תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 22:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום א' (דיונים)
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 05:33 
סמל אישי של המשתמש
כיפה אדומה כתב:
ידיעות אחרונות:

אחרי השארתי טועמה בקבוצה, הוחלט במועדון שלא למכור את אביחי ידין.
השחקן יישאר בקבוצה בעקבות לחצים של שירזי.
עסקת בן חיים טרם הושלמה, בעקבות מחלוקת של השחקן עם מכבי פ"ת לגבי אורך החוזה שלו.
בקבוצה חוששים שיאבדו אותו בעוד שנתיים ורוצים לחתום עימו ל-3 שנים.
בכל מקרה, ההערכה היא כי הוא ייצא עם הפועל למחנה האימונים עוד יומיים.

גרזן אדום כתב:
ישראל היום

"אין סיבה להחזיק אותי בכוח "

קשר הפועל ת"א מחמוד עבאס מסרב להתאמן ודורש לעזוב למרות שהוא תחת חוזה • היום צפויה ההתאחדות להכריע בעניין הבעלות על המועדון

"אם מחמוד עבאס לא יגיע לאימונים - הוא ייקנס." כך אמרו אתמול בהפועל ת"א לגבי הקשר שמעוניין לעבור לבני סכנין.
בהפועל לא אהבו לאחרונה התבטאויות של השחקן בתקשורת והדגישו: "המטרה היא לשבת ולהגיע להסכמה על סכום שחרור סביר, אבל עד שאין סיכום עבאס מחויב להגיע לאימונים." בהפועל דורשים 50 אלף שקלים עבור השחקן, אך בסכנין מתקשים מאוד למצוא אפילו סכום כזה.
מנגד, עבאס ממשיך לטעון כי המאמן ניצן שירזי אינו מעוניין בו ואין לו בשביל מה להגיע לאימונים.
"גם ככה לא רוצים אותי, אז אין סיבה להחזיק אותי בכוח," אמר עבאס למקורביו והוסיף: "שייתנו לי לשחק במקום שרוצים אותי בו."
היום אמורה להתכנס הוועדה להעברת זכויות של ההתאחדות כדי להכריע בנושא העברת הבעלות על הקבוצה מידיו של אלי טביב לקבוצתו של חיים רמון.
ביום חמישי הועברו המסמכים שדרשה הוועדה ובהפועל מאמינים כי היום יוכלו לצאת לדרך חדשה. כמו כן, גם האוהדים ממתינים להתפתחויות, ואם הקבוצה תצא מידיו של טביב צפויים מאות מהם לרכוש ממניות הקבוצה ולהפוך למודל דומה לקבוצת הכדורסל של הפועל אוסישקין. קבוצת בטיס הספרדית הביעה התעניינות בקשר נוסא איגייבור. הספרדים לא שלחו הצעה כספית עבור הניגרי, אך בהפועל לא ימכרו את השחקן בפחות ממליון וחצי יורו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום א' (דיונים)
הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 06:01 
סמל אישי של המשתמש
[
גרזן אדום כתב:
ישראל היום

גם האוהדים ממתינים להתפתחויות, ואם הקבוצה תצא מידיו של טביב צפויים מאות מהם לרכוש ממניות הקבוצה ולהפוך למודל דומה לקבוצת הכדורסל של הפועל אוסישקין. .[/]

כנראה מאוד מאמין בנו כתב ישראל היום. "מאות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 07:57 
בס"ד

בוקר טוב , שבוע טוב !

אני קורא על אולי מכירת נוסא , ולא ברור רכישת טב"ח.
אז זה נשמע לי כמו מוכרים בלבד ( למרות שבינתיים לא נמכר אף אחד ).
ואני שומע שקנדה מבוקש בקבוצה רומנית כי הוא לא בתכניות.
אז מי כן בתוכניות בעמדה שלו כמגן ימני ? אם זה חוטבא אז מי הגיבוי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 08:01 
אם קנדה לא נמצא בתוכניות אז מי כן, חוטבא ועוד מגן שיגיע מליגה ג'?
נשמע מוזר לפרסם כזה דבר ביום פתיחת מכירת מנויים, היום מתאים יותר כותרות על חלוץ שקר מהליגה הצרפתית, או איזה קשר נבחרת סלובקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
אם קנדה באמת לא צפוי להמשיך זה הזמן להציע לסכנין עבאס תמורת עותמאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
השחרור של קנדה,בטח בסיטואציה הנוכחית של חוטבא בתור מגן ראשון,זה פשוט פשע.
וכמו שאמר י.כוס,לא נראה לי הגיוני לפרסם כזה דבר ביום פתיחת מכירת המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
לגבי קנדה, יכול להיות ששני הנבחנים משאירים רושם טוב ואחד מהם יוחתם במקומו. הנושא כבר עלה בשבוע שעבר, ועם כל האהבה וההערכה לעומרי, כנראה שיש בעיה עם מגן שבמשך ארבע שנים ושלושה מאמנים לא הצליח להיות המגן הקבוע שלנו והוא רואה את בונדר וחוטבא מקבלים עדיפות על פניו. מי יודע, יכול להיות שקופי הזה טוב גם בהגנה וגם בהתקפה.
החדשה החשובה שאני מקווה שהיא נכונה זו הכוונה להשאיר את ידין. אולי החלק הכי חשוב בקבוצה במצבה הנוכחי, עם חולית הגנה לא ברורה ובעייתית חייבים קישור אחורי שהוא באנקר.
לגבי טב"ח, זה היה ברור מלכתחילה שהלוזוניה לא תיתן לו להיות שחקן חופשי בשום מצב, כנראה שהוא יצטרך להאריך את החוזה שלו בשנתיים שם (לשלוש בסה"כ) ולהיות מושאל אלינו לשנתיים. מקווה שזה לא יתפוצץ על הנקודה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 08:29 
העניין עם קנדה הוא שהוא ישראלי, ואם מביאים זר לעמדה שלו, הזר הזה יחסר בעמדה אחרת. צריך קודם כל לכסות עמדות שבהן חסרים לנו שחקנים, כמו בלמים וצד שמאל וימין של ההתקפה, לפני שממלאים עמדה בה אנחנו מכוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 08:52 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
העניין עם קנדה הוא שהוא ישראלי, ואם מביאים זר לעמדה שלו, הזר הזה יחסר בעמדה אחרת. צריך קודם כל לכסות עמדות שבהן חסרים לנו שחקנים, כמו בלמים וצד שמאל וימין של ההתקפה, לפני שממלאים עמדה בה אנחנו מכוסים.

לגבי ההתקפה, יש לך את אלרואי וסלים כשטב"ח גם הוא כנראה הולך לשחק על הקו.
לגבי מצבת הזרים, כרגע יש רק את נוסא ואדל, שניהם יכול מאוד להיות שבכלל לא יהיו פה בשנה הבאה.
גם אם שניהם נשארים, ניצן מאוד רוצה להחזיר את מירקו ולהביא בלם זר, מה שמשאיר בכל מקרה מקום לעוד זר.
אם קנדה ישאר (על אפם ועל חמתם של כל הרשעים) זה יהיה סבבה, בעיקר בשביל אנשים בפורום שיוכלו להעביר עוד עונה עם אשכולות מלאי ארס וביקורת עליו.
אם הוא יעזוב, לא בטוח שלא נרוויח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 08:57 
מתי כבר נשמע ששירזי לא בתכניות המקצועיות לעונה הקרובה ? נמאס כבר לקרוא על חוסר המושג שלו , קנדה וידין לשחרר אבל את אדל לא , נו באמת !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לגבי קנדה, יכול להיות ששני הנבחנים משאירים רושם טוב ואחד מהם יוחתם במקומו. הנושא כבר עלה בשבוע שעבר, ועם כל האהבה וההערכה לעומרי, כנראה שיש בעיה עם מגן שבמשך ארבע שנים ושלושה מאמנים לא הצליח להיות המגן הקבוע שלנו והוא רואה את בונדר וחוטבא מקבלים עדיפות על פניו. מי יודע, יכול להיות שקופי הזה טוב גם בהגנה וגם בהתקפה.
החדשה החשובה שאני מקווה שהיא נכונה זו הכוונה להשאיר את ידין. אולי החלק הכי חשוב בקבוצה במצבה הנוכחי, עם חולית הגנה לא ברורה ובעייתית חייבים קישור אחורי שהוא באנקר.
לגבי טב"ח, זה היה ברור מלכתחילה שהלוזוניה לא תיתן לו להיות שחקן חופשי בשום מצב, כנראה שהוא יצטרך להאריך את החוזה שלו בשנתיים שם (לשלוש בסה"כ) ולהיות מושאל אלינו לשנתיים. מקווה שזה לא יתפוצץ על הנקודה הזו.

עצם המחשבה שהוא יחזור לפ"ת עוד שנתיים מגוחכת
המטרה של כולם, כולל לוזון, היא שהוא יתקדם, לא שיחזור אחורה
לא ברור לי הדיבור הזה על השאלה. שיחתום בהפועל ל-5 שנים ולוזון כבר יעשה עליו את הכסף כשימכר לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
מתי כבר נשמע ששירזי לא בתכניות המקצועיות לעונה הקרובה ? נמאס כבר לקרוא על חוסר המושג שלו , קנדה וידין לשחרר אבל את אדל לא , נו באמת !

אפשר להעביר עליו ביקורת על הרבה דברים אבל דווקא ההתנהלות שלו עד עכשיו סבירה פלוס.
הוא מתעקש להשאיר את ידין ולפחות לפי מה שכתוב היום בידיעות זה כנראה הולך לקרות, את אדל ניסו להשאיר עם חוזה לשלוש שנים בשכר מופחת אבל הוא סירב מה שכנראה יוביל לשחרור שלו. מחליף כבר יש.
לגבי קנדה, היה ברור כבר בשנה שעברה שהוא לא בונה עליו אז לא נראה שהוא יתאבד עליו אם תבוא קבוצה מחו"ל שתרצה את עומרי.
הקו שמנחה את ניצן הוא לשמור כמה שיותר על הקיים ולהביא חיזוק רק למקומות שחסרים בהם שחקנים. כל עוד התקציב לא ידוע (אפילו הבעלות עוד לא עברה), אין מה להיכנס להרפתקאות מיותרות. אם נעלה לשלב הבתים ונבטיח עוד הכנסה של משהו כמו 8-10 מיליון שקל, אני די בטוח שיגיע עוד רכש.
במצב הקיים ועם האילוצים הקיימים, אין תלונות עד עכשיו. הגרזן עדיין בהיכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:28 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:

אפשר להעביר עליו ביקורת על הרבה דברים אבל דווקא ההתנהלות שלו עד עכשיו סבירה פלוס.
הוא מתעקש להשאיר את ידין ולפחות לפי מה שכתוב היום בידיעות זה כנראה הולך לקרות, את אדל ניסו להשאיר עם חוזה לשלוש שנים בשכר מופחת אבל הוא סירב מה שכנראה יוביל לשחרור שלו. מחליף כבר יש.
לגבי קנדה, היה ברור כבר בשנה שעברה שהוא לא בונה עליו אז לא נראה שהוא יתאבד עליו אם תבוא קבוצה מחו"ל שתרצה את עומרי.
הקו שמנחה את ניצן הוא לשמור כמה שיותר על הקיים ולהביא חיזוק רק למקומות שחסרים בהם שחקנים. כל עוד התקציב לא ידוע (אפילו הבעלות עוד לא עברה), אין מה להיכנס להרפתקאות מיותרות. אם נעלה לשלב הבתים ונבטיח עוד הכנסה של משהו כמו 8-10 מיליון שקל, אני די בטוח שיגיע עוד רכש.

ההתנהלות שלו פחות מעניינת אותי , חוסר המושג שלו יותר מעניין אותי ,לצערי פיתחתי חוסר אמון מוחלט ביכולות האימון שלו ובהבנה המקצועית שלו , זה רק מלהבין איזה שחקנים הוא רוצה להפועל ואת מי הוא רוצה לשחרר .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:35 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:

ההתנהלות שלו פחות מעניינת אותי , חוסר המושג שלו יותר מעניין אותי ,לצערי פיתחתי חוסר אמון מוחלט ביכולות האימון שלו ובהבנה המקצועית שלו , זה רק מלהבין איזה שחקנים הוא רוצה להפועל ואת מי הוא רוצה לשחרר .

גם אני הייתי מעדיף לראות מישהו אחר על הקווים אבל בינתיים הוא בכיוון נכון. אנחנו לא באמת יודעים מה הולך מאחורי הקלעים, במיוחד עם כל נושא העברת הבעלות והתקציב הלא ידוע, אבל להזכירך שעד עכשיו לא באמת שיחררנו מישהו והשחקנים החשובים (לא רק מקצועית) נשארו.
הוא מתעקש לדעתי על השחקנים הנכונים - ואליד,יגאל,סלים,שי,ידין שהם מבחינתו העוגן המקצועי והחברתי.
קנדה,עבאס,טוטו,נוסא,אדל - כל אלו שחקנים שיש להם תחליף, אולי אפילו תחליף יותר זול ולא פחות טוב.
מילת המפתח,כמו בכל השבועות האחרונים, היא סבלנות. יש עוד 3 שבועות עד הדרבי, מספיק זמן כדי לייצב סגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:41 
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:

גם אני הייתי מעדיף לראות מישהו אחר על הקווים אבל בינתיים הוא בכיוון נכון. אנחנו לא באמת יודעים מה הולך מאחורי הקלעים, במיוחד עם כל נושא העברת הבעלות והתקציב הלא ידוע, אבל להזכירך שעד עכשיו לא באמת שיחררנו מישהו והשחקנים החשובים (לא רק מקצועית) נשארו.
הוא מתעקש לדעתי על השחקנים הנכונים - ואליד,יגאל,סלים,שי,ידין שהם מבחינתו העוגן המקצועי והחברתי.
קנדה,עבאס,טוטו,נוסא,אדל - כל אלו שחקנים שיש להם תחליף, אולי אפילו תחליף יותר זול ולא פחות טוב.
מילת המפתח,כמו בכל השבועות האחרונים, היא סבלנות. יש עוד 3 שבועות עד הדרבי, מספיק זמן כדי לייצב סגל.

אני זוכר טוב מאוד מי הפיבורטים שלו , ואם הרצון שלו זה לראות פה את משה אבוטבול ואורמוש זה אומר דרשני.
אין לי בעיה של סבלנות יש לי בעיה של אמונה ,הוא מסוג האנשים שאני לעולם לא יאמין להם לזה תוסיף שאין לי הערכה מקצועית אליו ותגיע לאותם מסקנות שאני מגיע אליהם , הלוואי ואני אתבדה לגביו ונצחק כל הדרך לדאבל קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
אני לא זוכר: אנחנו שילמנו דמי העברה על עבאס או שהוא היה חופשי?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:43 
חופשי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
גם אם שירזי, או כל אחד אחר לצורך העניין, לא מחזיק מעבאס
(ואני מהבודדים שכן חושבים שיש לו פוטנציאל כלשהו)
כרגע מבחינה כמותית אפילו אנחנו לא יכולים לוותר עליו.
יש לנו יותר מדי שחקנים בסגל ולא ידעתי?
ההחלטה לשחרר אותו היתה מטומטמת, ונכון שיצא קטע לא נעים עם ההחזרה שלו אבל אין מה לעשות.
סכנין לא בורחת לשום מקום. אם בסוף אוגוסט (כשהסגל יושלם) לא יהיה לו מקום בסגל, אפשר יהיה להשאיל אותו.
אני לא רואה אפילו סיבה אחת למה לשחרר אותו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:53 
החלטה לשחרר אותו מצוינת, אין שום סיבה להחזיק בסגל שחקנים בינוניים כמו עבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
כן, שמענו את זה שנה שעברה על מרעי, בסוף עלינו כל העונה עם 2.5 חלוצים בסגל.
קודם שיביאו מישהו במקומו, אח"כ שישחררו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:08 
היו לנו שלושה חלוצים בסגל והקבוצה שלנו כבשה את מספר השערים הכי גדול בליגה בהפרש גדול.

זו היתה החלטה מצוינת להשאיל את מרעי.
במקרה של עבאס, גם שהוא נכנס השנה הוא בכלל לא השפיע על המשחק והיה אחד השחקנים הכי למלמים שאני זוכר בהפועל, אם הוא יישאר או יילך, ממילא אף אחד לא יבחין בקיומו או בחסרונו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:10 
Working Class Hero כתב:

ויקטור מרעי לא ראוי להקרא שחקן כדורגל, קל וחומר שלא חלוץ.
מתי קבינימאט אנשים ינתקו את הרגש שלהם מדעתם המקצועית?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:

אני מעדיף לעלות עם ניר לקס וכפיר אייזנשטיין מאשר להחזיק שחקן למל"ם כמו עבאס בסגל. היה לנו כבר שבחון אחד
בהנחה וטב"ח סוגר סופית, יש לנו 5 חלוצים בסגל (טוטו,דמארי,טב"ח, ויקטור ועדן שרם) - לא זו אמורה להיות הבעיה העונה.
מה שכן, עם כל הדיבורים על שחרורים והצעות, חוץ מעבאס (שגם זה עוד לא סגור) אף אחד לא הלך לשום מקום.
יש עוד שבועיים-שלושה לבנות את הסגל, נראה מה יהיה בתקופה הזו כשחשוב לזכור שעדיין לא הושלמה העברת הבעלות וגודל התקציב לא ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:12 
kobster כתב:
Working Class Hero כתב:

יש עוד שבועיים-שלושה לבנות את הסגל,

תשאל את המשתמש charlie מה הוא חושב על המשפט הזה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:13 
סמל אישי של המשתמש
אז לדעתך קבוצת כדורגל לא צריכה יותר מ-3 חלוצים בסגל?

אני לא נכנס איתך לויכוח על היכולת/פוטנציאל של עבאס,
אין לי בעיה שישחררו אותו כמו שאמרתי בסוף אוגוסט אם וכאשר באמת לא יהיה לו מקום בסגל.
כרגע יש לנו סגל קצר מאוד וכשמישהו יפצע ויכנס מישהו מהנוער להרכב, אני אבחין בחסרונו.

ואגב, אם אין סיבה להחזיק שחקנים בינוניים בסגל, בוא נשחרר גם את חוטבא ואנטבי, נפתח את העונה בלי מגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:17 
Working Class Hero כתב:

אין לי בעיה שישחררו אותו כמו שאמרתי בסוף אוגוסט אם וכאשר באמת לא יהיה לו מקום בסגל.
כרגע יש לנו סגל קצר מאוד וכשמישהו יפצע ויכנס מישהו מהנוער להרכב, אני אבחין בחסרונו.

ואגב, אם אין סיבה להחזיק שחקנים בינוניים בסגל, בוא נשחרר גם את חוטבא ואנטבי, נפתח את העונה בלי מגנים.

גם את חוטבא לא צריך אם יש משהו סביר בנוער.
אנטבי עם כל זה שהוא חלש יש לו ניסיון שזה מרכיב קריטי במצב שאנחנו נמצאים בו. חשוב שאנשים כמו יגאל, סלים, שי וואליד יהיו הדמויות שיתאמנו עם שאר החבר'ה הצעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:20 
בס"ד

מכל השחקנים שמניתם שאפשר לשחרר היתי משחרר ( תמורת כסף ) רק
את טוטו תמוז אם כמובן טב"ח כן יגיע.
את נוסא לא היתי מוכר , מקסימום את אדל כי גם יש לו תחליף.
ובכלל , לשחק עם סגל מגובש ששיחק ביחד שנה עדיף מאשר
להשלים פאזל שצריך להיות מתואם רק אחרי זמן כי בינתיים אפשר ליפול על זה.
רק סגל מגובש ומחובר יכול להאפיל על רמת הרכש והרצינות שהושקעה
השנה במתחרה העירונית ובזאת של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Working Class Hero כתב:

אני האחרון שצריך לשכנע אותו על היכולת של חוטבא, אבל אין יותר מדי היצע של מגנים טובים בכל הליגה, בטח שלא ישראלים.
בתור גיבוי, חוטבא הוא מגן סביר ותן לי שלושה מגנים שמאליים ישראלים יותר טובים מיגאל בליגה (עם כמה שזה נשמע הזוי ומגוחך).
אני חושב שזה מוקדם מדי בשביל לצאת בהצהרות נחרצות כאלו ואחרות על הסגל שלנו. תנו לניצן זמן לעבוד, לפחות כרגע הכיוון שלו נכון לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 15 יולי 2012, 10:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
שישחררו את מי שצריך רק שידאגו למחליפים ראויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
Working Class Hero כתב:

אני האחרון שצריך לשכנע אותו על היכולת של חוטבא, אבל אין יותר מדי היצע של מגנים טובים בכל הליגה, בטח שלא ישראלים.
בתור גיבוי, חוטבא הוא מגן סביר ותן לי שלושה מגנים שמאליים ישראלים יותר טובים מיגאל בליגה (עם כמה שזה נשמע הזוי ומגוחך).
אני חושב שזה מוקדם מדי בשביל לצאת בהצהרות נחרצות כאלו ואחרות על הסגל שלנו. תנו לניצן זמן לעבוד, לפחות כרגע הכיוון שלו נכון לדעתי.

אני לא טענתי שצריך לשחרר אותם, למרות שלדעתי שניהם שחקנים יותר חלשים מעבאס.
אני רק אומר שבגלל הסיבות שמנית עכשיו, אין שום סיבה לשחרר את עבאס עד שמביאים מישהו במקומו.
גם בסוף אוגוסט תמצא לו קבוצה, לא יוצא לך כלום מזה שתשחרר אותו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: