהפייה בסביליה, בתקציב לא גבוה עם סקאוטינג טוב מאד (קצת מזכיר את ניוקאסל של היום), ומאז רק הולך ומדרדר, גם עליו דיברו בתור גאון, אפילו אחרי שלא הלך לו בטוטנהאם, הגיע לריאל מדריד. יש עוד דוגמאות אם מחפשים. אתה מאד לא תלוי רק בעצמך בתפקיד הזה, זה האופי של התפקיד. אתה משלם את המחיר הרבה פעמים כשלא מגיע לך, וגם מקבל הרבה פעמים קרדיט שלא תמיד מגיע לך.
ג. אני דווקא חושב שגוטמן הוא מהמאמנים היותר טובים בארץ ורציתי אותו בהפועל הרבה לפני שהוא הגיע (אם יש כאן ותיקי פורום עם זכרון טוב, הם יכולים להעיד), אז נראה לי שהתהפכנו בתפקידים ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
בכדורגל מקצועני, למאמן יש השפעה גדולה על המשחק. ראו ערך מוריניו, או פרגוסון, או ונגר שממש רואים אצלם השפעה ברורה על המשחק בכל דשא שהם נמצאים, ולרעה אפשר לציין את ואן לא מבריק של הולנד ביורו האחרון, או קשטן לטובה ולרעה(תלוי באיזה עידן אנחנו נמצאים) בהשפעתו על כל קבוצה שהוא מאמן שם. אכן יש מאמנים שלא מתערבים יותר מידי ונותנים לזרום חופשי חופשי, אבל בגללם לא נהפוך את עמדת המאמן ללא רצינית ומשפיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:11 
טוב כנראה שכבר לא נגיע להסכמה.
אני חושב שאתה מסתכל על הדברים בצורה מאוד כללית ולא על כל מקרה לגופו.
יש הרבה מאמנים בכל העולם שעושים עבודה נהדרת בקבוצות שלהם ועדיין רק מעטים זוכים לקרדיט כמו שקיבל רב"ש בעונה האחרונה. למה? כי לו היה מזל והוא נפל על עונה שלקבוצה שלו באמת היה סיכוי לזכות באליפות.
זה לא הופך אותו למאמן פחות אדיר ממה שהוא וזה לא מוריד מההשפעה שלו על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:22 
מאוד אהבתי את המעבר ל4-5-1 של שירזי אחרי הדרבי שנה שעברה
זה התחיל בגלל פציעה של טוטו, אבל אחר כך המשיך, ולשירזי גם היו את הביצים לא להרכיב את טוטו בגמר הגביע כדי להמשיך בשבלונה הזאת שהוא בנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:25 
הדבר היחיד שאני מסכים עם 19 שבמשחק עצמו מאמן יכול לעשות חילופים, לשנות מערכים, אבל להתערב במהלכים כמו שאפשר בכדורסל, הרבה יותר קשה וההשפעה שלו קטנה. הרבה פעמים מאמנים עושים חילופים שמוציאים אותם גאונים או טיפשים בדיעבד אפילו אם החילוף היה לא טוב וניצחת או כן טוב והפסדת.

אבל חוץ מזה, עבודה של מאמן בכדורגל נמדדת לאורך הזמן שהוא נמצא עם הקבוצה בלי קשר למשחקים.
החל מבניית הסגל, דרך הקניית שיטת משחק, הרכבים, הכנה למשחקים ספציפיים, עבודה עם שחקנים על טעויות חוזרות. זה לא קשור לתארים, זה קשור לקבוצה שמשחקת כדורגל נכון, בהתאם ליכולות שלה, שמוציאה מעצמה מקסימום.
אם שחקן חוזר על טעויות פעם אחרי פעם, יש כאן בעיה של מאמן שלא יודע לתקן לו את הטעויות האלה.

האליפות של קריית שמונה היא בדיוק אליפות שרשומה על מאמן שידע איזו קבוצה יש לו ביד והלך על שיטת משחק שהמטרה שלה היא החזקה בכדור ולחץ על היריב באמצע. כמה מאמנים היו יודעים לעשות את זה בקריית שמונה של העונה הקודמת? לא יודע אם יש כאלה. והם היו רחוקים מלשחק כדורגל גדול. הם פשוט שיחקו את הכדורגל האופטימלי עבור חומר השחקנים שלהם.

בנוסף אני מסכים שיש מעט מאוד מאמנים טובים בארץ. זה לא אומר שהמאמן הוא אוברייטד, זה אומר שבארץ אין מספיק מאמנים טובים זה חלק מהסיבה שהכדורגל שלנו נראה ככה (ןאני לא מתכוון רק למאמני בוגרים כמובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
זה התחיל בגלל פציעה של טוטו, אבל אחר כך המשיך, ולשירזי גם היו את הביצים לא להרכיב את טוטו בגמר הגביע כדי להמשיך בשבלונה הזאת שהוא בנה

טוטו היה נוראי בחצי עונה האחרונה בכל מקרה.
אני חושב ששירזי התאהב ב-4-5-1 אחרי המשחק מול חיפה בקללה.

בעיקרון זה מערך הרבה יותר מודרני, בעיקר שעל קו שמאל יש לך שחקן ימני סופר התקפי שחודר הרבה לאמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:34 
redrony כתב:
הדבר היחיד שאני מסכים עם 19 שבמשחק עצמו מאמן יכול לעשות חילופים, לשנות מערכים, אבל להתערב במהלכים כמו שאפשר בכדורסל, הרבה יותר קשה וההשפעה שלו קטנה. הרבה פעמים מאמנים עושים חילופים שמוציאים אותם גאונים או טיפשים בדיעבד אפילו אם החילוף היה לא טוב וניצחת או כן טוב והפסדת.

אבל חוץ מזה, עבודה של מאמן בכדורגל נמדדת לאורך הזמן שהוא נמצא עם הקבוצה בלי קשר למשחקים.
החל מבניית הסגל, דרך הקניית שיטת משחק, הרכבים, הכנה למשחקים ספציפיים, עבודה עם שחקנים על טעויות חוזרות. זה לא קשור לתארים, זה קשור לקבוצה שמשחקת כדורגל נכון, בהתאם ליכולות שלה, שמוציאה מעצמה מקסימום.
אם שחקן חוזר על טעויות פעם אחרי פעם, יש כאן בעיה של מאמן שלא יודע לתקן לו את הטעויות האלה.

האליפות של קריית שמונה היא בדיוק אליפות שרשומה על מאמן שידע איזו קבוצה יש לו ביד והלך על שיטת משחק שהמטרה שלה היא החזקה בכדור ולחץ על היריב באמצע. כמה מאמנים היו יודעים לעשות את זה בקריית שמונה של העונה הקודמת? לא יודע אם יש כאלה. והם היו רחוקים מלשחק כדורגל גדול. הם פשוט שיחקו את הכדורגל האופטימלי עבור חומר השחקנים שלהם.

בנוסף אני מסכים שיש מעט מאוד מאמנים טובים בארץ. זה לא אומר שהמאמן הוא אוברייטד, זה אומר שבארץ אין מספיק מאמנים טובים זה חלק מהסיבה שהכדורגל שלנו נראה ככה (ןאני לא מתכוון רק למאמני בוגרים כמובן).

באותה מידה אפשר לטעון שהסיבה שאין מספיק מאמנים טובים היא משום שהם גדלו במדינה שבה כל ענף הכדורגל נראה כמו פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
על פי ספורט פי כמה, מה שמסתמן להיות ההחתמה הבאה של הפורום אושרי רואש הוא המועמד המוביל לעמדת הבלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:40 
RedFox כתב:
דני גולפיטק כתב:

בעיקרון זה מערך הרבה יותר מודרני, בעיקר שעל קו שמאל יש לך שחקן ימני סופר התקפי שחודר הרבה לאמצע.

הכל תלוי לדעתי אם קבוצות יביאו להתקיף מולנו או לא
אם כן, ה4-5-1 הזה אדיר. אם לא אפשר גם לעבור ל4-4-2
ה4-5-1 עבד כל כך טוב שלוש פעמים מול חיפה שנה שעברה (גם בתיקו שם היינו עדיפים) בגלל שזאת קבוצה שבמהות שלה לא באה להגן נגדך.
מעולם לא הגעתי כל כך בטוח לגמר גביע כמו שהגעתי מול חיפה, וזה היה בעיקר בגלל המערך הזה ושראיתי איך הוא עבד במשחקים הקודמים מולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:48 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
RedFox כתב:
דני גולפיטק כתב:

ה4-5-1 עבד כל כך טוב שלוש פעמים מול חיפה שנה שעברה (גם בתיקו שם היינו עדיפים) בגלל שזאת קבוצה שבמהות שלה לא באה להגן נגדך.
מעולם לא הגעתי כל כך בטוח לגמר גביע כמו שהגעתי מול חיפה, וזה היה בעיקר בגלל המערך הזה ושראיתי איך הוא עבד במשחקים הקודמים מולם

לדעתי הוא יעבוד בכל מצב יותר טוב כי פשוט בנו קבוצה שמתאימה לשחק במערך הזה, עם קשר התקפי קלאסי מאחורי החלוץ (נוסא לא כזה ולא יהיה כזה) ושחקן אגף כמו בן חיים שהוא חצי חלוץ.
גם המגנים מאוד חשובים במערך הזה כיוון ששחקני האגף נכנסים הרבה לאמצע מה שנותן למגנים הרבה שטח והשנה יש לנו שני מגנים עם יכולות התקפיות.

אני אופטימי אבל נראה איך כל התבשיל הזה מתחבר לאט לאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:50 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי צריך שאיגייבור יהיה מתחת לדמארי, טב"ח משמאל וברונו מימין (ממן, טועמה ואלרואי מחליפים של השלושה האלה), ועל שני המקומות בקישור האחורי יאבקו דגמבה, אבוטבול וגורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
RedFox כתב:
דני גולפיטק כתב:

הפוך, בשלושת המשחקים האחרונים נגדם לא שלטנו אבסולוטית
ב-4:1 אכן היינו יותר טובים, במחצית הראשונה היינו צריכים לגמור את המשחק (הפנדל + ההחמצה של דמארי), מצד שני במחצית השנייה חזרנו להוביל מכלום ושמנו עוד שני שערים בסוף שגם הם די מקריים
ב-1:1 הם היו הרבה יותר טובים במחצית הראשונה, ואז קטן נפצע, ובלי קטן הם לא קבוצה
ב-2:1 גם היה משחק די שקול
ודווקא עם דמארי וטוטו עשינו להם טרור ב-3:0, אחד המשחקים הכי חד-צדדיים שאני זוכר, היה צריך להיגמר 6 או 7.
השליטה שלנו נגדם בעונה שעברה לא קשורה למערך אלא בגלל שזו הייתה קבוצה בלי קישור אחורי בניגוד לשנים קודמות, והגנה מביכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:57 
הוקיץ' כתב:
redrony כתב:

באותה מידה אפשר לטעון שהסיבה שאין מספיק מאמנים טובים היא משום שהם גדלו במדינה שבה כל ענף הכדורגל נראה כמו פח.

כן. לא אמרתי למה אין מאמנים טובים, רק ציינתי את זה בתור עובדה. ברור שבמקום בלי תרבות כדורגל, הסיכוי שיצמחו אנשי מקצוע טובים הוא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 23:59 
gigs כתב:
ברגע שהחזירו את ליובין טענתי שזאת טעות, עכשיו אני מבין כמה...
אומנם הוא מכיר את הקבוצה וגם מחובר אליה, אבל הוא פשוט לא מתאים לתפקיד ויותר מחזיר אותנו אחורה
מאשר מצעיד אותנו קדימה מבחינת התנהלות.

מקווה שהדברים לאט לאט יסתדרו ולא כל מו"מ יצא לתקשורת, ושהמו"מ יתקיימו בצורה הרבה יותר נורמלית

:DEVIL4:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 00:06 
redrony כתב:
19 כתב:
מאמן זה בכל מקרה תפקיד כל כך אוברייטד, וההשפעה שלו מהרגע שהתחילה העונה גם ככה לא כזו גדולה כמו שעושים ממנה.

צריך שהוא לא יהיה מטומטם לגמרי, ושהוא לא ממש יעצבן את העין ואת האוזן. לא הרבה יותר מזה.

זה פשוט אחד הדברים הכי לא קשורים למציאות שאי פעם שמעתי (או קראתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 333 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: