שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
בטיס הציעה לנוסא, 180 אלף יורו לעונה, 20 אלף יותר משהוא הרוויח בהפועל.
האמת? שכר מגוחך לליגה הספרדית, במיוחד שמדובר בהעברה הכי יקרה שלהם, ככה זה שמתנהלים עם אלף סוכנים.
ונניח רוזנבורג מציעה לו 250 אלף יורו בעונה.
הוא באמת מוותר על בטיס בשביל זה ?
מבחינת הפועל זה לא כ"כ משנה כל עוד המחיר הוא אותו מחיר, אחרי הפיאסקו עם טוטו, ידין וקנדה, נוסא הוא בערך הסיכוי היחיד שלנו להכנסה רצינית.
אם מה"הכנסה הרצינית" הזו הולכים להביא סטארים כמו ברק יצחקי ואלירן דנין, אני מעדיף שלא תהיה לנו הכנסה רצינית, מה עוד שיש לי תחושה שה"הכנסה הרצינית" הזו הולכת לאיש לא נחמד במיוחד, אבל אולי זה רק אני..
בכל מקרה, אין סרט שהוא ממשיך בהפועל לצערי...
אני מאוד מרוצה שהוא לא ממשיך בהפועל, עם כל הכבוד לפוטנציאל שלו ולהברקות המועטות בשנה החולפת, אני לא אוהב שחקנים שמאלצים את כל הקבוצה לשחק במערך אחד בלבד כי בכל אחד אחר הם לא באים לידי ביטוי.
נוסא יודע לשחק כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וצריך 2 קשרים מאחוריו, כל שיבוץ אחר הרג אותו ואותנו.
תן לחזור ל 4-4-2 הקלאסי שלנו, תשאיר את טוטו ביחד עם דמארי בשפיץ ואת כל הכסף שיכנס שים בהגנה (קשר התקפי נוסף גם יהיה תוספת נחמדה).
היו לא מעט משחקים ששחקנו 4-4-2 כשהוא היה שחקן אחורי חופשי ונראנו מצויין, חוץ מזה אתה מוכן להתחייב שכל הכסף שייכנס יילך לחיזוק?
כן, היו משחקים ששיחקנו 4-4-2 עם קשר אחורי אחד ליד נוסא, זה הבליט את הבעיה שיש לו במסירה ושחרור הכדור בזמן ולמטרה, מה גם שבמערך הזה אתה עם שחקן פחות שעושה הגנה ושחקן פחות שסוגר לצדדים בעליה של הקשר קדימה. זו הסיבה שהיינו רואים את דמארי מגיע ל 16 שלנו, אגב, כי נוסא לא יודע לסגור לצדדים, דבר שמתבקש במערך הזה (בניגוד לשי שעושה את זה מעולה).
לגבי הכסף מהחיזוק, אני דרגה אחת מתחתיך במימד הסקפטיות. כל ההבטחות לשקיפות לא עומדות במבחן המציאות עד עכשיו ואם למשל טביב היה אחראי למהלך כמו השארת שלושת השחקנים בארץ היתה כבר פורצת מלחמת עולם.
בוא נקווה שכפי שראצ'ו כתב, השבוע כבר נדע יותר על מה שקורה ומה הכיוון של הקבוצה.
דבר אחד בטוח,אם המאמן לא מבין שיש לו בעיה חמורה בחלק האחורי, כולנו נסבול מזה השנה.