תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 18:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום חמישי 26.7 (דיונים)
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:16 
kobster כתב:
אדום אופטימי כתב:
לא הצחתי להבין מי הגורם המחליט בהפועל ?
אלי בואנו ?
ניצן שירזי ?
עמותת האוהדים?

מקווה שתהיה הפתעה לטובה.

עושה רושם שאם טביב היה הבעלים והיו נעשים אותם מהלכים ....לא כולם היו רצים לקנות מינויים, ובוודאי שלא היו מספקים שקט תעשייתי שכזה.

בוא נקרא לילד בשמו.
אם המהלך של השארת שלושת השחקנים בארץ היה נעשה בתקופת טביב היינו הופכים עליו את המועדון.
חד וחלק, ואין לי גם בעיה להודות שהייתי מהראשונים שם.
ההנהלה החדשה מקבלת הרבה קרדיט בזכות זה שהיא לא טביב, כי יותר גרוע ממנו (כנראה) אי אפשר להיות.
אני עדיין מייחס את זה לכך שתוך חודש בדיוק (4.7 הכרזת העצמאות, 4.8 דרבי) הם צריכים לשקם קבוצה שלמה ולהביא אותה במצב אופטימלי לתחילת העונה, ומי שלא עושה לא טועה (יש פה אחד שאוהב להשתמש בביטוי שכשמנסרים עצים עפים שבבים).
יש הרבה על מה לפרגן, סה"כ רכש ישראלי טוב מאוד הונחת לפה במהרה, כל עניין החוזים מול ארבעת הותיקים גם הוסדר בצורה מצוינת ויש כוונה לתת הזדמנויות אמיתיות לשחקני הנוער בסגל של הבוגרים, מה גם שהרבה אנשים שאין ספק לגבי האהבה שלהם להפועל חזרו למועדון כמו מורדי,ליובין,בנאנו לנוער ועוד.
יש פה מגבלת זמן וחוסר ודאות תקציבית שמשפיעים על ההתנהלות. עדיין, מהלך שגוי כמו זה שהוזכר למעלה יכול לפגוע בנו בהרבה מובנים, אני מציע שניקח את השבוע הקרוב לראות את הכיוון שאליו הולך המועדון מבחינת הרכש.
זה לא הרבה זמן, ותאריך היעד האמיתי שלנו הוא בכלל בדיוק 4 שבועות מהיום (23.8, ליגה אירופית), ברור לכולם שזה חתיכת מבחן שישפיע ישירות על כל העונה.
נקווה שיהיה טוב.

סוף סוף האנשים פה מתחילים לפתוח את העיניים.
כל השנים אני תמוך בהנהלות של הפועל. בחדשה משהו לא נראה טוב.
כל החתמות שלהם חוץ מבן חיים הם של שחקנים בינוניים.וחידוש חוזה לשחקנים מבוגרים שבכל מקרה אין להם לאן ללכת.

נערך לאחרונה על ידי nati בתאריך 26 יולי 2012, 22:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:17 
dino כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
אני יודע מה שאתה יודע.
משה בר ניב הוא היו"ר, ליובין הוא המנכ"ל וזה שלדעתי מניע את המערכת, עו"ד פינס אחראי על החוזים ועל התקציב, ניצן שירזי הוא הסמכות המקצועית העליונה.
אלו הארבעה שאחראים על איך תראה הקבוצה, על מי ישוחרר ומי יבוא, על מסגרת התקציב ובעיקר מה עושים במסגרת הזו.
כפי שאמרתי, לא כל ההחלטות שלהם נכונות, הכיוון נראה כרגע מדאיג אבל יש עוד זמן להרכיב את כל חלקי הפאזל.

לא נראה לי שניצן שירזי קבע שהמחיר של טוטו יהיה חצי מיליון (בהנחה שזה נכון בכלל..) או שקנדה משוחרר בחינם, פינס הוא עורך דין שמנסח חוזים. לגבי לובין, לפחות בקדנציה הקודמת הוא היה המוציא לפועל של מוני ומשה בר ניב הזה בכלל חסר ניסיון בכדורגל. אז אני עדיין לא מבין מי מקבל את ההחלטות, מדובר בסכומים גבוהים מאוד עבור קבוצה עם תקציב מוגבל כמו שלנו.

בוא נשאל כך. הרי אתה יודע כמו כולנו מי נמצא בכל תפקיד. אתה יודע מה כל תפקיד אמור לבצע. באיזה דרך אתה היית רוצה לדעת מי עושה מה ומה עושה מה?
שיוציאו מהקבוצה הודעה רשמית מי עושה מה?(כבר פירסמו את זה)

אני יודע מי מקבל החלטות במכבי תל אביב, אני יודע מי מקבל החלטות במכבי חיפה, אני יודע מי מקבל החלטות במ.ס אשדוד, באיתורן קריית שמונה, במכבי נתניה בהפועל חיפה וסליחה אם שכחתי מישהו בדרך.

אני לא יודע מי מקבל החלטות בקבוצה שאני אוהד, אני שואל בפורום כי אולי יש אנשים מקורבים שיודעים. לי זה נראה קצת מוזר שאנחנו לא יודעים מי מקבל את ההחלטות, דוקא בשנה שאמורה להיות קירבה עם האוהדים יש תחושה של ניכור ושל חוסר וודאות מוחלטת ולי זה מפריע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
מי זה הקאנו הזה?

בלם ברזילאי בן 28.
שיחק בכל מיני קבוצות שקר כלשהן בברזיל עד שב-2008 הגיע לביירה מאר הפורטוגלית, נתן שם 3 עונות ועבר בקיץ שעבר לסטנדרד ליאז'.
לפי הסטטיסטיקה נתן עונה לא רעה בכלל ועשה איתה קמפיין יפה באירופה ויש לו שם חוזה עד 2015, לא רואה סיבה שהם ירצו לשחרר לנו אותו וגם אם כן לא בסכום שיש לנו לשלם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
מי זה הקאנו הזה?

בלם ברזילאי בן 28.
שיחק בכל מיני קבוצות שקר כלשהן בברזיל עד שב-2008 הגיע לביירה מאר הפורטוגלית, נתן שם 3 עונות ועבר בקיץ שעבר לסטנדרד ליאז'.
לפי הסטטיסטיקה נתן עונה לא רעה בכלל ועשה איתה קמפיין יפה באירופה ויש לו שם חוזה עד 2015, לא רואה סיבה שהם ירצו לשחרר לנו אותו וגם אם כן לא בסכום שיש לנו לשלם עליו.

הוא עבר לפני לפני עונה וחצי, לא בקיץ שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בלם סטנדרד ליאז' קאנו הוצע להפועל ת"א
הבלם מתנשא לגובה 1.88 מ' ולו 14 הופעות במדי קבוצת הפאר הבלגית, שירזי יצטרך לבחור בינו לבין רניץ' מפרטיזן בלגרד

זה אומר שאופציית הבלם היווני ירדה מהפרק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום חמישי 26.7 (דיונים)
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:27 
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
אני יודע מה שאתה יודע.
משה בר ניב הוא היו"ר, ליובין הוא המנכ"ל וזה שלדעתי מניע את המערכת, עו"ד פינס אחראי על החוזים ועל התקציב, ניצן שירזי הוא הסמכות המקצועית העליונה.
אלו הארבעה שאחראים על איך תראה הקבוצה, על מי ישוחרר ומי יבוא, על מסגרת התקציב ובעיקר מה עושים במסגרת הזו.
כפי שאמרתי, לא כל ההחלטות שלהם נכונות, הכיוון נראה כרגע מדאיג אבל יש עוד זמן להרכיב את כל חלקי הפאזל.

לא נראה לי שניצן שירזי קבע שהמחיר של טוטו יהיה חצי מיליון (בהנחה שזה נכון בכלל..) או שקנדה משוחרר בחינם, פינס הוא עורך דין שמנסח חוזים. לגבי לובין, לפחות בקדנציה הקודמת הוא היה המוציא לפועל של מוני ומשה בר ניב הזה בכלל חסר ניסיון בכדורגל. אז אני עדיין לא מבין מי מקבל את ההחלטות, מדובר בסכומים גבוהים מאוד עבור קבוצה עם תקציב מוגבל כמו שלנו.

פסלת את כולם בהינף מקלדת אבל בתכלס הם אלו שמנהלים את ההצגה.
ההשארה של טוטו, ידין וקנדה היא טעות בולטת של חוסר ניסיון וראיה לא נכונה לחסוך את העלות שלהם במחנה כי הם גם ככה לא ממשיכים במועדון. רק שמי שקיבל את ההחלטה הזו לא הבין שהוא מוריד בצורה דרסטית את המחיר הריאלי שיהיה אפשר לקבל על שלושתם.
נראה כמו מהלך של בר ניב, שמצד אחד באמת התכוון לחסוך אבל לא הבין את האפקט של המהלך לטווח הרחוק.

כבר כתבתי פה בתחילת היום שחבל שאין מישהו שעומד מול המצלמות או פונה בצורה אחרת ישירות לאוהדים בשביל לתת לנו תמונת מצב אמיתית לגבי מה שקורה ומה עמד מאחורי ההחלטה להשאיר את שלושתם.
הוא גם לא צריך לפרט יותר מדי, עצם היחס והשיתוף ירגיע ויעודד את האוהדים. הדיבורים על שקיפות כרגע נשארו בתור דיבורים, וחבל. זו הנקודה בה היה צריך לעשות את ההבדל.

איפה המאמן בכל ההחלטות האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:
ציטוט:
הבלם מתנשא לגובה 1.88 מ' ולו 14 הופעות במדי קבוצת הפאר הבלגית, שירזי יצטרך לבחור בינו לבין רניץ' מפרטיזן בלגרד

14 הופעות? מאיפה הם הקריצו את זה... יותר בכיוון של 36 וזה רק בליגה, בנוסף הוא עשה קמפיין יפה עונה שעברה באירופה ובגביע הבלגי (זכו).
ויובל, אתה צודק כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:34 
למה צריך לבחור בין 2 בלמים(שאומרים שהם טובים)שהעלות שלהם היא רק משכורת של 180 אלף. מה הם באמת לא רואים ומבינים שאנחנו צריכים 2 בלמים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:36 
שירזי.
ניצן שירזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
לירן כהן כתב:
ציטוט:

14 הופעות? מאיפה הם הקריצו את זה... יותר בכיוון של 36 וזה רק בליגה, בנוסף הוא עשה קמפיין יפה עונה שעברה באירופה ובגביע הבלגי (זכו).
ויובל, אתה צודק כמובן.

הם העתיקו מויקיפדיה בלי לבדוק ולראות שזה נתון לא מעודכן. היו לו 14 הופעות בליגה בחצי העונה הראשונה.
בכל מקרה הידיעה לא נראית רצינית, אין שום סיבה שסטנדרד תשחרר לנו שחקן הרכב שלהם שיש לו עוד 3 שנים בחוזה במחיר שקרוב למשהו שאנחנו יכולים לעמוד בו, ובטח לא מחיר שאנחנו מכוונים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:37 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי או שמא פיספסתי למה ירדו כבר מהבלם היווני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
למה צריך לבחור בין 2 בלמים(שאומרים שהם טובים)שהעלות שלהם היא רק משכורת של 180 אלף. מה הם באמת לא רואים ומבינים שאנחנו צריכים 2 בלמים?

כי משחררים את קנדה, ידין, וטוטו. שלושה שחקנים ישראליים, בלי שיש מחליף ישראלי לאף אחד מהם. אז במקום להביא זרים לעמדות שאנחנו באמת צריכים (מגן שמאלי, שניים לבלם, הקישור ההתקפי), יבזבזו אותם על עמדות שבהם כבר יש לנו שחקנים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
לירן כהן כתב:

איזה יווני אחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
התשובה ברורה.
קאנו לעמדת הבלם,ראניץ' לעמדת המגן הימני.
הגנה רבותיי,הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
לירן כהן כתב:

איזה יווני אחי?

חאליפה סאנקרה, הבלם הסנגלי שמשחק ביוון (עבר מאריס לאסטרס טריפוליס ויכול להתיר את החוזה שם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות יום חמישי 26.7 (דיונים)
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
שחר כתב:
kobster כתב:
אני יודע מה שאתה יודע.

פסלת את כולם בהינף מקלדת אבל בתכלס הם אלו שמנהלים את ההצגה.
ההשארה של טוטו, ידין וקנדה היא טעות בולטת של חוסר ניסיון וראיה לא נכונה לחסוך את העלות שלהם במחנה כי הם גם ככה לא ממשיכים במועדון. רק שמי שקיבל את ההחלטה הזו לא הבין שהוא מוריד בצורה דרסטית את המחיר הריאלי שיהיה אפשר לקבל על שלושתם.
נראה כמו מהלך של בר ניב, שמצד אחד באמת התכוון לחסוך אבל לא הבין את האפקט של המהלך לטווח הרחוק.

כבר כתבתי פה בתחילת היום שחבל שאין מישהו שעומד מול המצלמות או פונה בצורה אחרת ישירות לאוהדים בשביל לתת לנו תמונת מצב אמיתית לגבי מה שקורה ומה עמד מאחורי ההחלטה להשאיר את שלושתם.
הוא גם לא צריך לפרט יותר מדי, עצם היחס והשיתוף ירגיע ויעודד את האוהדים. הדיבורים על שקיפות כרגע נשארו בתור דיבורים, וחבל. זו הנקודה בה היה צריך לעשות את ההבדל.

איפה המאמן בכל ההחלטות האלו?

המאמן יכול להגיד באיזו עמדות הוא רוצה להתחזק, אם יש שחקנים ספציפיים שהוא מעוניין בהם הוא יכול לבקש מההנהלה לנסות ולהביא אותם (כמו יצחקי וגילי למשל) וגם על אילו שחקנים הוא יכול לוותר. סתם לצורך העניין, שירזי היה מאוד מעוניין להשאיר את נוסא אבל תמורת סכום כזה, אני מניח שבאו אליו מההנהלה ואמרו לו "זה מה יש".
מחליף אין ולדעתי גם לא יהיה. הפתרון הטוב ביותר לדעתי הוא להשאיר את טוטו ולעבור ל 4-4-2 אבל הנושא הזה כבר נטחן עד דק אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
אתמול שחר אמר שרניץ' נחשב לבדיחה באנדרלכט ולשחקן חלש בפרטיזן, אני חושב שלאור המידע הזה עדיף ללכת על סאנקרה או במקרה ויש אמת בידיעה ואפשר להביא אותו מבחינה תקציבית אז כמובן שעל קאנו שיש לו את הרקורד הכי מרשים מבין השלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:51 
את זה אמרו גם על אדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:56 
איציק כהן שוחרר מחיפה. אם כבר עונה תקציבית, אז בוא נלך על זה עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
מפלצת 4 כתב:
איציק כהן שוחרר מחיפה. אם כבר עונה תקציבית, אז בוא נלך על זה עד הסוף.

אוברייטד מטורף.
סמל לתופעת הישראלים הבינוניים מינוס שזוכים לביקוש בעקבות הנטישה ההמונית לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:00 
סמל אישי של המשתמש
הקאנו הזה נראה עם רזומה מאוד מרשים (למעט 2 גולים עצמיים במשחק מול הנובר בשנה שעברה)/
יכול להיות שרמי גרשון דחק אותו מחוץ לסגל ?
מוזר ששחקן ששווה מעל 2 מיליון יורו יגיע לפה תוך כדי החוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:01 
אם לא היינו מביאים את חיימוביץ', הייתי קורא להביא אותו, כי גם בלם בינוני היה חסר לנו. עכשיו אנחנו צריכים בלם מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
dino כתב:
לירן כהן כתב:

איזה יווני אחי?

חאליפה סאנקרה, הבלם הסנגלי שמשחק ביוון (עבר מאריס לאסטרס טריפוליס ויכול להתיר את החוזה שם)

!
בחיי זה שם יווני, היתי בטוח שהוא משם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
לא מבין איך ויתרו בקלות על מירקו אורמוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:05 
אסור לנו להתפשר העונה על הגנה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:09 
יובל כתב:
nati כתב:

כי משחררים את קנדה, ידין, וטוטו. שלושה שחקנים ישראליים, בלי שיש מחליף ישראלי לאף אחד מהם. אז במקום להביא זרים לעמדות שאנחנו באמת צריכים (מגן שמאלי, שניים לבלם, הקישור ההתקפי), יבזבזו אותם על עמדות שבהם כבר יש לנו שחקנים טובים.

לי אתה לא צריך להסביר.אבל להנהלה החדשה כנראה שכן.
אל תשכח שהביאו לנו כבר בלם אחד :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:14 
לירן כהן כתב:

עד שעשו החלטה אחת טובה(כן,בטח.לא לקחו אותו,כי הוא עלה כסף)אז גם עליה צריך לבקר אותם? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
לבסס את האגפים על אנטבי,חוטבא,בן ביטון ובורחל זה פשוט מחדל מקצועי.
החלטתם שקנדה לא מתאים מבחינה חברתית ומהמר,לגיטימי לחלוטין אבל תביאו מישהו שלפחות מתקרב לרמה וקצת רואה התקפה מול העיניים.חוטבא הוא נגר וכשמו כן הוא: חוטב עצים.אנטבי בן 43! לא יכול להיות שאף אחד לא רואה את זה.
דנין זו לא בשורת המאה אבל במצב העניינים אני יותר ממקווה שיביאו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:19 
עם כמה שאני לחוץ לחיזוק, אני אסתפק בבלם אחד בתנאי שיהיה טוב.
חיימוביץ לידו ובאדיר ומור שושן מהספסל זה סביר.
הזר השלישי יהיה ויקטור, הרביעי מגן שמאלי והחמישי קשר התקפי(במקום נוסא)
שחקן נוסף להתקפה(במקום אורמוש) צריך להיות ישראלי (קשר או חלוץ). מוגרבי וכאלה כדי לכסות את הסגל.

חסר רק עומרי קנדה :cry:
הכל במסגרת של אחד תמורת אחד (חוץ מהמגן השמאלי) כדי להגיע לסגל של שנה שעברה שגם ככה היה קצר קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
לבסס את האגפים על אנטבי,חוטבא,בן ביטון ובורחל זה פשוט מחדל מקצועי.
החלטתם שקנדה לא מתאים מבחינה חברתית ומהמר,לגיטימי לחלוטין אבל תביאו מישהו שלפחות מתקרב לרמה וקצת רואה התקפה מול העיניים.חוטבא הוא נגר וכשמו כן הוא: חוטב עצים.אנטבי בן 43! לא יכול להיות שאף אחד לא רואה את זה.
דנין זו לא בשורת המאה אבל במצב העניינים אני יותר ממקווה שיביאו אותו.

אבל זהו, שאי אפשר אחרי שכבר עזבו שישה שחקנים לשחרר את קנדה, לשחרר את ידין וטוטו כי הבטיחו להם, לשחרר את נוסא כי אסור לעצור את ההתקדמות שלו, וכל זה במחירי רצפה, ואז להביא שחקנים חדשים לכל העמדות שבהם יש לנו שחקנים חלשים או אין שחקנים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 264 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: