Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:
http://man.walla.co.il/?w=%2F488%2F2558138להרים חתול מהזנב זה נורא ואכזרי, אבל מה שקרה לבחור אחד בסוף השבוע, צריך להדאיג את כולנו הרבה יותר - הקלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע, דרך לינץ' ציבורי ברשת
שום לינץ' ושום בטיח - אם רשויות החוק היו עושות עבודתן, שום דבר כזה לא היה קורה. המשטרה "נזכרה" לעבוד רק בגלל העליהום הציבורי. הבחור עשה מעשה פלילי - התעלל בבע"ח, ועבר על חוק שהעונש בגינו הוא שנת מאסר וקנס בסך 50 אלף שקל. אלמלא ה"לינץ'" אתה חושב ששוטר היה נשלח בכלל לביתו? אלמלא ה"לינץ'" אתה חושב שהמשטרה היתה פועלת?
רבאק, עיזבו את הפן המוסרי - הבחור עבר על חוק! על הרבה פחות מזה (חנייה בחניית נכים לדוגמא) עושים לא פחות לינץ' ציבורי בפייסבוק.
"הקלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע" - אלוהים ישמור, איציק, לא מדובר פה בבחור תמים וחסר ישע - מדובר בעבריין שתיעד את עצמו עובר על חוק!
אל תתנו למטומטמים להטעות אתכם במי פה הוא הקורבן חסר הישע ומי פה הוא העבריין.
דווקא התגובה הציבורית הפתיעה אותי, והפתיעה אותי לטובה - הציבור נזעק וקם להגן על חסרי הישע האמיתיים שמסתובבים שם ברחובות - ואלו לא בדיוק האמין אסלנובים, למרות מה שכמה אומרים. אל תתנו להם להטעות אתכם.
הטוקבקיסט המשעמם ביקום
המוסר הכפול בגדולתו, מודגם על ידי האיש שהוא מיצוי ההומניות והליברליות המעושה והמזויפת
בשם ההתעללות בחסר ישע (החתול), קווקזי עילג משכונה קשה ששוטף כלים באולם אירועים נצלב, נשחט ונצרב בזכרון הבלתי מחיק של גוגל לנצח. לא רק שהוא יאבד את עבודתו הנוכחית, נראה מי יעסיק אותו עם "רזומה" גוגל כזה, לא רק בזמן הקרוב, כשכל זה קורה כשהוא, מה לעשות חסר ישע ואין לו שום דרך להתגונן, לטעון לטובתו ולהתמודד עם העדר הנבער והאלים השועט מולו.
בעולם של פרנק סרפיקו, משובת נעורים מטומטמת של ערס אחד משולה לביצוע זריז ומיידי של העדר כתובע, השופט והתליין
מעניין כמה מעשרות אלפי הנזעקים בסוף השבוע והיום בעקבות הטור המשובח של אמיר בן-דוד (של נעליך, אגב, טוקבקיסט) שאפילו הוסיף בסוף הטקסט שהוא מגדל בביתו חתולה כבר 15 שנה, היו מגיבים באותה צורה אם היה מדובר בעוד פוסט על התעללות בפלסטיני, פליט או סתם סמולן בבילעין או ברוטשילד.
שוב הוכח שאצל הנאצים של בעלי החיים (ואני מגדל כלב שאני אוהב אותו כמו את בת זוגי ופעיל בעמותה למען בעלי חיים ומשדך כלבים עזובים לבתי אומנה) אותו מוסר כפול מפציע בין רגע, דורס ורומס כל מה שנקרה בדרכו, למען חתול (שאגב, אותו אמין סיפר עוד לפני שהמשטרה עצרה אותו ושמה אותו במעצר בית, במסגרת ההליך הפלילי שנפתח נגדו) שהוא מאכיל את החתול הזה דרך קבע אצלם בשכונה
בקיצור, לך דחוף מים, יא יאיר לפיד דה לה שמעטה