תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 11:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרטיות בפייסבוק
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:00 
היי
יש לי כמות די גדולה של חברים בפייסבוק שאני לא רוצה שיראו את הפרסומים שלי
ראיתי שיש אופציה לעשות בכל פוסט ידנית אחד אחד שהם לא יראו
יש אופציה לעשות את זה אוטומטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פרטיות בפייסבוק
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
תחפש בהגדרות פרטיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:35 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע איך לעשות מה שרצית בדיוק,
אבל אתה יכול לעשות הפוך - להגדיר רשימה של אנשים שאתה כן רוצה שיראו
ואז לכל פוסט להגדיר במקום שיהיה public או friends שרק הרשימה הזאת יכולה לראות אותו
למיטב זכרוני לרוב פייסבוק "זוכר" מה הגדרת פעם שעברה, ולא תצטרך לעשות זאת מחדש לכל סטטוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 18:36 
אם אתה מצליח, אתה יכול להכניס אותי לאלה שלא רואים? :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:09 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול להגדיר את כל אלה שאתה לא רוצה שיראו את זה כ"מכרים"(Acquaintances), ואחת ההגדרות הבסיסיות שלך היא "חברים חוץ ממכרים" ככה שלא תצתרך להגדיר כל פעם מחדש את הרשימה.
ו19, אתה יכול להכנס לפרופיל שלו, להעביר את העכבר מעל הכפתור של FRIENDS, ולהוריד את הV מSHOW IN NEWS FEED, ובאופן כללי אפשר להעיף אנשים בקלות מהניוז פיד שלך ע"י לחיצה על החץ הקטן שמופיע בפינה של הפוסט כשאתה מעביר עליו את העכבר, ולחיצה על UNSBSCRIBE FROM X.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פרטיות בפייסבוק
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 19:10 
הפועל כתב:
אני לא יודע איך לעשות מה שרצית בדיוק,
אבל אתה יכול לעשות הפוך - להגדיר רשימה של אנשים שאתה כן רוצה שיראו
ואז לכל פוסט להגדיר במקום שיהיה public או friends שרק הרשימה הזאת יכולה לראות אותו
למיטב זכרוני לרוב פייסבוק "זוכר" מה הגדרת פעם שעברה, ולא תצטרך לעשות זאת מחדש לכל סטטוס

איך עושים את זה?

19 כתב:
אם אתה מצליח, אתה יכול להכניס אותי לאלה שלא רואים? :ROSE:

רק אם תחזור ותהיה פעיל בקבוצה בוואטספ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:04 
החתול של שרדינגר כתב:
אתה יכול להגדיר את כל אלה שאתה לא רוצה שיראו את זה כ"מכרים"(Acquaintances), ואחת ההגדרות הבסיסיות שלך היא "חברים חוץ ממכרים" ככה שלא תצתרך להגדיר כל פעם מחדש את הרשימה.
ו19, אתה יכול להכנס לפרופיל שלו, להעביר את העכבר מעל הכפתור של FRIENDS, ולהוריד את הV מSHOW IN NEWS FEED, ובאופן כללי אפשר להעיף אנשים בקלות מהניוז פיד שלך ע"י לחיצה על החץ הקטן שמופיע בפינה של הפוסט כשאתה מעביר עליו את העכבר, ולחיצה על UNSBSCRIBE FROM X.

איך מגדירים כמכרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
החתול של שרדינגר כתב:

איך מגדירים כמכרים?

יש לך בפונקציות בצד ימין רשימות של חברים. אם זה לא מופיע שם, לחץ על MORE ליד המילה FRIENDS, וזה יתן לך לבחור בקבוצה הזאת, ואז כשאתה שם אתה עושה MANAGE LIST>EDIT LIST, משנה בצד שמאל מON THIS LIST לFRIENDS ובוחר את מי להוסיף.
להבא, כל מי שאתה רוצה להוסיף אתה יכול פשוט להעביר את העכבר מעל המילה FRIENDS בפרופיל שלו או במיני פרופיל שנפתח כשאתה מעביר את העכבר מעל לשם של מישהו, ושם נפתח לך תפריט לאיזה רשימה אתה רוצה שהוא ישתייך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: