תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 14:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משה גרטל
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 01:19 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
הבדיחה על חשבון יאיר קטן, מי שזה לא יהיה. גרטל מן הסתם יודע שהשמות בדויים ברובם. מה בדיוק הבעיה עם זה?

ולמי אכפת? שואלים שאלות, חלקן מצחיקות, והוא עונה בשנינות. איש ענק.

כרגיל, אנשים רק מחפשים קורבן, את השונה (במקרה זה השוני של גרטל הוא הגאונות שלו, האישיות היוצאת מן הכלל, ההומור והחדשנות). כל עיתונאי זוטר או משתמש בפורום מנסה להרשים עם ירידות על גרטל.

פעם ראשונה שאני מסכים עם הבחור
מפגן של שנינות , גם מצד הצופים ובעיקר מצד גרטל, שממנף את התמימות שלו בהתחלה לאחד השידורים היותר כיפיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 09:44 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
bloodbrother כתב:
הבדיחה על חשבון יאיר קטן, מי שזה לא יהיה. גרטל מן הסתם יודע שהשמות בדויים ברובם. מה בדיוק הבעיה עם זה?

כרגיל, אנשים רק מחפשים קורבן, את השונה (במקרה זה השוני של גרטל הוא הגאונות שלו, האישיות היוצאת מן הכלל, ההומור והחדשנות). כל עיתונאי זוטר או משתמש בפורום מנסה להרשים עם ירידות על גרטל.

שקרן.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 10:42 
הבדיחה היא על חשבון אנשים, והנה הפתעה גדולה, שאוהבים ורוצים לראות שחיה. נדמה לי שזו המטרה של השידור, ולא מופע ליצנות של שדר הזוי וסנילי שהופך את השידור לקרקס והורס לכל מי שהגיע לצפות במשחים מעניין בענף ולא כדי לצחוק מהטמטום שלו. ולא, הוא לא ממש מבין שצוחקים איתו, הוא באמת מטומטם. רק במקום כמו ישראל זה הופך להיות בדיחה ( והטמטום שלו אכן הצחיק לא מעט בעבר, וכל השמות האלה מצחיקים לא פחות, וגם אני צחקתי מהסרטונים כי קשה שלא ) כאילו מדובר בארץ נהדרת ולא באולימפיאדה. בעולם מתייחסים לאולימפיאדה ברצינות, בישראל לא, וככה זה נראה בכל הגזרות, מהספורטיבית, התקשורתית, התרבותית והאנושית. בשעה שעתיים אחרי ההפסד של זאבי אתמול, שמעתי או קראתי את המילה בזיון לא מעט, מילה שלא יכול לדמיין אנשים במקום אחר משתמשים בה בכלל, ובטח לא בהתנשאות, קלילות וקלות כזו. איחלתי לכולם, מי בפנים ומי בלב, שיהיו להם מצלמות מחוברות בחדר השינה שמשדרות חופשי לעולם, וכשלא יעמוד להם יגידו להם את אותה מילה בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
כשמדובר בענף ספורט שחשוב לי רגשית - כדורגל, כמובן - אז אני מתעצבן מכל טעות אינפנטילית של יורם ארבל או מפרשן מביך כמו אלי אוחנה, לדוגמה.

אבל כשמדובר בשחייה, שלא רק שמדובר בתחום שפחות קרוב ללבי, אלא גם זהו ענף שמלבד דרמה בתחרויות מסוימות לא מספק עניין או הבדלים פרסונליים ברמה האובייקטיבית (ואת זה גם אומרים אנשי מקצוע מהענף), לא אכפת לי שהשידור יתווך אלי בצורה פחות פורמלית.

משה גרטל, עם הדברים הטובים והרעים שבאופן שהוא משדר, הצליח לרתום אליו בשבוע האחרון מאות אלפי צופים, ובכך מילא מעל ומעבר את המטרה של השידור הציבורי. מה לעשות, ערוץ 1 זה לא יורוספורט והאג'נדה האולימפית שלו לא יכול להיות מקצועית נטו בלי שום דבר מסביב.

ואני לא ראיתי/שמעתי/קראתי בכלל את המילה בזיון בהקשר של זאבי. אם כבר להפך. כולם דיברו וכתבו על טרגדיה ספורטיבית וגדלות נפש אנושית.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך 03 אוגוסט 2012, 10:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 10:53 
זו דעתך. ודעתי היא שגרטל מעצים את חוויית השחיה. בוא נהיה כנים, חוץ מפלפס, לוכטה והישראלים רוב הצופים לא ממש מכירים את השחיינים. יש לשחיה פוטנציאל שעמום לא קטן. גרטל גם מפגין ידע לגבי השחיינים, הרבה בעזרתו של בוקי צ'יש, וגם סוחף באהבה שלו לשחיה. הוא שדר יחיד במינו ואדיר. ובעוד כמה שנים כשתראו אולימפיאדה עם איזה שדר רובוטי, פתאום תבינו שמשהו חסר. והמשהו הזה זה גרטל.
הוא ענק.

* תגובתי כוונה לג'ושוס, ולא לערן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:03 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
זו דעתך. ודעתי היא שגרטל מעצים את חוויית השחיה. בוא נהיה כנים, חוץ מפלפס, לוכטה והישראלים רוב הצופים לא ממש מכירים את השחיינים. יש לשחיה פוטנציאל שעמום לא קטן. גרטל גם מפגין ידע לגבי השחיינים, הרבה בעזרתו של בוקי צ'יש, וגם סוחף באהבה שלו לשחיה. הוא שדר יחיד במינו ואדיר. ובעוד כמה שנים כשתראו אולימפיאדה עם איזה שדר רובוטי, פתאום תבינו שמשהו חסר. והמשהו הזה זה גרטל.
הוא ענק.

* תגובתי כוונה לג'ושוס, ולא לערן.

דוקטור בוקי בשבילך!!

והאמת ששחייה תמיד מעניין ה30 מטרים האחרונים והוא באמת מכביר את המשחה בנועם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:10 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

משה גרטל, עם הדברים הטובים והרעים שבאופן שהוא משדר, הצליח לרתום אליו בשבוע האחרון מאות אלפי צופים, ובכך מילא מעל ומעבר את המטרה של השידור הציבורי. מה לעשות, ערוץ 1 זה לא יורוספורט והאג'נדה האולימפית שלו לא יכול להיות מקצועית נטו בלי שום דבר מסביב.

ולמי שלא מכיר את הסיפור הבא (לא שזה קשור ליכולתו כשדר שחייה) -
http://www.the7eye.org.il/articles/Pages/031109_The_story_about_moshe_gertel_and_maccabi_tel_aviv.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 11:26 
גרטל משך צופים שלא מעניין ולא יעניין אותם שחיה, אלא להסתלבט עליו. הוא מבזה ומבייש את המקצוע שלו ואת המקצוע שהוא משדר, והוא לא מפגין שום ידע, להיפך, אין לו מושג וזה למרות הותק הרב שלו. השנים רק עושות לו רע והוא הולך ומידרדר, והוא נהיה יותר סנילי ופולט שטויות מביכות והפעם כבר חושב שהוא זה הסיפור ולא הבריכה, מעניין כמה אנשים צוחקים מהסניליות של ארבל שלא מזהה כבר שנים שחקנים. ואם זו הדרך למשוך צופים, שממילא לא מתעניינים ורק הגיעו לצחוק מכמה שהוא מטומטם, למה לעצור כאן? למה שלא נשווק את חדשות ערוץ 1 ע"י מגישות בלבוש תחתון למשל. וזה לא גם שערוץ 1 מתכוון למשוך צופים ככה, הוא שם כרגע ובעבר כמו שאורי לוי הפוץ משדר עשרות שנים, וכמו שלבנשטיין שידר התעמלות כל השנים ואיינשטיין באתלטיקה. לא כי הם טובים, או אטרקטיביים, או מושכי עניין, פשוט כי זה ערוץ 1 ושם דברים לא משתנים ולא מתנהלים עפ"י דיונים מקצועיים לעילא.
אני חוזר ואומר, אני רוצה לראות כאן אחד שאומר את הדברים האלה על דני נוימן, המקבילה שלו בכדורגל. הצדקה של גרטל, היא הצדקה של נוימן. יש גם לא מעט אנשים שלא מענין אותם כדורגל, אז אפשר לשלוח אותם לשמוע את הטמטום שלו כדי למשוך אותם.

המילה בזיון נאמרה ע"י אנשים שפגשתי או בטוקבקים. וזה על אריק זאבי. היא כמובן נאמרה לגבי ספורטאים אחרים, משלזינגר ועד סוסו וצוברי וריכטר ומי שלא יעלה על הציפיות של עם ישראל. היא נאמרה בעבר ותאמר בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
רועי כתב:
bloodbrother כתב:

שקרן.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 17:37 
שלום תקוה כתב:
ולמי שלא מכיר את הסיפור הבא (לא שזה קשור ליכולתו כשדר שחייה) -
http://www.the7eye.org.il/articles/Pages/031109_The_story_about_moshe_gertel_and_maccabi_tel_aviv.aspx

ואו, איזה איש ענק.
:HEART2: משה גרטל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 17:58 
ערן כתב:
כשמדובר בענף ספורט שחשוב לי רגשית - כדורגל, כמובן - אז אני מתעצבן מכל טעות אינפנטילית של יורם ארבל או מפרשן מביך כמו אלי אוחנה, לדוגמה.

אבל כשמדובר בשחייה, שלא רק שמדובר בתחום שפחות קרוב ללבי, אלא גם זהו ענף שמלבד דרמה בתחרויות מסוימות לא מספק עניין או הבדלים פרסונליים ברמה האובייקטיבית (ואת זה גם אומרים אנשי מקצוע מהענף), לא אכפת לי שהשידור יתווך אלי בצורה פחות פורמלית.

משה גרטל, עם הדברים הטובים והרעים שבאופן שהוא משדר, הצליח לרתום אליו בשבוע האחרון מאות אלפי צופים, ובכך מילא מעל ומעבר את המטרה של השידור הציבורי. מה לעשות, ערוץ 1 זה לא יורוספורט והאג'נדה האולימפית שלו לא יכול להיות מקצועית נטו בלי שום דבר מסביב...

אני חושב שלך ולחלק אחר מהמגיבים כאן אין מספיק מושג מה זה שידור איכותי של ארוע ספורט (שהוא לא ממש כדורגל או כדורסל). אתם בוחנים את גרטל של השנה בהשוואה לגרטל של האולימפיאדה הקודמת ואז אולי יש שיפור (לטעמי, מהמעט ששמעתי, ממש אין, אבל זאת סוגיה אחרת). אבל שחייה, כמו כמעט כל ארוע ספורט אחר, זה מורכב ומעניין אשר לצד האלמנטים המקצועיים רווי גם דרמה וסיפורים אישיים מדהימים. צריך להכיר את הענף ואת המשתתפים בו לעומק ולהיות בעל יכולות טלויזיוניות מסויימות כדי להפוך את זה לשידור סופר מעניין. אם הדרך היחידה של ערוץ 1 ושל גרטל לעשות את השידור מעניין זה להפוך אותו לפארסה ולהפוך את השדר ליותר מטומטם ממה שהוא (שזה אתגר לא קל), אז שלא ישדרו את זה בכלל.
במילים אחרות, כאשר אתה אומר "מסביב" אז בכל העולם הספורטיבי יש לזה משמעות מסויימת שלא כוללת בדיחות ברט סמפסון על השדר האוויל. אם מישהו רוצה עוד סיבה למה הספורט בארץ נראה כמו שהוא נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 18:06 
גיא האדום כתב:
ערן כתב:

משה גרטל, עם הדברים הטובים והרעים שבאופן שהוא משדר, הצליח לרתום אליו בשבוע האחרון מאות אלפי צופים, ובכך מילא מעל ומעבר את המטרה של השידור הציבורי. מה לעשות, ערוץ 1 זה לא יורוספורט והאג'נדה האולימפית שלו לא יכול להיות מקצועית נטו בלי שום דבר מסביב...

אני חושב שלך ולחלק אחר מהמגיבים כאן אין מספיק מושג מה זה שידור איכותי של ארוע ספורט (שהוא לא ממש כדורגל או כדורסל). אתם בוחנים את גרטל של השנה בהשוואה לגרטל של האולימפיאדה הקודמת ואז אולי יש שיפור (לטעמי, מהמעט ששמעתי, ממש אין, אבל זאת סוגיה אחרת). אבל שחייה, כמו כמעט כל ארוע ספורט אחר, זה מורכב ומעניין אשר לצד האלמנטים המקצועיים רווי גם דרמה וסיפורים אישיים מדהימים. צריך להכיר את הענף ואת המשתתפים בו לעומק ולהיות בעל יכולות טלויזיוניות מסויימות כדי להפוך את זה לשידור סופר מעניין. אם הדרך היחידה של ערוץ 1 ושל גרטל לעשות את השידור מעניין זה להפוך אותו לפארסה ולהפוך את השדר ליותר מטומטם ממה שהוא (שזה אתגר לא קל), אז שלא ישדרו את זה בכלל.
במילים אחרות, כאשר אתה אומר "מסביב" אז בכל העולם הספורטיבי יש לזה משמעות מסויימת שלא כוללת בדיחות ברט סמפסון על השדר האוויל. אם מישהו רוצה עוד סיבה למה הספורט בארץ נראה כמו שהוא נראה.

מסכים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
גרטל משך צופים שלא מעניין ולא יעניין אותם שחיה, אלא להסתלבט עליו. הוא מבזה ומבייש את המקצוע שלו ואת המקצוע שהוא משדר, והוא לא מפגין שום ידע, להיפך, אין לו מושג וזה למרות הותק הרב שלו. השנים רק עושות לו רע והוא הולך ומידרדר, והוא נהיה יותר סנילי ופולט שטויות מביכות והפעם כבר חושב שהוא זה הסיפור ולא הבריכה, מעניין כמה אנשים צוחקים מהסניליות של ארבל שלא מזהה כבר שנים שחקנים. ואם זו הדרך למשוך צופים, שממילא לא מתעניינים ורק הגיעו לצחוק מכמה שהוא מטומטם, למה לעצור כאן? למה שלא נשווק את חדשות ערוץ 1 ע"י מגישות בלבוש תחתון למשל. וזה לא גם שערוץ 1 מתכוון למשוך צופים ככה, הוא שם כרגע ובעבר כמו שאורי לוי הפוץ משדר עשרות שנים, וכמו שלבנשטיין שידר התעמלות כל השנים ואיינשטיין באתלטיקה. לא כי הם טובים, או אטרקטיביים, או מושכי עניין, פשוט כי זה ערוץ 1 ושם דברים לא משתנים ולא מתנהלים עפ"י דיונים מקצועיים לעילא.
אני חוזר ואומר, אני רוצה לראות כאן אחד שאומר את הדברים האלה על דני נוימן, המקבילה שלו בכדורגל. הצדקה של גרטל, היא הצדקה של נוימן. יש גם לא מעט אנשים שלא מענין אותם כדורגל, אז אפשר לשלוח אותם לשמוע את הטמטום שלו כדי למשוך אותם.

המילה בזיון נאמרה ע"י אנשים שפגשתי או בטוקבקים. וזה על אריק זאבי. היא כמובן נאמרה לגבי ספורטאים אחרים, משלזינגר ועד סוסו וצוברי וריכטר ומי שלא יעלה על הציפיות של עם ישראל. היא נאמרה בעבר ותאמר בעתיד.

הבעיה הגדולה עם דני נוימן זה לא שהוא כזה גרוע, אלא זה שהוא אוהד ביתר ושונא הפועל, וככה הוא גם מפרשן. כמו אחרון אוהדי ביתר/שונאי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 20:27 
זו הבעיה האישית שלך בתור אוהד הפועל. תשאל מסביב ואולי תגלה שגם מי שלא אוהד הפועל חושב שהוא גרוע ועלוב ומוציא את החשק גם כשהוא לא משדר את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 20:40 
סמל אישי של המשתמש
האוזניות לא מחוברות לשום דבר זה באחריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
זו הבעיה האישית שלך בתור אוהד הפועל. תשאל מסביב ואולי תגלה שגם מי שלא אוהד הפועל חושב שהוא גרוע ועלוב ומוציא את החשק גם כשהוא לא משדר את הפועל.

לא אומר שהוא פרשן טוב או משהו גם אם מנטרלים את אהדת ביתר/שנאת הפועל.
סה"כ פרשן ברמת ערוץ 1. הגדרת את זה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 21:01 
הביקורת על גרטל מוגזמת.
אני אישית נהנה מההתלהבות והתסיסה שהוא מכניס לשידור, וזה נכון שהוא לפעמים נסחף עם זרם פיו ולא מזהה מגמות בבריכה.
ובכלל הוא לא העיקר בשידור, אלא בוקי צ'יש שהוא ידען גדול שעשה את שיעורי הבית שלו וזה כיף גדול לשמוע אותו וללמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
EISEN כתב:
joshsoos כתב:

הבעיה הגדולה עם דני נוימן זה לא שהוא כזה גרוע, אלא זה שהוא אוהד ביתר ושונא הפועל, וככה הוא גם מפרשן. כמו אחרון אוהדי ביתר/שונאי הפועל.

אין שום קשר ולו הקלוש ביותר בין דני נוימן, פרשן יבשושי, לא חכם במיוחד (אבל גם לא מזיק, ואני בכלל לא מסכים שהוא משדר כמו אוהד בית"ר ושונא הפועל, הוא משדר אובייקטיבית לא פחות משדרים אחרים), לבין משה גרטל שהוא שדר עם נשמה, כריזמטי, מקורי, גאוני, מצחיק, מעניין, בעל לב טוב וקול מעולה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
הדבר היחיד שאפשר לסכם זה שגרטל הוא לא שדרן ספורט
כמו שרוב מי שמשדר שם לא מבין על מה הוא מדבר וזה די עצוב
אז הם מביאים פרשנים שמבינים אבל השדרן עצמו חייב להכיר את השמות את המושגים הבסיסיים בספורט שהוא משדר
וזה לא גרטל, זה כל הזילזול של הערוץ הציבורי בתפקיד שלהם באולימפיאדה וזה קודם כל לשדר את המשחקים ולהביא תקצירים בסוף היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
זה רק אחד מיני רבים:

גאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 02:58 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
EISEN כתב:
joshsoos כתב:

אין שום קשר ולו הקלוש ביותר בין דני נוימן, פרשן יבשושי, לא חכם במיוחד (אבל גם לא מזיק, ואני בכלל לא מסכים שהוא משדר כמו אוהד בית"ר ושונא הפועל, הוא משדר אובייקטיבית לא פחות משדרים אחרים), לבין משה גרטל שהוא שדר עם נשמה, כריזמטי, מקורי, גאוני, מצחיק, מעניין, בעל לב טוב וקול מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 04:11 
סמל אישי של המשתמש
גרטל הוא שדר, לא פרשן. את תפקיד השדר הוא עושה בצורה טובה.
ודרך אגב, אני צופה כל ערב בהתעמלות בשידורים של NBC שאמורים להיות מקצועיים אני מניח, בכל זאת
לא ערוץ 1. שעמום ענקי, כל מה שהם אומרים זה בסגנון "זו נפילה רעה" או "יורידו לה חצי נקודה על זה", וכו'.
לא מסבירים על הספורט שום דבר ולא מוסיפים משהו מעבר למה שהצופה רואה. אז עדיף גרטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 07:49 
ישנוני כתב:
גרטל הוא שדר, לא פרשן. את תפקיד השדר הוא עושה בצורה טובה.
ודרך אגב, אני צופה כל ערב בהתעמלות בשידורים של NBC שאמורים להיות מקצועיים אני מניח, בכל זאת
לא ערוץ 1. שעמום ענקי, כל מה שהם אומרים זה בסגנון "זו נפילה רעה" או "יורידו לה חצי נקודה על זה", וכו'.
לא מסבירים על הספורט שום דבר ולא מוסיפים משהו מעבר למה שהצופה רואה. אז עדיף גרטל.

אתה בטוח שאתה רואה את השידורים שלהם במלואם? חלק עצום מזמן השידור שלהם על התעמלות מושקע בכלל לכתבות רקע. הם השקיעו היום 20 דקות מהמשדר שלהם לכתבה (נהדרת) על קארי סטרוג ובעקבותיה שיחה של 10 דקות עם מאמני ההתעמלות המפורסמים ביותר בעולם (הקרולים). עד היום היו להם כתבות רקע על כמעט כל מתעמל רציני. אלו ארועים מורכבים עם עשרות מתחרים בחלקם מתחרים בו זמנית והם מצליחים לסדר אותם, לשלב כתבות רקע ולהסביר. הם גם מוסיפים המון "מסביב" אמיתי - בלי בדיחות מפגרות. כך למשל יש להם מצלמה על ספורטאים בולטים שיושבים ביציע (אתמול הייתה להם מצלמה קבועה על ג'ורדן וובר שישבה ביציע בזמן שהחברות שלה התחרו), יש להם תמיד מצלמה על ההורים של מי שמתחרה באותו רגע (ומשם יוצאים לפעמים רגעים מרגשים במיוחד), ויש להם כיום (ואני לא יודע אם זה האמריקאים או הבריטים) מקרופונים שבהם אפשר לשמוע את המתחרים והמאמנים מדברים בינם לבין עצמם.
השדר שלהם הוא לדעתי מתחרה לשעבר והפרשנית הקבועה לידו היא מתחרה ידועה זוכת מדליית זהב מהנבחרת האמריקאית של סוף שנות ה90 ולפעמים הם מביאים זוכים נוספים.הם מכירים לא רק את המתחרים אלא גם את התרגילים בע"פ (ולכן באמצע תרגיל הם אומרים דברים כמו "האלמנט הבא הוא המורכב ביותר בתרגיל" או "המתחרה הזה החליט בזה הרגע לחתוך אלמנט מהתרגיל שלו", "האלמנט שעכשיו הושלם הוא אלמנט שהמתחרה נפלה בו באימון הבוקר"). הם גם מידי פעם מראיינים את המתחרים והמאמנים.
להוציא את העובדה (השערורייתית כשלעצמה) שהשידור הוא מושהה ושיש פרסומות, זה שידור ספורט ברמה הכי גבוהה שיש למקצוע מאוד טכני שרוב הצופים רואים פעם ב4 שנים. להזכיר אותם ואת גרטל באותה נשימה זה פשוט עלבון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: רואים רחוק רואים שקוף :HEART2:

אגב, אני בטוח שגרטל מבין בשחיה ובספורט פי 100 מכל מומחי הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
EISEN כתב:
joshsoos כתב:

יש קשר בולט מאוד - שניהם אוהבים להתרפק בשידור על עברם כספורטאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
נאום האני מאשים:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
ואוווו,איזה נאום פרידה מרגש של גרטל.
איזה איש גדול.

:HEART2:
כן יירבו אנשים כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
איזה איש גדול.

כן יירבו אנשים כמוהו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2012, 21:50 
שער 7 הוא אדום כתב:
איזה איש גדול.

כן יירבו אנשים כמוהו.

בהחלט ואני מכה על חטא שצחקתי עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 219 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: