תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הגזירות נמשכות: מס ההכנסה יגדל ב-1%
הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4261224,00.html
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הגזירות נמשכות: מס ההכנסה יגדל ב-1%
הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
אין עלייה במחירי הוודקה!

קדימה וודקות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
כן חביבי, רק הפעם המע"מ עולה, מס ההכנסה עולה, אז יש עליה במחירי הכל הן כמחיר על המוצר, והן ביחס למשכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
כן חביבי, רק הפעם המע"מ עולה, מס ההכנסה עולה, אז יש עליה במחירי הכל הן כמחיר על המוצר, והן ביחס למשכורת.

וודקות לא
בירות כן
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
גביזון כתב:

וודקות לא
בירות כן
תמונה

תקרא שוב מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
מעולה.
אנחנו אולי נסבול שנה, אבל כל גזירה כזאת מקרבת את הסוף של הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אדום טורקי כתב:
גביזון כתב:

וודקות לא
בירות כן
תמונה

תקרא שוב מה שכתבתי.

שיש עליה במחירים גם כמחיר יחיד
אבל אני מסביר לך שעל וודקות אין(קראתי אתמול)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
IdanTheLittle כתב:
מעולה.

וואו... שנים לא חטפתי ממך 3 סמיילים מתגלגלים.

בכל מקרה, לא סתם ביבי נופל בסקרים.
נדבר עוד שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
KingAlpaca כתב:
IdanTheLittle כתב:
מעולה.

נדבר עוד שנה.

תמונה
טוב נדבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
KingAlpaca כתב:
IdanTheLittle כתב:
מעולה.

נדבר עוד שנה.

מה שאתה עוד לא הבנת שהוא יודע טוב מאד מה מצב הסקרים, ומלחמה קטנה תגמור את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:21 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:

:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אדום טורקי כתב:

:cry:
תסביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:38 
כל הכבוד לביבי.
לאור המשבר בכלכלה העולמית והגידול הצפוי בגירעון, אין שום ברירה אלא להעלות מיסים.
אבל פוליטיקאי צריך הרבה ביצים בשביל להעלות מיסים בשנת בחירות, ולדעתי רוב הפוליטיקאים האחרים לא היו מעלים מיסים במצב כזה והיו מביאים את כלכלת ישראל למדרון מסוכן שסופו במצב של יוון וספרד.

ברור שהכי מאגניב זה לבכות וליילל כל פעם שמעלים מיסים וכשמקצצים בתקציבי הממשלה, רק מה לעשות שהמציאות היא כזו שאלה הם מהלכים נדרשים.
אבל מה אני מבין בכלל, יש את הכלכלנים הגאונים של פורום שדים. הם מבינים הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:40 
אם יש משהו שהוא יותר בטוח מזריחתה של השמש מידי בוקר, זאת העובדה שביבי יהיה ראש ממשלה כל עוד הוא ירצה בכך, וזה כמובן לא בזכותו, זה בגללינו. כל כך מגיע לנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
אדום טורקי כתב:
גביזון כתב:
אדום טורקי כתב:

:cry:
תסביר

המס שהוטל על הבירה והסיגריות הוא פרטני.
עצם זה שהמע"מ עולה, הנטל יפול על האזרחים, כלומר הכל יתייקר, לא משנה איזה מוצר זה.
מעבר לכך, עצם זה שמס ההכנסה עולה, אפילו לאנשים עם משכורת של 5000 ש"ח, הכל נהיה יקר יחסית למשכורת.
2 הדברים האלה יהפכו את הוודקה ליותר יקרה, הן במחיר על המוצר, והן ביחס למשכורת שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:44 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כל הכבוד לביבי.
לאור המשבר בכלכלה העולמית והגידול הצפוי בגירעון, אין שום ברירה אלא להעלות מיסים.
אבל פוליטיקאי צריך הרבה ביצים בשביל להעלות מיסים בשנת בחירות, ולדעתי רוב הפוליטיקאים האחרים לא היו מעלים מיסים במצב כזה והיו מביאים את כלכלת ישראל למדרון מסוכן שסופו במצב של יוון וספרד.

ברור שהכי מאגניב זה לבכות וליילל כל פעם שמעלים מיסים וכשמקצצים בתקציבי הממשלה, רק מה לעשות שהמציאות היא כזו שאלה הם מהלכים נדרשים.

אתה באמת גאון.

תמונה

תמונה

אז מה עושים?

תמונה

ואחרי ההזיות שיוצאות לך מהפה

תמונה

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 27 יולי 2012, 15:50, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
ודאי,מוכרחים להעלות מיסים ואת זה עושה מי שהוריד מיסי חברות בעקביות בשנים האחרונות
מילא,הוריד ל-27% כמדומני כי זה "יעודד צמיחה" (ברור,את הצמיחה של הגדולים), למה הם לא משלמים גם את זה? למה הם משלמים הרבה הרבה פחות בעזרת תרגילים ומקלטי מס? למה כשלהם יש חובות מגלחים?
אע"ב,בדרך כלל אני תופס ממך אדם הגון גם כשאני לא מסכים עם דעתך,הריצה העיוורת אחרי ביבי גם הפעם מזכירה לי מעט את הקיצוניים מימין ומשמאל שתמיד אצים רצים להגן על הצד שלהם גם כשהוא לא צודק
באמת לא ברור לך שהפכו את החוקים לכאלה שמפלים עשירים לטובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כל הכבוד לביבי.

יקירי,
אולי יש לו ביצים או שלחילופין הוא מטומטם או גם וגם.
הכי קל זה לא להתמודד עם הבראה של הוצאות הממשלה. בשביל זה באמת צריך בייצים גדולות וחוכמה. מי שגרם לכך שישראל עד כה לא הצטרפה להידרדרות הכלכלית באירופה ובהרה"ב הוא לא ביבי גאון הכלכלה אלה סטנלי פישר שהלוואי וישאר בתפקידו עוד הרבה שנים.
לפי מה שהספקתי לשמוע ממנו בימים האחרונים ( לא קראתי את התיחסותו להעלת מס ההכנסה ) הוא לא כל כך מרוצה מההתנהלות הכללית של הממשלה בשנה האחרונה. עבורי סטנלי פישר הוא אורים ותומים ואם היה מעמיד עצמו לבחירה הייתי מצביע עבורו ללא כל קשר להשקפתו הפוליטית ולהשקפתו הכללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:01 
אורנה אוסטפלד כתב:
ודאי,מוכרחים להעלות מיסים ואת זה עושה מי שהוריד מיסי חברות בעקביות בשנים האחרונות
מילא,הוריד ל-27% כמדומני כי זה "יעודד צמיחה" (ברור,את הצמיחה של הגדולים), למה הם לא משלמים גם את זה? למה הם משלמים הרבה הרבה פחות בעזרת תרגילים ומקלטי מס? למה כשלהם יש חובות מגלחים?
אע"ב,בדרך כלל אני תופס ממך אדם הגון גם כשאני לא מסכים עם דעתך,הריצה העיוורת אחרי ביבי גם הפעם מזכירה לי מעט את הקיצוניים מימין ומשמאל שתמיד אצים רצים להגן על הצד שלהם גם כשהוא לא צודק
באמת לא ברור לך שהפכו את החוקים לכאלה שמפלים עשירים לטובה?

אדוני הנכבד, אתה טועה. אתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. אתה מושפע מהתקשורת הפופוליסטית ומאנשים שאין להם מושג (שזה 99% מהאנשים במדינה הזאת).
בכל מקום בעולם, כולל במדינות הכי סוציאליסטיות, יש חברות שלא מחזירות חובות. זה קרה, זה קורה וזה ימשיך לקרות.
חלק גדול מהחברות הללו נמצאות בשליטת טייקונים. יש המון חברות קטנות שלא משלמות את החובות שלהן, אבל עליהן אתה לא שומע כי זה כתוב בעמוד השביעי במדורי הכלכלה, שאותו אתה לא קורא. כשחברה בשליטת טייקון לא משלמת, אתה שומע על זה.
בכל מקום בעולם העשירים יודעים לעשות טריקים בשביל להתחמק מתשלומי מס. אתה באמת בא לטעון שביבי המציא את זה עבורם? ואתה עוד מדבר על הגינות?

לגבי ביבי: תתפלא, אני לא מחובבי ביבי. מעולם לא הצבעתי ליכוד. יש לי ביקורת קשה ביותר על ביבי, כמעט בכל התחומים.
יש לי ביקורת קשה ביותר על כך שתהליך השלום תקוע כבר שנים. יש לי ביקורת קשה ביותר על כך שאנחנו ממשיכים להחזיק שטחים מיותרים במקום לעשות שלום עם השכנים שלנו.
יש לי ביקורת קשה ביותר על כך שהוא שוב ושוב מוכר את המדינה הזאת לחרדים ולמתנחלים, וכולנו משלמים על כך.

יש דבר אחד שאני תומך בביבי: המדיניות הכלכלית שלו. הוא אחראי, הוא מקפיד על העקרון של לא להוציא יותר ממה שיש, הוא שומר על הכלכלה שלנו מלהידרדר כמו שקרה ביוון, אירלנד, ספרד ואיטליה. ולעשות את זה, כש-99% מהאנשים פה הם חבורת פופוליסטים שרק מחפשים ליילל על כל העלאת מיסים וקיצוצים תקציביים, ועוד בשנת בחירות - זה קשה מאוד.
ועל כך מגיע לו כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:05 
הוא גם מקפיד לקחת רק מהחלשים ומעמד הביניים.
למה לא להעלות מס חברות? מס מעסיקים? למה לא לעשות מע"מ דיפרנציאלי? למה לא להוריד פטורים בשוק ההון? למה לא לקחת כספים מהחרדים? מה פתאום, נעלה עוד מסים עקיפים, ונוסיף לזה גם מס הכנסה על מעמד הביניים ואולי אפילו על המעמד החלש. מי לא נפגע באמת? ניחוש פרוע.
ביבי לא הציל אותנו והוא רק מדרדר אותנו עכשיו. ראש ממשלה עלוב ופאתטי, ושר על אוצר בזוי ומחורבן.

נערך לאחרונה על ידי joshsoos בתאריך 27 יולי 2012, 19:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:05 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לך, אע"ב כל הכבוד, על כך שאתה מבין בדברים האלה כ"כ ועדיין משבח את רוה"מ הכושל הזה על הפעולות הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:17 
joshsoos כתב:
למה לא להעלות מס חברות? מס מעסיקים? למה לא לעשות מע"מ דיפרנציאלי? למה לא להוריד פטורים בשוק ההון? למה לא לקחת כספים מהחרדים? מה פתאום, נעלה עוד מסים עקיפים, ונוסיף לזה גם מס הכנסה על מעמד הביניים ואולי אפילו על המעמד החלש. מי לא נפגע באמת? ניחוש פרוע.
ביבי לא הציל אותנו והוא רק מדרדר אותנו עכשיו. ראש ממשלה עלוב ופאתטי, ושר על אוצר בזוי ומחורבן.

עובדתית, מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון.
במסגרת שינויי המיסוי שיהיו עכשיו, יהיה מס יסף למי שמרוויח מעל 800 אלף ש"ח בשנה. כך שהטענה שלך על כך שהוא לא לוקח מהעשירים - עובדתית, לא נכונה.
הוא מעלה את מס ההכנסה ב-1%, על כל מדרגה מעל סכום מסוים שעדיין לא נקבע. מתמטית, זה פוגע בעשירים יותר מאשר בעניים. ראשית, 5 העשירונים התחתונים בכלל לא משלמים מס הכנסה, כך שהם לא נפגעים מזה כלל. לגבי 5 העשירונים העליונים - אתה מוזמן לעשות עם עצמך תרגיל מתמטי ולראות מי נפגע יותר, באחוזים. רמז: ככל שהשכר עולה - העליה האחוזית במס הכנסה גבוהה יותר.
מס חברות לא צריך להעלות, כדי למשוך לפה חברות ולעודד את הפעילות העסקית. זה נכון במיוחד בימי משבר כמו עכשיו. ביבי צודק ב-1,000% ואני איתו בקטע הזה. אגב, לא כל החברות הן של עשירים. יש לי חברים שיש להם חברות קטנות והם לא עשירים בכלל.
הורדת פטורים בשוק ההון: זה כבר קרה. בתחילת השנה עלה המס על רווחי הון מ-20% ל-25%. עיקר הפטורים בשוק ההון הם על קרנות הפנסיה, קרנות ההשתלמות וקופות הגמל, ועד לתקרה של כ-18 אלף ש"ח. מזה נהנים אנשי מעמד הביניים, לא העשירים. לעשירים אין שום פטור והם משלמים 25% כמו כולם.

לגבי החרדים: מסכים איתך. אבל זה לא רק ביבי, חוץ מאריק שרון כל ראשי הממשלות פה מאז 1977 הלכו עם החרדים. ביבי לא המציא את זה. עדיין, יש לי ביקורת עליו בנושא הזה, אבל היא תקפה גם לגבי כל שאר ראשי הממשלות חוץ מאריק שרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
KingAlpaca כתב:
IdanTheLittle כתב:
מעולה.

נדבר עוד שנה.

הרווחת את זה ביושר.

נופל בתחת שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:19 
אדום אופטימי כתב:
יקירי,
אולי יש לו ביצים או שלחילופין הוא מטומטם או גם וגם.
הכי קל זה לא להתמודד עם הבראה של הוצאות הממשלה. בשביל זה באמת צריך בייצים גדולות וחוכמה. מי שגרם לכך שישראל עד כה לא הצטרפה להידרדרות הכלכלית באירופה ובהרה"ב הוא לא ביבי גאון הכלכלה אלה סטנלי פישר שהלוואי וישאר בתפקידו עוד הרבה שנים.
לפי מה שהספקתי לשמוע ממנו בימים האחרונים ( לא קראתי את התיחסותו להעלת מס ההכנסה ) הוא לא כל כך מרוצה מההתנהלות הכללית של הממשלה בשנה האחרונה. עבורי סטנלי פישר הוא אורים ותומים ואם היה מעמיד עצמו לבחירה הייתי מצביע עבורו ללא כל קשר להשקפתו הפוליטית ולהשקפתו הכללית.

יפה שאתה כל כך מעריך את סטנלי פישר. אני חושב כמוך.
ומי הביא לפה את סטנלי פישר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:29 
סמל אישי של המשתמש
אגב, אני לחלוטין בדעה של עידן הקטן
כל עוד הגזירות האלה מביאות לקיצו של נתניהו בשלטון - הרי זה מבורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:35 
להצביע ביבי אנשים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:43 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
joshsoos כתב:

עובדתית, מה שאתה אומר הוא פשוט לא נכון.
במסגרת שינויי המיסוי שיהיו עכשיו, יהיה מס יסף למי שמרוויח מעל 800 אלף ש"ח בשנה. כך שהטענה שלך על כך שהוא לא לוקח מהעשירים - עובדתית, לא נכונה.
הוא מעלה את מס ההכנסה ב-1%, על כל מדרגה מעל סכום מסוים שעדיין לא נקבע. מתמטית, זה פוגע בעשירים יותר מאשר בעניים. ראשית, 5 העשירונים התחתונים בכלל לא משלמים מס הכנסה, כך שהם לא נפגעים מזה כלל. לגבי 5 העשירונים העליונים - אתה מוזמן לעשות עם עצמך תרגיל מתמטי ולראות מי נפגע יותר, באחוזים. רמז: ככל שהשכר עולה - העליה האחוזית במס הכנסה גבוהה יותר.
מס חברות לא צריך להעלות, כדי למשוך לפה חברות ולעודד את הפעילות העסקית. זה נכון במיוחד בימי משבר כמו עכשיו. ביבי צודק ב-1,000% ואני איתו בקטע הזה. אגב, לא כל החברות הן של עשירים. יש לי חברים שיש להם חברות קטנות והם לא עשירים בכלל.
הורדת פטורים בשוק ההון: זה כבר קרה. בתחילת השנה עלה המס על רווחי הון מ-20% ל-25%. עיקר הפטורים בשוק ההון הם על קרנות הפנסיה, קרנות ההשתלמות וקופות הגמל, ועד לתקרה של כ-18 אלף ש"ח. מזה נהנים אנשי מעמד הביניים, לא העשירים. לעשירים אין שום פטור והם משלמים 25% כמו כולם.

לגבי החרדים: מסכים איתך. אבל זה לא רק ביבי, חוץ מאריק שרון כל ראשי הממשלות פה מאז 1977 הלכו עם החרדים. ביבי לא המציא את זה. עדיין, יש לי ביקורת עליו בנושא הזה, אבל היא תקפה גם לגבי כל שאר ראשי הממשלות חוץ מאריק שרון.

אתה מבין את ההבדל של לקחת אחוז ממי מרוויח מיליון ואחוז ממי שמרוויח 7000? מבין שעבור מי שמרוויח מיליון אחוז מע"מ לא מזיז ועבור מי שמרוויח 7000 זה עליה של אחוז נטו כי הוא צורך את כל הכנסתו? ואתה מתגאה בכך שחמשת העשירונים התחתונים לא משלמים מס? אתה יודע למה זה? זה כי הם מרוויחים מתחת ל5500 בערך, והפער רק גדל באדיבות החבר ביבי.
מס חברות צריך להעלות, הוא ירד מספיק בשנים האחרונות וזה לא מה שיעודד את הפעילות. הורדת פטורים זה מה שאינטל וטבע וכל החברות הגדולות לא משלמות. ולא יקרה כלום אם יעלו מס מעסיקים, אי אפשר לקחת רק מהאזרח.
ומה הקשר לראשי ממשלה אחרים? אני מצטט את ראש הממשלה ביביהו מהשבוע "אין ארוחות חינם". נדמה לי שגם אתה תסכים שהכלל הזה אומר שהראשונים להיפגע אמורים להיות החרדים. זה הוא אמר, לא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אדום טורקי כתב:

גם העליה בדלק לא מפריעה לו גם ככה הוא ממלא תמיד מאה שקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 20:20 
יש סיכוי שמשהו יגרום לעסק של ביבי ליפול ויקדימו את הבחירות?
דווקא זה לא תסריט כל כך דמיוני.

הכי עצוב, זה שיש אנשים שהם כל כך מנותקים מהחדשות, אין להם מושג מהחיים שלהם, והם ילכו פשוט להצביע ביבי או שלא ילכו בכלל להצביע(והכמות של האנשים האלה הולכת וגדלה מבחירות לבחירות), אלה שכן ילכו ישאלו אותי בנחרצות המעצבנת הזאת "תגיד למה אתה חושב שלא מגיע לביבי להיות ראש הממשלה? לא תגיד לי תכלס.. למה? "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: