אדום אופטימי כתב:
לא הצחתי להבין מי הגורם המחליט בהפועל ?
אלי בואנו ?
ניצן שירזי ?
עמותת האוהדים?
מקווה שתהיה הפתעה לטובה.
עושה רושם שאם טביב היה הבעלים והיו נעשים אותם מהלכים ....לא כולם היו רצים לקנות מינויים, ובוודאי שלא היו מספקים שקט תעשייתי שכזה.
בוא נקרא לילד בשמו.
אם המהלך של השארת שלושת השחקנים בארץ היה נעשה בתקופת טביב היינו הופכים עליו את המועדון.
חד וחלק, ואין לי גם בעיה להודות שהייתי מהראשונים שם.
ההנהלה החדשה מקבלת הרבה קרדיט בזכות זה שהיא לא טביב, כי יותר גרוע ממנו (כנראה) אי אפשר להיות.
אני עדיין מייחס את זה לכך שתוך חודש בדיוק (4.7 הכרזת העצמאות, 4.8 דרבי) הם צריכים לשקם קבוצה שלמה ולהביא אותה במצב אופטימלי לתחילת העונה, ומי שלא עושה לא טועה (יש פה אחד שאוהב להשתמש בביטוי שכשמנסרים עצים עפים שבבים).
יש הרבה על מה לפרגן, סה"כ רכש ישראלי טוב מאוד הונחת לפה במהרה, כל עניין החוזים מול ארבעת הותיקים גם הוסדר בצורה מצוינת ויש כוונה לתת הזדמנויות אמיתיות לשחקני הנוער בסגל של הבוגרים, מה גם שהרבה אנשים שאין ספק לגבי האהבה שלהם להפועל חזרו למועדון כמו מורדי,ליובין,בנאנו לנוער ועוד.
יש פה מגבלת זמן וחוסר ודאות תקציבית שמשפיעים על ההתנהלות. עדיין, מהלך שגוי כמו זה שהוזכר למעלה יכול לפגוע בנו בהרבה מובנים, אני מציע שניקח את השבוע הקרוב לראות את הכיוון שאליו הולך המועדון מבחינת הרכש.
זה לא הרבה זמן, ותאריך היעד האמיתי שלנו הוא בכלל בדיוק 4 שבועות מהיום (23.8, ליגה אירופית), ברור לכולם שזה חתיכת מבחן שישפיע ישירות על כל העונה.
נקווה שיהיה טוב.
סוף סוף האנשים פה מתחילים לפתוח את העיניים.
כל השנים אני תמוך בהנהלות של הפועל. בחדשה משהו לא נראה טוב.
כל החתמות שלהם חוץ מבן חיים הם של שחקנים בינוניים.וחידוש חוזה לשחקנים מבוגרים שבכל מקרה אין להם לאן ללכת.