Perlov כתב:
החתול של שרדינגר כתב:
אתה יכול להגדיר את כל אלה שאתה לא רוצה שיראו את זה כ"מכרים"(Acquaintances), ואחת ההגדרות הבסיסיות שלך היא "חברים חוץ ממכרים" ככה שלא תצתרך להגדיר כל פעם מחדש את הרשימה.
ו19, אתה יכול להכנס לפרופיל שלו, להעביר את העכבר מעל הכפתור של FRIENDS, ולהוריד את הV מSHOW IN NEWS FEED, ובאופן כללי אפשר להעיף אנשים בקלות מהניוז פיד שלך ע"י לחיצה על החץ הקטן שמופיע בפינה של הפוסט כשאתה מעביר עליו את העכבר, ולחיצה על UNSBSCRIBE FROM X.
איך מגדירים כמכרים?
יש לך בפונקציות בצד ימין רשימות של חברים. אם זה לא מופיע שם, לחץ על MORE ליד המילה FRIENDS, וזה יתן לך לבחור בקבוצה הזאת, ואז כשאתה שם אתה עושה MANAGE LIST>EDIT LIST, משנה בצד שמאל מON THIS LIST לFRIENDS ובוחר את מי להוסיף.
להבא, כל מי שאתה רוצה להוסיף אתה יכול פשוט להעביר את העכבר מעל המילה FRIENDS בפרופיל שלו או במיני פרופיל שנפתח כשאתה מעביר את העכבר מעל לשם של מישהו, ושם נפתח לך תפריט לאיזה רשימה אתה רוצה שהוא ישתייך.