תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 22:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 23/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
ה50 אחוז במקרה הזה הוא בדיחה.
ברגע שנוסא עובר לליגה הספרדית, שאני מעריך שזאת הרמה שמתאימה לו פחות או יותר, יש סיכוי גדול מאוד שהוא יסיים שם את החוזה ולא נראה ממנו יותר שקל.
זה לא עסאות לוזון- הפועל שמכניסים סעיפים לחוזה שאנחנו מחליטים אם ומתי למכור אותו.

ההנהלה של הפועל פשוט תיפול בפח הזה. זה נשמע טוב אולי 50 אחוז, אבל זה לא מבטיח לך שבאמת תראה עוד כסף.

מסכים איתך, אלא אם כן נוסא יהפוך לכוכב של הקבוצה והרבה קבוצות גדולות ירדפו אחריו, אני לא רואה סיבה שהוא לא יסיים את החוזה שלו שם.
יש יותר סיכויים שהוא יהיה נפילה או שחקן הרכב לגיטימי מאשר כוכב על של הקבוצה שירצו אותו בקבוצות גדולות יותר שיהיו מוכנות לשלם עליו.
הסיכוי לפי דעתי שנראה תכסף מה50% הוא די קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 12:43 
מה שמחזיר אותנו לאותה נקודה- למכור אותו במחיר הפסד.
וזה כנ"ל גם במקרה של אביחי, שעליו שילמנו 600 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 12:45 
מצד שני, יכול להיות ששם הוא יעשה קפיצה גדולה ויתגלגל אח"כ לקבוצה גדולה יותר, או סתם ימכר בסכום גדול יותר, ואז יש רווח נוסף. דווקא יש הרבה הגיון בשיטה הזו. הרי עונה טובה של נוסא בספרד, או אפילו עונה סבירה של 3-4 גולים וכמות דומה של בישולים, תקפיץ את המחיר שלו בכיף מעל ל2-3 מליון יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

וואו, כמה הבדל בין הכותרת והתת-כותרת לתוכן של הכתבה על ורמוט...
בכותרות :
"הוא נשאר באירופה"
"זה לא עומד על הפרק"

בכתבה :

"במידה והוא ימצא קבוצה שתענה על הדרישות שלו בימים הקרובים, הוא יעבור אליה, אם כי הוא לא ישאר באירופה בכל מחיר."
"אם הוא לא ימצא קבוצה שתשביע את רצונו אז האופציה של חזרה לישראל תהפוך להיות רלוונטית".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
בהפועל מבינים כי לא יהיה ניתן להביא את שניהם, גם מסיבות כלכליות וגם מסיבות מקצועיות, אך שירזי טען בפני אנשי המועדון כי לאור השינויים שעברו על הקבוצה, היא זקוקה לפחות לשחקן אחד ותיק יחסית עם נסיון אירופי כמו יצחקי או ורמוט, בשביל להדביק את הסגל ולוות תחליף לשחקני המפתח שעזבו כמו ידין ותמוז ולאלו שעשויים לעזוב כמו אדל ואיגייבור.

ידין ותמוז עזבו כבר ולא ידעתי?

ציטוט:
רק הפועל רלוונטית מבחינתו, או שגם מכבי?
אביו של ורמוט: "במידה ויחליט לחזור לישראל, כל האפשרויות יהיו פתוחות בפניו".

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 12:51 
dino כתב:
ציטוט:

באמת, א-ב של משא ומתן.
גם אם הוא נורא רוצה רק הפועל אם הוא יאמר את זה הוא חוסם את האופציה
של הידיעה בעיתון שהוא במו"מ עם מכבי או חיפה כדי להעלות את המחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
איזה ניסיון אירופי יש לברק יצחקי ?
חצי השנה בגנק שהוא חימם ספסל ?
משחק וחצי עם המחלה בשנה שעברה בשלב הבתים ?
עדיף כבר להשאיר את טוטו, גם במחיר עזיבה בתום השנה. לא חייבים לחפש איפה שאין, במיוחד לנוכח המצב העגום שלנו בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:20 
את ברק יצחקי אי אפשר למכור במיליון ומשהו יורו.
את השחקנים שאפשר למכור מנסים, מינוס קנדה שהשד יודע מה ייצא להם מלשחרר אותו, אלא אם זו הבעיה המפורסמת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
ציטוט:
בהפועל מבינים כי לא יהיה ניתן להביא את שניהם, גם מסיבות כלכליות וגם מסיבות מקצועיות, אך שירזי טען בפני אנשי המועדון כי לאור השינויים שעברו על הקבוצה, היא זקוקה לפחות לשחקן אחד ותיק יחסית עם נסיון אירופי כמו יצחקי או ורמוט, בשביל להדביק את הסגל ולוות תחליף לשחקני המפתח שעזבו כמו ידין ותמוז ולאלו שעשויים לעזוב כמו אדל ואיגייבור.

ידין ותמוז עזבו כבר ולא ידעתי?

ציטוט:

תהיה רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:25 
לא מאמין שגילי יחזור עכשיו, רק בינואר אם לא יילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

אני דווקא חושב שאם נעלה לשלב הבתים בטעות והוא לא ימצא קבוצה עד אז בטעות, אולי הוא באמת יגיע לפה. בטעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:32 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

אני דווקא חושב שאם נעלה לשלב הבתים בטעות והוא לא ימצא קבוצה עד אז בטעות, אולי הוא באמת יגיע לפה. בטעות.

אם המצב יהיה כזה, זה לא יהיה בטעות, הוא יעדיף לחזור. אני רק לא מאמין שזה מה שיהיה, הוא יודע שזו חזרה לתמיד ויחפש עוד צ'אנס אחד אחרון. מאמין שתוך שבוע שבועיים יש לו קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
בטיס רוצה את ידין ואיגייבור?! שלמו 3 מיליון יורו וקבלו חצי מהכרטיס של של נוסא ואת כל הכרטיס של אביחי!

אני לא מבין מה יש להפועל שככה הם מתנהלים בשכונה הזאת!? הם מוכנים לשלם סוכנים ענקיים לשחקנים שמשחקים פה בקבוצות פח בארץ אבל למכור לקבוצות לחו"ל הם מתנהלים בשכונת פח כזאת גדולה שלא הייתה כמותה!!

נראה לי עדיף כבר לתת לעמוס לוזון לנהל לנו את המשא ומתן מול כל הקבוצות ולפחות ככה הוא יוציא לנו רווח על שחקנים!

לפי דעתי הפועל צריכה להעמיד מחירון לשחקנים:

נוסא - 1.5 מיליון על חצי כרטיס ו2.5 מיליון על כרטיס מלא.
ידין - מיליון יורו על חצי כרטיס , מיליון וחצי על כרטיס מלא.
טוטו - מיליון וחצי יורו על כרטיס מלא(אין מה לעשות ככה הבוררות קבעה).
אדל - 200-300 אלף יורו למרבה במחיר.
קנדה - 500 אלף יורו.

אם קבוצה רוצה אחד מחמשת השחקנים הללו שתשלם! אם לא לא נורא הם ישארו עוד עונה בהפועל..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:40 
EZMAN כתב:
בטיס רוצה את ידין ואיגייבור?! שלמו 3 מיליון יורו וקבלו חצי מהכרטיס של של נוסא ואת כל הכרטיס של אביחי!

אני לא מבין מה יש להפועל שככה הם מתנהלים בשכונה הזאת!? הם מוכנים לשלם סוכנים ענקיים לשחקנים שמשחקים פה בקבוצות פח בארץ אבל למכור לקבוצות לחו"ל הם מתנהלים בשכונת פח כזאת גדולה שלא הייתה כמותה!!

נראה לי עדיף כבר לתת לעמוס לוזון לנהל לנו את המשא ומתן מול כל הקבוצות ולפחות ככה הוא יוציא לנו רווח על שחקנים!

קנדה - 500 אלף יורו.

אם קבוצה רוצה אחד מחמשת השחקנים הללו שתשלם! אם לא לא נורא הם ישארו עוד עונה בהפועל..

בדיוק.
ושלא יתחילו ללגלג, אלו הפרופורציות ולא חרגת אפילו בקצת.
זה המחירים היום לשחקנים ברמה הזאת.
אוראל דגני, קובי מויאל וחן עזריאל שווים מליון דולר. איציק כהן שווה 800 אלף דולר. שילמנו על חלוץ ששם 14 גולים 1.5 מליון יורו. ועל שחקן אחר ששם בק"ש 7 גולים בחצי עונה שילמנו 1.2 מליון.
על שחקן שהביא דאבל ושיחק בליגת האלופות אנחנו מבקשים 300. שה' ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:45 
NARKOTIKA כתב:
EZMAN כתב:

קנדה - 500 אלף יורו.

בדיוק.
אוראל דגני, קובי מויאל וחן עזריאל שווים מליון דולר. איציק כהן שווה 800 אלף דולר. שילמנו על חלוץ ששם 14 גולים 1.5 מליון יורו. ועל שחקן אחר ששם בק"ש 7 גולים בחצי עונה שילמנו 1.2 מליון.

הכל טוב ויפה ברמה עקרונית אני מסכים, בפועל אנחנו צריכים את הכסף ולכן צריכים להתפשר , אבל גם לא להתפשר מדי כמו שרשמו בעיתון 300 אלף יורו על ידין זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
EZMAN כתב:

קנדה - 500 אלף יורו.

בדיוק.

באמת מביך. כשדיברו על מכירת שחקנים בתחילת הקיץ קיבלתי את זה בהבנה כי לא האמנתי שיהיו מחירי בדיחה שכאלה. איגייבור צריך להימכר לפי תג מחיר של 2 מליון יורו (עדיף למכור במליון יורו חצי כרטיס, למקרה שיצליח שם), אביחי מליון דולר וטוטו תמוז 1.5 מליון יורו. את אדל אפשר לשחרר בחינם לדעתי, החסכון שבשכר שלו מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:48 
לאיגיבור יש בעיה שהוא לא יודע להפסיק את המהלך שלו בזמן, ולכן הוא מפסיק אותו פעמים רבות כאשר רמת החמצן שלו (במוח ?) יורדת.
זה די דומה למה ש-RED FOX קורא "קבלת החלטות בעייתית". וכולל גם את יכולת הסיום שלו שלא פעם מאכזבת.

לגביו, זה אומר שעקרונית עדיף לו להישאר אצלנו כדי לעבוד על הנקודה לפני יציאה לאירופה.
לגבי כולם, זה אומר שעם שירזי זה כנראה לא הולך לקרות. הוא צריך מאמן שמשנה שחקנים ולא מאמן שמפיק מהם את הרצון הטוב שלהם.

ובכלל, שירזי, המהלך בין הטיפות, קנה לעצמו שקט תעשיתי אחרי כחצי עונה מוצלחת. וכמובן, גם בחסדי הבלגן עד לאחרונה בנושא הבעלות.
בשלושת קבוצותיו הראשונות, בני יהודה מכבי פ"ת והפועל חיפה, עזב לאחר כישלון שעקב הצלחה ראשונית. האם נהיה הקבוצה הראשונה שבה הוא מצליח לאורך זמן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:49 
סמל אישי של המשתמש
זה לא ייאמן שלא חשוב מי יהיה בראש הקבוצה תמיד אנחנו כאלה פראיירים ומטומטמים בכל נושאי המו"מ על הבאת ושחרור שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:49 
תגידו לי איפה אתם חיים?
מי ישלם על ידין מליון יורו על חצי כרטיס? זה שאביחי ידין קשר מצויין לליגת העל לא אומר שהוא שווה משהו בחו"ל. הקבוצה האחרונה ששילמה על שחקן ישראלי סכומים גבוהים שמה בישראל הוא קייזסלאוטרן והיא קיבלה חתול בשק עם 3 שערי ליגה

השחקן הישראלי לא מתאים לאירופה, והקבוצות שם לאט לאט מתחילות להבין את זה אחרי הגל הישראלי שעבר לשם ונכשל
היום אם נקבל על ידין חצי מליון יורו זה יהיה מחיר מציאה
כמובן שבמקרה שלו האופטימום זה בכלל לא למכור אותו, אבל הוחלט מה שהוחלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:53 
רואה שחורות כתב:
NARKOTIKA כתב:
EZMAN כתב:

קנדה - 500 אלף יורו.

בדיוק.

באמת מביך. כשדיברו על מכירת שחקנים בתחילת הקיץ קיבלתי את זה בהבנה כי לא האמנתי שיהיו מחירי בדיחה שכאלה. איגייבור צריך להימכר לפי תג מחיר של 2 מליון יורו (עדיף למכור במליון יורו חצי כרטיס, למקרה שיצליח שם), אביחי מליון דולר וטוטו תמוז 1.5 מליון יורו. את אדל אפשר לשחרר בחינם לדעתי, החסכון שבשכר שלו מספיק טוב.

לגמרי בתנאים נורמלים.
לגבי אביחי נכתב שהסיבה העיקרית היא כנראה אינה קשורה ליכולתו. לא מצדיק, והרגע כתבתי משהו על שירזי, אבל נראה שכמו במקרה של יצחקי (לגבי מכב*) לא חשוב כסף.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 23 יולי 2012, 13:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:54 
האמת שהשוק של הישראלים שיוצאים לחו"ל נחלש בגדול אחרי ההסתערות שהלכה כאן שנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
תגידו לי איפה אתם חיים?
מי ישלם על ידין מליון יורו על חצי כרטיס? זה שאביחי ידין קשר מצויין לליגת העל לא אומר שהוא שווה משהו בחו"ל. הקבוצה האחרונה ששילמה על שחקן ישראלי סכומים גבוהים שמה בישראל הוא קייזסלאוטרן והיא קיבלה חתול בשק עם 3 שערי ליגה

השחקן הישראלי לא מתאים לאירופה, והקבוצות שם לאט לאט מתחילות להבין את זה אחרי הגל הישראלי שעבר לשם ונכשל

חתול בשק בתחת שלי, פספוס שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 13:58 
Oleg Neduda כתב:
תגידו לי איפה אתם חיים?

חבל שאתה סתם זורק שטויות. השחקן הישראלי הממוצע אולי לא מתאים לאירופה, אבל הרבה ישראלים נמכרו מהארץ בסכום גבוה.

איגיבור בכלל ניגרי וחלק מהסגל הרחב של הנבחרת מה שמעלה עוד את המחיר שלו. אפשר להשוות אותו למאיוקה שנמכר ב1.7 מליון יורו עוד לפני שהספיק לקרוע פה זוג נעליים. בלי שראו משהו מיוחד מאוד. חוץ מזה, מאיוקה נקנה שנה לפני זה ב80 אלף דולר, עשירית ממה ששילמנו על איגיבור.
את אביחי ידין אפשר להשוות לבירם כיאל והוא נמכר ב2.2 מליון יורו.
אז אביחי בשנה האחרונה לחוזה, זה מוריד את המחיר, אבל בטח שלא ל300 אלף.
רפאלוב נמכר ב2.4 מליון יורו. זה שאת גילי מכרנו במחיר זנות זה רק בגלל שהוא התעקש על סעיף. ערן זהבי נמכר לפני שנה ב1.3 מליון יורו והוא כבש פחות שערים מטוטו. על נאתכו קיבלנו 650 אלף דולר חודשיים לפני סוף החוזה. מאור מליקסון נמכר ב900 אלף דולר והוא לא הביא פה שום תואר.
אני בטוח שיש עוד דוגמאות שלא עולות לי עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 14:04 
NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
תגידו לי איפה אתם חיים?

חבל שאתה סתם זורק שטויות. השחקן הישראלי הממוצע אולי לא מתאים לאירופה, אבל הרבה ישראלים נמכרו מהארץ בסכום גבוה.

איגיבור בכלל ניגרי וחלק מהסגל הרחב של הנבחרת מה שמעלה עוד את המחיר שלו. אפשר להשוות אותו למאיוקה שנמכר ב1.7 מליון יורו עוד לפני שהספיק לקרוע פה זוג נעליים. בלי שראו משהו מיוחד מאוד.
את אביחי ידין אפשר להשוות לבירם כיאל והוא נמכר ב2 מליון יורו.
אז אביחי בשנה האחרונה לחוזה, זה מוריד את המחיר, אבל בטח שלא ל300 אלף.
רפאלוב נמכר ב2.2 מליון יורו. זה שאת גילי מכרנו במחיר זנות זה רק בגלל שהוא התעקש על סעיף. ערן זהבי נמכר לפני שנה ב1.3 מליון יורו והוא כבש פחות שערים מטוטו. על נאתכו קיבלנו 650 אלף דולר חודשיים לפני סוף החוזה.
אני בטוח שיש עוד דוגמאות שלא עולות לי עכשיו.

אני מדבר שטויות?
צאו מהתחת של עצמכם כבר
בירם כיאל יצא לחו"ל כשכולם יצאו. היה טירוף סביב השוק השיראלי באותה תקופה וכל פח אשפה נהיה ליגיונר
הטירוף הזה נגמר. לא סתם בקיץ הזה כמעט אף אחד לא יצא לחול.
ובסדר, שחקן אחד שעולה 2.2 מליון הופך להצלחה. על כל שחקן כזה עשרה כישלון

על אביחי ידין אף אחד לא יציע מליון יורו על חצי כרטיס ולא חצי מזה גם. אתם פשוט חיים בסרט. ואני עוד בכלל לא מדבר על המשבר הכלכלי העצום שנמצאת ספרד. מתי לאחרונה קבוצה ספרדתית שילמה על שחקן ישראלי סכום כסף על העברה? לפני עשר שנים על יוסי בניון. אולי אולי קבוצה מבלגיה תסכים להיות פראיירית ולשלם את הסכומים האלה, אבל בטח לא הקבוצות שאליהן שאביחי מכוון

ותודה שהערת את עיני וחידשת לי שנוסא ניגרי (זאת בדיוק הסיבה שלא הזכרתי אותו, כי עליו הפועל עוד יכולה לקבל סכומים גבוהים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 14:08 
מה שחושבים על השוק הישראלי לא מעניין אותנו.
מה שצריך לעניין אותנו זה כמה יעלה לנו תחליף לאביחי ידין. אם אביחי ידין נמצא היום בבני יהודה או בנתניה (לדוגמא: קובי דג'אני) והפועל רוצה אותו היא תצטרך לשלם מליון דולר. אז כל עוד לא גדלים לנו הלמאי ורצ'וניצות בנוער, אין סיבה שנשחרר אותו בפחות ממליון דולר. שיישאר אצלנו ויאריך חוזה. אחרת אנחנו נתחלש משמעותית.

ההתנהלות של הפועל (לפחות לפי הפרסומים) היא ביזיון. קבוצה שמציעה 650 אלף דולר על נוסא, לא צריך לענות להם לטלפון בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 14:16 
NARKOTIKA כתב:
מה שחושבים על השוק הישראלי לא מעניין אותנו.
מה שצריך לעניין אותנו זה כמה יעלה לנו תחליף לאביחי ידין. אם אביחי ידין נמצא היום בבני יהודה או בנתניה (לדוגמא: קובי דג'אני) והפועל רוצה אותו היא תצטרך לשלם מליון דולר. אז כל עוד לא גדלים לנו הלמאי ורצ'וניצות בנוער, אין סיבה שנשחרר אותו בפחות ממליון דולר. שיישאר אצלנו ויאריך חוזה. אחרת אנחנו נתחלש משמעותית.

ההתנהלות של הפועל (לפחות לפי הפרסומים) היא ביזיון. קבוצה שמציעה 650 אלף דולר על נוסא, לא צריך לענות להם לטלפון בכלל.

בסדר, בזה אני מסכים איתך ובגלל זה גם אמרתי שהאופטימום זה להשאיר את ידין. על זה אין ויכוח
אבל כנראה שההנהלה ושירזי חושבים שאפשר להביא שחקן זר בהעברה חופשית ובשכר זהה לשל ידין, וככה לשמור את סכום העברה על ידין ולחסוך את ההפרשי מס בין שחקן זר לשחקן ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 14:34 
זה רק אני, או שתמיד כשמוכרים לנו שחקנים זה בהגזמה כלפי מעלה וכשאנחנו מעיפים שחקנים לא אכפת לנו להפסיד? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 14:41 
מי יודע, אולי שירזי והחברים בהנהלה החדשה הבינו שהעניין הזה של מבחנים לא ממש עובד. צריך מערך סקאוטינג. מערך טוב יכול גם לחסוך עלויות הרבה מעבר לעלויות התפעולי שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
פאפורה לא יזוז מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יולי 2012, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה :ROSE:

ההתנהלות עד עכשיו של הפועל בחלון ההעברות היא התנהלות של חסרי מושג וחסרי אחריות. מעבר להחלטה המטומטמת לחרב את כל השלד של הקבוצה במקום לנסות לעשות קופה על שני שחקנים, ההחלטה לא להוציא ארבעה שחקני הרכב למחנה אימון היא אחת השערורייתיות שראיתי. זה גם משדר לכולם "רק בואו וקחו את השחקנים שלנו, אנחנו נואשים" ומוריד עוד יותר את המחירים שגם ככה נמצאים ברצפה משום מה, וגם מסכל כל אפשרות לוותר על המכירה ולהשאיר אותם בסגל, מה שמחסל את מרחב התמרון בבניית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: