תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 10:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מאבקי בנושא דרישת מנהלת "תנופה" לגביית שכ"ד עבור הקראווילות
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 10:49 
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/393/ ... 402&loc=16

http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1796273

פניתי לכמה ארגונים וגורמים שונים, בינהם חברי כנסת מסיעות שונות בקשר להחלטה הפושעת הזו בזה הלשון.

לכבוד: חה"כ....

הנדון: דרישה לתשלום שכ"ד מתושבי ניצן עבור השהות ב"קראווילות" .

בחודשיים האחרונים קיבלו תושבי ניצן המתגוררים ב"קראווילות" (אליהם הועברו לפני שבע שנים מביתם בגוש קטיף במסגרת מה שכונה אז "תוכנית ההתנתקות"), דרישה בכתב מאת מנהלת "תנופה" לתשלום שכ"ד בסך מוערך של 1500-2000 ₪ עבור השהות במבנים. התשלום, כך על פי ההודעה, יקוזז מתשלום הפיצויים שאמור להיות מועבר למשפחות.

לדעתנו מדובר בהחלטה מזעזעת ושלילית בכל מובן ובכל קנה מידה.

לא ארחיב כעת על עצם המהלך שהוביל אותם להתגורר שם- גירושם מביתם, ומבלי להתייחס כרגע להפקרתם ולהזנחתם בידי המדינה משך כל התקופה מאז, שבע שנים ארוכות- ומבלי לפרט בעניין התנאים המחפירים בהם הם מתגוררים מאז באותם מבנים, אבקשך לפנות בכתב לראש הממשלה ולבקש ממנו לפעול באופן מיידי ודחוף לביטול ההחלטה המביכה הזו.

מיותר לציין כי תשלום שכ"ד עבור השהות במבנים הארעיים תרחיק את התושבים מיכולת כלכלית לעבור סוף כל סוף לבתי קבע.

אודה לקבלת תגובה ממך בהקדם כי הנושא ייבדק ויטופל על ידך.

בברכה,

אליהו ניסים

נוף ים, הרצליה

בשם אזרחים רבים נוספים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מאבקי בנושא דרישת מנהלת "תנופה" לגביית שכ"ד עבור הקראווילות
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
עברו 7 שנים
אין ספק שמגיע להם פיצויים על הבתים שקנו שם ועזבו
אבל למה שימשיכו לגור בחינם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 11:31 
סמל אישי של המשתמש
יא אליגרך

תשים את הפוסט הזה בפורום של בית"ר יהיה לך יותר תמיכה בדבר הזה וגם תרגיש יותר טוב עם עצמך (כי הרבה יהיו בדעה שלך שם)
אבל כניראה שאתה מזוכיסט

רק בריאות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:24 
טורקי, אני אוהד הפועל ולא את בית"ר. בגלל זה אני כותב פה ו.. כן, להיות אוהד הפועל זה בד"כ בא עם מזוכיסטיות חח
לא מחפש תמיכה בהכרח, חשוב לי גם להעלות נושא לדיון, נושא של זכויות אדם שחשוב כאן לרבים בפורום.
תקרא את התגובות הבאות שלי ותבין שזה לא מאבק ימני אלא מאבק אנושי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:24 
ואני לא אוליגרךךךך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:26 
אליהו שלום,
קיבלתי בתודה את פנייתך.
אני בהחלט לא רואה מקום לגבות מכם "שכר דירה" על המגורים בקראוילות, כשלא נמצא עבורכם פתרון דיור הולם אחר.
אפנה בנושא לראש מנהלת תנופה ואעדכן כשתתקבל תשובתו.
בברכה,
זהבה גלאון

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:27 
שלום רב,

מאשר בתודה קבלת מכתבך בנושא תשלום שכ"ד בקראווילות בניצן.

אבדוק את הענין ואשתדל בעז"ה לסייע.

בכבוד רב

ח"כ משה גפני

מפלגת התקווה-The Hatikva Party

אליהו שלום,הנושא שהעלת על הכתב בהחלט חשוב מאוד!אין ספק שהגירוש גרם לעוולות רבות בקרב הציבור, חלק מהאזרחים היקרים של המדינה עדיין חווים על בשרם.נשמח אם תפנה עם המכתב אל כתובת המייל הפרטית של אריה אלדד: aeldad@knesset.gov.ilזאת בכדי שיהיה לו אפשרות נוחה להתכתבות.

האגודה לזכויות האזרח בישראל השיבו לי : "שלום אליהו. נעביר את הפנייה לבדיקה. מכל מקום, כדי שנוכל להתייחס לנושא ולבדוק האם וכיצד ביכולתנו לסייע, עלינו לקבל פנייה של אחד הנפגעים, או מידע ממי שכבר מטפל/ת בנושא.
(אהוד)"

ח"כ מרינה סולודקין - "שלום אליהו, תאספו כמה אנשים שהעניין נוגע אליהם ותקבעו פגישה עמי דרך העוזרת הפרלמנטרית שלי בחודש ספטמבר (הכנסת סגורה כרגע) - 02-********"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:29 
האיחוד הלאומי-העמוד הרשמי

שלום אליהו, התשלום הוא עבור כל 7 השנים, או שמעכשיו הם ישלמו כל חודש את הסכום הזה?כמו כן, נשמח אם תוכל לסרוק/לצלם ולשלוח לנו העתק של דרישת תשלום זו.תודה.

"בוקר טוב
אשמח לבדוק את הסוגיה הזאת ולטפל בבקשתך
ח"כ אכרם חסון"

מעמוד הפייסבוק של נפתלי בנט, מועמד לראשות הבית היהודי נמסר:
"שלום אליהו זה אסף,
הדברים הועברו לטיפולו של נפתלי. תודה!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
טורקי, אני אוהד הפועל ולא את בית"ר. בגלל זה אני כותב פה ו.. כן, להיות אוהד הפועל זה בד"כ בא עם מזוכיסטיות חח
לא מחפש תמיכה בהכרח, חשוב לי גם להעלות נושא לדיון, נושא של זכויות אדם שחשוב כאן לרבים בפורום.
תקרא את התגובות הבאות שלי ותבין שזה לא מאבק ימני אלא מאבק אנושי

מאבק אנושי של אנשים שעל פי השמאל היו צריכים לתהפנות משם +לא כאלה אוהבים את האוכ' הזו

ולא קשור לאהדתך לקבוצה זו או אחרת
פשוט הדעות שלי וגם שלך יותר מתאימים לאוהדי מכבי/בית"ר בדיעה
כך שמתוך אכפתיות שאם לא בא לך לפתוח בדיון פוליטי טייק 7982713891237 ובשביל ההרגשה הטובה שלך+הסיכוי שיראו יותר אכפתיות
אז המלצתי לך לכתוב הודעות בסגנון הזה בפורומים הנ"ל ולא פה

וברור שאתה לא אוליגרך,כמו ששכונת נווה ים בהרצליה היא שכונת עוני ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
מצד אחד באמת לא יקרה כלום אם המדינה תוותר על כמה מאות אלפי שקלים בשנה. אפשר לחשוב שזה מה שיציל את המשק.

מצד שני הבכיינות של האנשים האלה זה משהו שלא ייאמן. אחרי עשרות שנים שהמדינה מסבסדת אותם (לא משלמים על הקרקע, לא משלמים מיסים, סבסוד לעסק, שירותי רווחה חינוך ובריאות משודרגים לעומת שאר אזרחי המדינה), פתאום הם רבים עם המדינה על 1,500 שקל, כדי להמשיך לגור בחינם במקום שלמרות שהם בוכים שהוא גרוע הם לא משתמשים בכסף הרב שהם קיבלו מהמדינה כדי לעזוב אותו. פשוט חבורה של נצלנים בכיינים. סוציומטים שהשטן לא ברא.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מצד אחד באמת לא יקרה כלום אם המדינה תוותר על כמה מאות אלפי שקלים בשנה. אפשר לחשוב שזה מה שיציל את המשק.

מצד שני הבכיינות של האנשים האלה זה משהו שלא ייאמן. אחרי עשרות שנים שהמדינה מסבסדת אותם (לא משלמים על הקרקע, לא משלמים מיסים, סבסוד לעסק, שירותי רווחה חינוך ובריאות משודרגים לעומת שאר אזרחי המדינה), פתאום הם רבים עם המדינה על 1,500 שקל, כדי להמשיך לגור בחינם במקום שלמרות שהם בוכים שהוא גרוע הם לא משתמשים בכסף הרב שהם קיבלו מהמדינה כדי לעזוב אותו. פשוט חבורה של נצלנים בכיינים. סוציומטים שהשטן לא ברא.

בקשה קומוניסים

ניתראה בעמ' 5..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:37 
אליהו שלום,
בהמשך לפנייתך לח"כ זאב בילסקי, האם תוכל להעביר לי במייל העתק של הפנייה בכתב מחברת תנופה,
על מנת שאוכל לברר את הנדון ?

בברכה,

--
תומר בן מוחה

דובר לח"כ זאב בילסקי

טורקי, זכותו של טקנובוי לחשוב אחרת, הפורום הזה הוא של כולנו האוהדים, ואנחנו כאן בשביל לדבר, לא בהכרח כולם מסכימים עם כולם וזה בסדר גמור.
אני לא מאחל לטקנובוי שיגורש מביתו, יאבד את פרנסתו, יחווה משבר אישי נפשי טראומטי כ"כ כשהוא הוא צריך לפרנס משפחה, אם חלילה היה בנעליהם אני בטוח שהוא לא היה רואה בזה בכיינות או תאוות בצע. ברור לי שאין דבר שהם רוצים יותר מלהחיזר יציבות לייהם בין השאר ע"ע מעבר לבית קבע שהוא לא קראוון קטן ומחניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אליהו שלום,
בהמשך לפנייתך לח"כ זאב בילסקי, האם תוכל להעביר לי במייל העתק של הפנייה בכתב מחברת תנופה,

בברכה,

--
תומר בן מוחה

דובר לח"כ זאב בילסקי

טורקי, זכותו של טקנובוי לחשוב אחרת, הפורום הזה הוא של כולנו האוהדים, ואנחנו כאן בשביל לדבר, לא בהכרח כולם מסכימים עם כולם וזה בסדר גמור.
אני לא מאחל לטקנובוי שיגורש מביתו, יאבד את פרנסתו, יחווה משבר אישי נפשי טראומטי כ"כ כשהוא הוא צריך לפרנס משפחה, אם חלילה היה בנעליהם אני בטוח שהוא לא היה רואה בזה בכיינות או תאוות בצע. ברור לי שאין דבר שהם רוצים יותר מלהחיזר יציבות לייהם בין השאר ע"ע מעבר לבית קבע שהוא לא קראוון קטן ומחניק.

אבל עברו 7 שנים...שיעברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אליהו שלום,

בברכה,

--
תומר בן מוחה

דובר לח"כ זאב בילסקי

זה לא רק טכנוגוי זה בערך 95% מהפורום הזה
שוב
לא דברתי על הסכמה /אי הסכמה פשוט אני אומר שבשביל ההרגשה שלך האישית יותר נחמד שיש רוב שמסכים איתך ומיעוט שלא

אבל תעשה מה שאתה מוצא לנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
מתבקש:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

אם מחר יבואו וייקחו אותך, או כל אדם ממוצע אחר, מביתו, יהרסו את פרנסתו ויזרקו אותו חסר כל לרחוב (אוקיי, נניח עם פיצוי לא מספק) - הייתי הראשון להגן עליך, גם אם הבית הנ"ל היה במקום שאינו חביב עליי.
אבל כשמישהו שחי על חשבון כולנו עשרות שנים, לאורכן הוא טוען שוב ושוב (וביתר שאת לקראת הפינוי) שהוא שם בפקודה, מפונה מביתו ומהעסק שלו תוך שהוא מקבל פיצוי נוסף על הסבסוד אותו קיבל כל השנים, ומדובר בפיצוי מספק ולגיטימי בהחלט ולא איזה מס שפתיים (אליהו, תקן אותי בבקשה אם אני טועה, אני מודה שאני ניזון פה מהתקשורת) - אז קצת יותר קשה לי להזדהות איתו (מה לעשות, המדינה אף פעם לא סיבסדה אותי, לא תמכה לי בעסק, לא נתנה לי הנחות במיסים או על רכישת קרקע, חיילים לא שמרו לי על הבית מפני פושעים וכו' וכו').

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מתבקש:

ימית :HEART2:
עוד טעות של ממשלת ישראל :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

אם מחר יבואו וייקחו אותך, או כל אדם ממוצע אחר, מביתו, יהרסו את פרנסתו ויזרקו אותו חסר כל לרחוב (אוקיי, נניח עם פיצוי לא מספק) - הייתי הראשון להגן עליך, גם אם הבית הנ"ל היה במקום שאינו חביב עליי.
אבל כשמישהו שחי על חשבון כולנו עשרות שנים, לאורכן הוא טוען שוב ושוב (וביתר שאת לקראת הפינוי) שהוא שם בפקודה, מפונה מביתו ומהעסק שלו תוך שהוא מקבל פיצוי נוסף על הסבסוד אותו קיבל כל השנים, ומדובר בפיצוי מספק ולגיטימי בהחלט ולא איזה מס שפתיים (אליהו, תקן אותי בבקשה אם אני טועה, אני מודה שאני ניזון פה מהתקשורת) - אז קצת יותר קשה לי להזדהות איתו (מה לעשות, המדינה אף פעם לא סיבסדה אותי, לא תמכה לי בעסק, לא נתנה לי הנחות במיסים או על רכישת קרקע, חיילים לא שמרו לי על הבית מפני פושעים וכו' וכו').

אז תגור בצפון/יהודה ושומרון/עוטף עזה ויהיה לך
מה הבעיה? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
מתבקש:

:BOW: :BOW: :BOW:

שכחתי מזה לגמרי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:46 
אליהו שלום רב,

פנייתך התקבלה בלשכתנו בברכה,
ותועבר לעיונה של ח"כ זוארץ.

בברכה,

יעל שאלתיאל
ע.פ. לח"כ אורית זוארץ.

טקנובוי אתייחס לדבריך בהמשך היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
טקנובוי אתייחס לדבריך בהמשך היום.

הלכת לבקש עזרה בפורום נערי הגבעות?
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 21:35 
התגובות פה של חלק מהאנשים רק מזכירות לי שהשמאל האמיתי הערכי כמעט ואינו קיים בארץ.
ניצן ב' היא פשע מוסרי ואנושי שאחראים לו הפוליטרוקים המופקרים מהימין והפוליטרוקים הכזבנים המתחזים לאנשי שמאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
חתול אדום כתב:
התגובות פה של חלק מהאנשים רק מזכירות לי שהשמאל האמיתי הערכי כמעט ואינו קיים בארץ.
ניצן ב' היא פשע מוסרי ואנושי שאחראים לו הפוליטרוקים המופקרים מהימין והפוליטרוקים הכזבנים המתחזים לאנשי שמאל.

המחנה הזה בטח לא נעים, אבל אם טעיתי במה שכתבתי אני אשמח אם תתקן אותי. קומוניסים הבטיח לעשות את זה אבל הכזיב.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:07 
teknoboy כתב:
חתול אדום כתב:

המחנה הזה בטח לא נעים, אבל אם טעיתי במה שכתבתי אני אשמח אם תתקן אותי. קומוניסים הבטיח לעשות את זה אבל הכזיב.

חשבתי אלף פעמים אם בכלל לטרוח ולהגיב. איך שהוא התפלקה לי תגובה.
עבורי ואנשים כמוני המערך ומרץ וכל מיני התארגנויות למינהן הן לא שמאל ומעולם לא היו שמאל.
אני לא זוכר מתי הצבעתי בבחירות בפעם האחרונה ואני לא הולך לשום הפגנת "שמאל". כי מאחורי כל הישויות האלו עומדים מתחזים אינטרסנטים.

ככה שבטוח שאני לא אתקן אותך :)
אני מכיר את ההודעות שלך ואני אשיב לך באופן הכי אישי שאני יכול.
זכיתי להכיר ואני מכיר מקרוב את ניצן ב' על מרקם תושביה והסיפורים האנושיים המרכיבים אותה. דעותי לא השתנו במיל.
אף על פי כן, אני רואה בזאת תיקון גדול שזכיתי לעשות ביני לבין עצמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
אני מודה שלא הבנתי כלום, אבל אם אתה רוצה אפשר לעזוב את זה ככה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
רובין הוד :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2012, 23:16 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד :ROSE:

נקווה שיימצא לכל המפונים פתרון במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 07:30 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

אם מחר יבואו וייקחו אותך, או כל אדם ממוצע אחר , מביתו, יהרסו את פרנסתו ויזרקו אותו חסר כל לרחוב (אוקיי, נניח עם פיצוי לא מספק) - הייתי הראשון להגן עליך, גם אם הבית הנ"ל היה במקום שאינו חביב עליי.

אבל כשמישהו שחי על חשבון כולנו עשרות שנים,
גם אני ואתה חיים על חשבון כולנו. כולנו חיים על חשבון כולנו, אנחנו משלמים מיסים, המדינה מתקצבת כיכרות גם בערים שכף רגלי לא דרכה בהם.
לאורכן הוא טוען שוב ושוב (וביתר שאת לקראת הפינוי) שהוא שם בפקודה,
האם מדינת ישראל לא פיתחה, הקימה, איכלסה,תיקצבה, את הישובים? לא עודדה את האנשים להתיישב שם?
מפונה מביתו ומהעסק שלו
מגורש בכפיה. הנתונים מראים שאחוזי האבטלה נכון להיות 7 שנים אחרי עומדים על פי ארבע. אנשים התאבדו בדרך, רבים נשארו נכים בנפש ומטופלים. מעניין שכתבת כאן ב4 מילים בעצם את כל הסיפור, יכלת להרחיב הרבה יותר אבל העדפת לתמצת את זה למינימום. מפונה מביתו ומהעסק שלו. איזה רענון שהמדינה עזרה לו לעדות בסטטוס של מקום העבודה והמגורים, כמעט עניין טכני לחלוטין.
תוך שהוא מקבל פיצוי נוסף (נוסף!!!) על הסבסוד אותו קיבל כל השנים, ומדובר בפיצוי מספק ולגיטימי בהחלט ולא איזה מס שפתיים (אליהו, תקן אותי בבקשה אם אני טועה, אני מודה שאני ניזון פה מהתקשורת) - אז קצת יותר קשה לי להזדהות איתו (מה לעשות, המדינה אף פעם לא סיבסדה אותי, לא תמכה לי בעסק, לא נתנה לי הנחות במיסים או על רכישת קרקע, חיילים לא שמרו לי על הבית מפני פושעים וכו' וכו') [/b] אם תלך לגור איפה שהמדינה רוצה שתגור אתה תראה איך היא כן עוזרת לך בכל התחומים האלה, מתוך האינטרס שלה כמובן. לך תראה מה היא מציע לעסקים ופרטיים שיעברו לנגב ולגליל- יש משרד ושר בממשלה שאחרים על פיתוח הנגב והגלילי ומציעים הטבות מרחיקות לכת, זה לא זר לך המושג איזה מועדף. בכל אופן הפיצויים לא מספקים בכלל, בשום קנה מידה אבל זה מה נתנו וזה מה יש, לא קראתי פה להגדיל את הפיצויים, נכון? קראתי פה לא להוריד להם שכ"ד עבור הקראווילות מדמי הפיצויים שזה משהו אחר לגמרי. יש משפחות שנקלעו למצוקה כלכלית קשה וההחלטה הזאת עשויה למנוע מהם להגיע סוף סוף לבית קבע ולנסות לשקם את חייהם. אגב, מצטער שלא מצאתי את הזמן אתמול כמו שהבטחתי, אבל אתה בטח יודע שאני לא בורח משום דבר...[b]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
1. אליהו, זה נכון שכולנו נשענים על הקופה הציבורית, אבל למרבה הזוועה יש מי שנהנה ממנה יותר (מי שבחר לחיות מעבר לקו הירוק ומחוץ לשטחי המדינה) ויש מי שפחות (שאר 96 האחוזים).
2. מסכים איתך שלקבל פקודה לפנות את ביתך זה לא נעים, אבל החבר'ה האלה התגאו כל השנים בזה שכשהמדינה שלחה אותם הם הלכו. אז עכשיו היא שלחה אותם בחזרה. מה קרה לצייתנות שהם כל כך התגאו בה קודם? הם גם לא נשלחו הביתה בידיים ריקות אלא קיבלו פיצויים נאים עבור הבתים והעסקים שהמדינה בנתה להם בעשורים הקודמים, ופתרון דיור זמני שייקל עליהם את המעבר, ויועצים ומסייעים ומטפלים וכו' וכו'. בסופו של דבר המדינה השקיעה בהם הרבה יותר מכפי שהיא משקיעה באדם שאיבד את ביתו בגלל שאין לו כסף כי הוא נכה, נניח.

עכשיו אני לא אומר שצריך להתנקם בהם על זה שהם ניצלו את כולנו או משהו כזה. להיפך. יש אפילו מצב שהם בכלל לא יודעים להסתדר בסביבה שבה הם צריכים להצליח במשהו כדי להמשיך להתקיים בכבוד (אם כי אני מאמין שלפחות הדור הצעיר טרם התנוון עד כדי כך).
אני באמת חושב שאפשר לבוא לקראתם עוד קצת עם שכר הדירה הזה אם זה מה שכל כך הורס להם את החיים.
מצד שני ההתבכיינות הזאת על עוד 20000 שקל קצת ילדותית, קטנונית ונצלנית בעיניי.
בכל מקרה, בשורה התחתונה כאמור, יש מצב שעשורים של חיים בחסות המדינה ניוונו אותם עד כדי היעדר יכולת לחיים עצמאיים, ואם כך הדבר הרי שהמדינה צריכה לסייע להם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2012, 11:06 
עם הדרך שבה המדינה התנהגה כלפי המפונים , היא צריכה לשלם להם ולא להפיך .
כל ההתנהלות פה היתה בושה וחרפה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: