שאקו כתב:
זה מגוחך בכלל התשומת לב המוגזמת שאתם נותנים לעניין סמנטי.
הרי אף אחד מאלה ששרים (כולל אני) לא מתכוון שלמכבי תהיה שואה עם גטאות, רכבות, מקלחות ומשרפות.
מספיק לנו שהם סתם כולם ימותו.
מגוחך?
אם אתה לא מעודכן, כבר שנה שעברה ההתאחדות הכריזה שעבורה קריאות שואה שוות כמו קריאות גזעניות.
אתם הולכים להיות בדיוק כמו הקהל של מכבי ובית"ר ולדאוג לנו מעכשיו לרדיוסים על ימין ועל שמאל ביגלל "מלחמת הצדק" של בשירי השואה (רציתי לרשום טיפשית, אבל זה עדיין לא יתאר בצורה טובה את רמת הטיפשות).
תבינו, אתם בעלים שפוגעים בקבוצה שלהם!אם אני יקבל עוד רדיוס ביגללכם, מבטיח שזה יהפוך להיות אישי!
חוץ ממכם, יש צמוד אליכם בשער 4 עוד לא מעט חבר'ה מבוגרים ואנשים שהם לא "אולטראס" שהם אוהדי הפועל בדיוק כמוכם, ואתם פוגעים בהם!
קצת התחשבות!
אתם רוצים קהל מאוחד לא? אלו היו הסלוגנים של העמותה. להתאחד מאחורי הקבוצה!
איך אפשר להתאחד שהחזית גורמת לפילוג?
ואני לא מאשים את רוב הילדים בשער 5,
הם ילדים מושפעים! אם אחד מיושבי הברזל יגיד להם להרים יד- הם ירימו, אם יגידו להם להפסיק לשיר שירי שואה כי זה פוגע בקבוצה- הם יפנימו ויפסיקו.
מאשים את הקומץ המוביל!
תתביישו!
אתם גורמים לפילוג!
אתם גורמים לאבא שלי, שהוא אפילו לא אשכנזי, שנמצא ביציע עוד מסוף שנות ה70, להתבייש בקהל! אתם אלו שצריכים להתבייש!
תפארו מפה ועד מחר את ההיסטוריה של הפועל, תעשו שלטים של מאז 1927, אבל מה זה שווה אם אתם לא נותנים כבוד לאוהדים המבוגרים, שהם חלק מאותה היסטוריה?
תגידו שאנחנו, האוהדים, הם האנשים בתוך הסמל, אז חבר'ה, אתם יורקים על חלק נכבד מסימלי הפועל שמסתובבים להם בבלומפילד!
תתביישו!!!