תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 13:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השיפוצים בבלומפילד - עריכה: מכיל 14,413 מקומות אחרי השיפוצים
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
עריכה 2: לאחר בדיקה של משרד התמ"ת אחרי שהשיפוץ בתוך האצטדיון נגמר, בלומפילד מכיל בסה"כ 14,413 מקומות נכון להיום. כולל את החור שעשו בשער 11, את היציאות המוגדלות ב6 ו-9, וכמובן הפינות מחוסרות המקומות. כל הכבוד להיכלי הספורט על עוד הקטנה מוצלחת של בלומפילד לעונה זו! :ROSE: :ROSE:

עריכה: בחברת היכלי הספורט ניסו לספק הסברים. אין שום מילה על ההרחבה הצפויה מאחורי השערים אלא על רק איך "משפרים" יותר את בלומפילד. בדיחה. תעזבו את האצטדיון הזה לנפשו כבר!!
http://www.sportpalace.co.il/shiputs

בבקשה תקראו את הכל.

לפני שעושים גרפיטי בחודורוב כדי לקשר בין הקבוצה לאוהדים, לפני שמגייסים 6 מיליון שקל כדי לקנות חצי מהבעלות על הקבוצה ולאחר מכן לממן אותם בהמשך, נותר אולי הדבר הכי חשוב יתום ללא כל מי שיציל אותו - וזה בלומפילד שבלעדיו הפועל זאת לא הפועל. מ-2008 החל הביזיון המתמשך שחברת היכלי הספורט הולכת וממשיכה אותו כל שנה ואתמול לאחר שמצאתי את הנתונים המתאימים בנוסף לשיפוצים הגדולים שנערכים בבלומפילד ממש בימים אלו, מסתבר שהבדיחה על חשבוננו ושכבר הגענו לקש ששבר את גב הגמל.

אני אתחיל בעובדות הידועות לכולנו. בשיפוצים הנוכחיים כל הכסאות בבלומפילד הפכו לכסאות מתקפלים (מלבד 4-5 ו-10-11) ומאצטדיון שמכיל כ-16-18 (לא זוכר את המספרים המדויקים) אלף מקומות נהיינו אצטדיון שבסופו של דבר, נכון לסוף העונה הנוכחית, לאצטדיון שמכיל 14,700 מקומות בלחץ אטומי, כשהשיפוצים מתבצעים בשלבים בכל שנה. להזכירכם, לפני שהוסיפו את הכסאות אי שם בתחילת שנות ה-2000, לבלומפילד עם אותם טריבונות הקיימות היום הייתה תכולה של כ-22 אלף מקומות.

על הנייר, אלו היו אמורים להיות השינויים: הגדלת התכולה בכ-1500 מושבים לערך בכל האצטדיון ע"י הוצאת מהמזנונים והוספת כסאות מתקפלים שתופסים פחות מקום, אקוסטיקה (תאורה במדרגות וכ'ו), שדרוג תאורת הזרקורים ועוד מגוון שיפוצים ושינויים שנעשו מתחת לשטח (בעיקר בחדרי ההלבשה) בכדי שבלומפילד יועמד בדרישות המחמירות של אופ"א, שאלו היו המטרות לשנת 2008-2010. ככה שבסה"כ ע"פ הנתונים בלומפילד היה אמור להכיל כיום כ-16-17 אלף מקומות ישיבה.

אך כמובן בישראל כמו רק בישראל, משפצים אצטדיון כדי להקטין אותו. בהתחלה גם אני לא האמנתי ולכן ניגשתי לסטטיקה, שבה חיפשתי את התכולה של האצטדיון במשחקים שבה היו זכורים לי שהוא היה מלא מאז שנגמרו השיפוצים בשנת 2010. בגלל שבליגת פח שלנו לא מתעדים דברים כאלה, הייתה לי רק את הסטטיסטיקה של המשחקים באירופה. המקור שלי לנתונים הללו היה ויקיפדיה. אלה המשחקים (כולל אחד של מכבי):

הפועל ת"א - המבורג:, שלב הבתים של הליגת האירופאית בעונת הדאבל (שער 10-11 עדיין לא היו בשיפוצים ובשערים 6 ו-9 עדיין לא היו יציאות): 15,164 אלף איש. על הנייר הכמות נראית בסדר.
הפועל ת"א - זלצבורג: כל מי שהיה במשחק הזה בטוח זוכר שבלומפילד היה מפוצץ מפה לפה והייתה לנו נציגות בכ-60% משער 10 כשהשאר היה להפרדה בינינו לבין זלצבורג: 13,348 אלף איש. מתחיל להשמע הזוי?
הפועל ת"א - ואדוז: פה מדובר בעיקר בהערכה, אך בתחילת העונה הקיבולת ב-7 וב-8 הייתה של 1000 צופים בלבד ושער 10-11 היו ריקים, ככה שניתן להעריך שאם היה מלא, היינו צריכים להוסיף עוד 5750 איש לערך. במשחק הזה היו 8,822 אלף צופים (שערים 2 ו-13 היו מלאים, כן, גם למטה). סה"כ 14,572 צופים אפשריים.
מכבי ת"א - דינמו קייב: מלבד ההפרדה שהייתה במרכז שער 5 וקרחות בשער 1 למטה, כל בלומפילד היה מפוצץ בצהבת במשחק הזה ואוהדים של קייב בשער 4 (ראיתי מסרטונים). היו בסה"כ 13,835 אלף איש.
גם במשחקינו בליגת האלופות שם העמדנו כמות קהל של 12.1 ל-12.7 אלף בכל משחק, אם זכרוני אינו מטעה אותי היו בעיקר קרחות בשער 12, 11 ואולי אולי בשער 2 ו-13 מעל העמודים ואולי מול בנפיקה קצת בשער 8. אם מוסיפים את המקומות החסרים גם מגיעים לכמות דומה של מקומות.
עוד משחק שזכור לי זה ישראל-יוון בבלומפילד שגם שם היו בסה"כ 13,100 איש. בקיצור, הבנתם את הפואנטה.

נחזור לשנה האחרונה. כמו שבוודאי שמעתם רצו להרחיב את בלומפילד בכ-3000 מקומות ע"י הוספת מקומות בשערים 4-5 ו-10-11 ובכך להפוך את בלומפילד לסימטרי ושווה (מבחינת גובה בכל היציעים), להוסיף חדרי הלבשה חדשים ולהגלות אותם משער 5, ואפילו להסיר את הגג הנוכחי ולעשות קירוי על כל האצטדיון. כמובן שהתוכנית לפני כחצי שנה נדחתה למועד לא ידוע שספק אם יבוצע מתישהו למרות שהתקציב לכך כבר אושר ממזמן. כיום, יש עוד כחודש לסיום מועד השיפוצים בבלומפילד שע"פ מיטב הבנתי נועדו כדי להוסיף כניסות אלקטרוניות ליציעים ולשפר עוד כמה תקני בטיחות של משרד התמ"ת ועל הדרך לעמוד בעוד כמה תקנים של אופ"א כדי שבלומפילד יוכל לארח את יורו 2013 כמו שאבי לוזון התחייב בהתחלה. לי אישית לא ברור איך הקמת כניסות אלקטרוניות תקטין באופן זמני העונה את התכולה ב-2000 מקומות (http://one.co.il/Msites/Biz/InsideArtic ... 02257&bz=1) ועוד כשהמושבים יחזרו, הוא יקטן בהמשך בעוד פחות מ-400 מקומות. ובכללי, מתי יתקיים שלב 2 של השיפוצים כשבקיץ הבא כבר היורו יחל?, ומתי ירחיבו את השערים האחוריים כמו שהבטיחו?, ושאלת השאלות: איך קורה ששיפוצים של אצטדיון כלשהו מקטינה את המקומות שלו בכל כך הרבה מקומות משנה לשנה?

למעשה תשובה לשאלה האחרונה אפשר לקבל אם מסתכלים על החירבה שעשו ב10-11 (היציאה באמצע השער וכ'ו) והעובדה שבפינות של האצטדיון (מתחת לשערים 3,6,9,12) אין בכלל מקומות ישיבה מסיבה לא ידועה יכולה לענות לנו על חלק מהשאלה. עוד מחדל שעשו ב10-11 העונה זה שליציאה באמצע השער הוסיפו עוד גובה כדי שכבאיות יוכלו להכנס לתוך האצטדיון אם וכאשר בסיטואציה בלתי אפשרית תהיה באצטדיון שריפה, ואני בטוח כשכולנו נחזור בעוד חודש נגלה עוד כמה מחדלים. ואם כבר רוצים לעשות מושבים לנכים, במקום לתקוע אותם בפינה של השערים על האדמה שבקושי רואים משהו, על הגשר שבין 7-8 אפשר לעשות אחלה מיני יציעון של כ-50 מקומות לנכים.

בשורה התחתונה, לכל אלה ששאלו למה העונה בשער 9 היו קרחות במשחקים הגדולים (ביתר, מכבי, חיפה) אז הנה אחת הסיבות למה בנוסף למסתננים. כמות המסתננים לא משתנה, אבל כשהתכולה של האצטדיון יורדת משנה לשנה, החורים שהולכים וגוגדלים ביציעים שנוצרים כתוצאה מהמסתננים וההפרדות שעושים בין הקהלים יוצרת את זה (לא זכור לי דבר כזה שבלמופילד לא היה מלא בדרבי. בחיים.). ואם כבר דיברתם על לייצר רווחים לקבוצה שתתן לנו עוד כמה גרושים, כמובן שהמשמעות הישירה זה שימכרו פחות כרטיסים ליציעים במשחקים גדולים ואפשר להגיד שפה מדובר בהכנסה בטוחה. תעשו את החשבון לבד.

אז גם, מסתבר, שבלומפילד צריך לדאוג. הגיע הזמן שמישהו פה ירים את הכפפה כי אנחנו מאבדים את אחד הנכסים הכי גדולים שלנו אי פעם. יש פה עוד כמה משמעויות שלא ציינתי כי זה כבר נהיה מגילה, אך אני בטוח שתבינו את זה לבד. וכן, זה ביג דיל.

נערך לאחרונה על ידי STFUorCCnewB בתאריך 13 אוגוסט 2012, 20:38, נערך 4 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השיפוצים בבלומפילד - הבדיחה על חשבוננו
הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE:

מישו באמת צריך להרים את הכפפה בעניין החשוב הזה.
נציגי עמותת האוהדים חייבים להעביר את להנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 16:47 
זה אחו-שרמוטה ביג דיל,
מעבר לזהות שיש לנו עם האצטדיון, כלכלית זאת מכה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
בסופו של דבר, זה רק העירייה המחורבנת בעיר הזאת, ששמה זין אחד גדול על תרבות וספורט. ועד שזאת לא תתחלף, נצטרך לאכול את החרא השנתי ולקוות לטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2012, 17:42 
לצערנו בלומפילד שייך לעיירית ת"א ומי שמפעיל אותו היא חברת היכלי הספורט.
בלומפילד הוא איצטדיון מיושן!! אין מה לעשות בנידון, כדי להתאים אותו לימים אלו ולדרישות באירופה ובארץ
הוא חייב לעבור שיפוצים קוסמטיים כמו שנעשים בו בשנים האחרונות.
כדי שעבודות אלו לא יפגעו בגודל האיצטדיון מבחינת מספר מקומות יש לעשות שיפוץ נרחב כמו שחשבו בשנה
האחרונה (הרמת היציעים ואולי הוספת גג!), דבר כזה בלי קשר לכסף שדורש זקוקים לזמן רב
דבר האומר סגירת האיצטדיון לשנה לפחות לדעתי.

עיריית ת"א כמו שנוכחנו לדעת מהכדורסל לא באמת מעוניינת לשדרג את הספורט בעיר (מלבד עזרה למכבי בכדורסל),
ולכן חוץ מזה שהיא לא דואגת לעשות סוף לבאלגן בבלומפילד, היא לא דואגת למגרשי אימונים מסודרים לקבוצות העיר.

לי למשל הרבה יותר חשוב מבלומפילד חשוב שיבנה לקבוצה מתחם אימונים מודרני כמו שצריך, אחד כזה לדוגמא נבנה
בימים אלו בנתניה, ולא רק שהוא נבנה הוא גם יהיה רשום על שם הקבוצה בסופו של יום.
עד שזה לא יקרה בקבוצות העיר ת"א ספורט אמיתי לא יהיה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: השיפוצים בבלומפילד - הבדיחה על חשבוננו עריכה: יש הסברים
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:04 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sportpalace.co.il/shiputs

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
לפי מה שאני קורא בפירוט הזה, אני לא מצליח להבין למה תכולת שער 5 תקטן? דיברו על איזה 200 מקומות פחות, לא?

ולא החלטתי מה יותר גרוע בשיפוץ הזה- שידרוג מערכת הכריזה (זה יהיה נוראי בדרבי חוץ עם הכרוז המזדיין שלהם) או זה שהולכים לשים עמדות כירטוס אוטומטיות, שכמו בחיפה רק יאריכו את התור וגם יהרסו את האמונה התפילה של ללכת לכרטיסן הקבוע :LOMASHOO:

ובמקום כל החרטות האלו, הגיע הזמן שיבנו גג! זה יהפוך להיות האיצטדיון המושלם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
לפחות ישדרגו את הלוח תוצאות המיושן.....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:31 
סמל אישי של המשתמש
כל מה שהיה צריך לעשות מבחינת תשתיות ותקנים וכ'ו היו צריכים להיעשות מתישהו - רק החור בשער 11 פשוט קורע אותי מצחוק. זה לא המקום שממנו צריך להיכנס רכב חירום - יש לכם אחלה חור עם יציאה גדולה שאין בה שימוש כבר מיליון שנה הלו זאת היציאה שבין 7-8.. למה לא להשתמש בה?
הקבלנים או מקבלי ההחלטות בכל מה שקשור לשיפוץ מ2008 - במילים עדינות? לא הייתי לוקח אותם לבנות או לשפץ את הבית שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:
כל מה שהיה צריך לעשות מבחינת תשתיות ותקנים וכ'ו היו צריכים להיעשות מתישהו - רק החור בשער 11 פשוט קורע אותי מצחוק. זה לא המקום שממנו צריך להיכנס רכב חירום - יש לכם אחלה חור עם יציאה גדולה שאין בה שימוש כבר מיליון שנה הלו זאת היציאה שבין 7-8.. למה לא להשתמש בה?
הקבלנים או מקבלי ההחלטות בכל מה שקשור לשיפוץ מ2008 - במילים עדינות? לא הייתי לוקח אותם לבנות או לשפץ את הבית שלי.

למה? נשמע שהחור הזה הוא דיי מעיק על היושבים בשער, אז הכי הגיוני שהוא יהיה ביציע אורחים לא?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:

הם רצו אבל המפתח נאבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
STFUorCCnewB כתב:

למה? נשמע שהחור הזה הוא דיי מעיק על היושבים בשער, אז הכי הגיוני שהוא יהיה ביציע אורחים לא?

בדרבי, כשאתה או חבר שלך או כל אוהד הפועל שירצה לקנות כרטיס לשער 8/13 ויתפלא למה נגמרו כ"כ מהר - אז התשובה נמצאת בהקטנת התכולה ב10-11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 20:48 
חובה להעיר את תשומת ליבם של ראשי המועדון כיום. אין מה לדבר על מתקני ספורט כל עוד הדיקטטור האורבני נמצא בכוח. הקצאת שטחים שאפשר לבנות עליהם בניינים חוסמי נוף זה הרבה יותר משתלם ממתקני ספורט מודרניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 21:28 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
STFUorCCnewB כתב:

בדרבי, כשאתה או חבר שלך או כל אוהד הפועל שירצה לקנות כרטיס לשער 8/13 ויתפלא למה נגמרו כ"כ מהר - אז התשובה נמצאת בהקטנת התכולה ב10-11.

אה? למה שזה לא יעלה בכרטיסים שלהם? (עד לגבול ה10% כמובן....)

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 21:30 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
STFUorCCnewB כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
STFUorCCnewB כתב:

אה? למה שזה לא יעלה בכרטיסים שלהם? (עד לגבול ה10% כמובן....)

כתבתי את זה כבר בכתבה עצמה - הסיבה העיקרית זה מסתננים והספסרים ולאן שעוזרים להם בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 22:33 
התנהלות של מטומטמים, למה לא לחכות שיסיימו לבנות בנתניה ואז לפזר את התל אביביות בין המגרשים נתניה/פתח תקוה/רמת גן?
השיפוצים האלה שווים לתחת, יהיו חייבים להרוס את המגרש הזה ופשוט לבנות אותו מחדש, לא יהיה מנוס מזה, אני מעריך שב4-5 השנים הקרובות זה מה שיקרה, פשוט יהפכו הכל ויחדשו אותו לגמרי,או, שכמו שאנחנו מכירים את חולדאי, הוא יהיה חייב לבנות על הקרקעות של בלומפילד או לעקוץ אותנו על הדרך ולבנות גם שם מגרשי חניה מסודרים, ואז יבנו פשוט מגרש מודרני עוד פעם במשך שנים בדרום ת"א, איפה שתמיד תכננו לבנות, בצמוד לכביש 4. בינתיים אנחנו ננדוד בין המגרשים הנ"ל. זה התסריט הכי הגיוני, בצורה הנוכחית זה פשוט לא יעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:33 
תגידו מה שתגידו, החור בשער 11 אדיר.
פוגע להם אנושות ביציע.

ומי שמפחד שלא ישארו לו כרטיסים לדרבי בגלל זה, שיעשה מנוי (וחברות בעמותה בלי קשר)
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
קלינמן כתב:
פוגע להם אנושות ביציע.

ומי שמפחד שלא ישארו לו כרטיסים לדרבי בגלל זה, שיעשה מנוי (וחברות בעמותה בלי קשר)

מי זה להם? זה יציע שלהם?
זה יציע שלנו, שאנחנו נותנים אותו לאוהדי הקבוצה האורחת.
חוץ מזה אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:40 
יציע לכל אירגון :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 13:49 
Gaudi כתב:
קלינמן כתב:
פוגע להם אנושות ביציע.

מי זה להם? זה יציע שלהם?
זה יציע שלנו, שאנחנו נותנים אותו לאוהדי הקבוצה האורחת.
חוץ מזה אתה צודק.

חלילה
התכוונתי שעכשיו לאורחת יהיו פחות אוהדים במשחקים נגדנו
ובמשחקים שמכבי לווה מאיתנו את בלומפילד, יציע האולטראס שלה יהיה חצוי (תרתי משמע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
ברשותכם, כמה שאלות על הבית ועל ההיסטוריה של ההתנחלות של 'ההם'.

מתי הוקם באסה ובאיזה שנים הקבוצה שיחקה בו?
האם הפועל שיחקה בבלומפילד ברצף מאז שקם האיצטדיון ב-62'?
מאז קומו של בלומפילד,באיזה שנים בדיוק ההם שיחקו בבלומפילד, ובאיזה שנים במכביה ובר"ג?

תודה ליודעים. :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 15:09 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:

מאז קומו של בלומפילד,באיזה שנים בדיוק ההם שיחקו בבלומפילד, ובאיזה שנים במכביה ובר"ג?

לחלק מהשאלות שלך ניתן למצוא תשובה בקלות:
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%99%D7%9D

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Gaudi כתב:

לחלק מהשאלות שלך ניתן למצוא תשובה בקלות:
http://wiki.red-fans.com/index.php?titl ... 7%99%D7%9D

משום מה זכור לי שחיפשתי בויקי ולא מצאתי את הלינק שהבאת לי.
תודה. :ROSE: זה עונה לי על השאלה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:

לא בא בקטע של ציניות, אבל אם אתה שואל שאלות כאלה אתה צריך לעשות בדק בית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
מכבי משחקת בבלומפילד מסוף שנות השישים.
מאמצע שנות השמונים עד תחילת שנות האלפיים הם שיחקו בר"ג, לא כולל הדאבל שלהם עם קשטן ב-96

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:
Gaudi כתב:

פחחח. אפשר לחשוב ששאלתי אם אנחנו משחקים באדום.
אם השאלות האלה כאלה בנאליות יכולת פשוט לענות לי וזהו במקום להגיב בעוקצנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 18:02 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
STFUorCCnewB כתב:
Gaudi כתב:

לענות לך זאת לא הבעיה, הבעיה היא שכבר ענו לך. אז לשחק אותה מפגר ולענות לך עוד פעם כשכבר ענו לך? :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
STFUorCCnewB כתב:
Gaudi כתב:
STFUorCCnewB כתב:
Gaudi כתב:

לענות לך זאת לא הבעיה, הבעיה היא שכבר ענו לך. אז לשחק אותה מפגר ולענות לך עוד פעם כשכבר ענו לך? :WHOME:

אז לא הבנת. על השאלה הראשונה ענו לי בלינק ששחה"ק שם פה.
התשובה לשאלה השנייה, מה לעשות, לא רשומה חד משמעית בערך על בלומפילד. וזה כולה תשובה של כן או לא, לא יהרוג לענות עליה.
בשאלה השלישית חיפשתי שנים מדויקות. גם תשובה לזה לא מצאתי בחיפוש באינטרנט ולכן שאלתי פה אולי יש מישהו שיודע יותר במדויק.
תודה בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 17:10 
Working Class Hero כתב:
מכבי משחקת בבלומפילד מסוף שנות השישים.
מאמצע שנות השמונים עד תחילת שנות האלפיים הם שיחקו בר"ג, לא כולל הדאבל שלהם עם קשטן ב-96

כאמור ב96 היו שיפוצים בר"ג אז מכבי לקחו את הדאבל בבלומפילד (אפילו החצי גמר והגמר נערכו בבלומפילד באותה השנה).
גם בחורף המטורף של 92 ר"ג הוצף כליל והושבת באמצע העונה אז מכבי עברו לבלומפילד עד סיום העונה ולקחו פה את האליפות הראשונה בעידן החדש שלהם דאז.
הפועל משחקת בבאסה-בלומפילד מאז קום המדינה, כשהעונה היחידה שהם לא שיחקו שם היתה בתחילת שנות ה-60, בעונה בה הפכו את באסה לבלומפילד (היום בטח זה היה לוקח עשור שלם השיפוצים האלו). באותה העונה הפועל שיחק במכבייה והחדר ההלבשה היה בית הפועל שצמוד לאוסישקין (שבינתיים עדיין עומד על תילו).

מתי בדיוק באסה הוקם? זאת באמת שאלה טובה שאני עוד לא מצאתי מישהו שענה לי עליה.

https://5b5fd6d1-a-c0cf4d41-s-sites.goo ... chauth=ANo

בתמונה הזאת רואים במבט אווירי את איזור בלומפילד בשנת 1917. ניתן לזהות את האיזור לפי המושבה הגרמנית הטמפלרית שנשארה כמו שהיא עד היום (באיזור אליפלט-אילת של היום). משם בקו אלכסון שמאלה למרכז התמונה (כלומר דרום מזרחה משם) יש צומת של צירים, בפינה השמאלית שלה יש בית רעפים גדול, משמאלה לו יש רחבה לבנה כזאת גדולה ומשמאלה מתחיל פרדס. והפרדס מתחיל במין כזה מלבן שצמוד לרחבה הלבנה שאולי אולי זה מגרש באסה של אז....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2012, 20:22 
סמל אישי של המשתמש
לאחר בדיקה של משרד התמ"ת אחרי שהשיפוץ בתוך האצטדיון נגמר, בלומפילד מכיל בסה"כ 14,413 מקומות נכון להיום. כולל את החור שעשו בשער 11, את היציאות המוגדלות ב6 ו-9, וכמובן הפינות מחוסרות המקומות. כל הכבוד להיכלי הספורט על עוד הקטנה מוצלחת של בלומפילד לעונה זו :ROSE: :ROSE: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: