תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
שחר למה אתה כל כך חושד שהכסף הולך לטביב? יש ביסוס לחשדות האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:10 
RedFox כתב:

לדעתי הוא חושד שבדר לא דרך, הכסף הזה מגיע לטביב על חשבון רכישת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:10 
RedFox כתב:

לא, סתם ספקולציה.. המתווה הראשוני של עסקת טביב היה סכום +הכסף של נוסא שנפסל ע"י הבקרה.
אני לא בטוח שזה מה שקורה כרגע, אבל בגלל שהכל מעורפל וכלום לא ברור, לגיטימי לחשוד...לפחות כל עוד גורם רשמי לא אומר אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
RedFox כתב:

לדעתי הוא חושד שבדר לא דרך, הכסף הזה מגיע לטביב על חשבון רכישת הקבוצה.

מה אתה אומר...
אני שואל אותו למה הוא חושב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
בטיס הציעה לנוסא, 180 אלף יורו לעונה, 20 אלף יותר משהוא הרוויח בהפועל.

האמת? שכר מגוחך לליגה הספרדית, במיוחד שמדובר בהעברה הכי יקרה שלהם, ככה זה שמתנהלים עם אלף סוכנים.

ונניח רוזנבורג מציעה לו 250 אלף יורו בעונה.
הוא באמת מוותר על בטיס בשביל זה ?
מבחינת הפועל זה לא כ"כ משנה כל עוד המחיר הוא אותו מחיר, אחרי הפיאסקו עם טוטו, ידין וקנדה, נוסא הוא בערך הסיכוי היחיד שלנו להכנסה רצינית.

אם מה"הכנסה הרצינית" הזו הולכים להביא סטארים כמו ברק יצחקי ואלירן דנין, אני מעדיף שלא תהיה לנו הכנסה רצינית, מה עוד שיש לי תחושה שה"הכנסה הרצינית" הזו הולכת לאיש לא נחמד במיוחד, אבל אולי זה רק אני..

בכל מקרה, אין סרט שהוא ממשיך בהפועל לצערי...

אני מאוד מרוצה שהוא לא ממשיך בהפועל, עם כל הכבוד לפוטנציאל שלו ולהברקות המועטות בשנה החולפת, אני לא אוהב שחקנים שמאלצים את כל הקבוצה לשחק במערך אחד בלבד כי בכל אחד אחר הם לא באים לידי ביטוי.
נוסא יודע לשחק כשחקן חופשי מתחת לחלוץ וצריך 2 קשרים מאחוריו, כל שיבוץ אחר הרג אותו ואותנו.
תן לחזור ל 4-4-2 הקלאסי שלנו, תשאיר את טוטו ביחד עם דמארי בשפיץ ואת כל הכסף שיכנס שים בהגנה (קשר התקפי נוסף גם יהיה תוספת נחמדה).

היו לא מעט משחקים ששחקנו 4-4-2 כשהוא היה שחקן אחורי חופשי ונראנו מצויין, חוץ מזה אתה מוכן להתחייב שכל הכסף שייכנס יילך לחיזוק?

כן, היו משחקים ששיחקנו 4-4-2 עם קשר אחורי אחד ליד נוסא, זה הבליט את הבעיה שיש לו במסירה ושחרור הכדור בזמן ולמטרה, מה גם שבמערך הזה אתה עם שחקן פחות שעושה הגנה ושחקן פחות שסוגר לצדדים בעליה של הקשר קדימה. זו הסיבה שהיינו רואים את דמארי מגיע ל 16 שלנו, אגב, כי נוסא לא יודע לסגור לצדדים, דבר שמתבקש במערך הזה (בניגוד לשי שעושה את זה מעולה).

לגבי הכסף מהחיזוק, אני דרגה אחת מתחתיך במימד הסקפטיות. כל ההבטחות לשקיפות לא עומדות במבחן המציאות עד עכשיו ואם למשל טביב היה אחראי למהלך כמו השארת שלושת השחקנים בארץ היתה כבר פורצת מלחמת עולם.
בוא נקווה שכפי שראצ'ו כתב, השבוע כבר נדע יותר על מה שקורה ומה הכיוון של הקבוצה.
דבר אחד בטוח,אם המאמן לא מבין שיש לו בעיה חמורה בחלק האחורי, כולנו נסבול מזה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 27/28-7 (דיונים)
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:15 
שחר כתב:
RedFox כתב:

לא, סתם ספקולציה.. המתווה הראשוני של עסקת טביב היה סכום +הכסף של נוסא שנפסל ע"י הבקרה.
אני לא בטוח שזה מה שקורה כרגע, אבל בגלל שהכל מעורפל וכלום לא ברור, לגיטימי לחשוד...לפחות כל עוד גורם רשמי לא אומר אחרת.

גם לי זה נראה תרחיש הגיוני, ולכן הבעירה למכור גם את ידין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:21 
kobster כתב:
שחר כתב:

כן, היו משחקים ששיחקנו 4-4-2 עם קשר אחורי אחד ליד נוסא, זה הבליט את הבעיה שיש לו במסירה ושחרור הכדור בזמן ולמטרה, מה גם שבמערך הזה אתה עם שחקן פחות שעושה הגנה ושחקן פחות שסוגר לצדדים בעליה של הקשר קדימה. זו הסיבה שהיינו רואים את דמארי מגיע ל 16 שלנו, אגב, כי נוסא לא יודע לסגור לצדדים, דבר שמתבקש במערך הזה (בניגוד לשי שעושה את זה מעולה).

לגבי הכסף מהחיזוק, אני דרגה אחת מתחתיך במימד הסקפטיות. כל ההבטחות לשקיפות לא עומדות במבחן המציאות עד עכשיו ואם למשל טביב היה אחראי למהלך כמו השארת שלושת השחקנים בארץ היתה כבר פורצת מלחמת עולם.
דבר אחד בטוח,אם המאמן לא מבין שיש לו בעיה חמורה בחלק האחורי, כולנו נסבול מזה השנה.

אני לא מסכים איתך, הוא עשה המון טעויות ואיבודי כדור אבל גם היו לו הרבה דברים טובים.
לגבי שקיפות וכו' ראצ'ו גם אמר שכשיפורסם עניין עמותת האוהדים, הכל יהיה גלוי כולל ההסכם מול טביב והערבים, חוץ מזה שראצ'ו למיטב ידיעתי לא גורם רשמי בקבוצה וכמו שאני מתלונן כל הזמן (ככה זה אצל פולנים..) אני עד עכשיו לא מבין מי הגורם הרשמי בקבוצה ומי מקבל החלטות.
כל עוד שזה כך, אני מרשה לעצמי להפליג עם הדימיון ולפתח תיאוריות שהמציאות לא מפריכה אותן.

אגב ויקטור שיחק היום 90 דקות עם מיורקה, זה לא נראה כאילו הוא הולך לעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:24 
chimpfive כתב:
שחר כתב:
RedFox כתב:

זה מה שבער לטביב .? 300 אלף יורו על ידין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
לגבי ויקטור, עד כמה שהבנתי,לא נכתב שום דבר לגביו ולגבי מו"מ מול הפועל, בתקשורת הספרדית. העיקר שמישהו בויקיפדיה כבר דאג לשים אותו בסגל שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:26 
redead כתב:
chimpfive כתב:
שחר כתב:
RedFox כתב:

זה מה שבער לטביב .? 300 אלף יורו על ידין?

כל שקל חשוב למומלח, לעומת זאת יותר בוער להפועל להשאיר את ידין במקום למכור ב300, או 400

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:28 
טוטו הוא חלוץ של סדר גודל 2 מליון יורו.
ברור שהערך משתנה עם גורמים שונים כמו משך החוזה הנוכחי.

שכטר היה שווה מעט יותר בכלל וגם כי טוטו מתאים בעיקר לקבוצות מיושנות לעומת שכטר המתאים לכל קבוצה כולל כזו הדורשת כישורי הנעת כדור גבוהים מהחלוץ.
טוטו לא בנבחרת מאותה הסיבה שגוטמן לא רצה אותו בהפועל - הנעת כדור. והנבחרת היא גם מקום טוב לראות את ההבדלים בינהם כי אצל פרננדז שכטר היה הבולט בנבחרת וטוטו מעולם לא היה.
כתבתי על שכטר "היה" כי אין ביטחון שכושרו הנוכחי זהה לזה של לפני שנה. לפחות בדקות המשחק בנבחרת יש ירידה ביחס ליכולתו ביחס לתקופת פרננדז אז היה משכמו ומעלה. כדורגלים שיוצאים לאירופה יכולים להיות בטוחים לשדרוג הכנסות לפחות לטווח הקצר אבל בהחלט לא לקריירה הספורטיבית שלהם.

נחזור לטוטו. כיוון שבתקופה שקשטן אימן ובתקופה ששירזי מעביר אצלנו בתפקיד מאמן המשחק שלנו מיושן, טוטו נהדר עבורנו.
להשאיר. הכושר שלו בהווה ובעתיד חד משמעי ומבחינה זו אין מה להשוות לידין או לקנדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:30 
גבעתיים כתב:
טוטו הוא חלוץ של סדר גודל 2 מליון יורו.
ברור שהערך משתנה עם גורמים שונים כמו משך החוזה הנוכחי.

שכטר היה שווה מעט יותר בכלל וגם כי טוטו מתאים בעיקר לקבוצות מיושנות לעומת שכטר המתאים לכל קבוצה כולל כזו הדורשת כישורי הנעת כדור גבוהים מהחלוץ.
טוטו לא בנבחרת מאותה הסיבה שגוטמן לא רצה אותו בהפועל - הנעת כדור. והנבחרת היא גם מקום טוב לראות את ההבדלים בינהם כי אצל פרננדז שכטר היה הבולט בנבחרת וטוטו מעולם לא היה.
כתבתי על שכטר "היה" כי אין ביטחון שכושרו הנוכחי זהה לזה של לפני שנה. לפחות בדקות המשחק בנבחרת יש ירידה ביחס ליכולתו ביחס לתקופת פרננדז אז היה משכמו ומעלה. כדורגלים שיוצאים לאירופה יכולים להיות בטוחים לשדרוג הכנסות לפחות לטווח הקצר אבל בהחלט לא לקריירה הספורטיבית שלהם.

נחזור לטוטו. כיוון שבתקופה שקשטן אימן ובתקופה ששירזי מעביר אצלנו בתפקיד מאמן המשחק שלנו מיושן, טוטו נהדר עבורנו.
להשאיר . הכושר שלו בהווה ובעתיד חד משמעי ומבחינה זו אין מה להשוות לידין או לקנדה.

אתה רק מתעלם מהרצון של טוטו לעוף מהליגה הישראלית
הוא עשה את שלו כאן ולא יודע כמה בריא זה אם הוא ישאר
תסמין דה סילבה זוכר?
שחקנים צרכים חשק ומוטיבציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:33 
סמל אישי של המשתמש
טוטו כבר בחצי עונה האחרונה סובל מירידה חדה בכושר המשחק ועלייה במשקל וכבדות.
זה נובע או מחוסר חשק לשחק בליגה ובהפועל או מהפציעה הלא מאוד קשה שהוא עבר והוא לא חזר ממנה בכושר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
אם טוטו נשאר, הוא יודע שכל משחק שהוא יהיה בו טוב מגדיל את הסיכוי שלו לקבל חוזה גדול בשנה הבאה.
כשחקן חופשי, הדבר היחיד שעומד בינו ובין יציאה לחו"ל זו המשכורת. אם הוא יהיה טוב הוא יקבל חוזה טוב.
במחירים המדוברים (חצי מיליון יורו) עדיף לנו להשאיר אותו ולהגדיל את הסיכוי לרוץ טוב באירופה ובליגה במקביל ובכך להבטיח הכנסות שעולות פי כמה וכמה על סעיף השחרור המצחיק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 21:33 
שחר כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:

אני לא מסכים איתך, הוא עשה המון טעויות ואיבודי כדור אבל גם היו לו הרבה דברים טובים.
לגבי שקיפות וכו' ראצ'ו גם אמר שכשיפורסם עניין עמותת האוהדים, הכל יהיה גלוי כולל ההסכם מול טביב והערבים, חוץ מזה שראצ'ו למיטב ידיעתי לא גורם רשמי בקבוצה וכמו שאני מתלונן כל הזמן (ככה זה אצל פולנים..) אני עד עכשיו לא מבין מי הגורם הרשמי בקבוצה ומי מקבל החלטות.
כל עוד שזה כך, אני מרשה לעצמי להפליג עם הדימיון ולפתח תיאוריות שהמציאות לא מפריכה אותן.

אגב ויקטור שיחק היום 90 דקות עם מיורקה, זה לא נראה כאילו הוא הולך לעזוב.

אתה טועה, מי ששיחק היום 90 דקות זה ויקטור הקשר ההתקפי. שחקן אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 21:37 
שחקן בן 24 שיש לו בשנתיים האחרונות 44 הופעות בליגה הספרדית כנראה לא יגיע, בגלל שחקן שהרזומה שלו בעונה האחרונה בישראל הוא 4 גולים ו-2 בישולים בתוך קשר התקפי שדורש שדרוג על השדרוג בשכר.

שמעו, אם זה באמת נכון שבגלל שנוסא רוצה יותר אז הוא מוותר על ספרד, אז הוא אחד האנשים הכי טיפשים על כדור הארץ וגם אחד החזירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
שחקן בן 24 שיש לו בשנתיים האחרונות 44 הופעות בליגה הספרדית כנראה לא יגיע, בגלל שחקן שהרזומה שלו בעונה האחרונה בישראל הוא 4 גולים ו-2 בישולים בתוך קשר התקפי שדורש שדרוג על השדרוג בשכר.

שמעו, אם זה באמת נכון שבגלל שנוסא רוצה יותר אז הוא מוותר על ספרד, אז הוא אחד האנשים הכי טיפשים על כדור הארץ וגם אחד החזירים.

מה הקשר? נוסא קשר התקפי, ויקטור הגנתי, אני לא חושב שיש קשר בין העסקאות...

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:04 
בעצם נוסא דופק לנו את הבאת ויקטור ההוא? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:06 
וקיטור זאת השקעה של 250 אלף דולר ואם הם תלויים במכירה של נוסא בשביל זה הם באמת מביכים.

אגב, בנושא אחר-
מליקסון לא יגיע למכבי
שתנסה להביא את ורמוט במקום

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4261484,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:07 
העצב - אין לו סוף. ורמוט במכבי ואני יכול למות בשקט :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:41 
אני לא מאמין שהוא יגיע לשם.
אבל אם כן,
זה באמת חתיכת מכה בשבילי, בערך ברמה של גרשון לבית"ר. אני כל כך אוהב את השחקן והאישיות, אני כל כך מסתכל עליו ורואה "הפועל" שזה יהיה כמו סכין בלב. יימאס לי לגמרי מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
בולשיט בריבוע.
שיינמן היה זה שהחליט שמליקסון כבר סגור במחלה, שיינמן הוא זה שקובע שהם יביאו את גילי.
ספקולציות של עיתונאי משועמם.
נקסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
איזה גילי במכבי.. אתם חולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:46 
רואה אותו לגמרי במכבי, הוא לעולם לא התיימר לשחק במשחק הנשיקות לסמל השתחוות לקהל ודיבורי שחקן נשמה, יציעו לו מספיק כסף והוא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
אין לכם מושג,גילי ורמוט לא יגיע במכבי תל אביב. תזכרו את התגובה הזאת
אם כבר יתפתה לקבוצה אחרת בארץ זה לקריית שמונה כדי לשחק בליגת האלופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
גילי ורמוט לא ישחק בשום קבוצה בארץ חוץ מהפועל ת"א.
באחריות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 22:54 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
אין לכם מושג,גילי ורמוט לא יגיע במכבי תל אביב. תזכרו את התגובה הזאת
אם כבר יתפתה לקבוצה אחרת בארץ זה לקריית שמונה כדי לשחק בליגת האלופות

קריית שמונה צריכה לעבור קבוצה כמו באזל או אנדרלכט כדי לעלות לליגת האלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
הוא לעולם לא התיימר לשחק במשחק הנשיקות לסמל השתחוות לקהל ודיבורי שחקן נשמה

חוץ מפעם אחת... :)
תמונה

מכבי כבר הציעו לו הרבה כסף בקיץ הזה. אולי בסוף הוא יילך על זה, אבל אני דווקא חושב שאם הוא יחזור לתל אביב זה יהיה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 23:13 
ערן כתב:
chimpfive כתב:

תמונה

מכבי כבר הציעו לו הרבה כסף בקיץ הזה. אולי בסוף הוא יילך על זה, אבל אני דווקא חושב שאם הוא יחזור לתל אביב זה יהיה אצלנו.

אה... כן חוץ מהפעם הזאת :) (שאני מודה שזו הפעם הראשונה שאני רואה את זה) יכול להיות שהציעו לו הרבה כסף והוא עדיין חשב שיש לו סיכוי לקבוצה אחרת באירופה, לא יודע אם יציעו לו שוב פעם חוזה ואין לו קבוצה באירופה, אם הוא יוותר על מאות אלפי דולרים כדי לשחק בהפועל. פשוט בתפיסה שלי, גילי שחקן שלפחות בזמן הרב שהוא בהפועל, לא יותר מדי שיחק את משחק זונת קהל, ואני דווקא מעריך אותו על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 23:57 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
ערן כתב:
chimpfive כתב:

תמונה

אה... כן חוץ מהפעם הזאת :) (שאני מודה שזו הפעם הראשונה שאני רואה את זה) יכול להיות שהציעו לו הרבה כסף והוא עדיין חשב שיש לו סיכוי לקבוצה אחרת באירופה, לא יודע אם יציעו לו שוב פעם חוזה ואין לו קבוצה באירופה, אם הוא יוותר על מאות אלפי דולרים כדי לשחק בהפועל. פשוט בתפיסה שלי, גילי שחקן שלפחות בזמן הרב שהוא בהפועל, לא יותר מדי שיחק את משחק זונת קהל, ואני דווקא מעריך אותו על כך.

אני יותר מעריך אותו על זה שהוא לא היה זונת קהל, בזמן שהוא כן היה מאוהב במועדון ובאוהדים.
בלי לדבר הרבה, בלי לנשק את הסמל ובלי להשחוות לקהל, עדיין שקוף שהוא נקשר למועדון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 273 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: