תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפגנת חרדים כנגד הגיוס
הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 21:51 
סמל אישי של המשתמש
דיי כבר.
גם לי יש צרכים מיוחדים . למשל הצורך הזה שכולם יקבלו את אותן זכויות ואותן חובות.

צריכם מיוחדים עלאק, פרזיטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 21:54 
אחחחח איזה שיר...

http://www.youtube.com/watch?v=lLbGJ47fVYw

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 21:57 
רומאריו אתה מוכן ליראות את הקטע ולהסביר מי אלה נטורי קרתא???

הם חרדים???

http://www.youtube.com/watch?v=uDu7fy7D ... re=related

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 21:59 
19 כתב:
סתם כי בא לי אדום כתב:
גביזון כתב:
19 כתב:
אין שום צורך שהם יהיו בצבא
הם סוג של אנשים שהמקום שלהם לא בצבא בגלל האמונה שלהם.
כאב הראש שזה יגרום והמשאבים שזה יבזבז גדולים בהרבה על התועלת שתצא מזה.

כן יש צורך שהם יילכו לעבוד.

בדיוק, זה החורבן של מדינת ישראל, המדינה הזאת בתהליך של תאוצה גוברת לפירוק ואי יכולת אחזקה עצמית.

שאני יבין, הם לא יכולים לעמוד בשמירה כי זה יעשה להם בעיות עם האמונה שלהם, אבל לעבוד בעסק כשכירים כן? כי שם אין דברים מסובכים? אין נשים ששרות? אין אנשים שלא שומרים כשרות?
ואגב יש חרדים שמשרתים ועובדים. מעט מאוד, אבל יש. איך הם מצליחים? הם משהוא מיוחד?
שילכו לשרת, אם עד כדי כך זה קשה לעמוד בשמירה שיעשו שירות לאומי.

הם אוכלוסיה עם צרכים מיוחדים
את מקום העבודה שלהם הם יכולים לבחור לפי מה שמתאים להם, כמו כל אחד.
בצבא זה לא עובד ככה, הוא לא ערוך לקלוט אותם. זה יבזבז כל כך הרבה משאבים ויצריך כל כך הרבה שינויים והערכויות שזה פשוט לא שווה את זה. במה זה יעזור לאנשים פה בחיים שהם יהיו בצבא? שיילכו לעבוד, שישלמו מיסים, ואז אנשים יוכלו לחיות פה קצת יותר בכבוד.

* בנוסף, להרבה מהם יש ילדים בגיל צעיר. זו גם מגבלה בזמן שאתה בצבא.

ראשית לשאלתך, אם עכשיו יש עוד כמה אלפים אם לא עשרות אלפים בשירות צבאי, זה יכול לקצר את השירות לכולם.
בכל הנוגע לצרכים מיוחדים? נו, חסר לך היום חיילים עם צרכים מיוחדים? מה היא הערכה של המשאבים שבדיוק צריך? אוכל כשר כבר יש, בתי כנסת יש, רבנים צבאיים יש, הכל יש.
ולמי שיש ילדים, שיעשה יומיות. היה איתי בצבא בחור עולה חדש מרוסיה, שהיה אז בן 23 עם ילד ואישה בלי משפחה, והוא עשה צבא.
חוץ מזה, מי שמגיע לגיל 18, שלא יביא ילדים, שיחכה. אתה לא צריך לקבל פרס על חוסר אחריות שלך לחייך הפרטיים.
מקסימום? שיעשו שירות לאומי. אבל שיעשו משהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 22:03 
אני לא רוצה שהם יעשו משהו כי "אם אני נדפק אז שכולם יידפקו".
שיעשו משהו שיועיל לאחרים, ולהועיל לאחרים, זה לשלם מיסים ולרדת מהגב של כולם פה.

ויש דברים שאי אפשר להיערך אליהם, אתה לא יכול במסגרת של צבא שחלק מהאנשים כל הזמן יבדקו אם כן או לא מה שאמרו להם לעשות נוגד את מה שהרב אמר להם לעשות. הם לא מתאימים לשרת בצבא. ביג דיל. בצבא יש גם ככה יותר מדי אנשים, אין בעייה לקצר את השירות ולפטור משירות חלק מאלה שכבר בפנים, אז לזרוק פנימה עוד עשרות או מאות אלפים שאף אחד לא רוצה או צריך שם? שיישלמו מיסים מגיל 18, יותר טוב לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 22:04 
נראה לך שיש להם בעיה לעשות צבא מבחינת שמירות או אימונים?

או להתנדב לשירות לאומי שגם ככה מערכת ההתנדבותית בקהילות החרדיות הרבה יותר חזקה מכל קהילה אחרת.

התורה היא ערך עליון וצריך בני תורה שיחזיקו אותה.
ואין להם על מה להתנצל.

הם לא נוסעים במכוניות מליסינג ולא יוצאים לחופשות 5 כוכבים באיי סיישל.
הם לומדים תורה.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 22:13 
19 כתב:
אני לא רוצה שהם יעשו משהו כי "אם אני נדפק אז שכולם יידפקו".
שיעשו משהו שיועיל לאחרים, ולהועיל לאחרים, זה לשלם מיסים ולרדת מהגב של כולם פה.

ויש דברים שאי אפשר להיערך אליהם, אתה לא יכול במסגרת של צבא שחלק מהאנשים כל הזמן יבדקו אם כן או לא מה שאמרו להם לעשות נוגד את מה שהרב אמר להם לעשות. הם לא מתאימים לשרת בצבא. ביג דיל. בצבא יש גם ככה יותר מדי אנשים, אין בעייה לקצר את השירות ולפטור משירות חלק מאלה שכבר בפנים, אז לזרוק פנימה עוד עשרות או מאות אלפים שאף אחד לא רוצה או צריך שם? שיישלמו מיסים מגיל 18, יותר טוב לכולם.

על אותו עיקרון בו נוריד גם את הכיפות הסרוגות כי אולי הרבנים שלהם יגידו שאסור לפנות התנחלויות, או את הקווקזים כי אצלם אסור לנקות שירותים.
ובצבא אין מספיק אנשים בתפקידים מאוד נחוצים, בתפקידים לא נחוצים יש שפע של אנשים. מה הקשר בין חוסר היעילות של הצבא לזה שכן, גם הם צריכים להתגייס?
ומי שלא ישמע למפקד שלו כי הרב אמר לו אחרת צריך להיות מטופל בידיוק כמו חייל רגיל שלא שמע למפקד שלו כי חברה שלו אמרה לו אחרת או כי הסבתא שלו אמרה לו אחרת.

ורומיו-א. בולשיט, תלוי מי, כי יש מספיק רבנים שיוצאים למלונות 5 כוכבים(וגם חרדים לא רבנים).
ב. הם רוצים ללמוד תורה? בבקשה, על חשבונם.
גם אני לומד(לא תורה חס וחלילה) על חשבוני ועשיתי צבא, זה לא סותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 22:30 
לא, כי החייל הזה מלכתחילה מצהיר לך שהוא לא יישמע למפקד על חשבון הרב.
בשביל מה להכנס לפינה הזו? מה זה ייתן לך?
אני לא רוצה שהם יסבלו, זה לא ייתן לי כלום.
גם ככה יש הרבה יותר מדי אנשים בצבא והוא ממציא להם תפקידים בשביל שתהיה "הצדקה" לזה שהם שם.
אנשים יוצאים מהצבא לפנסיה בגיל 45-50.
אז לכל המערכת הבזבזנית הזאת, עוד להוסיף כמה עשרות או מאות אלפים של עובדי רס"ר או כל מיני תפקידים חדשים שמסתכמים בלא לעשות כלום שימציאו להם? (כי לוחמים הם לא יהיו, נשואים וילדים וכו', דברים "יוקרתיים" סגורים בפניהם, כי מה לעשות, הם מגיעים עם פער מהבית, הם לא לומדים מה שנקרא לימודי ליבה, וזה יתבטא בקב"א שלהם). בשביל מה? איך זה יועיל למישהו? במקום לבזבז את הזמן שלהם שם, שיהיו יצרניים וישלמו מיסים. זה כן יעזור. לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 22:42 
סמל אישי של המשתמש
לוחמים הם לא?
למה? כי אפשר למות באמת ולא בקשקוש על אוהלים עשוים מספרי תורה ?

בוא אני אחדש לך, במלחמה לרוב הלוחמים יש ילדים. קוראים לזה מילואמניקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 23:06 
לדעתי אי אפשר לחייב חייב לשוי עם ילדים בסדיר להיות לוחם. אני טועה?

אני לא מבין, אתם רוצים להוציא מי יודע כמה כסף על להתאים את המערכת בשבילם, עוד לא יודע כמה כסף בחודש לשלם להם משכורת והטבות של חיילים נשואים, וכל זה, רק בשביל שיהיו בצבא עוד עשרות אלפים של אנשים שהוא בכלל לא צריך מלכתחילה.

לי נמאס שאת הכסף שלי מפנים לכל מקום, חוץ למקומות שעוזרים לי.
לא רוצה שיגידו לי שאין כסף לבתי חולים, ולבתי ספר, ולתשתיות, ולתרבות, ולספורט, ולעזור לחלשים בחברה. אם יש כסף לשטויות האלה של לגייס חיילים שהצבא לא רוצה או צריך, אז שיפנו אותו לשם.

אתם כמו האלה שמצביעים לביבי גם אם הוא דופק אותם, רק כי הוא דופק גם את הערבים.
לא איכפת לכם לא לעזור לעצמכם, רק בשביל שהחרדים גם יידפקו. איך זה שהחרדים יילכו לצבא יעזור לחולה, ולזקן, ולנכה, ולעני, ולחלש?
רמז - זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
שוב אני צריך להתאים אליהם ?
יש חובות, שיתאימו את עצמם לחובות. לא יכולים ? אין זכויות.
נמאס לי לסחוב את כל הפרזיטים על הגב שלי. זה מאוד אינטרס שלי.

ואתה בעצמך מצביעים של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 23:12 
בדמוקרטיה הזכויות לא מותנות במילוי החובות. זה קודם כל.

ונכון, אתה סוחב אותם על הגב שלך, 3 שנים שהם לא עובדי רס"ר, ועוד חיים שלמים אח"כ על הכיס שלך. אני יודע מה הרבה הרבה יותר מפריע לי בחיים ופוגע באיכות שלהם.

ואתה מעדיף להיות מצביעים של מופז? לא מפריע לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 23:22 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה אומר, לא מותנה ?
לא מדבר על זכויות יסוד. מדבר על זכויות במובן של מענקים ותקצובים מהמדינה כמו שנעשה היום.

אני לא סוחב אותם על הגב שלוש שנים , אני סוחב אותם על הגב כל החיים .
הם לא עושים סדיר, לא מילואים, לא רוכשים השכלה רלוונטית, לא משתתפים בכח העבודה , לא משלמים מיסים.

הכל מקשה אחת.
וכל הקשקוש על עובדי רס"ר זו התחמקות. מי שיודע לשבת על ספר מינימום 12 שעות (לטענתם) ביום שיקשיב לשידורי אויב 12 שעות, שיקרא תצ"אות 12 שעות, שישמור על מתקנים 12 שעות, שינהג משאית 12 שעות, שיעשה משמרת של כבאי 12 שעות, שיעשה משמרת של אח 12 שעות... וכן שישב בטנק 12 שעות. הפגזים גלאט.

אמא שלך מופז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2012, 23:35 
19 כתב:
בדמוקרטיה הזכויות לא מותנות במילוי החובות. זה קודם כל.

בטח שכן, למשל יש על כולנו חובה להתנהג לפי החוק. מי שעובר על החוק, לוקחים לו חלק נרחב מזכויותיו.
על פי כן, זכות מותנת בחובה.

ציטוט:

ונכון, אתה סוחב אותם על הגב שלך, 3 שנים שהם לא עובדי רס"ר, ועוד חיים שלמים אח"כ על הכיס שלך. אני יודע מה הרבה הרבה יותר מפריע לי בחיים ופוגע באיכות שלהם.

ואתה מעדיף להיות מצביעים של מופז? לא מפריע לי.

זה לא סותר, זה לא או שחרידים לא התגייסו או שאחרי שהם יעשו צבא הם יחזירו לישיבה. לא.
הרעיון של שילוב החרדים בשוק העבודה לא קשור לצורך לגייס אותם לצה''ל, גם לגדודים וגם למקומות אחרים.
ברגע שאתה מסכים שיש בעיה כי יש להם צרכים מיוחדים זה יחזור אליך בשוק העבודה. כי אם יש להם צרכים מיוחדים והם לא יכולים לעשות שמירות וקצת מטבח, אז קמת קשה לראות אותם משתלבים בשוק העבודה, בטח בשוק מורכב שהוא ונהיה יותר מורכב מיום ליום. זה שאתה מסכים שיש בעיה כי יש להם ילדים בגיל צעיר, ולכן אי אפשר לגייס אותם, אתה מעודד אותם להביא ילדים בגיל צעיר, גם כדי לא להתגייס, וגם הם עוד מקבלים על זה הטבות ממשלם המיסים. על הדרך, זה מוריד את רמת החיים שלהם, ושל כולנו, כי הצריכה שלהם פוחתת. לכן, חוץ מזה שצריך לגייס אותם לצבא, ואם הם מתעקשים אז לשירות לאומי(שעל הדרך הם גם יכולים לקבל מזה מקצוע) צריך להפחית להם את ההטבות, להתנות תחילה את המענקים/הטבות בעבודה, ומאוחר יותר לבטל לאלתר את המענקים מטומטמים האלו כמו קצבת ילדים(לכולם אגב) הכסף לתלמידי הישיבות וכן הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
עזבו להסכים לא להסכים
השימוש הציני שחרדים עושים בילדים בהפגנות מחליא אותי כל פעם מחדש

ווהשימוש הציני ששמאלנים/פלסטינאים עושים בילדים עם כל הדימויים לא מחליא אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפגנת חרדים כנגד הגיוס
הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 03:16 
ההפגנות של הסמולנים עוכרי ישראל (!!!11) יכולות להגיע לפעמים לפרובוקציות חסרות טעם, ובכל זאת דפוס קבוע של ניצול ילדים (טלאים צהובים, ילדים בתוך כלוב, אזיקים) בולט דווקא אצל החרדים, כשזכורה לי גם הפגנה נגד ההתנתקות שילדים שמו טלאי כתום והרימו ידיים
חוץ מזה, שלענות לטענה כזאת עם ״מה עם ההפגנות של השמאל?״ זה טיעון דמגוגי ברמת ״תראו מה עושה אסד״ כשמבקרים את ישראל (כן, השמאל זה לא בדיוק אסד. הבנתם את הכוונה..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 04:26 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
"אלוהים" :LOL2:

:LOL2: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2012, 04:44 
רומאריו :HEART2:
מרחיק אנשים מהיהדות כבר כמה שנים טובות :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 108 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: