סימרוטיץ כתב:
kobster כתב:
סימרוטיץ כתב:
מתי כבר נשמע ששירזי לא בתכניות המקצועיות לעונה הקרובה ? נמאס כבר לקרוא על חוסר המושג שלו , קנדה וידין לשחרר אבל את אדל לא , נו באמת !
אפשר להעביר עליו ביקורת על הרבה דברים אבל דווקא ההתנהלות שלו עד עכשיו סבירה פלוס.
הוא מתעקש להשאיר את ידין ולפחות לפי מה שכתוב היום בידיעות זה כנראה הולך לקרות, את אדל ניסו להשאיר עם חוזה לשלוש שנים בשכר מופחת אבל הוא סירב מה שכנראה יוביל לשחרור שלו. מחליף כבר יש.
לגבי קנדה, היה ברור כבר בשנה שעברה שהוא לא בונה עליו אז לא נראה שהוא יתאבד עליו אם תבוא קבוצה מחו"ל שתרצה את עומרי.
הקו שמנחה את ניצן הוא לשמור כמה שיותר על הקיים ולהביא חיזוק רק למקומות שחסרים בהם שחקנים. כל עוד התקציב לא ידוע (אפילו הבעלות עוד לא עברה), אין מה להיכנס להרפתקאות מיותרות. אם נעלה לשלב הבתים ונבטיח עוד הכנסה של משהו כמו 8-10 מיליון שקל, אני די בטוח שיגיע עוד רכש.
במצב הקיים ועם האילוצים הקיימים, אין תלונות עד עכשיו. הגרזן עדיין בהיכון.
ההתנהלות שלו פחות מעניינת אותי , חוסר המושג שלו יותר מעניין אותי ,לצערי פיתחתי חוסר אמון מוחלט ביכולות האימון שלו ובהבנה המקצועית שלו , זה רק מלהבין איזה שחקנים הוא רוצה להפועל ואת מי הוא רוצה לשחרר .
גם אני הייתי מעדיף לראות מישהו אחר על הקווים אבל בינתיים הוא בכיוון נכון. אנחנו לא באמת יודעים מה הולך מאחורי הקלעים, במיוחד עם כל נושא העברת הבעלות והתקציב הלא ידוע, אבל להזכירך שעד עכשיו לא באמת שיחררנו מישהו והשחקנים החשובים (לא רק מקצועית) נשארו.
הוא מתעקש לדעתי על השחקנים הנכונים - ואליד,יגאל,סלים,שי,ידין שהם מבחינתו העוגן המקצועי והחברתי.
קנדה,עבאס,טוטו,נוסא,אדל - כל אלו שחקנים שיש להם תחליף, אולי אפילו תחליף יותר זול ולא פחות טוב.
מילת המפתח,כמו בכל השבועות האחרונים, היא סבלנות. יש עוד 3 שבועות עד הדרבי, מספיק זמן כדי לייצב סגל.