תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קניית פלייסטישן 3בקנדה.
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
שאלה, אמא שלי עוד מעט טסה לטורונטו וחשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולשלוח אותה שתקנה לי סוני 3, יש לי כמה שאלות , איך המחירים שם יותר זולים? יש מקומות ספציפיים שעדיך לקנות משם? המכשירים הם אותם מכשירים? כי זכור לי משהו עם pal ו ntac שכאילו מכשירים שונים והמשחקים שמופצים במקומות שונים בעולם לא פועלים בשניהם.,
אם מישהו יודע מה בערך תהיה עלות של המכשיר, לא סגור על איזה (160, 220,320) כי היה לי סוני 320 בעבר ולא ניצלתי אפילו רבע מהזיכרון שלו אז תלוי בעלויות של כל אחד. תודה רבה לעוזרים.

נערך לאחרונה על ידי קוף על תוף בתאריך 31 יולי 2012, 05:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קניית סוני בקנדה.
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
יאלה חתיכת אפס, לך תריב עם מישהו אחר יצור מסכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 00:54 
סמל אישי של המשתמש
קוף על תוף כתב:
יאלה חתיכת אפס, לך תריב עם מישהו אחר יצור מסכן.

אמר זה שאולי החלפתי איתו מילה אבל הרגיש גבר באשכול של עזרא לצאת עליי ואמר"אני מוכן לשים 1000 שקל להעיף את האפס הזה הזה מהפורום"
טפי עליך ועל אנשים כמוך יא זבל עופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 01:00 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי אומר את זה בלי שום סיבה, אמרתי את זה כי כבר בפעם השניה שאני פותח אשכול רציני ומצפה לתשובות רציניות ולא כדי שתעשה ממנו שכונה אתה מוצא משהו מצחיק בלכתוב את הכן האידיוטי הזה שלך, מובן לי שזה קנסו והכל אבל קצת בגרות, ואגב זאת הסיבה שפתחתי את האשכול הזה בוולטון וכמובן שהגעת כדי לחרב אותו. בגלל זה אני מוכן להגיד שהבנתי בכל זאת איך מספר אנשים מתייחסים לקנסו אז אני אפילו מצטער על ההודעה באשכול של עזרא אבל אחרי שהגעת גם לכאן עם השכונה שלך אחרי שכתבתי את ההודעה פה כדי שהאשכול הזה לא יהפוך לשכונה אתה בטח יכול להבין למה התכוונתי

נערך לאחרונה על ידי קוף על תוף בתאריך 31 יולי 2012, 01:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 01:13 
סמל אישי של המשתמש
קוף על תוף כתב:
לא הייתי אומר את זה בלי שום סיבה, אמרתי את זה כי כבר בפעם השניה שאני פותח אשכול רציני ומצפה לתשובות רציניות ולא כדי שתעשה ממנו שכונה אתה מוצא משהו מצחיק בלכתוב את הכן האידיוטי הזה שלך, מובן לי שזה קנסו והכל אבל קצת בגרות, ואגב זאת הסיבה שפתחתי את האשכול הזה בוולטון וכמובן שהגעת כדי לחרב אותו.

אם פתחת בקנסו וקיבלת ממני "כן" אז לא מבין על מה התעצבנת בדיוק...
ותקליל אחשלי
אבל אתה הבאת את זה לעצמך עם ההודעה באשכול של עזרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
קוף על תוף כתב:
לא הייתי אומר את זה בלי שום סיבה, אמרתי את זה כי כבר בפעם השניה שאני פותח אשכול רציני ומצפה לתשובות רציניות ולא כדי שתעשה ממנו שכונה אתה מוצא משהו מצחיק בלכתוב את הכן האידיוטי הזה שלך, מובן לי שזה קנסו והכל אבל קצת בגרות, ואגב זאת הסיבה שפתחתי את האשכול הזה בוולטון וכמובן שהגעת כדי לחרב אותו.

אם פתחת בקנסו וקיבלת ממני "כן" אז לא מבין על מה התעצבנת בדיוק...
ותקליל אחשלי
אבל אתה הבאת את זה לעצמך עם ההודעה באשכול של עזרא

אתה מוזמן לראות שערכתי את ההודעה ואולי תבין אותי, אני מודע לזה שההודעה שלי אז באשכול הייתה אדיוטית ומעליבה ואני מצטער, הבנתי את זה שבאמת הזמנתי את זה בכך שפתחתי אשכול רציני בקנסו, אני כמובן לא רואה בזה שום פסול ואני בטוח שאתה מספיק חכם כדי להבין איפה עדיך לעשות שכונה ואיפה זה סתם מיותר, כי בהודעות הילדותיות האלה של ה"כן" הזה אין שום הומור. אבל סבבה קיבלתי את הטיעון שלך קנסו הוא מקום לשכונה ואין להיות שם רציניים. אבל ברצינות לא מבין למה הרגשת צורך לעשות גם מהאשכול הזה שכונה כי פה זה באמת לא המקום, יכלת לבוא ולהגיד לי את מה שיש לך להגיד בפרטי ותאמין לי שהיית מקבל גם תשובות. אם היית מגיב קודם לכן על מה שרשמתי באשכול של עזרא שהייתי מוכן לשלם אלפייה כדי שתעוף מהפורום היית מופתע לגלות שהייתי מתנצל באותה שנייה אבל מאחר ולא ענית הסקתי שלא נעלבת והמשכת הלאה וכך וגם אני, בגלל זה פתחתי את האשכול הזה כאן ולא בקנסו ושוב להפתעתי האשכול הפך לשכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 02:04 
סמל אישי של המשתמש
כוס אמק עם הנפילות של הפורום הזה!

קיצר
מכיוון שאיני אדם מאגניב כמו היצורים בקנסו אני מקבל את התנצלותך וסולח לך על מה שאמרת לי אז באשכול
ואני מוכן גם לעזור לך במעט
pal או ntsc זוהי שיטת שידור ולכן זה תלוי בטלוויזיה שלך ממה שאני זוכר ממתי שאני עסקתי בזה pal זה אירופה וntsc זה ארה"ב
זה ממה שאני יודע
אבל אולי זה יעזוב לך
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2271587

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 02:07 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
כוס אמק עם הנפילות של הפורום הזה!

קיצר
מכיוון שאיני אדם מאגניב כמו היצורים בקנסו אני מקבל את התנצלותך וסולח לך על מה שאמרת לי אז באשכול
ואני מוכן גם לעזור לך במעט
pal או ntsc זוהי שיטת שידור ולכן זה תלוי בטלוויזיה שלך ממה שאני זוכר ממתי שאני עסקתי בזה pal זה אירופה וntsc זה ארה"ב
זה ממה שאני יודע
אבל אולי זה יעזוב לך
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2271587

:ROSE: תודה רבה, אהיה קליל יותר בעתיד ולא אתעצבן שתעשה מהאשכולות שלי בקנסו שכונה, אני אודה מאוד למי שיוכל לענות על שאר השאלות.. איך אני בודק לאיזו שיטת שידור מתאימה הטלויזיה שלי?( אגב ההודעה באשכול של עזרא נערכה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 04:20 
סמל אישי של המשתמש
כושלאמא של מי שכותב "סוני" בקיצור לאיזה פלייסטיישן או מה שזה לא יהיה.

סוני זאת חברה, שעושה טלביזיות, ווקמנים, דיסקמנים, רדיו-טייפים, מצלמות וכו' וכו'.

את הגנון שלכם תשאירו בקנסו. (ואני מדבר על זה שאתה קורא למשהו "סוני" כמו איזה ילד בן שנתיים, לא על אדום תורכי, למרות שגם לו זה מתאים).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 04:58 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

סוני זאת חברה, שעושה טלביזיות, ווקמנים, דיסקמנים, רדיו-טייפים, מצלמות וכו' וכו'.

את הגנון שלכם תשאירו בקנסו. (ואני מדבר על זה שאתה קורא למשהו "סוני" כמו איזה ילד בן שנתיים, לא על אדום תורכי, למרות שגם לו זה מתאים).

"סוני" גם מייצרת טרנזיסטורים עד עצם היום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:

הנה עוד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קניית פלייסטישן 3בקנדה.
הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 11:41 
המשחקים בPS3 הם ללא נעילת איזורים לכן אין בעיה מבחינת הבמשחקים.
אם אתה מתכנן לחבר את הPS3 לטלויזיה עם חיבור HDMI אז קשקושי PAL/NTSC לא ישנו לך.

הבעיה העיקרית ברכישה מקנדה היא הבדלי החשמל- בגדול, על האריזה כתוב שהוא 110V בלבד ואז תצטרך שנאי גדול יחסית (בעלות של 200 ש"ח בערך). בפועל, הרבה מדווחים שהשנאי של הסוני מתאים לכל המדינות והם סתם כותבים שהוא 110V בלבד, אבל זה סיכון שאתה צריך לקחת.

בעיה נוספת, דיי זניחה, היא שהמכשיר ינגן Blu-Ray של איזור ארה"ב ולא של אירופה (או ישראל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 12:12 
לא תתפוס אותי כתב:

הבעיה העיקרית ברכישה מקנדה היא הבדלי החשמל- בגדול, על האריזה כתוב שהוא 110V בלבד ואז תצטרך שנאי גדול יחסית (בעלות של 200 ש"ח בערך). בפועל, הרבה מדווחים שהשנאי של הסוני מתאים לכל המדינות והם סתם כותבים שהוא 110V בלבד, אבל זה סיכון שאתה צריך לקחת.

בעיה נוספת, דיי זניחה, היא שהמכשיר ינגן Blu-Ray של איזור ארה"ב ולא של אירופה (או ישראל)

סתם שאלה, ראיתי כבר שכתבת את זה פה בעוד מקום, כל המשחקים של PS3 הם RF?? נראה לי מוזר, בכל מקרה באקסבוקס זה לא ככה, יש הרבה RF אבל גם הרבה PAL\NTSC

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 13:40 
בפועל, למרות שהיא קיימת, אין מגבלה.
קוד:
All PlayStation 3 games released between 2006 and mid-2012 are region-free. [2][3] Even though publishers could choose to region-lock specific games based on a mechanism that allows for the game to query the model of the PS3, none did so during the first six years after the launch of PS3 [4]. The first game to be region-locked on PS3 is Persona 4 Arena[5]; publisher Atlus declined to reverse its decision despite massive outcry by gamers. There is region locking for backwards compatible PlayStation and PlayStation 2 games, as well as DVD and Blu-ray Disc movies. Additionally, some games separate online players per region, such as Metal Gear Solid 4 Online. PlayStation Store only contains content for its own country, for example the EU store will not supply usable map packs for an imported US copy of Call of Duty 4.

http://en.wikipedia.org/wiki/Regional_lockout#Sony

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

לא קריטי הבלו ריי, לא בונה על לראות סרטים, פרו פיפא וטייקן נטו. יש את השנאי הזה בחנויות של באג בדיוטי פרי או בקנדה עצמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2012, 20:09 
מה שכתוב כאן:
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStatio ... onsumption
נותן קצת יותר תוקף לשמועות על השנאי הבינל, אבל אם אתה מתעקש אז מה שאתה מחפש זה זה:
http://www.amperel.co.il/products/76488
וזה כבד וגדול ולא משתלם לרכוש את זה בחו"ל (או בבאג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
bloodbrother כתב:

"סוני" גם מייצרת טרנזיסטורים עד עצם היום הזה.

:HEART2: רדיו :HEART2:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2012, 07:33 
אתה לא צריך שנאי. אני קניתי מוול מארט בארה"ב, שמתי מתאם על הכבל למתח של הארץ ועובד פרפקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: