אדום טורקי כתב:
קוף על תוף כתב:
לא הייתי אומר את זה בלי שום סיבה, אמרתי את זה כי כבר בפעם השניה שאני פותח אשכול רציני ומצפה לתשובות רציניות ולא כדי שתעשה ממנו שכונה אתה מוצא משהו מצחיק בלכתוב את הכן האידיוטי הזה שלך, מובן לי שזה קנסו והכל אבל קצת בגרות, ואגב זאת הסיבה שפתחתי את האשכול הזה בוולטון וכמובן שהגעת כדי לחרב אותו.
אם פתחת בקנסו וקיבלת ממני "כן" אז לא מבין על מה התעצבנת בדיוק...
ותקליל אחשלי
אבל אתה הבאת את זה לעצמך עם ההודעה באשכול של עזרא
אתה מוזמן לראות שערכתי את ההודעה ואולי תבין אותי, אני מודע לזה שההודעה שלי אז באשכול הייתה אדיוטית ומעליבה ואני מצטער, הבנתי את זה שבאמת הזמנתי את זה בכך שפתחתי אשכול רציני בקנסו, אני כמובן לא רואה בזה שום פסול ואני בטוח שאתה מספיק חכם כדי להבין איפה עדיך לעשות שכונה ואיפה זה סתם מיותר, כי בהודעות הילדותיות האלה של ה"כן" הזה אין שום הומור. אבל סבבה קיבלתי את הטיעון שלך קנסו הוא מקום לשכונה ואין להיות שם רציניים. אבל ברצינות לא מבין למה הרגשת צורך לעשות גם מהאשכול הזה שכונה כי פה זה באמת לא המקום, יכלת לבוא ולהגיד לי את מה שיש לך להגיד בפרטי ותאמין לי שהיית מקבל גם תשובות. אם היית מגיב קודם לכן על מה שרשמתי באשכול של עזרא שהייתי מוכן לשלם אלפייה כדי שתעוף מהפורום היית מופתע לגלות שהייתי מתנצל באותה שנייה אבל מאחר ולא ענית הסקתי שלא נעלבת והמשכת הלאה וכך וגם אני, בגלל זה פתחתי את האשכול הזה כאן ולא בקנסו ושוב להפתעתי האשכול הפך לשכונה.