Ishai כתב:
el dudernio כתב:
למען הסר ספק לכל מי שטוען שההצהעה שלי גרועה, מטרתה היא להתמודד עם מצב קיים.
והיא לוקחת בחשבון הנחת יסוד לפיה המשטרה לא מאשרת את הדר יוסף לשלושת המשחקים שציינתי.
הנחת היסוד היא שהמשטרה לא מאשרת את הדר יוסף לכל המשחקים ולא רק לשלושה משחקים והגיע הזמן שאנשים יפנימו את זה........
הנחת היסוד היא שלא בראשון ולא בחולון מחכים לך עם שטיחים אדומים ביציאה מאילון דרום
הנחת היסוד היא שמהרגע שהסתיימה מכירת המנוים קצב חידוש החברות לעמותה דליל עד לא קיים
האפשרויות באיזור המרכז מחדרה עד גדרה לא ממש קיימות
הרצליה קטן, זיסמן קטן ומגעיל, רעננה לא ממש יותר גדול מהדר יוסף ועל חולון וראשון כבר דובר
המשטרה אישרה לארח בהדר יוסף כבר משחקים נגד קבוצות בליגת העל, ואפילו את חולון וגליל,
ככה שהנחת יסוד כזאת מנותקת מהמציאות. למען האמת המשחק היחיד שאני חושב שיש סיכוי שהמשטרה
לא תאפשר לארחת בהדר יוסף זה הדרבי, אבל בשביל להראות שזה לא למען מכבי יפסלו עוד 2.
וכמובן שאי מסכים עם טכנובוי.
רדנקו כתב:
purvis short כתב:
הצעה גרועה מאוד. אולם ביתי זה לא רק הכנסה. אולם ביתי זה המקום שבו אתה מארח את כל משחקי הבית שלך. אולם ביתי אמור להגדיל לך את סיכויי הניצחון. לארח את שלושת המשחקים הגדולים באולם אחר זו התנהלות שכונתית. בדיחה.
לגמרי.
ולא רק זה. גם אם כל מה שקורמן אומר הוא נכון (ואני חושב שזו שטות מוחלטת. אבל נניח שהוא צודק), יש גם שיקול מקצועי.
אולי תסיים את העונה מאוזן כלכלית.
אבל אתה תסיים אותה בירידה לליגה הלאומית. וזה בטוח במאה אחוז.
רדנקו, איך לשחק 3 משחקים בבית מכבי יביאו לכך שנרד ליגה?
האם ההנהחה שלי שהמשטרה לא תאשר את הדרבי בהדר יוסף מוטעת?
האם ההנחה שלי שאם ימכרו 1000 מיני מנוי של דרבי+מגדל + חולון + זכאות להיכנס להגרלות
הם לא ימכרו כולם +- ב300 ש"ח ליחידה?
האם כפיפת מכירת המיני מנוי הזה לחברי עמותה לא תגדיל את כמות חברי העמותה?
יש כרגע מצב נתון, העמותה בחרה את הדר יוסף לאולם הביתי, ולכן אנחנו "מחייבים" לשחק שם
יש כרגע התמרמרות על ההחלטה מצד של לא מעט אוהדים שלא הספיקו לקנות מנוי ורוצים בכך
בעיקר בשביל הדרבי.
יש כרגע בעיה כלכלית והכנסה "נוספת" של חצי מליון שקל +- בהחלט תעזור לנו.
לכל שלושת הבעיות הנ"ל ההצעה שלי נותנת מענה ברמה כזאת או אחרת, ומאפשרת לבדוק דברים
לקראת העונה הבאה.