קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
chimpfive כתב:
רק אני רק לא מבין למה אתם חושבים שמישהו רימה אתכם. למה שלא תיקחו את כל האנרגיות האלה ותתחילו להילחם בטביב כמו שרק אתם יודעים, אני מדבר בשם עצמי, שכנעתם אותי, צאו למלחמה ותתקנו את כל הנזקים שנעשו ותביאו לנו קבוצה במחיר "נורמלי" (שאתם יודעים אותו, אני לא) ורוכש נורמלי.
בוכמן אולי אתה יכול לבקש מעו"ד מוזר לתת לאוהדים לראות את המסמכים הרלוונטיים, שווה לעשות את זה בפורום של עמותת אוהדים, אבל אני לא חושב שאתה צריך להשקיע בכך מאמצים וגם לא ה6 אנשים שהתחילו את המאבק המשיכו בו וממשיכים בו, כל מה שאתם מקבלים זה יריקה בפרצוף, זה נראה שיש הרבה אנשים טובים כאן שמוכנים לקחת על עצמם את העשייה ולא רק לבקר, הם יכולים לייצר מציאות אחרת כנראה ויש משהו שאתם מפספסים.
את האינטרפטציה ששואל השאלות רומז למעשה מרמה אתה מבצע.
השאלות שהעלה יובל נכונות עד רמת עובדה וככל הנראה צפות לאור העובדה מכיוון שלא ניתן לפרסם הכל (זו התשובה הניתנת ובעתיד משער שיובהר למה אי אפשר היה לפרסם הכל).
כרגע כל אחד יכול לקחת את זה למקומו : אמונה עיוורת (ולא במובן השלילי) במי שלקחו על עצמם את הנהגת המחאה ורבים בחרו בדרך זו. חלק אחר שואלים שאלות ואודה שאני ביניהם וראוי שכך (משער שמכירים את הכינויים למקומות ללא יכולת לשאול שאלות ). ויש את הדרך השלישית שהיא התנגדות (לפעמים עד רמת קונסיפרציה לא ראויה) ותמיכה בדרך אחרת.
אני אישית חשבתי שהמחאה הייתה כבר צריכה להתחדש, לא מבין מדוע רק אם הפתרון עם מוזר לא יתממש המחאה צריכה להתחדש. למה רק הוא הפסיק את המחאה (האם המו"מ עם שבס/תאומים לא היה ראוי להפסקת המחאה).
לרוב השאלות ששאלתי קבלתי מענה אך כל עוד לא הכל גלוי כך זה ימשיך ועל נוטלי עול ההנהגה להבין את זה ולהמשיך בצדקת דרכם.
אני לא חושב שיש פה אמונה עיוורת אלא ביטחון ואמון במי שמוביל את המאבק מיומו הראשון ובעיני זה לגיטימי לתת להם את הזמן שהם ביקשו בשביל להשלים את מתווה מוזר. יחד עם זאת, לכולנו יש ראש ועיניים, אם המהלך הזה לא יצליח או יביא אותנו אל עברי פח, נקום ונצעק ונתלונן. כשם שידענו לגבות אותם במהלכים הלוחמניים, ראוי שנדע לגבות אותם במהלכי השלום.
זה גם מסביר מדוע המחאה לא מתחדשת - מי שהוביל את המחאה כרגע חושב שישנה דרך אחרת טובה יותר. לא ראיתי אף אחד שקם ויזם משהו בלעדיהם ואם הפסיביות הנוכחית כ"כ מציקה לאנשים, שיקומו ויעשו עם זה משהו.
אישית, אני חושב שהכי חשוב כרגע להציג חזית אחידה, לא חסר אנשים שירצו לנצל את המחלוקות בקהל בשביל לפגוע בקבוצה, זה אפילו קרה השנה.
למיטב ידיעתי, ואף דיברנו על זה בינינו, לא באמת היו קבוצות רמון ושבס. שבס היה אמור להיות במקום מוזר ו
קבוצת רמון לא באמת התכוונה לרכוש את הקבוצה . יתרה מכך, במצב הנוכחי אין אף אחד שמוכן לבוא ולשים כסף בשביל לרכוש את הפועל.
יש מקום לעוד שקיפות, קשה לכולנו עם מצב אי הודאות הזה.
מצד שני, אולי כדאי שנשאל את עצמנו אם אנחנו מוכנים לכך שיותר שקיפות עלול להוביל לטרפוד המהלך כולו.