תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 08:39

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 20:50 
kobster כתב:
אני מקווה שניצן לא באמת בונה על יצחקי, הרי מכבי בחיים לא תשאיל אותו להפועל ועוד תשתתף בשכר שלו.
גם אם הם ישתתפו בחצי, מדובר על אותה רמת שכר שבה אפשר להנחית פה את גילי. אין בכלל ספק למי מבין השניים יש עדיפות.

אני מעדיף את שניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
kobster כתב:
אני מקווה שניצן לא באמת בונה על יצחקי, הרי מכבי בחיים לא תשאיל אותו להפועל ועוד תשתתף בשכר שלו.
גם אם הם ישתתפו בחצי, מדובר על אותה רמת שכר שבה אפשר להנחית פה את גילי. אין בכלל ספק למי מבין השניים יש עדיפות.

אני מעדיף את שניהם.

יצחקי גמור פיזית ואני אומר את זה מידיעה, הוא לא התאושש מהפציעה שלו וכל חצי שנה הוא יצטרך לעבור טיפולים. אם הפועל מביאים אותו זה אחד המהלכים הכי גרועים שאפשר לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 21:02 
יובל כתב:
nati כתב:
kobster כתב:

אני מעדיף את שניהם.

יצחקי גמור פיזית ואני אומר את זה מידיעה, הוא לא התאושש מהפציעה שלו וכל חצי שנה הוא יצטרך לעבור טיפולים. אם הפועל מביאים אותו זה אחד המהלכים הכי גרועים שאפשר לעשות.

מצידי שיחזירו את ורמוט וטוטו יישאר.
לא אכפת לי גם לחכות עד הרגע האחרון לחבר של גילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 21:04 
nati כתב:
יובל כתב:
nati כתב:
kobster כתב:

אני מעדיף את שניהם.

איפה אתה חי גבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
יובל כתב:
nati כתב:
kobster כתב:

אני מעדיף את שניהם.

את ידין הם רוצים לשחרר בשביל להרוויח 300 אלף יורו (בעיות חברתיות זה ספין מגוחך), אז את טוטו הם ישאירו?
אני מבין את השאפתנות שלך והדרישות שלי לסגל חזק הם כמו שלך, אבל לצערי זה נראה שמכוונים הרבה יותר נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 21:56 
יובל כתב:
nati כתב:
יובל כתב:
nati כתב:
kobster כתב:

אני מעדיף את שניהם.

את ידין הם רוצים לשחרר בשביל להרוויח 300 אלף יורו (בעיות חברתיות זה ספין מגוחך), אז את טוטו הם ישאירו?
אני מבין את השאפתנות שלך והדרישות שלי לסגל חזק הם כמו שלך, אבל לצערי זה נראה שמכוונים הרבה יותר נמוך.

אני תמיד מכוון גבוה.(אני שונא בנוניות)
בכל מקרה אם שניהם לא יימצאו קבוצה עד הרגע האחרון,ואנחנו נצליח לעלות לשלב הבתים.יש סיכוי שהם יגיעו בהשאלה כדי לשחק בליגה האירופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 20/7-21/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
גאדיר כנראה יעזוב את חיפה. אני מאוד אוהב את השחקן הזה, ולדעתי יכול להתאים בהתקפה עם המהירות שלו. מקווה ששירזי ילטוש עיניים לעברו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 20/7-21/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
תלמיקו כתב:
גאדיר כנראה יעזוב את חיפה. אני מאוד אוהב את השחקן הזה, ולדעתי יכול להתאים בהתקפה עם המהירות שלו. מקווה ששירזי ילטוש עיניים לעברו

אין צורך בעוד שחקן ספסל להתקפה,אם מביאים עוד חיזוק להתקפה אז צריך חיזוק כמו שצריך.
כנ"ל לגבי ההגנה והקישור,שחקני ספסל יש לנו בשפע אבל שחקנים טובים להרכב חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 23:50 
לא צריך את גאדיר,חלוץ שלישי יש לנו וזה מרעי,עקבתי אחריו הרבה במכבי פ"ת,שחקן לא רע בכלל,תמיד נכנס אצל הפועל בעידן גוטמן במצב שאנחנו בפיגור 2:0 , צימק ל2:1 וככה זה נגמר , היה שחקן גארבג' טיים.

לא יודע למה,יש לי תחושה שטוטו יישאר עוד עונה.

בכל מקרה.. אני לא מבין את ניצן.. הוא בונה על חוטבא כמגן ימני אוקיי.. מי המחליף שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ"ש 20/7-21/7 (דיונים)
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 23:51 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
לא צריך את גאדיר,חלוץ שלישי יש לנו וזה מרעי,עקבתי אחריו הרבה במכבי פ"ת,שחקן לא רע בכלל,תמיד נכנס אצל הפועל בעידן גוטמן במצב שאנחנו בפיגור 2:0 , צימק ל2:1 וככה זה נגמר , היה שחקן גארבג' טיים.

בכל מקרה.. אני לא מבין את ניצן.. הוא בונה על חוטבא כמגן ימני אוקיי.. מי המחליף שלו?

בן ביטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 20 יולי 2012, 23:53 
עומרי קנדה כתב:
Yalla Hapoel כתב:

בן ביטון

בחייאת,ארבעת המגנים של הפועל תל אביב לעונת 2012/2013
יגאל אנטבי,דניאל ברוחל,בן ביטון וחוטבא.
תתכוננו לעוד מיליון הגבהות לא מוצלחות מהצדדים ולעוד מיליון חורים מהצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
גם אם לא יביאו אף חיזוק להתקפה, יש לנו חלק קדמי שעל הניר אמור להיות אחד הטובים בארץ.
אלרואי,סלים,נוסא,טב"ח,דמארי,מרעי,ארתור,עדן שרם - 8 שחקנים על 4 עמדות.

הבעיה מתחילה בקישור האחורי, שם יש בור אחרי השחרור הכפוי של ידין והיא מתעצמת בהגנה.
כרגע, שחקני ההגנה שלנו הם חוטבא,ואליד,חיימוביץ',חוטא,שושן,יגאל,ברוכל.
על הפנים. אם לא מביאים בלם זר ברמה גבוהה בתוספת לקשר אחורי חזק אין לנו יותר מדי על מה לבנות.
היינו כבר בסרט עם מאמן בשם שום יצחק שמילא את החלק הקדמי בשחקנים מעולים אבל עלה עם קונוסים בהגנה והוא לא החזיק הרבה זמן. כן גילי לא גילי, ההגנה אמורה להיות הבסיס של הקבוצה.
אם שירזי לא יפנים שאת כל הכסף שנשאר/אמור להגיע הוא צריך להשקיע בבלם ובקשר אחורי נכונה לנו עונה בעייתית מאוד. שמישהו יגיד לו שעוד שבועיים יש דרבי, שיקח את הזמן עד אז לעשות החלטות נבונות ונכונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 01:13 
kobster כתב:
גם אם לא יביאו אף חיזוק להתקפה, יש לנו חלק קדמי שעל הניר אמור להיות אחד הטובים בארץ.

הבעיה מתחילה בקישור האחורי, שם יש בור אחרי השחרור הכפוי של ידין והיא מתעצמת בהגנה.
על הפנים. אם לא מביאים בלם זר ברמה גבוהה בתוספת לקשר אחורי חזק אין לנו יותר מדי על מה לבנות.
היינו כבר בסרט עם מאמן בשם שום יצחק שמילא את החלק הקדמי בשחקנים מעולים אבל עלה עם קונוסים בהגנה והוא לא החזיק הרבה זמן. כן גילי לא גילי, ההגנה אמורה להיות הבסיס של הקבוצה.
אם שירזי לא יפנים שאת כל הכסף שנשאר/אמור להגיע הוא צריך להשקיע בבלם ובקשר אחורי נכונה לנו עונה בעייתית מאוד. שמישהו יגיד לו שעוד שבועיים יש דרבי, שיקח את הזמן עד אז לעשות החלטות נבונות ונכונות .

אתה מבקש את זה ממאמן שמשחרר את ידין וקנדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 01:48 
nati כתב:
kobster כתב:

אם שירזי לא יפנים שאת כל הכסף שנשאר/אמור להגיע הוא צריך להשקיע בבלם ובקשר אחורי נכונה לנו עונה בעייתית מאוד. שמישהו יגיד לו שעוד שבועיים יש דרבי, שיקח את הזמן עד אז לעשות החלטות נבונות ונכונות .

אתה מבקש את זה ממאמן שמשחרר את ידין וקנדה?

אף אחד באמת לא יודע אם שירזי לא רוצה אותם,או פשוט אין לו ברירה והוא חייב להכניס כסף/להיפתר מחוזים גבוהים.
רק תתארו לכם.. ידין,קנדה ותמוז נשארים.. עוד בלם ליד חיימוביץ' ויש אחלה קבוצה,פספוס ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
אשמח לשמוע מעט מידע על הנבחנים במידה ויש מישהו שראה אותם. אני זוכר שנה שעברה היו עדכונים שוטפים על הנבחנים.
שאלות נוספות:
-מתי נגמר המחנה אימון?
-איזה משחקים עוד נשארו לנו במחנה ומתי?
-מתי המשחק הרשמי הראשון שלנו בטוטו ובאירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
מרגש לראות את מורדי,תאומים ודוקטור לווינקוף.
באמת תמונות יפות ואופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
אגב סלחו לי על השאלה היחסית מטומטמת: מה התפקיד המוגדר של ארתור בקישור? קשר קדמי כנף/אחורי/אמצע/50:50? למי אפשר להשוות איתו ועל איזו משבצת ועם מי הוא מתחרה? פשוט לא יוצא לי יותר מדי לעקוב אחרי הנוער,ולארתור לא יצא יותר מדי לשחק בבוגרים.
למה לא שומעים על ניר לקס במחנה אימונים,בתור קשר אחורי די מבטיח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
הגבול בין ספין ללא ספין הוא מאוד דק.
הגבול בין להגיד שכל דבר שההנהלה החדשה עושה הוא רע לטוב הוא מאוד דק.

אתה יכול לקרוא את התגובות שלי במהלך כל התהליך,
כשהיה מקום למילה טובה נתתי, כשהיה מקום לביקורת(לדעתי!!!) נתתי.
תפסיקו לחשוב שהכיף של אנשים פה זה לחפש.
כולנו רוצים שרק יהיה טוב להפועל.

בשורה התחתונה, לפני שבועיים מעל במה מאוד מכובדת ישבו שני אנשים שאני מאוד מעריך,
הראשון חיים רמון והשני מושיק תאומים. שניהם תרמו הרבה להפועל בעבר, ויתרמו עוד בעתיד.
שניהם התראיינו, לא הוצאו מהקשרם ולא שום דבר, והבטיחו שקיפות וניהול נכון.
בנתיים, אין אף אחד מהדברים האלו.
ואף אחד פה בפורום לא ישכנע אותי אחרת.

שבת שלום.

עם כל הצדק במה שאתה אומר יש לי דבר אחד קטן בשבילך
יש פה חשיבות מאד גדולה לזמן שלוקח להרים קונסטלציה עיסקית מסוימת (בטח שבגודל הזה)
אז בוא ניתן את הזמן

לפני שבועיים וחצי לכולם פה היה סיוט בלילה שנקרא הדרביים בעונה הבאה וכרגע הסיוט הפך לחלום מגניב

ובל נשכח כולנו אין עוד הצעה על רוב השחקנים הקיימים (כל הישראלים הקיימים!!)
ובהרכב הזה לא צריך להביא הרבה....... - בלם וגילי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 09:41 
עזרא כתב:
אגב סלחו לי על השאלה היחסית מטומטמת: מה התפקיד המוגדר של ארתור בקישור? קשר קדמי כנף/אחורי/אמצע/50:50? למי אפשר להשוות איתו ועל איזו משבצת ועם מי הוא מתחרה? פשוט לא יוצא לי יותר מדי לעקוב אחרי הנוער,ולארתור לא יצא יותר מדי לשחק בבוגרים.

ארתור מגן שמאלי עד כמה שאני זוכר, לא? הוא היה חלוץ או משהו כזה.
ניר לקס עם נבחרת הנוער ולכן לא יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
עזרא כתב:

ארתור מגן שמאלי עד כמה שאני זוכר, לא? הוא היה חלוץ או משהו כזה.
ניר לקס עם נבחרת הנוער ולכן לא יצא.

ארתור התחיל כחלוץ ושחקן כנף שמאל ואז הוסב להיות גם מגן שמאלי.
לקראת סוף העונה שעברה הוא פתח בהרכב כקשר אמצע והיה מצוין, לא זוכר באיזה משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 10:02 
kobster כתב:

מצטער להרוס את החגיגה, אבל להחשיב את ארתור ועדן בתור שחקנים לגיטימיים בתחרות על ההרכב בעמדות האלה זה לא רציני (עם כל הכישרון שלהם). אין לי בעיה שנותנים צ'אנס לצעירים בתור שחקני ספסל אבל לבוא ולהגיד "תראו איזה סגל עמוק יש לנו עם ארתור ועדן" זה די גניבת דעת.
אגב, ויקטור נתן אחלה עונה במכבי פ"ת ואני נותן לו קרדיט בתור שחקן לגיטימי ומעלה. בינתיים בשקט בשקט הוא נתן תפוקה יותר טובה מטב"ח בעונה שעברה (9 שערים ו-5 בישולים לעומת 9 שערים ובישול אחד של טב"ח) ולמרות זאת משום מה אף אחד לא סופר אותו אצלנו.

אם נדבר דוגרי, שנה שעברה באמת היו לך 8 שחקנים על 4 עמדות (נוסא, סלים, דמארי, תמוז, לאלה, אורמוש, אלרואי, עבאס). זה באמת סגל עמוק, וזו הסיבה שהצלחת לסיים מקום שני גם כשהרחיקו לך שחקני מפתח לתקופה ארוכה. שחררת 4 שחקנים מתוך השמונה האלה (לאלה, עבאס, אורמוש, טוטו) והבאת בסה"כ אחד חדש + אחד שחזר מהשאלה. לדעתי הפועל צריכה עוד שחקן בחלק ההתקפי (ועוד שניים אם נוסא עוזב).

אין ספק שהבעיה הקשה יותר היא בחלק האחורי, ושאם לא נפגע בול בשני זרים תותחים (קשר אחורי ובלם) נאכל הרבה חרא העונה. אבל לא הייתי נח על זרי הדפנה בחלק ההתקפי. יש לך שם 6 שחקנים לגיטימיים, שאחד מהם לא מסוגל לסיים 90 דקות (סלים), אחד מהם זה שחקן שמגיע ל-5 משחקים בעונה (אלרואי כהן) ואחד מהם נראה עם רגל וחצי בחוץ (נוסא). זה פשוט לא מספיק.
לא יודע עד כמה רציניים הדיבורים על גילי ויצחקי אבל אני בהחלט מבין את הצורך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אם נוסא נשאר, אני יחסית שקט לגבי ההתקפה.
הקטע הוא שגם אם יגיעו בלם וקשר אחורי תותחים (ובינינו מה הסיכויים לפגוע בשניהם),
אנטבי וחוטבא זה בעיה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
מרגש לראות את מורדי,תאומים ודוקטור לווינקוף.
באמת תמונות יפות ואופטימיות.

"זהו ערב של קידוש אדום עולה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
פז,
לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף שחקנים כמו ארתור ועדן על פני שחקנים כמו עבאס ושבחון למשל. יש לנו עומק, השאלה איך משתמשים בו. יצא לי לראות גם משחקים וגם אימונים של עדן וארתור ואני מבטיח לך שעם הביטחון והגיבוי מהצוות המקצועי אנחנו יכולים להרוויח שחקנים מצוינים להרבה שנים קדימה. מסכים איתך שעוד קשר התקפי בשביל הרוטציה יהיה מצוין (אם מוגרבי לא חותם בסנט אנטיין זו הזדמנות שכדאי לקפוץ עליה) אבל הבעיה האקוטית היא בחלק האחורי. ניצן חייב ללכת על בלם וקשר אחורי זרים שיהיו באמת איכותיים, גם אם זה אומר לשלם להם שכר טיפה יותר גבוה מהצפוי (בל נשכח שעל שחקן זר משלמים פחות מס ולכן הכדאיות עולה), כי על זה ניפול ונקום העונה. מהרצף של שוער-בלם-קשר אחורי-קשר קדמי-חלוץ אנחנו די מסודרים בעמדה הראשונה ובשתיים האחרונות, הפוקוס של הצוות המקצועי צריך להיות על השתיים הנותרות, גם אם זה אומר לפתוח יותר את הכיס. לדבר על גילי ויצחקי זה טוב בשביל המנויים, בשביל להעמיד קבוצה צריך להשלים קודם את מה שחסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 11:14 
קובסטר,
אין ספק שאני מעדיף את ארתור ועדן (שחקנים צעירים שאנחנו לא יודעים עדיין מה יתנו) על עבאס ושבחון (שחקנים שאנחנו כבר יודעים מניסיון שהם למל"מים שלא תורמים כלום) בדיעבד.
אבל כאן חשוב לשים את הגבול בין קבוצה שאתה בונה בתחילת העונה לבין חכמות בדיעבד.

קל עכשיו להגיד שעבאס שחקן די מיותר, אבל ההשוואה שאתה עושה היא לא הוגנת כי אתה לוקח שחקן שאתה יודע שלא הצליח. גם את גילי ורמוט הבאת בפעם הראשונה בזיל הזול בתור שחקן צעיר עם כישרון מקבוצה שירדה ליגה ולא ממש ברור מה ייצא ממנו (נניח שבאותו "סטטוס" של עבאס כשהוא בא להפועל בקול תרועה אחרי שחצי ליגה רדפה אחריו).
אז האם אתה גם אומר שאתה מעדיף את עדן וארתור על שחקנים כמו גילי ורמוט? אני מניח שלא.

כלומר, אנחנו לא תמיד יודעים מה ייצא משחקנים כמו שבחון ועבאס (אם כי לגבי שבחון זה היה די ברור לדעתי שהוא לא שווה כלום) אבל בכל זאת צריך לקחת את הסיכון הזה מדי פעם ולא להגיד "נבנה על שחקני נוער", מה גם שכמות השחקנים הלגיטימיים שיצאה לנו מהנוער ב-10 השנים האחרונות היא באמת אפסית.

שוב, מסכים איתך שהבעיה האקוטית היא בחלק האחורי וזה גם ברור שחסרים לנו שם לפחות שני שחקני הרכב. אבל הפועל צריכה עוד שחקן התקפי אחד לפחות (תלוי מה יהיה אם נוסא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
כשמכבי פתחו את השנה שעברה עם דאבור רפי דהן ושאר הילדים עבר בפורום גל אימה. אבל כשזה ילדים שלנו אז זה לא מספיק טוב?
שישחקו. טובים, יופי, לא טובים, ישתפרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 11:38 
אדום נחמד כתב:
כשמכבי פתחו את השנה שעברה עם דאבור רפי דהן ושאר הילדים עבר בפורום גל אימה. אבל כשזה ילדים שלנו אז זה לא מספיק טוב?

How did that work out for them?

באמת אחלה דוגמא נתת. מה גם שאני מת על האנשים האלה שמדברים על "בפורום" כאילו כל הכותבים כאן זה ישות אחת משותפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אדום נחמד כתב:

באמת אחלה דוגמא נתת. מה גם שאני מת על האנשים האלה שמדברים על "בפורום" כאילו כל הכותבים כאן זה ישות אחת משותפת.

יחסית? הלך להם לא רע. זה שיש להם קהל מטומטם חסר סבלנות ומערכת שאין לה מושג מה זה בניה לטווח ארוך (לפחות עד השנה, ועדיין הם לא הוכיחו כלום) זה לא קשור. הם הרויחו שחקני מפתח צעירים.

ומה אתה מצפה? שאני אזכור כל אחד ומה הוא חושב? הגישה הכללים בפורום, שאני ומעטים לא היינו חלק ממנה, היתה שמכבי הולכת לקרוע את הליגה והצעירים שלה הרבה יותר טובים מגורדנה למשל. אז לפחד מהילדים שלהם מותר, אבל בשלנו לזלזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 12:01 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Fez כתב:
אדום נחמד כתב:

יחסית? הלך להם לא רע. זה שיש להם קהל מטומטם חסר סבלנות ומערכת שאין לה מושג מה זה בניה לטווח ארוך (לפחות עד השנה, ועדיין הם לא הוכיחו כלום) זה לא קשור. הם הרויחו שחקני מפתח צעירים.

ומה אתה מצפה? שאני אזכור כל אחד ומה הוא חושב? הגישה הכללים בפורום, שאני ומעטים לא היינו חלק ממנה, היתה שמכבי הולכת לקרוע את הליגה והצעירים שלה הרבה יותר טובים מגורדנה למשל. אז לפחד מהילדים שלהם מותר, אבל בשלנו לזלזל?

מסכים בשתי הנקודות.
המחלה הלכו למהלך מצוין שהלוואי וגם אנחנו נאמץ. עוד בתקופת קשטן אני טענתי שהדרך הטובה ביותר לבנות קבוצה בליגת הפח שלנו היא בסיס של 12-14 שחקנים יוצאי מחלקת הנוער, 4-5 זרים איכותיים ועוד 4-5 ישראלים מובילים. העתיד הוא בנוער, את זה דון יענקלה הבין ממזמן וזה מה שמחזיק את אשדוד עם תארים כבר 20 שנה בטופ של הליגה כולל שתי הופעות בליגת האלופות (זה שהם הורסים את זה שוב ושוב עם מאמנים בינוניים שמתפקדים כבובות של הבעלים זה משהו אחר). כמו בכל עונה, חוסר הסבלנות של קהל הטיטולים גמר את הקבוצה, בעיני הרגע בו מיץ' ירד במחצית לדשא לדבר עם איווניר בהפסד שלהם לרמה"ש היה תחילת הסוף שלהם.
אדום נחמד גם צודק בהרגשה הכללית שהיתה פה בפורום לגבי מהפכת הילדים של המחלה, הרוב המכריע פה רעד מהם ואם ניזכר באשכול ה"איך תראה הליגה בסוף העונה" כמעט כולם הכתירו אותם כאלופים.
נכון, יכול להיות שיש מקום להביא עוד שחקן לחלק ההתקפי אבל המחשבה של כולנו צריכה להיות איך להאמין בצעירים המוכשרים שלנו ולא להרים גבה אם ארתור או עדן יפתחו בהרכב. אם מבריאים את הקבוצה אז עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2012, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
אי אפשר מצד אחד לבכות על קידום צעירים ומצד שני לבכות כשנותנים להם הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: