NARKOTIKA כתב:
Oleg Neduda כתב:
תגידו לי איפה אתם חיים?
מי ישלם על ידין מליון יורו על חצי כרטיס? זה שאביחי ידין קשר מצויין לליגת העל לא אומר שהוא שווה משהו בחו"ל. הקבוצה האחרונה ששילמה על שחקן ישראלי סכומים גבוהים שמה בישראל הוא קייזסלאוטרן והיא קיבלה חתול בשק עם 3 שערי ליגה
השחקן הישראלי לא מתאים לאירופה, והקבוצות שם לאט לאט מתחילות להבין את זה אחרי הגל הישראלי שעבר לשם ונכשל
היום אם נקבל על ידין חצי מליון יורו זה יהיה מחיר מציאה
כמובן שבמקרה שלו האופטימום זה בכלל לא למכור אותו, אבל הוחלט מה שהוחלט
חבל שאתה סתם זורק שטויות. השחקן הישראלי הממוצע אולי לא מתאים לאירופה, אבל הרבה ישראלים נמכרו מהארץ בסכום גבוה.
איגיבור בכלל ניגרי וחלק מהסגל הרחב של הנבחרת מה שמעלה עוד את המחיר שלו. אפשר להשוות אותו למאיוקה שנמכר ב1.7 מליון יורו עוד לפני שהספיק לקרוע פה זוג נעליים. בלי שראו משהו מיוחד מאוד.
את אביחי ידין אפשר להשוות לבירם כיאל והוא נמכר ב2 מליון יורו.
אז אביחי בשנה האחרונה לחוזה, זה מוריד את המחיר, אבל בטח שלא ל300 אלף.
רפאלוב נמכר ב2.2 מליון יורו. זה שאת גילי מכרנו במחיר זנות זה רק בגלל שהוא התעקש על סעיף. ערן זהבי נמכר לפני שנה ב1.3 מליון יורו והוא כבש פחות שערים מטוטו. על נאתכו קיבלנו 650 אלף דולר חודשיים לפני סוף החוזה.
אני בטוח שיש עוד דוגמאות שלא עולות לי עכשיו.
אני מדבר שטויות?
צאו מהתחת של עצמכם כבר
בירם כיאל יצא לחו"ל כשכולם יצאו. היה טירוף סביב השוק השיראלי באותה תקופה וכל פח אשפה נהיה ליגיונר
הטירוף הזה נגמר. לא סתם בקיץ הזה כמעט אף אחד לא יצא לחול.
ובסדר, שחקן אחד שעולה 2.2 מליון הופך להצלחה. על כל שחקן כזה עשרה כישלון
על אביחי ידין אף אחד לא יציע מליון יורו על חצי כרטיס ולא חצי מזה גם. אתם פשוט חיים בסרט. ואני עוד בכלל לא מדבר על המשבר הכלכלי העצום שנמצאת ספרד. מתי לאחרונה קבוצה ספרדתית שילמה על שחקן ישראלי סכום כסף על העברה? לפני עשר שנים על יוסי בניון. אולי אולי קבוצה מבלגיה תסכים להיות פראיירית ולשלם את הסכומים האלה, אבל בטח לא הקבוצות שאליהן שאביחי מכוון
ותודה שהערת את עיני וחידשת לי שנוסא ניגרי (זאת בדיוק הסיבה שלא הזכרתי אותו, כי עליו הפועל עוד יכולה לקבל סכומים גבוהים)