תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 אוגוסט 2025, 04:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: התעללות בחתול- מעניין אם המשטרה תעשה עם זה משהו
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 19:16 
אני איתכם. גם אני השתגעתי מהתגובות אפילו יותר מהמעשה עצמו. העולם הזה מלא בחלאות שצריך להשמידם בייסורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 08:39 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא מפסיק, הזבל, להתעלל בחתולים.
הפעם אבל אני מפרגן לו
תמונה

Uploaded with ImageShack.us

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 08:43 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 08:45 
:LAGUH!: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
עוד כוכב
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard ... =scoops1#1

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
http://man.walla.co.il/?w=%2F488%2F2558138
להרים חתול מהזנב זה נורא ואכזרי, אבל מה שקרה לבחור אחד בסוף השבוע, צריך להדאיג את כולנו הרבה יותר - הקלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע, דרך לינץ' ציבורי ברשת

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:18 
פאביו כתב:

המשטרה פרסמה בעמוד הפייסבוק שלה, שהבחור ידוע לה והוא ייעצר בימים הקרובים.

its-sick כתב:
להרים חתול מהזנב זה נורא ואכזרי, אבל מה שקרה לבחור אחד בסוף השבוע, צריך להדאיג את כולנו הרבה יותר - ה קלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע, דרך לינץ' ציבורי ברשת

:SHOCK3:
אתה רציני?
אתה אשכרה חושב שעשו לינץ' באדם חסר ישע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
להרים חתול מהזנב זה נורא ואכזרי, אבל מה שקרה לבחור אחד בסוף השבוע, צריך להדאיג את כולנו הרבה יותר - הקלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע, דרך לינץ' ציבורי ברשת

שום לינץ' ושום בטיח - אם רשויות החוק היו עושות עבודתן, שום דבר כזה לא היה קורה. המשטרה "נזכרה" לעבוד רק בגלל העליהום הציבורי. הבחור עשה מעשה פלילי - התעלל בבע"ח, ועבר על חוק שהעונש בגינו הוא שנת מאסר וקנס בסך 50 אלף שקל. אלמלא ה"לינץ'" אתה חושב ששוטר היה נשלח בכלל לביתו? אלמלא ה"לינץ'" אתה חושב שהמשטרה היתה פועלת?

רבאק, עיזבו את הפן המוסרי - הבחור עבר על חוק! על הרבה פחות מזה (חנייה בחניית נכים לדוגמא) עושים לא פחות לינץ' ציבורי בפייסבוק.

"הקלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע" - אלוהים ישמור, איציק, לא מדובר פה בבחור תמים וחסר ישע - מדובר בעבריין שתיעד את עצמו עובר על חוק!

אל תתנו למטומטמים להטעות אתכם במי פה הוא הקורבן חסר הישע ומי פה הוא העבריין.

דווקא התגובה הציבורית הפתיעה אותי, והפתיעה אותי לטובה - הציבור נזעק וקם להגן על חסרי הישע האמיתיים שמסתובבים שם ברחובות - ואלו לא בדיוק האמין אסלנובים, למרות מה שכמה אומרים. אל תתנו להם להטעות אתכם.

נערך לאחרונה על ידי Frank Serpico בתאריך 14 אוגוסט 2012, 15:43, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
זה בכוונה מפת תוכנית החלוקה? (בגלל שזה מסטטוסים מצייצים יש סיכוי טוב שלא)

הם בטח אפילו לא שמו לב שהגולן נעלם :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
פאביו כתב:

its-sick כתב:
להרים חתול מהזנב זה נורא ואכזרי, אבל מה שקרה לבחור אחד בסוף השבוע, צריך להדאיג את כולנו הרבה יותר - ה קלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע, דרך לינץ' ציבורי ברשת

אתה רציני?
אני לא עובד בוואלה גבר, וגם לא מתכנן לעבוד שם בעתיד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 15:38 
its-sick כתב:
לירון האדום כתב:
פאביו כתב:

its-sick כתב:

אתה רציני?
אני לא עובד בוואלה גבר, וגם לא מתכנן לעבוד שם בעתיד.

סליחה, לא ראיתי ששמת לינק לכתבה הזאת.
בכל מקרה אני מקווה שאתה לא מצדיק את הכתוב בכתבה.

פרנק :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2012, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
עוד בנאדם שחייבים להרוג. טינופת.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 01:40 
לירן כהן כתב:
עוד בנאדם שחייבים להרוג. טינופת.

תמונה

פורסם על זה שזה הוצא מהקשרו - נכתב שבתמונה המקורית הבחור תיאר את הסיטואציה שהבקבוק סגור והכלב שלו משחק עם הפקק (משהו בסגנון הזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:34 
סמל אישי של המשתמש
אין דבר יותר מעצבן מתמונות, ציטוטים, וכו', שהוצאו מהקשרן בפייסבוק.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 02:36 
Frank Serpico כתב:
its-sick כתב:

שום לינץ' ושום בטיח - אם רשויות החוק היו עושות עבודתן, שום דבר כזה לא היה קורה. המשטרה "נזכרה" לעבוד רק בגלל העליהום הציבורי. הבחור עשה מעשה פלילי - התעלל בבע"ח, ועבר על חוק שהעונש בגינו הוא שנת מאסר וקנס בסך 50 אלף שקל. אלמלא ה"לינץ'" אתה חושב ששוטר היה נשלח בכלל לביתו? אלמלא ה"לינץ'" אתה חושב שהמשטרה היתה פועלת?

רבאק, עיזבו את הפן המוסרי - הבחור עבר על חוק! על הרבה פחות מזה (חנייה בחניית נכים לדוגמא) עושים לא פחות לינץ' ציבורי בפייסבוק.

"הקלות הבלתי נסבלת של ההתעללות בחסר ישע" - אלוהים ישמור, איציק, לא מדובר פה בבחור תמים וחסר ישע - מדובר בעבריין שתיעד את עצמו עובר על חוק!

אל תתנו למטומטמים להטעות אתכם במי פה הוא הקורבן חסר הישע ומי פה הוא העבריין.

דווקא התגובה הציבורית הפתיעה אותי, והפתיעה אותי לטובה - הציבור נזעק וקם להגן על חסרי הישע האמיתיים שמסתובבים שם ברחובות - ואלו לא בדיוק האמין אסלנובים, למרות מה שכמה אומרים. אל תתנו להם להטעות אתכם.

הטוקבקיסט המשעמם ביקום :ROSE:

המוסר הכפול בגדולתו, מודגם על ידי האיש שהוא מיצוי ההומניות והליברליות המעושה והמזויפת
בשם ההתעללות בחסר ישע (החתול), קווקזי עילג משכונה קשה ששוטף כלים באולם אירועים נצלב, נשחט ונצרב בזכרון הבלתי מחיק של גוגל לנצח. לא רק שהוא יאבד את עבודתו הנוכחית, נראה מי יעסיק אותו עם "רזומה" גוגל כזה, לא רק בזמן הקרוב, כשכל זה קורה כשהוא, מה לעשות חסר ישע ואין לו שום דרך להתגונן, לטעון לטובתו ולהתמודד עם העדר הנבער והאלים השועט מולו.

בעולם של פרנק סרפיקו, משובת נעורים מטומטמת של ערס אחד משולה לביצוע זריז ומיידי של העדר כתובע, השופט והתליין
מעניין כמה מעשרות אלפי הנזעקים בסוף השבוע והיום בעקבות הטור המשובח של אמיר בן-דוד (של נעליך, אגב, טוקבקיסט) שאפילו הוסיף בסוף הטקסט שהוא מגדל בביתו חתולה כבר 15 שנה, היו מגיבים באותה צורה אם היה מדובר בעוד פוסט על התעללות בפלסטיני, פליט או סתם סמולן בבילעין או ברוטשילד.

שוב הוכח שאצל הנאצים של בעלי החיים (ואני מגדל כלב שאני אוהב אותו כמו את בת זוגי ופעיל בעמותה למען בעלי חיים ומשדך כלבים עזובים לבתי אומנה) אותו מוסר כפול מפציע בין רגע, דורס ורומס כל מה שנקרה בדרכו, למען חתול (שאגב, אותו אמין סיפר עוד לפני שהמשטרה עצרה אותו ושמה אותו במעצר בית, במסגרת ההליך הפלילי שנפתח נגדו) שהוא מאכיל את החתול הזה דרך קבע אצלם בשכונה

בקיצור, לך דחוף מים, יא יאיר לפיד דה לה שמעטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 03:42 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:

מאמר נחמד.

תופעת העליהום, העדר וציד המכשפות היא בשיאה בימנו, וזה לא משנה אם זה איזה שוטר שעשה מעשה רע, אלי טביב, אבי לוזון, משתמשים בפורום שדים, וכו'. אנשים רק מחפשים להעלות מישהו על המוקד.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
יש מעט מאוד דברים שאני אוהב יותר מהחתול שלי, ששוכב פה לידי אומלל אחרי ניתוח שני בחודשיים.
ובכל זאת, אמיר בן דוד צודק לא במאה אחוז, במיליון אחוז. הפייסבוק הפך לזירה בלתי אפשרית ובלתי אנושית, שמאפשרת להתארגן ולשתות את הדם לכל אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 12:42 
סו מה קרה פגעו בך חמוד?
מדוע אתה נופל על פרנק עם כינויים של טוקבקיסט? של נעלייך? למה מי הוא בכלל אותו כתב?
מצטער שאני לא יכול לרחם עם קווקזי (מה הקשר המוצא שלו?!) ועל זה שהוא יפוטר מעבודתו, אני לא היתי מוכן להעסיק אדם שהתעלל בבעלי חיים להזכירך זאת עבירה פלילית לכל דבר !!
אין הבדל בין להתעלל בחתול\כלב כל בע"ח אחר לבין להתעלל בזקן חסר ישע..
חוכמה גדולה להתעלל בחסר ישע כמו בע"ח או זקן...
אדם כזה ראוי לכל מילת גנאי אפשרית, הוא ראוי שיוגש נגדו כתב אישום, רק לצערי אצלנו במדינה לא מגישים כתבי אישום מהר מאד על התעללות בבע"ח, כי בע"ח לא שווה לזקן חסר ישע.
אז המדיה החברתית לוקחת את החוק לידיים ומענישה את אותו זבל של אדם !
טוב מאד שעשו כך ולהלוואי ויעשו כך לעוד רבים אחרים....
מצטער שאני לא מאמין לו שהוא האכיל את החתול (נו באמת, הריי זה ברור שהוא התייעץ עם אנשים מה להגיד...)
ככה זה נהוג בשכונה שלהם? יופי, ואם היה נהוג לשדוד זקנות והוא היה עושה זאת, זה בסדר אם היה עליו גם עליהום כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
אצל סו אלן הכל תמיד אישי. מה עוד חדש?

יאיר לפיד, פלסטינאים, בילעין, פליטים, סמולנים ונאצים (מה עוד היה שם?), והכל בגיבוב דלוח אחד בן מאה חמישים מילים?

ואני עוד הטוקבקיסט דה לה שמאטע?

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
יש מעט מאוד דברים שאני אוהב יותר מהחתול שלי, ששוכב פה לידי אומלל אחרי ניתוח שני בחודשיים.
ובכל זאת, אמיר בן דוד צודק לא במאה אחוז, במיליון אחוז. הפייסבוק הפך לזירה בלתי אפשרית ובלתי אנושית, שמאפשרת להתארגן ולשתות את הדם לכל אחד.

אבל בהיעדר אכיפה, צדק ודין במדינה הזו, מה עוד נותר לנו לעשות?
אם הייתי יודע שהבחור פשוט יקבל את העונש הראוי, ישלם את חובו לחברה ויצא לחופשי לא הייתי מוסיף "ענישה" משלי. אבל במדינה כמו זו ברור לי שהוא יקבל לכל היותר נזיפה, ולכן האחרונים שעוד יכולים למצות איתו איכשהו את הדין הם האזרחים, שסימנו אותו באות קין לזמן רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
ערן כתב:

אם הייתי יודע שהבחור פשוט יקבל את העונש הראוי, ישלם את חובו לחברה ויצא לחופשי לא הייתי מוסיף "ענישה" משלי. אבל במדינה כמו זו ברור לי שהוא יקבל לכל היותר נזיפה, ולכן האחרונים שעוד יכולים למצות איתו איכשהו את הדין הם האזרחים, שסימנו אותו באות קין לזמן רב.

במילים אחרות אתה גם מסכים עם מי שאמר שזו דוגמה לכך שהאזרחים הופכים לחוקרים, תובעים, שופטים ותליינים, וגם אומר שזה אחלה מצב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
רואה שחורות כתב:
ערן כתב:

במילים אחרות אתה גם מסכים עם מי שאמר שזו דוגמה לכך שהאזרחים הופכים לחוקרים, תובעים, שופטים ותליינים, וגם אומר שזה אחלה מצב.

שמע, זה לא איזה רצח מתוחכם שצריך לפענח, רואים פה בבירור שיש קורבן חסר ישע ופושע נבזי (והתגובות רק מאששות את המצב).
תליינים? לא צריך להגזים, לכל היותר יפוטר מעבודתו כמלצר ויפספס שני דייטים. במקרה הזה קשה לי לרחם עליו בשל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:53 
אני מאמין שאם הבחור הזה ייעלם הוא דווקא די ישמח שבקלות כל המדינה תראה את התמונה שלו.
בעולם של היום ככה זה עובד, להתלונן על זה זה די להתלונן על הקידמה. לכל דבר יש צדדים טובים ורעים.

בלי קשר, בהנחה שזה כל מה שהוא עשה, זו לא התעללות כ-ז-ו רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
רואה שחורות כתב:
ערן כתב:

זה חרא מצב. באמת אני אומר - הלוואי וזה לא היה כך. אבל שוב, אם המשטרה ורשויות החוק היו עושות עבודתן נאמנה גם מבלי לחץ הציבור, אז לא היה צורך בלחץ כזה, ומן הסתם הוא גם לא היה נוצר.

אבל רשויות החוק לא עושות דבר במדינה הזאת, שום דבר, בלי לחץ ציבורי או בלי פופוליזם שמתלווה לכך.

ורצה הגורל ואותו בחור היה קורבן של יראו וייראו. תמיד יש אחד כזה, לרוב הראשון. נכון, ההתעללות לא היתה כ-ז-ו רצינית. ונכון, העליהום לא היה פרופורציוני, והבחור היה סוג של שעיר לעזאזל. הלוואי ולא היה צורך בשעיר לעזאזל כזה. הלוואי ורשויות החוק היו מטפלות בכל מקרה של התעללות בבעלי חיים במדינה הזאת. אבל הן לא, זו פעם ראשונה עד כמה שזכור לי שהמשטרה נדרשת לצאת ואשכרה לעשות משהו. נוצר מצב שלציבור גדול ורב של "נאצים" נמאס חוסר המעש הזה של המשטרה וההתעלמות של רשויות החוק אל מול תופעות חוזרות ונשנות, חוזרות ולא פוסקות של התעללות בוטה בחסרי ישע - ואותו ציבור קם ועשה מעשה.

באותה מידה אם המשטרה היתה מתעלמת מתופעות של אלימות במשפחה כלפי תינוקות, והרשת היתה מתמלאת בסיפורים ובתמונות של תינוקות מוכים ורצוצים והמשטרה לא היתה נוקפת אצבע - האמן לי שגם אז בסופו של דבר היה נוצר לינץ' חסר תקדים על ההורה השעיר לעזאזל הראשון שהיה מתעד את עצמו כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
העניין הרבה יותר מורכב והרבה יותר רחב יריעה מאשר אמין אסלנוב ספציפית או אנשים שמתעללים בבעלי חיים באופן כללי.
אותו חוסר אמון במערכות האכיפה והצדק, שרק גדל בכל פעם שהמכון הישראלי לדמוקרטיה בודק את זה, מוביל לטריבונלים אזרחיים שהגבולות אצלם היטשטשו לגמרי.
אתה נותן דוגמה של משהו שהוא לכאורה הרבה יותר חמור - התעללות בתינוקות - וטוען בצדק שחוסר אכיפה במקרה כזה מצדיק התערבות אזרחית.
אבל תופעת העדר עובדת הפוך לגמרי. היא מתחילה מדברים חמורים ולאט לאט הופכת לרדיפה ומעשי שפטים גם בדברים פחות חמורים ופחות קונסנזוסיאליים.
אז מה שהתחיל עכשיו מרדיפה אחרי בנאדם שהתעלל/הציק לבעל חיים, ימשיך בהיטפלות לבעל עסק שמישהו לא אוהב או בהשפלות של ילדים דחויים (ילד בן 14 כבר התאבד בגלל השפלה כיתתית בפייסבוק, לפני כשנתיים).
אתה יודע איפה זה מתחיל, אתה אף פעם לא יודע איפה זה יעצור.

והמשטרה היא בושה וחרפה פעמיים. פעם אחת כי היא באמת לא מטפלת בדברים כאלה לפי חוק, ובפעם השנייה כשהיא מנצלת מקרה כזה לעשות יח"צנות זולה ולקבל כמה לייקים בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 14:16 
אני באמת לא מבין את הטענה. היום בעזרת האינטרנט יותר קל להביא למודעות של כולם דברים? זה לא מובן מאליו?
זה דבר חיובי לרוב, קל להפיץ תמונה של מישהו שנעלם, סיפור של מישהו שצריך השתלה, עוולות שעושה הממשלה שנמצאות בעמוד 22 בעיתון במקרה הטוב.
ולא רק מודעות, פעם כתבת משהו? או שמישהו היה מפרסם אותו, או שלא. היום? פתח בלוג ותתחיל להפיץ.

לחשוב שהאנושות תנצל משהו בשביל לעשות רק דברים חיוביים זו תמימות קצת. מה עדיף, שלא היה אינטרנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
גם אם יש משהו במה שאתה אומר (ואני לא אומר שאין), קשה להאשים את הציבור במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:31 
19 כתב:
אני באמת לא מבין את הטענה. היום בעזרת האינטרנט יותר קל להביא למודעות של כולם דברים? זה לא מובן מאליו?
זה דבר חיובי לרוב, קל להפיץ תמונה של מישהו שנעלם, סיפור של מישהו שצריך השתלה, עוולות שעושה הממשלה שנמצאות בעמוד 22 בעיתון במקרה הטוב.
ולא רק מודעות, פעם כתבת משהו? או שמישהו היה מפרסם אותו, או שלא. היום? פתח בלוג ותתחיל להפיץ.

לחשוב שהאנושות תנצל משהו בשביל לעשות רק דברים חיוביים זו תמימות קצת. מה עדיף, שלא היה אינטרנט?

מי מדבר על מושגים של טוב או אין שיש אינטרנט?
קוראים לזה דיון ציבורי ובמסגרתו אפשר גם לעצור שניה ולדבר גם על הסכנות והבעיות שבאות יחד עם הקידמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 15:54 
א. אתה.

ב. כן, יש סכנות, התועלת רבה פי מיליון.
ג. סכנה זה שמישהו יצלם אותך ללא ידיעתך ו/או ימציא עליך שקרים בשביל לפגוע בך. האידיוט הזה העלה תמונה של עצמו מחזיק חתול בזנב. הוא אידיוט.
ד. מה שהוא עשה לא כזה חמור, ומי שמזדעזע מזה ומפיץ את התמונה שלו הוא בעיני סתם רוכב על טרנד. וסיכוי סביר מאד שאם הוא היה בתאילנד יש לו תמונה עם נמר כבול ומפוצץ סמים. כאילו שזו לא התעללות חמורה בהרבה.
ה. למשטרה בטח שאין מה להתעסק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
האשכול הזה נוטף דרמה.
מי ישים בכלא בנאדם שהחזיק חתול מהזנב לשנה ויקנוס אותו ב50 אלף שקל?
אנשים יוצאים עם שנה על אונס. לכתוב משהו כמו "כתוב בחוק שהתעללות בבע"ח זה שנה מאסר בפועל וקנס 50 אלף שקל, אז הוא לא מסכן ולא שתו לו את הדם" זו דמגוגיה ברמה גבוהה.
התעללות בבעלי חיים כן, מה שהוא עשה זה מבחינתו צחוקים, וכנראה שזה כאב קצת לחתול, אבל שורה תחתונה לא קרה לו כלום.
פרופורציה בבקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: