אורנה אוסטפלד כתב:
ודאי,מוכרחים להעלות מיסים ואת זה עושה מי שהוריד מיסי חברות בעקביות בשנים האחרונות
מילא,הוריד ל-27% כמדומני כי זה "יעודד צמיחה" (ברור,את הצמיחה של הגדולים), למה הם לא משלמים גם את זה? למה הם משלמים הרבה הרבה פחות בעזרת תרגילים ומקלטי מס? למה כשלהם יש חובות מגלחים?
אע"ב,בדרך כלל אני תופס ממך אדם הגון גם כשאני לא מסכים עם דעתך,הריצה העיוורת אחרי ביבי גם הפעם מזכירה לי מעט את הקיצוניים מימין ומשמאל שתמיד אצים רצים להגן על הצד שלהם גם כשהוא לא צודק
באמת לא ברור לך שהפכו את החוקים לכאלה שמפלים עשירים לטובה?
אדוני הנכבד, אתה טועה. אתה מדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. אתה מושפע מהתקשורת הפופוליסטית ומאנשים שאין להם מושג (שזה 99% מהאנשים במדינה הזאת).
בכל מקום בעולם, כולל במדינות הכי סוציאליסטיות, יש חברות שלא מחזירות חובות. זה קרה, זה קורה וזה ימשיך לקרות.
חלק גדול מהחברות הללו נמצאות בשליטת טייקונים. יש המון חברות קטנות שלא משלמות את החובות שלהן, אבל עליהן אתה לא שומע כי זה כתוב בעמוד השביעי במדורי הכלכלה, שאותו אתה לא קורא. כשחברה בשליטת טייקון לא משלמת, אתה שומע על זה.
בכל מקום בעולם העשירים יודעים לעשות טריקים בשביל להתחמק מתשלומי מס. אתה באמת בא לטעון שביבי המציא את זה עבורם? ואתה עוד מדבר על הגינות?
לגבי ביבי: תתפלא, אני לא מחובבי ביבי. מעולם לא הצבעתי ליכוד. יש לי ביקורת קשה ביותר על ביבי, כמעט בכל התחומים.
יש לי ביקורת קשה ביותר על כך שתהליך השלום תקוע כבר שנים. יש לי ביקורת קשה ביותר על כך שאנחנו ממשיכים להחזיק שטחים מיותרים במקום לעשות שלום עם השכנים שלנו.
יש לי ביקורת קשה ביותר על כך שהוא שוב ושוב מוכר את המדינה הזאת לחרדים ולמתנחלים, וכולנו משלמים על כך.
יש דבר אחד שאני תומך בביבי: המדיניות הכלכלית שלו. הוא אחראי, הוא מקפיד על העקרון של לא להוציא יותר ממה שיש, הוא שומר על הכלכלה שלנו מלהידרדר כמו שקרה ביוון, אירלנד, ספרד ואיטליה. ולעשות את זה, כש-99% מהאנשים פה הם חבורת פופוליסטים שרק מחפשים ליילל על כל העלאת מיסים וקיצוצים תקציביים, ועוד בשנת בחירות - זה קשה מאוד.
ועל כך מגיע לו כל הכבוד.