אדום נחמד כתב:
גאבור כתב:
bigi37 כתב:
כל הקטע בבעלות אוהדים היא לבוא לקראת האוהדים.
לא נכון
אתה צודק, אבל הוא לא התנסח נכון. המטרה היא כן לפעול בצורה שתקל על האוהדים.
בכל מקרה, אני לא מבין מאיפה נובע הרצון להנחות כל הזמן, כשברור שכל שקל שאנחנו מכניסים הולך לקופת הקבוצה, שהיא כאמור שלנו, ובלבד שהמחירים הוגנים. אם אתה כל כך רוצה הנחות, אתה יכול לוותר על החברות בעמותה. האמן לי שאף אחד לא יכעס. בכנות.
ב"לבוא לקראת האוהדים" הכוונה היא לא לעשוק אותנו כפי שהתרגלנו כבר - לא לקבוע מחירים מופקעים במשחקים באירופה, לא להקצות מספר מגוחך של כרטיסי נוער, לא לאפשר לספסרים לקנות כמות אדירה של כרטיסים במשחקים גדולים ולמכור אותם ב300 ש"ח, לא לתת ל"לאן" להתייחס אלינו כמו תתי-אדם וכו' וכו'.
סלח לי, אבל "אתה יכול לוותר על החברות בעמותה" זו דמגוגיה בתגובה לדבריי - הרי אמרתי בפירוש שלפי דעתי האחריות שלנו היא תרומת כספים לעמותה. בנוגע למשחק הספציפי הזה, אני אישית חושב שמחיר אחיד של 40 ש"ח הוא יותר חכם, אבל גם 80/40 (כשיש מספיק כרטיסי נוער) מקובל עליי. פשוט התייחסתי לדרך שבה חלק מהאוהדים חושבים ולא למקרה הספציפי, אני יכול לראות חלק מהם אומרים "בואו נעלה את המחיר ל-100 ש"ח כדי שנרוויח יותר כסף בתקופה הקשה הזאת".
בנוגע ללמה מחיר אחיד של 40 ש"ח הוא יותר חכם לדעתי - המטרה הגדולה שלנו (או לפחות שלי) היא שעמותת האוהדים תהיה קונצנזוס בקרב אוהדי הפועל. כלומר, שכל אוהד הפועל שמגיע מדי פעם למשחקים, ובטח אוהדים עם מנוי, ירכשו חברות בעמותה. לפי דעתי אחד השלבים הראשונים להשגת המטרה הוא להראות לכל האוהדים ה"פשוטים", שלא מעורבים בנעשה וגם לא נמצאים בפורום, שהנהלה של אוהדים באמת תביא לשיפור ביחס אליהם. אם במשך השנה המחירים ימשיכו להיות יקרים כרגיל, כרטיסי הנוער למשחקים גדולים ייגמרו תוך 5 דקות וספסרים ימכרו כרטיסים ב-300 ש"ח לדרבי, אז לפי דעתי נכשלנו. אתה יכול לחלוק איתי על קריטריון מסוים (למשל, יכול להיות שלפי דעתך מחירי הכרטיסים הם בסדר גמור), אבל אתה לא מסכים איתי מבחינת המחשבה?