kobster כתב:
גם אם לא יביאו אף חיזוק להתקפה, יש לנו חלק קדמי שעל הניר אמור להיות אחד הטובים בארץ.
אלרואי,סלים,נוסא,טב"ח,דמארי,מרעי,ארתור,עדן שרם - 8 שחקנים על 4 עמדות.
מצטער להרוס את החגיגה, אבל להחשיב את ארתור ועדן בתור שחקנים לגיטימיים בתחרות על ההרכב בעמדות האלה זה לא רציני (עם כל הכישרון שלהם). אין לי בעיה שנותנים צ'אנס לצעירים בתור שחקני ספסל אבל לבוא ולהגיד "תראו איזה סגל עמוק יש לנו עם ארתור ועדן" זה די גניבת דעת.
אגב, ויקטור נתן אחלה עונה במכבי פ"ת ואני נותן לו קרדיט בתור שחקן לגיטימי ומעלה. בינתיים בשקט בשקט הוא נתן תפוקה יותר טובה מטב"ח בעונה שעברה (9 שערים ו-5 בישולים לעומת 9 שערים ובישול אחד של טב"ח) ולמרות זאת משום מה אף אחד לא סופר אותו אצלנו.
אם נדבר דוגרי, שנה שעברה באמת היו לך 8 שחקנים על 4 עמדות (נוסא, סלים, דמארי, תמוז, לאלה, אורמוש, אלרואי, עבאס). זה באמת סגל עמוק, וזו הסיבה שהצלחת לסיים מקום שני גם כשהרחיקו לך שחקני מפתח לתקופה ארוכה. שחררת 4 שחקנים מתוך השמונה האלה (לאלה, עבאס, אורמוש, טוטו) והבאת בסה"כ אחד חדש + אחד שחזר מהשאלה. לדעתי הפועל צריכה עוד שחקן בחלק ההתקפי (ועוד שניים אם נוסא עוזב).
אין ספק שהבעיה הקשה יותר היא בחלק האחורי, ושאם לא נפגע בול בשני זרים תותחים (קשר אחורי ובלם) נאכל הרבה חרא העונה. אבל לא הייתי נח על זרי הדפנה בחלק ההתקפי. יש לך שם 6 שחקנים לגיטימיים, שאחד מהם לא מסוגל לסיים 90 דקות (סלים), אחד מהם זה שחקן שמגיע ל-5 משחקים בעונה (אלרואי כהן) ואחד מהם נראה עם רגל וחצי בחוץ (נוסא). זה פשוט לא מספיק.
לא יודע עד כמה רציניים הדיבורים על גילי ויצחקי אבל אני בהחלט מבין את הצורך.