תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 15:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצן שירזי
הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
ההפסד שלשום מעניין את הביצה. ההפסד בשנה שעברה קצת מציק אבל נסבל כי באמת היינו טובים יותר
אבל אני לחלוטין לא זוקף את ההצלחה שנה שעברה לזכותו. היתה קבוצה כשרונית יותר משאר הליגה. קרדיט שאפשר לתת לו זה שהוא הצליח לגרום להם לרצות לשחק כדורגל במצב שנוצר. אבל הוא מאמן כל כך חלש שזה לא שווה את זה.
הוא נכשל בכל קבוצה שאימן בה עד הגביע עם הקבוצה המוכשרת של הפועל.

קבוצה מוכשרת?
זה היה ציני?
היינו מפורקים....נפשית...רגשית...טביבית.....
איפה אתה חי!?
איפה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
לעונה שעברה אין הרבה משמעות.
שיהיה לו בהצלחה העונה ולי אין שום שנאה כלפיו כמו לחלק מהאנשים פה. דווקא מנסה בכל מיני מהלכים להתחבר פה.(עמותה ועוד כמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 17:45 
אני לחלוטין מודה שניצן שירזי לא היה המאמן המועדף עליי אבל אני כן מוכן לתת לו את ההזדמנות בגלל שאני חושב שהוא עשה עבודה דיי טובה בתנאים בלתי אפשריים לחלוטין בשנה שעברה, זה שהיה לו סגל כישרוני (התקפית) זה נכון אבל עדיין לעבוד בתנאים הנוראים האלה, לא מאחל את לאף אחד וסיים את העונה עם גביע ומקום שני, אני לא אומר שהוא מאמן גדול אבל סך הכל הייתי מרוצה ממה שעשה, השנה הזאת נבחן אותו באמת כשתנאים פחות או יותר ניתנים, אני לא יוצא מגדר המציאות ולא חושב שללא אליפות הכל ייחשב לכישלון אבל לשחק כדורגל טוב, להגיע לבתים באופ"א, להוות יריב למאבק האליפות עד הסוף, על הדברים האלה ימדד מבחינתי המאמן שמבחינתי זכה לעונה הזאת בגלל העונה הקודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
ההפסד שלשום מעניין את הביצה. ההפסד בשנה שעברה קצת מציק אבל נסבל כי באמת היינו טובים יותר
אבל אני לחלוטין לא זוקף את ההצלחה שנה שעברה לזכותו. היתה קבוצה כשרונית יותר משאר הליגה. קרדיט שאפשר לתת לו זה שהוא הצליח לגרום להם לרצות לשחק כדורגל במצב שנוצר. אבל הוא מאמן כל כך חלש שזה לא שווה את זה.
הוא נכשל בכל קבוצה שאימן בה עד הגביע עם הקבוצה המוכשרת של הפועל.

קבוצה מוכשרת?
זה היה ציני?
היינו מפורקים....נפשית...רגשית...טביבית.....
איפה אתה חי!?
איפה?

אתה מסוגל לקרוא הודעה ולהגיב עליה?
הנה, אני אעזור לך:
ציטוט:
קרדיט שאפשר לתת לו זה שהוא הצליח לגרום להם לרצות לשחק כדורגל במצב שנוצר

זה התשובה לאיפה אני חי

לגבי השאלה השניה- לא. לגבי השאלה הראשונה, הפועל שנה שעברה היתה הקבוצה לדעתי המוכשרת בליגה. יותר מחיפה, יותר ממכבי, ובטח יותר מק"ש.

עוד משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:06 
טיש כתב:
ממה שאני ראיתי היום הוא העמיד קבוצה סבירה בתנאים ובסגל דיי מחפיר, בטח יותר טוב ממה שמאמן הטיקי טקה העמיד בפי 4 תקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
אז זהו בדיוק
שהוא לא העמיד כלום
אם הצלחת לראות את ההשפעה (המקצועית) של ניצן שירזי בשנה שעברה או שלשום, זה יפתיע אותי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 אוגוסט 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אני לא החזקתי מניצן עד למשחק בקללה.
הפועל הגיעה למשחק נגד מכבי חיפה בשפל המדרגה. אחרי הפסד בדרבי, המהומות בסיום ועונש הרדיוס וההרחקות של סלים וידין. המחאה קפצה שלב וההרגשה היתה שמכבי חיפה, שחיברה 2 ניצחונות לפני כן, פשוט תפרק את הפועל שהיתה נראית כמו אסופה מפוחדת של שחקנים שלא יודעת איזו צרה תנחת עליה מחר ומאיפה.

זה רגע בו נמדד מאמן. גם שחקנים, ברור, אבל גם מאמן. ניצן אולי לא טקטיקן גדול כמו דרור או גוטמן, אבל הוא ללא ספק פסיכולוג. אברם גרנט לקח 4 אליפויות ועשה קריירה שלמה מלהיות פסיכולוג כי אין לו מושג בכדורגל.

ניצן השכיל לחבר את הקבוצה, לנסוך בה ביטחון ואפילו שחיפה של אשתקד היתה אחת הקבוצות הפחות טובות שלה בעשור האחרון, עדיין לבוא בהרכב חסר לקללה ולתת לחיפה 4 חתיכות אחרי מה שעברנו שבוע לפני, זה לא דבר של מה בכך. מגיע שאפו גדול לשחקנים אבל גם צריך להוריד את הכובע לפני המאמן.

באותו הרגע הבנתי שניצן אולי לא מאמן גדול, אבל יש בו משהו. תראו את איגיבור לפני ואחרי שבא ניצן ותגידו שזה אותו שחקן.

בסופו של דבר השחקנים אוהבים אותו, מתחברים אליו ואחרי כל הבלגאן אשתקד הוא הצליח לשמור על הסגנות ועל הגביע. זה המקסימום שיכול היה לעשות והוא עשה זאת. אלישע לוי ועטר לא הצליחו להבדיל.
ייאמר לזכותו שהוא גם לא ניסה להטמיע משהו, הוא הודה בזה שאין טעם במצב של הקבוצה לנסות ולשנות יותר מדי דברים. הוא ירש את מה שקשטן הותיר לו (כולל שולר שקשטן בחר) ועשה עם זה את המקסימום. העונה זו כבר תהיה הקבוצה "שלו" לטוב ולרע.

זו תהיה שנת המבחן שלו. הצלחה והוא ימשיך עוד עונה. כישלון ובעונה הבאה הוא ייאמן במורשה. גם הוא יודע את זה. אני מאחל לו בהצלחה... :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 08:42 
אדום נחמד כתב:
אני מצטער
אני פשוט לא מסוגל לראות אותו על הספסל שלנו
זה מביך אותי
אני לא חושב שמעולם היה מאמן כל כך חסר כישורים כמוהו
שיביאו את שייע, את אלי כהן מעכו, את נמני. רק לא הוא. בבקשה.

תגיד אתה עושה צחוק? בדכ כלל אתה כותב דברים ענייניים. במקום אחר כתבת שהוא מעולם לא הצליח, כנראה שכחת את בני יהודה שהגיעה לגמר גביע בשנת 2006 או 2007 (נגדינו). תסביר את עצמך דחוף! מה בדיוק 'מביך' אותך במאמן מזרחי ראשון ב10 שנים האחרונות שמגיע אלינו?? (אה שכחתי את לוזון, אבל בעוד שהוא היה באמת נבלה, שירזי אדם הגון)
כמה פעמים הוא כבר כשל בקריירה הקצרה שלו?? פעמיים - מכבי פ"ת והפועל חיפה, לעומת הצלחה גדולה בשכונה. מכבי פ"ת זה לא קבוצת ספורט ובחיפה בכלל עשו לו עליהום (בדיוק כמו שאתה מנסה להביא עליו אצלינו!!) והשחקנים לא שיחקו בשבילו.

ניצן מאמן רציני עם אינסטינקטים מעולים, יש לו עוד מה ללמוד וכולי תקווה שהוא ישתפר אצילנו, למרות שאני סקפטי שהוא ישרוד את האליטה הישנה\חדשה שלנו בהנהלה.

זה ממש מכוער איך אתה לוקח לו את הקרדיט על זה שהוא הצליח להוציא משהו מהעונה שעברה. למרות כל הזבל הבנאדם נשאר מחוייב, יש לו את כל הפוטנציאל להיות סמל ענק בקבוצה אם אנשים כמוך לא ישימו לו רגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 08:44 
בהפועל חיפה הוא עשה ב2010/11 את אחת העונות היותר טובות שלהם בשנים האחרונות. שנה שעברה זאת הייתה נפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 08:49 
בעצם אני חוזר בי מהכישלון בפתח תקווה, הוא קיבל קבוצה בתחתית ובסוף נשאר ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 08:50 
אי אפשר למדוד לו את העונה שעברה בהפועל חיפה, הוא עבר קיץ מסוייט והראש לא היה בכדורגל, הוא בכלל לא היה צריך להתחיל את העונה שם. עם מה שהוא התמודד אצלנו זה לא פחות קשה, וגם כאן קשה למדוד מבחינת כדורגל. נמדוד אותו העונה, בהתאם לסגל והמצב הניהולי שיהיה. בוא נקווה שאלה יהיו סבירים, ואז הוא יספק את הסחורה. לא? נקווה שהסופגניה תתפנה לה מההרפתקה בקפריסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
ג'וקס כתב:
תגיד אתה עושה צחוק? בדכ כלל אתה כותב דברים ענייניים. במקום אחר כתבת שהוא מעולם לא הצליח, כנראה שכחת את בני יהודה שהגיעה לגמר גביע בשנת 2006 או 2007 (נגדינו). תסביר את עצמך דחוף! מה בדיוק 'מביך' אותך במאמן מזרחי ראשון ב10 שנים האחרונות שמגיע אלינו ?? (אה שכחתי את לוזון, אבל בעוד שהוא היה באמת נבלה, שירזי אדם הגון)
כמה פעמים הוא כבר כשל בקריירה הקצרה שלו?? פעמיים - מכבי פ"ת והפועל חיפה, לעומת הצלחה גדולה בשכונה. מכבי פ"ת זה לא קבוצת ספורט ובחיפה בכלל עשו לו עליהום (בדיוק כמו שאתה מנסה להביא עליו אצלינו!!) והשחקנים לא שיחקו בשבילו.

ניצן מאמן רציני עם אינסטינקטים מעולים, יש לו עוד מה ללמוד וכולי תקווה שהוא ישתפר אצילנו, למרות שאני סקפטי שהוא ישרוד את האליטה הישנה\חדשה שלנו בהנהלה.

זה ממש מכוער איך אתה לוקח לו את הקרדיט על זה שהוא הצליח להוציא משהו מהעונה שעברה. למרות כל הזבל הבנאדם נשאר מחוייב, יש לו את כל הפוטנציאל להיות סמל ענק בקבוצה אם אנשים כמוך לא ישימו לו רגלים.

קצת קשה לי להגיב לך עניינית, אחרי המשפט המודגש, שהוא בהחלט מהטפשיים ביותר שנתקלתי בהם. אין ספק שהעדה שלו היא שמביכה אותי. רק ייקים יאמנו את הקבוצה שלי. white power.

היתה לו עונה מוצלחת בבני יהודה, אבל גם עונה שהוא כמעט הוריד אותם ליגה. באותה עונה שהוא הביא אותם לגמר נגדינו הוא סיים 5 נקודות מירידה. עונה לאחר מכן 7 נקודות מירידה
וב07/08 הוא פוטר במהלך העונה אחרי רצף הפסדים מביך. באותה עונה אגב בני יהודה נחלצה מירידה בדקה האחרונה. (הוא כבר אימן בפ"ת, שגם אותה חילץ מירידה בשניה האחרונה).
מאז הוא הספיק לתקוע סכין לגיא לוי בהפועל חיפה (אחרי שעשה זאת עוד קודם בבני יהודה), והתחיל להחריב שם את הקבוצה

שחקנים שלא משחקים בשבילו זו אשמתו. בטח לא הקהל גרר אותם לזה.
הוא פוליטיקאי בחסד ומאמן גרוע. מעבר לכך הוא אישיות נאלחת ויעידו על כך ההתבטאויות שלו למשך כל העונה שעברה.

אבל הוא גם מזרחי. בוא לא נשכח זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 09:05 
גם בשנה שעברה וגם בדרבי ביום ראשון אפשר להיה לראות קבוצה שמשחקת משחק רנדומלי.
אין סדר, אין טקטיקה. בקיצור הוא לא מצליח להעמיד קבוצה מאומנת.
שבה כל אחד יודע מה השני עושה ואפשר לעשות מהלכים מתואמים.

ניצן לצערי בחור טוב [להוציא את התמיכה בטביב בשנה שעברה] אבל הוא לא המאמן הראוי להפועל.
*געגועי לגוטמן*

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 09:24 
אדום נחמד כתב:
ג'וקס כתב:
תגיד אתה עושה צחוק? בדכ כלל אתה כותב דברים ענייניים. במקום אחר כתבת שהוא מעולם לא הצליח, כנראה שכחת את בני יהודה שהגיעה לגמר גביע בשנת 2006 או 2007 (נגדינו). תסביר את עצמך דחוף! מה בדיוק 'מביך' אותך במאמן מזרחי ראשון ב10 שנים האחרונות שמגיע אלינו ?? (אה שכחתי את לוזון, אבל בעוד שהוא היה באמת נבלה, שירזי אדם הגון)

קצת קשה לי להגיב לך עניינית, אחרי המשפט המודגש, שהוא בהחלט מהטפשיים ביותר שנתקלתי בהם. אין ספק שהעדה שלו היא שמביכה אותי. רק ייקים יאמנו את הקבוצה שלי. white power.

היתה לו עונה מוצלחת בבני יהודה, אבל גם עונה שהוא כמעט הוריד אותם ליגה. באותה עונה שהוא הביא אותם לגמר נגדינו הוא סיים 5 נקודות מירידה. עונה לאחר מכן 7 נקודות מירידה
וב07/08 הוא פוטר במהלך העונה אחרי רצף הפסדים מביך. באותה עונה אגב בני יהודה נחלצה מירידה בדקה האחרונה. (הוא כבר אימן בפ"ת, שגם אותה חילץ מירידה בשניה האחרונה).
מאז הוא הספיק לתקוע סכין לגיא לוי בהפועל חיפה (אחרי שעשה זאת עוד קודם בבני יהודה), והתחיל להחריב שם את הקבוצה

הוא פוליטיקאי בחסד ומאמן גרוע. מעבר לכך הוא אישיות נאלחת ויעידו על כך ההתבטאויות שלו למשך כל העונה שעברה.

כמובן שאתה עונה באופן הצפוי ביותר, להעיר לך על הצדדים הגזענים שלך יהיה מהדברים "הטפשיים ביותר שנתקלת בהם" ובטח שקשה לענות בצורה עניינית...

הזכירו פה שהיתה לו עונה טובה בהפועל חיפה לפני שהיה שם פיצוץ אז למה אתה מתכוון בלהגיע ו"להתחיל להחריב את הקבוצה"? אפשר לחשוב איזו אימפריה היתה שם קודם.
אתה מסכים שלא שיחקו בשבילו בחיפה ושורה אח"כ אתה כותב שהוא פוליטיקאי בחסד (בשביל להציג אותו כתחמן). קצת סותר את עצמך לא?
בטח! הרי זה ידוע שלקהל אין השפעה על הנעשה במועדון, הקהל לא גורר אף אחד לשום דבר בשום מקום.. חמוד אתה.
אילו התבטאויות בעונה שעברה???????? אתה מכפיש בלי כיסוי!!! שוב ושוב אתה רק אומר מאמן גרוע בלי לעגן מילה.. תן לי לנחש, אתה רוצה את רב"ש או גוטמן (שבמקרה אשכנזים) כי אתה אוהב אליפות ברזומה. תנאי קצת מכביסטי לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 09:27 
סמל אישי של המשתמש
אלוהים יישמור,מי האידיוט שהכניס את זה ששירזי מזרחי לעניין שלו?
כמה טיפשים צריך להיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
ג'וקס כתב:
אדום נחמד כתב:
ג'וקס כתב:

כמובן שאתה עונה באופן הצפוי ביותר, להעיר לך על הצדדים הגזענים שלך יהיה מהדברים "הטפשיים ביותר שנתקלת בהם" ובטח שקשה לענות בצורה עניינית...

הזכירו פה שהיתה לו עונה טובה בהפועל חיפה לפני שהיה שם פיצוץ אז למה אתה מתכוון בלהגיע ו"להתחיל להחריב את הקבוצה"? אפשר לחשוב איזו אימפריה היתה שם קודם.
אתה מסכים שלא שיחקו בשבילו בחיפה ושורה אח"כ אתה כותב שהוא פוליטיקאי בחסד (בשביל להציג אותו כתחמן). קצת סותר את עצמך לא?
בטח! הרי זה ידוע שלקהל אין השפעה על הנעשה במועדון, הקהל לא גורר אף אחד לשום דבר בשום מקום.. חמוד אתה.
אילו התבטאויות בעונה שעברה???????? אתה מכפיש בלי כיסוי!!! שוב ושוב אתה רק אומר מאמן גרוע בלי לעגן מילה.. תן לי לנחש, אתה רוצה את רב"ש או גוטמן (שבמקרה אשכנזים) כי אתה אוהב אליפות ברזומה. תנאי קצת מכביסטי לא?

אני רואה שאתה מתעקש על עניין העדה
אתה סתום בלום בצבע חום ואין לי מה לומר יותר בנושא.

הנה כמה סימני פיסוק נוספים:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
--------------------------
%@^$#%^

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 11:09 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
הכל טוב ויפה ועדין המאמן החלש הזה הביא קבוצה שכולם פה ניבאו שתהיה במרכז הטבלה,
למקום שני וגביע. קבוצה שהאליל גוטמן עזב כי הוא ידע שהיא עומדת להתפרק.

!!!!!

גוטמן פחד שלא יצליח להתמודד עם עזיבה מסיבית של כוכבים, כמו שלוזון לא הצליח.

הוא לא עזב בגלל טביב, וטביב מעולם לא אמר שהוא לא רוצה אותו.

וכמובן כל מילה לגבי ניצן.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:09 
אחד האתגרים הגדולים של מאמן - לבחור שחקנים שיתאימו לאופי הקבוצה (לא רק לאופי של המאמן) ויהיה להם חיבור טבעי עם הקהל (לא רק חיבור חברתי עם המאמן)
ברור לי שהמאמן הוא זה שבוחר שחקנים, אך האם אין לנו קווים אדומים? האם אנחנו לא צריכים לשמור על האופי של הקבוצה? האם זהו לא תפקידה של ההנהלה?

הדוגמאות האחרונות: לירן דנין שגדל בבית"ר, יצחקי שכרגע נמצא בתוכניות והדיבורים (אם היו) על טל בן חיים המכביסט, ומצד שני סילוקו של ידין שעד לא מזמן נחשב לשחקן נשמה ואהוב הקהל מוכיחים שלא נותר דבר מהלב האדום והכל תלוי ברצונותיו של מאמן כזה או אחר שהיום פה ומחר יכול ללכת לאמן בצד השני של העיר. הקבוצה הפכה להיות בצלמו ודמותו של שירזי וכמעט לא נותר דבר מהצבע האדום. איך אפשר לדרוש אח"כ משחקנים ששיחקו בקבוצה לשמור על לויאליות למועדון כשאנחנו מתנהגים כמו כל מועדון אחר!

לא מאוחר להגדיר מחדש סדרי עדיפויות ולשים למשל את החזרתו של ורמוט כמטרה המרכזית במקום הבאתם של שכירי חרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
giladco כתב:
אחד האתגרים הגדולים של מאמן - לבחור שחקנים שיתאימו לאופי הקבוצה (לא רק לאופי של המאמן) ויהיה להם חיבור טבעי עם הקהל (לא רק חיבור חברתי עם המאמן)
ברור לי שהמאמן הוא זה שבוחר שחקנים, אך האם אין לנו קווים אדומים? האם אנחנו לא צריכים לשמור על האופי של הקבוצה? האם זהו לא תפקידה של ההנהלה?

הדוגמאות האחרונות: לירן דנין שגדל בבית"ר, יצחקי שכרגע נמצא בתוכניות והדיבורים (אם היו) על טל בן חיים המכביסט, ומצד שני סילוקו של ידין שעד לא מזמן נחשב לשחקן נשמה ואהוב הקהל מוכיחים שלא נותר דבר מהלב האדום והכל תלוי ברצונותיו של מאמן כזה או אחר שהיום פה ומחר יכול ללכת לאמן בצד השני של העיר. הקבוצה הפכה להיות בצלמו ודמותו של שירזי וכמעט לא נותר דבר מהצבע האדום. איך אפשר לדרוש אח"כ משחקנים ששיחקו בקבוצה לשמור על לויאליות למועדון כשאנחנו מתנהגים כמו כל מועדון אחר!

לא מאוחר להגדיר מחדש סדרי עדיפויות ולשים למשל את החזרתו של ורמוט כמטרה המרכזית במקום הבאתם של שכירי חרב.

אתה גזען.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:12 
giladco כתב:

מה לעשות שמה שיש היום בשוק זה רק שכירי חרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
giladco כתב:

ורמוט זה השחקן האחרון שהייתי רוצה לראות בהפועל עם כל הצער שבדבר..

אם עדיין לא הבנת להפועל חייב להביא שחקנים ל5 עמדות שונות: בלם, מגנים לשני הצדדים(דנין אם ו.. + אלוהים יודע),קשר אחורי(כנראה ימולא בסוף ע"י ידין ואם לא ע"ח ידין) וקשר קדמי/חלוץ אם נוסא וטוטו יעזבו(ברונו טפו טפו טפו ויצחקי :PUKE: :mad: ).

השכירי חרב לכל העמדות הללו יעלו לך הרבה כסף, הרבה יותר ממה שיש כיום בתקציב שגם ככה מגביל אותך בקניית שחקנים והשאלת ורמוט תעלה לך הרבה מאוד כסף! כסף שאין לך היום לבזבז על שחקן שאין צורך בשבילו בהפועל היום(אלרואי וממן משחקים בעמדה שלו)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
giladco כתב:
הקבוצה הפכה להיות בצלמו ודמותו של שירזי וכמעט לא נותר דבר מהצבע האדום.

הו, כבר שבוע שלם אף אחד לא קונן על אובדן רוח הפועל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
giladco כתב:

דר"א מה היא דמותו ומהו צלמו של שירזי? ובמה היא שונה מהותית מצלמו של האיש עם הפטיש והמגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ערן כתב:
giladco כתב:

דר"א מה היא דמותו ומהו צלמו של שירזי? ובמה היא שונה מהותית מצלמו של האיש עם הפטיש והמגל?

אויש נו.
רצה להביא 2 שחקנים לעמדות שאנחנו צריכים שכל אחד מהם אחד הטובים בליגה בעמדה שלו.
כל הסיפור עם ידין לא היה בידיו של שירזי. השחקן לא רצה להשאר וההנהלה רצתה למכור.
הבן אדם עשה הישג עצום שנה שעברה. עד שהוא לא נכשל תנו לו לנשום. בחיאת, הזדמנות קצרה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 21:22 
redgr כתב:
el dudernio כתב:
ערן כתב:
giladco כתב:

אויש נו.
הבן אדם עשה הישג עצום שנה שעברה. עד שהוא לא נכשל תנו לו לנשום. בחיאת, הזדמנות קצרה לפחות.

אין לי דבר וחצי דבר נגד שירזי (אני מאחל לו ולנו בהצלחה).
יש לי בעיה קשה עם הבחירות והעדפות שלו - מצד אחד הטענה היא שאין כסף להתמודד ולהשאיר\להביא שחקנים דוגמת אביחי וגילי
ומצד שני בראש רשימת הרכש מופיע ברק יצחקי (שחקן לא זול גם אם ״הם״ משתתפים בעלויות השכר).
מצטער אבל סדר העדיפות הזה לא ברור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוגוסט 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
giladco כתב:
redgr כתב:
el dudernio כתב:
ערן כתב:
giladco כתב:

אויש נו.

אין לי דבר וחצי דבר נגד שירזי (אני מאחל לו ולנו בהצלחה).
יש לי בעיה קשה עם הבחירות והעדפות שלו - מצד אחד הטענה היא שאין כסף להתמודד ולהשאיר\להביא שחקנים דוגמת אביחי וגילי
ומצד שני בראש רשימת הרכש מופיע ברק יצחקי (שחקן לא זול גם אם ״הם״ משתתפים בעלויות השכר).
מצטער אבל סדר העדיפות הזה לא ברור לי.

לפי הפרסומים (אלא אם כן אתה מסתמך על מידע מגורם אמין יותר): הוכן תקציב מוכן לגילי והוא פשוט רוצה למצות את עצמו בחו"ל.
לגבי אביחי נראה שמנסים להשאיר אותו.
אני מאמין שהוא היה מעדיף את גילי על יצחקי ואת ידין על כל קשר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: