תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 10:09 
קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
Kyahs כתב:
איזה כיף זה לחשוב על דרבי שיהיו בו 8000 אדומים ביד-אליהו, ולא לחשוב על משחקים מול אשדוד וחיפה בהם יהיו 800 איש ביד-אליהו,
או על להיות דה-פקטו חסרי אולם ביתי לעונה.
ועוד אלה שלא רוצים "לארח" ביד-אליהו הם עוצמי העיניים...

עוד מעט מדבר על ה- 800.
הויכוח מתחלק לשניים - אולם אחר או לא.
אם לא אולם אחר אז בסדר נשארנו עם 1400 ומשהו חברי עמותה , אוהדים חדשים לא תקבל וכו' וכו'. לא אכפת לך בסדר.
אם אולם אחר אז 800 בחולון /ראשון/ כפר יונה/ אריאל ייראו אותו דבר כמו ביד אליהו.
אבל בוא נדבר על ה- 800 . עם שיווק נכון , מחשבה חיובית ונכונה תוכל להביא הרבה הרבה יותר אוהדים (מחלקות נוער, מפעלות חינוך, יחידות צבא ועוד ועוד).
ייראו אותך יותר בטלביזיה וזה כבר גורם משיכה. אם היית מדבר לפני 5 שנים על המספרים שהגיעו לבלומפילד בשנים האחרונות היו אומרים שאתה הוזה. הוספת שער וחצי בתרופה הזו.
אישית מוכן להתערב על מינימום 2000 למשחקים שציינת .
לצערי בהמתנה הכדורסל מאבד ממומנטום בטח כשהכדורגל תיכף יעלה לאויר.
אנשים ממקום עבודתי שהתעניינו מידי יום על מנוי לכדורסל (לא היו עד היום מנויים או חברי עמותה) הפסיקו לפני כשבוע - העסק נשכח ונרדם. לצערי עלי לומר שהנהלת העמותה כשלה בנושא זה או שהייתם ממתינים או להציע פתרונות מהירים יותר.

800 בחולון / ראשון ייראו אותו דבר כמו ביד-אליהו? 800 אנשים באולם 3000 ייראו כמו באולם 10,000?
אוהדים מיחידות צבא וילדי פרוייקטים? כמה הדבר הזה מוסיף לך? 300 "אוהדים" כל משחק?
ואותם אנשים ממקום עבודתך - איזו סיבה תהיה להם לעשות מנוי ליד-אליהו? המשחקים מול חיפה ואשדוד? הרי יישארו להם כרטיסים לכל המשחקים החמים, נראה לך שבאמת יעניינו אותם שאר המשחקים?
ולמה שישדרו אותנו יותר בטלוויזיה? תגיד לי משחק אחד של הפועל שישודר אם נשחק ביד-אליהו אבל לא ישודר אם נשחק בהדר-יוסף/חולון/ראשון.
לגבי עליית מספרי הקהל בכדורגל - אתה בעצמך מדבר על תקופה של 5 שנים שבה נוסף שער וחצי, אבל בכדורסל אתה מדבר על עלייה של פי 4 במנויים (אין מצב שממוצע הקהל בליגה שנה שעברה עבר את ה-500) תוך שנה. לא הגיוני לדעתי.

ויש עוד סיבה, שחשובה ללא מעט אנשים פה (ולדעתי לרוב חברי העמותה). זה האולם של מ*בי. תרצו, לא תרצו, ככה זה. זו סיבה ככל שאר הסיבות - מקצועיות, כלכליות ועוד - ולהתעלם ממנה זו שטות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 10:28 
Kyahs כתב:
Kyahs כתב:
איזה כיף זה לחשוב על דרבי שיהיו בו 8000 אדומים ביד-אליהו, ולא לחשוב על משחקים מול אשדוד וחיפה בהם יהיו 800 איש ביד-אליהו,
או על להיות דה-פקטו חסרי אולם ביתי לעונה.
ועוד אלה שלא רוצים "לארח" ביד-אליהו הם עוצמי העיניים...

עוד מעט מדבר על ה- 800.
הויכוח מתחלק לשניים - אולם אחר או לא.
אם לא אולם אחר אז בסדר נשארנו עם 1400 ומשהו חברי עמותה , אוהדים חדשים לא תקבל וכו' וכו'. לא אכפת לך בסדר.
אם אולם אחר אז 800 בחולון /ראשון/ כפר יונה/ אריאל ייראו אותו דבר כמו ביד אליהו.
אבל בוא נדבר על ה- 800 . עם שיווק נכון , מחשבה חיובית ונכונה תוכל להביא הרבה הרבה יותר אוהדים (מחלקות נוער, מפעלות חינוך, יחידות צבא ועוד ועוד).
ייראו אותך יותר בטלביזיה וזה כבר גורם משיכה. אם היית מדבר לפני 5 שנים על המספרים שהגיעו לבלומפילד בשנים האחרונות היו אומרים שאתה הוזה. הוספת שער וחצי בתרופה הזו.
אישית מוכן להתערב על מינימום 2000 למשחקים שציינת .
אנשים ממקום עבודתי שהתעניינו מידי יום על מנוי לכדורסל (לא היו עד היום מנויים או חברי עמותה) הפסיקו לפני כשבוע - העסק נשכח ונרדם. לצערי עלי לומר שהנהלת העמותה כשלה בנושא זה או שהייתם ממתינים או להציע פתרונות מהירים יותר.

800 בחולון / ראשון ייראו אותו דבר כמו ביד-אליהו? 800 אנשים באולם 3000 ייראו כמו באולם 10,000?
אוהדים מיחידות צבא וילדי פרוייקטים? כמה הדבר הזה מוסיף לך? 300 "אוהדים" כל משחק?
ואותם אנשים ממקום עבודתך - איזו סיבה תהיה להם לעשות מנוי ליד-אליהו? המשחקים מול חיפה ואשדוד? הרי יישארו להם כרטיסים לכל המשחקים החמים, נראה לך שבאמת יעניינו אותם שאר המשחקים?
ולמה שישדרו אותנו יותר בטלוויזיה? תגיד לי משחק אחד של הפועל שישודר אם נשחק ביד-אליהו אבל לא ישודר אם נשחק בהדר-יוסף/חולון/ראשון.
לגבי עליית מספרי הקהל בכדורגל - אתה בעצמך מדבר על תקופה של 5 שנים שבה נוסף שער וחצי, אבל בכדורסל אתה מדבר על עלייה של פי 4 במנויים (אין מצב שממוצע הקהל בליגה שנה שעברה עבר את ה-500) תוך שנה. לא הגיוני לדעתי.

ויש עוד סיבה, שחשובה ללא מעט אנשים פה (ולדעתי לרוב חברי העמותה). זה האולם של מ*בי. תרצו, לא תרצו, ככה זה. זו סיבה ככל שאר הסיבות - מקצועיות, כלכליות ועוד - ולהתעלם ממנה זו שטות.

אתה בתחילת הדרך לכן פוטנציאל הגידול גדול יותר.
לגבי שידורים הכוונה שיראו אותך יותר בכל מקום שתשחק ולכן רבים יותר ירצו לבוא. להד"ס לא תוכל לקלוט אותם.
הסיבה למנוי הוא מחיר נמוך למשחק (מדוע עושים מנוי לתיאטרון). חוץ מזה עובדה שאנשים רוצים.
בכל מקרה תהיה קדימות לבעלי חברי עמותה/מנוי לכדורגל/עמותת כדורגל ) אז אם הגדלתי את כמות חברי העמותה גם הצלחנו.

ושוב זה לא אולם של הצהובונים , זה שטח שהשתלטו עליו וזה הזמן לקחת אות לציבור בחזרה !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 10:36 
זה אולם עירוני שמכבי כדורסל משחקת בו
ממש כשם שבלומפילד הוא איצטדיון עירוני ששלוש קבוצות משחקות בו
ואם תרצה לחדד את זה ממש כמו שבסאן סירו משחקות מילאן ואינטר
באולימפיקו רומא ולאציו באליאנץ באיירן ו1860 ועוד כהנה וכהנה דוגמאות
אגב גם הדר יוסף הוא אולם עירוני שבו משחקות מחלקות הכדוריד והכדורעף של מכבי
ודומה שזה לא מפריע לאף אחד כאן ואם נצא לשחק בפחים אז יש להזכיר שאוהדי חולון הם אוהדי ביתר
ואם נשחק בבית מכבי אז מוטב שלא להרחיב על כך את הדיבור בכלל

דווקא היא הנותנת ,אם נשחק ביד אליהו נקבל לדעתי אולם משלנו הרבה יותר מהר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
זה אולם עירוני שמכבי כדורסל משחקת בו
ממש כשם שבלומפילד הוא איצטדיון עירוני ששלוש קבוצות משחקות בו
ואם תרצה לחדד את זה ממש כמו שבסאן סירו משחקות מילאן ואינטר
באולימפיקו רומא ולאציו באליאנץ באיירן ו1860 ועוד כהנה וכהנה דוגמאות
אגב גם הדר יוסף הוא אולם עירוני שבו משחקות מחלקות הכדוריד והכדורעף של מכבי
ודומה שזה לא מפריע לאף אחד כאן ואם נצא לשחק בפחים אז יש להזכיר שאוהדי חולון הם אוהדי ביתר
ואם נשחק בבית מכבי אז מוטב שלא להרחיב על כך את הדיבור בכלל

דווקא היא הנותנת ,אם נשחק ביד אליהו נקבל לדעתי אולם משלנו הרבה יותר מהר

אני התכוונתי להגיב לך באופן נורמלי בטיעונים חוזרים כמו ששמעת 2000 פעם, אבל החלטתי אז שלא. אתה לא מקשיב, הסבירו לך כמה וכמה פעמים למה יד אליהו לא יכול לקרות. אתה ממציא טיעונים לא הגיוניים שמתעלמים מהנושא (חולון אוהדי בית"ר, מאיפה הבאת את זה, הרעיון שלהיות ביד אליהו יתן לנו אולם, במקרה הזה חולדאי ניצח). אבל אתה מתעקש להמציא ולדחוף את הדעה שלך למה שבטוח יפרק את הקבוצה מפנים. כל אחד רשאי לדעה, אך על 90% מהדיונים אתה הולך על הצד שנוגד את דת רוב האוהדים והאנשים לפניך, והרבה פעמים זה נראה שאתה עושה את זה דווקא, וממציא ומביא טיעונים לא קשורים למציאות בגלל כך.

אבל אני חושב שהכי גרוע שאתה לא מקשיב ולא מתכנן להקשיב לרגשות של חבריך ליציע, ומתעלם מכל טיעון שבא לפניך כדי להצדיק את העמדה הראשונית שלך, לא משנה כמה זה נהיה מגוחכות הטענות. אין לך סובלנות, וכשאני לפחות קורא או מקשיב לטענת האחר אני שוקל אותה וחושב עליה לעומק.

אני לא מתכוון לפגוע, אני יודע שאתה אוהד נהדר ומוכר, ואני בטוח שאתה בן אדם טוב במציאות, אך תופעות אלה חוזרות, ובמקרה הזה הדבר באמת נוצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 12:46 
זאת אמורה להיות התיחסות ענינית?
אגיד את זה בפעם המליון
לא יהיה חרם כי מי שמאיים בחרם לא מסוגל על פי נסיון העבר לממש אותו
לא יהיה פילוג כי אנשים יתרגלו בסופו של דבר לכל מקום חדש
לכן השיקולים האלה אינם קבילים בעיני
יחד עם זאת אני מאד מעוניין להביא את העניין להצבעה דמוקרטית של חברי העמותה וכל החלטה שתתקבל תהיה מקובלת עלי ואפעל לפיה
האם גם המאיימים בחרם מוכנים לכך?
מסופקני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
ההתייחסות לא הייתה עניינית, וזה היה ברור מהתחלה. אך כרגיל אתה מתעלם ומביא טיעונים שפשוט לא עושים היגיון. ואגב אם אתה כל כך בטוח שמה שאתה אומר תביא את ההצעה באופן דמוקרטי. כמו שקרספו אומר, נראה כמה מים זה מחזיק אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 13:14 
מקורמן אתה טועה, הטענה שלך נכונה לכדורגל בלבד וגם בכדורגל התחילו לקבל קצת שכל כמו במקרה ליגת האלופות.
אם עוברים לנוקיה הפועל כדורסל מפסידה את ה-200 ואולי אף יותר מאוהדים הכי מרכזיים של הקבוצה בוודאות, אותם אנשים שמגיעים לכל חור עם השלטים, תופים ודגלים, שמעודדים כל המשחק ואחראים לא במעט לכך שיש לנו עכשיו את האפשרות להתדיין באיזה אולם ביתי נשחק בליגת הראשונה.
נוקיה זה קו אדום, חבל שאתה מסרב לקבל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 13:33 
תודה שאתם מאפשרים לנו להשתתף בקבוצה שלכם ואתם האוהדים המרכזיים אך הייתי מצפה שתעמדו מאחוריי מילות השירים ולא זכורים לי המילים לא נשחק ביד אליהו.קבעתם שתי קביעות לא נשחק ביד אליהו ואתם ה- 2000 אוהדים המרכזיים.
אם זה היה בתקנון העמותה הייתי מסכים אוט'. לא מבין מה הבעיה להעמיד את זה להצבעה ומסכים שזה יכנס לתקנון כדי שהסוגיה לא תעלה שוב.
להחליט ולהשתיק כביכול בשם כולם זה לא ראוי. אין לכם יותר זכויות משאר החברים בעמותה. גם אחרים יכולים בפוטנציאל ליצור קרע אך אתם מנצלים את העובדה שאחרים כן מוכנים להתדיין כדי להגיד אנחנו לא.
מבין שאין סיכוי לדעה שלנו אבל בכל זאת שתבוא להצבעה ואז נרד מזה.
לא מקבל את כפיית הדעת שלך ואת הציונים שאתה מחלק לאוהדים : העיקריים, אוהד טוב וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
קורמן הבעיה המרכזית היא שכרגע לא ידוע אם באמת פוטנציל האוהדים שלנו או דומה
לאופטימיות שלך או לפסמיות של האחרים, לכן אין ברירה אלא לבדוק את זה בצורה איטית.
לפני תחילת מכירת המנויים השנה רבים חשבו שהדר יוסף מתאים למידות שלנו, למה הם חשבו ככה?
כי העבר הראה שזה המצב, כי גם כשהיינו קבוצת צמרת בליגת העל עם גוז'ינסקי לא באו 1000
אוהדים למשחק, ולכן המחשבה שעכשיו יבואו מעל 1400 הייתה מחשבה אופטימית.
כי גם בעונה שעברה כאשר נאבקנו על העליה לליגת העל היו משחקים גורליים עם פחות מ 1000
איש, אז אין סיבה לחשוב שלמשחקים "חסרי ענין" השנה יבואו יותר.
זאת המציאות הפשוטה שבאה תכננו את העונה, ולכן נוצרה המציאות הפשוטה בה נקבע כי הדר יוסף
יהיה מגרש הבית שלנו לעונה הקרובה.
לקבוע בעקבות ההתנפלות על המנויים השנה כי הפוטנציל הוא ל 5000 זה לא הערכה מושכלת, גם
אם היא נכונה. לכן גם התעתי את ההצעה שלי, אם נצליח למכור כ 2000 מנויים ומיני מנויים
זה כנראה יעיד יותר על הפוטנציאל שלנו.
אז בשנה הבאה נוכל למכור מראש "2000" מנויים רגילים, כי אם היו 1000 שקנו ב 300 שקל
מיני מנויי יתכן וגם נמא 1000 שיקנו ב 600 שקל מנויי שלם.

עם 2000 + מנויים לעונה אפשר כבר "לפנטז" על 5000 כאלו אבל אחרי פעם אחת שאתה עובר את ה 100
זה לא נכון ולא הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יולי 2012, 17:08 
אחד האינדיקטורים המענינים הוא חידוש החברות בעמותה.
כמה חידשו חברות?
כמה חידשו חברות מאז נמכרו כל המנויים?
בעיני החברות בעמותה היאהעיקר. שם אני היתי רוצה לראות את הפריצה הגדולה.
יתכן וגישת המנהלים נכונה - להמתין שהמשטרה תרחיק אותנו מהדר יוסף. לא בטוח שזה נכון.

היתי מראש מנסה התקשרות עם האולפ ברשלצ, או אולם הפחים לבחון את פוטנציאל גידול בהצטרפות לעמותה ובמכירת הכרטיסים. זה צריך להיות בקמפיין נכון כי כרגע בשבועות הקרובים עיקר תשומת הלב והתקציב האישי יהיו מופנים לכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 04:51 
el dudernio כתב:
למען הסר ספק לכל מי שטוען שההצהעה שלי גרועה, מטרתה היא להתמודד עם מצב קיים.
והיא לוקחת בחשבון הנחת יסוד לפיה המשטרה לא מאשרת את הדר יוסף לשלושת המשחקים שציינתי.

הנחת היסוד היא שהמשטרה לא מאשרת את הדר יוסף לכל המשחקים ולא רק לשלושה משחקים והגיע הזמן שאנשים יפנימו את זה........
הנחת היסוד היא שלא בראשון ולא בחולון מחכים לך עם שטיחים אדומים ביציאה מאילון דרום
הנחת היסוד היא שמהרגע שהסתיימה מכירת המנוים קצב חידוש החברות לעמותה דליל עד לא קיים
האפשרויות באיזור המרכז מחדרה עד גדרה לא ממש קיימות
הרצליה קטן, זיסמן קטן ומגעיל, רעננה לא ממש יותר גדול מהדר יוסף ועל חולון וראשון כבר דובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 06:19 
סמל אישי של המשתמש
מה שבטוח, דבר אחד נכון מאוד לצערי:

לכאן או לכאן (או לשם) העסק היה חייב להיחתך כבר מזמן. כל יום שעובר בהמתנה (או בהתעסקות במחאה ובענייני הכדורגל) הורג את המומנטום האדיר שהיה לפני חודש ונדם מאז ומת.

היה מומנטום אדיר. היה אפשר לנצל אותו בהחלטה לעבור לאולם גדול יותר כבר אז (או מיד אחר כך. כמה זמן כבר לוקח לעשות "בדיקות"?), או פשוט להישאר בהדר יוסף. כרגע המומנטום, הבאז הזה, נדם ומת. עכשיו נדמה לי כבר באמת אולי כדאי פשוט להישאר באולם הקטן הנוכחי.

היתה הזדמנות, היה באז אדיר בקרב ציבור אוהדי הפועל. לא בטוח שמומנטום כזה יחזור שוב הקיץ. בטח לא עכשיו עם כל ההתעסקות בהנהלה החדשה בכדורגל, אוטוטו מנויים לכדורגל, אלף שקל מנוי, שלושת אלפים למשפחה, ומי בכלל זוכר עכשיו את הכדורסל? את מי זה יעניין?

חבל שהזדמנויות לא מנוצלות ברגע שהן צצות, רגע לפני שהן מתפוגגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
ושוב, מה זה "מנוצלות"? אפשר לעבור מהיום להיום לאולם אחר?
מישהו בכלל חשב שתהיה כזאת התנפלות לאור השנים הקודמות?
בחיאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 06:56 
סמל אישי של המשתמש
למה, כמה זמן נדרש לבדיקה/החלטה/מעבר/הקצאת מנויים חדשים?

(ואני מדבר על הזמן שחלף מאז ההתנפלות. ארבעה שבועות).

נדמה לי שבעיקר חיכו להחלטת העירייה שהתקבלה שלא להרחיב את הדר יוסף. החלטה שהיתה ידועה מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 07:02 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא לא כמה זמן לוקח להחליט. להחליט אפשר בכמה ימים. השאלה לאן.
וכמו שכבר אמרו כאן כמה פעמים, באף מקום לא מחכים לך בזרועות פתוחות ושטיח אדום.

נניח שהיו מיידית מכנסים ישיבת חירום ומחליטים בהקדם האפשרי לעבור אולם.
מה לדעתך הזמן הסביר לבחון את האולם המתאים ולהגיע איתו להסכמה? אפשר להסכים שזה שבועיים-שלושה במקרה האופטימי ביותר?
אני מזכיר שהמנויים נמכרו לפני 3 שבועות. ובמילים - שלושה.
היינו "מאבדים מומנטום" לא משנה מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 08:00 
סמל אישי של המשתמש
המנויים נמכרו לפני 4 שבועות. (ובמילים - ארבעה). ואם תוך שבועיים, בזמן שכל עניין הכדורגל היה בדיפ פריז (לפחות בקרב הקהל הרחב, אותם מאות מנויים פוטנציאליים) ובזמן שכל הבאז היה מופנה בעיקר לכדורסל (וכך גם הכיס של האוהדים) היו מגיעים להחלטה, סופית, לכאן או לשם, היה אפשר עדיין לנצל את המומנטום.

כעת כולם בריגוש מההתחדשות בגזרת הכדורגל. אוטוטו מכירת מנויים, אותם מנויים פוטנציאליים ירכשו סביר להניח מנויים לבלומפילד, באלפי שקלים. הלב וגם הראש (ובעיקר הכיס) כבר לא יהיו מופנים לכדורסל.

הם לא כבר עכשיו.

(וההערה האחרונה נוגעת, ככה נדמה לי, לא רק לאחרוני האוהדים, גם לראשונים שבהם. אלו שבהנהלה).

איבדנו את המומנטום. ההזדמנות החד פעמית חלפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 08:28 
סמל אישי של המשתמש
המנויים יצאו למכירה ב11.6, כך שבמינימום ב12.6 אפשר היה להבין מה קורה.
זה היה יום שלישי לפני 24 ימים. 3 שבועות.

ואני אומר שוב - אם אתה באמת חושב שתוך שבועיים אפשר היה לסגור עם אולם בעיר אחרת על אירוח ואימונים לכל העונה + מכירת המנויים, אתה הוזה.
אין לי ספק בזה.
צריך לברר פרטים, חלופות, ולנהל מו"מ עם מנהל אולם שמעניין לו את התחת שתשחק בו.
למעשה אין לו שום אינטרס בזה כמעט, אם כבר להפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 08:47 
סמל אישי של המשתמש
בסדר. שלושה שבועות. מחרתיים זה כבר ארבעה. מספיק זמן כדי לבדוק ולהגיע להחלטה? אתה חושב שההנהלה תקבל החלטה השבוע, בתום חודש מאז ההתנפלות על המנויים ורגע לפני שיוצאים המנויים לכדורגל ואז באמת אין על מה לדבר עוד?

אני מקווה, אבל מסופקני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
סליחה, לא אני אמרתי ש"המומנטום נדם ומת".
אם הוא נדם ומת, ובכלל עוד שניה מתחילים למכור מנויים לכדורגל.
אז באמת כבר אין טעם לעשות הכל בחופזה ובלחץ. זה למעשה חלק ממה שאני מנסה לאמר.
לא היה טעם ואפשרות לעשות זאת מלכתחילה, ועכשיו בוודאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
לטעמי כל המומנטום שמדובר עליו היה מלאכותי, ונוצר כתוצאה משילוב בין מספר נמוך של מנויים לקיומו של דרבי ביתי בעונה הקרובה (אי"ה).
כל שילוב אחר (מספר גבוה של מנויים, דרבי "ביתי" שישוחק במגרש חוץ, או כל שינוי אחר) וכל המומנטום הזה לא היה קיים מלכתחילה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 09:16 
teknoboy כתב:
לטעמי כל המומנטום שמדובר עליו היה מלאכותי, ונוצר כתוצאה משילוב בין מספר נמוך של מנויים לקיומו של דרבי ביתי בעונה הקרובה (אי"ה).
כל שילוב אחר (מספר גבוה של מנויים, דרבי "ביתי" שישוחק במגרש חוץ, או כל שינוי אחר) וכל המומנטום הזה לא היה קיים מלכתחילה.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 09:20 
סמל אישי של המשתמש
אני אתקן קצת את מה שכתבתי מקודם: הייחוד הוא בזה שיש מספר נמוך של מנויים, אבל במיוחד זה שאין אפשרות לקנות כרטיס לדרבי בלבד - כל מי שרצה כרטיס לדרבי הזדרז לקנות מנוי.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
Ishai כתב:
el dudernio כתב:
למען הסר ספק לכל מי שטוען שההצהעה שלי גרועה, מטרתה היא להתמודד עם מצב קיים.
והיא לוקחת בחשבון הנחת יסוד לפיה המשטרה לא מאשרת את הדר יוסף לשלושת המשחקים שציינתי.

הנחת היסוד היא שהמשטרה לא מאשרת את הדר יוסף לכל המשחקים ולא רק לשלושה משחקים והגיע הזמן שאנשים יפנימו את זה........
הנחת היסוד היא שלא בראשון ולא בחולון מחכים לך עם שטיחים אדומים ביציאה מאילון דרום
הנחת היסוד היא שמהרגע שהסתיימה מכירת המנוים קצב חידוש החברות לעמותה דליל עד לא קיים
האפשרויות באיזור המרכז מחדרה עד גדרה לא ממש קיימות
הרצליה קטן, זיסמן קטן ומגעיל, רעננה לא ממש יותר גדול מהדר יוסף ועל חולון וראשון כבר דובר

המשטרה אישרה לארח בהדר יוסף כבר משחקים נגד קבוצות בליגת העל, ואפילו את חולון וגליל,
ככה שהנחת יסוד כזאת מנותקת מהמציאות. למען האמת המשחק היחיד שאני חושב שיש סיכוי שהמשטרה
לא תאפשר לארחת בהדר יוסף זה הדרבי, אבל בשביל להראות שזה לא למען מכבי יפסלו עוד 2.

וכמובן שאי מסכים עם טכנובוי.

רדנקו כתב:
purvis short כתב:
הצעה גרועה מאוד. אולם ביתי זה לא רק הכנסה. אולם ביתי זה המקום שבו אתה מארח את כל משחקי הבית שלך. אולם ביתי אמור להגדיל לך את סיכויי הניצחון. לארח את שלושת המשחקים הגדולים באולם אחר זו התנהלות שכונתית. בדיחה.

לגמרי.

ולא רק זה. גם אם כל מה שקורמן אומר הוא נכון (ואני חושב שזו שטות מוחלטת. אבל נניח שהוא צודק), יש גם שיקול מקצועי.

אולי תסיים את העונה מאוזן כלכלית.

אבל אתה תסיים אותה בירידה לליגה הלאומית. וזה בטוח במאה אחוז.

רדנקו, איך לשחק 3 משחקים בבית מכבי יביאו לכך שנרד ליגה?
האם ההנהחה שלי שהמשטרה לא תאשר את הדרבי בהדר יוסף מוטעת?
האם ההנחה שלי שאם ימכרו 1000 מיני מנוי של דרבי+מגדל + חולון + זכאות להיכנס להגרלות
הם לא ימכרו כולם +- ב300 ש"ח ליחידה?
האם כפיפת מכירת המיני מנוי הזה לחברי עמותה לא תגדיל את כמות חברי העמותה?

יש כרגע מצב נתון, העמותה בחרה את הדר יוסף לאולם הביתי, ולכן אנחנו "מחייבים" לשחק שם
יש כרגע התמרמרות על ההחלטה מצד של לא מעט אוהדים שלא הספיקו לקנות מנוי ורוצים בכך
בעיקר בשביל הדרבי.
יש כרגע בעיה כלכלית והכנסה "נוספת" של חצי מליון שקל +- בהחלט תעזור לנו.
לכל שלושת הבעיות הנ"ל ההצעה שלי נותנת מענה ברמה כזאת או אחרת, ומאפשרת לבדוק דברים
לקראת העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 11:15 
הפועל כתב:
בחיאת

היו הרבה שחשבו כך
אני אפילו קצת מתפלא על מי שלא חשב כך
אבל בעצם אין מה להתפלא כי אותם אנשים משוכנעים שחייבים להשאר בהדר יוסף
ובכך שלא יהיו יותר מ500 צופים במשחקים ובכך שאנשים יצטרפו לעמותה למרות שאין להם סיכוי לקנות מנוי

חשיבה מאובנת?
פסימיות מושרשת וממארת?
או שמא רצון לשמור על עמותה משפחתית שבה כולם מכירים את כולם וחושבים אותו דבר?
שכל אחד ימצא את התשובה שמתאימה לו
מה שבטוח שהיתה כאן הזדמנות בלתי חוזרת שמוסמסה בשגגה או בכוונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2012, 19:59 
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:
בחיאת

היו הרבה שחשבו כך
אני אפילו קצת מתפלא על מי שלא חשב כך
אבל בעצם אין מה להתפלא כי אותם אנשים משוכנעים שחייבים להשאר בהדר יוסף
ובכך שלא יהיו יותר מ500 צופים במשחקים ובכך שאנשים יצטרפו לעמותה למרות שאין להם סיכוי לקנות מנוי

חשיבה מאובנת?
פסימיות מושרשת וממארת?
או שמא רצון לשמור על עמותה משפחתית שבה כולם מכירים את כולם וחושבים אותו דבר?
שכל אחד ימצא את התשובה שמתאימה לו
מה שבטוח שהיתה כאן הזדמנות בלתי חוזרת שמוסמסה בשגגה או בכוונה

אדון מקרוני הנכבד...

מנסים להסביר לך בצורה עיניינית שהיכל נוקיה לא בא בחשבון.
אתה מנסה להסביר ולשכנע למה כן...
בקיצור מבלי להיכנס לפרטים יותר מידי פתחו סקר בפורום של הפועל כדורסל-פורום העמותה.
בינתיים מתוך 75 מצביעים רק 6 בחרו בהיכל נוקיה.

וזה בפורום העמותה-פה אפילו 6 לא תימצא.
אז בחיאת דודה שלך עזוב אותנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 00:03 
סמל אישי של המשתמש
שאלה: כמה מכיר אולם הפחים וכמה מכיל האולם של ראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 01:03 
נראה לי שהפחים מכיל יותר כי יש יציע עמידה. בראשון 2,500

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 07:09 
לא רוצים לשחק בהיכל נוקיה , ואין מה לעלות את זה להצבעה .

שנה שעברה בקושי הגיעו 1000 אוהדים למשחקים מרכזיים מה נראה לכם שפתאום יגיעו 5000 לכל משחק ליגה? וגם אם כן זה חצי אולם ריק למה שנעבור לשם ???

לדעתי האופציה הכי טובה זה האולם בראשלצ , מתקן חדש יחסית , 2500 מקומות , לא גדול מידי אבל נותן מקום נוסף לעוד 1000 אוהדים שלנו מהדר יוסף . הקבוצה צריכה להתאמן שם כל העונה ולשחק שם כל העונה ולא רק במשחקים חשובים ...
עם כל הצער בדבר שאנחנו הפועל ת"א והאולם שלנו צריך להיות בת"א , כרגע הדר יוסף פוגע לנו גם בהגדלת מס חברי העמותה, וגם בתקציב שלא יכול לגדול ...
עד שלא מרחיבים את הדר יוסף או ובונים אולם חדש להפועל כדורסל צריך לנטוס לאולם אטרקטיבי יותר שתואם את מידות הקבוצה שלנו . על הזין שלי שקוראים לאולם בית מכבי , אם צריך נשנה את השם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 07:34 
אגוזי האדום כתב:
לא רוצים לשחק בהיכל נוקיה , ואין מה לעלות את זה להצבעה .

שנה שעברה בקושי הגיעו 1000 אוהדים למשחקים מרכזיים מה נראה לכם שפתאום יגיעו 5000 לכל משחק ליגה? וגם אם כן זה חצי אולם ריק למה שנעבור לשם ???

לדעתי האופציה הכי טובה זה האולם בראשלצ , מתקן חדש יחסית , 2500 מקומות , לא גדול מידי אבל נותן מקום נוסף לעוד 1000 אוהדים שלנו מהדר יוסף . הקבוצה צריכה להתאמן שם כל העונה ולשחק שם כל העונה ולא רק במשחקים חשובים ...
עם כל הצער בדבר שאנחנו הפועל ת"א והאולם שלנו צריך להיות בת"א , כרגע הדר יוסף פוגע לנו גם בהגדלת מס חברי העמותה, וגם בתקציב שלא יכול לגדול ...
עד שלא מרחיבים את הדר יוסף או ובונים אולם חדש להפועל כדורסל צריך לנטוס לאולם אטרקטיבי יותר שתואם את מידות הקבוצה שלנו . על הזין שלי שקוראים לאולם בית מכבי , אם צריך נשנה את השם

:LOL2:

איך תשנה את השם טמבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2012, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
אחרי שנשכנע אותם תוך 24 שעות שישלמו לנו על הזכות לארח אותנו כל העונה, זו כבר לא תהיה בעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: