EISEN כתב:
joshsoos כתב:
גרטל משך צופים שלא מעניין ולא יעניין אותם שחיה, אלא להסתלבט עליו. הוא מבזה ומבייש את המקצוע שלו ואת המקצוע שהוא משדר, והוא לא מפגין שום ידע, להיפך, אין לו מושג וזה למרות הותק הרב שלו. השנים רק עושות לו רע והוא הולך ומידרדר, והוא נהיה יותר סנילי ופולט שטויות מביכות והפעם כבר חושב שהוא זה הסיפור ולא הבריכה, מעניין כמה אנשים צוחקים מהסניליות של ארבל שלא מזהה כבר שנים שחקנים. ואם זו הדרך למשוך צופים, שממילא לא מתעניינים ורק הגיעו לצחוק מכמה שהוא מטומטם, למה לעצור כאן? למה שלא נשווק את חדשות ערוץ 1 ע"י מגישות בלבוש תחתון למשל. וזה לא גם שערוץ 1 מתכוון למשוך צופים ככה, הוא שם כרגע ובעבר כמו שאורי לוי הפוץ משדר עשרות שנים, וכמו שלבנשטיין שידר התעמלות כל השנים ואיינשטיין באתלטיקה. לא כי הם טובים, או אטרקטיביים, או מושכי עניין, פשוט כי זה ערוץ 1 ושם דברים לא משתנים ולא מתנהלים עפ"י דיונים מקצועיים לעילא.
אני חוזר ואומר, אני רוצה לראות כאן אחד שאומר את הדברים האלה על דני נוימן, המקבילה שלו בכדורגל. הצדקה של גרטל, היא הצדקה של נוימן. יש גם לא מעט אנשים שלא מענין אותם כדורגל, אז אפשר לשלוח אותם לשמוע את הטמטום שלו כדי למשוך אותם.
המילה בזיון נאמרה ע"י אנשים שפגשתי או בטוקבקים. וזה על אריק זאבי. היא כמובן נאמרה לגבי ספורטאים אחרים, משלזינגר ועד סוסו וצוברי וריכטר ומי שלא יעלה על הציפיות של עם ישראל. היא נאמרה בעבר ותאמר בעתיד.
הבעיה הגדולה עם דני נוימן זה לא שהוא כזה גרוע, אלא זה שהוא אוהד ביתר ושונא הפועל, וככה הוא גם מפרשן. כמו אחרון אוהדי ביתר/שונאי הפועל.
אין שום קשר ולו הקלוש ביותר בין דני נוימן, פרשן יבשושי, לא חכם במיוחד (אבל גם לא מזיק, ואני בכלל לא מסכים שהוא משדר כמו אוהד בית"ר ושונא הפועל, הוא משדר אובייקטיבית לא פחות משדרים אחרים), לבין משה גרטל שהוא שדר עם נשמה, כריזמטי, מקורי, גאוני, מצחיק, מעניין, בעל לב טוב וקול מעולה.